• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Laureaten van de arbeid gehuldigd
zondag 09 september 2018
Laureaten van de arbeid gehuldigdLede - In het gemeentehuis van Lede werden aan de vooravond van het volksbal verschillende mensen gehuldigd voor hun talrijke dienstjaren voor de overheid. Frida De Gussem en Catharina Moors kregen de eretitel laureaat van de arbeid omwille van hun inzet voor het OCMW van Aalst.
Lees meer...
 
Brandweer op zoek naar gasgeur
zondag 09 september 2018
Lede - De vrijwilligers van brandweerpost Lede waren zaterdagavond rond 19.45 uur op zoek naar een gaslek in de Kerkevijverstraat in Lede. Uiteindelijk bleek er niks aan de hand, want de metingen waren negatief.

 
Oproep voor betere armoedebestrijding
vrijdag 07 september 2018
Lede - Armoedevereniging Welzijnsschakels vraagt alle partijen die op 14 oktober in Lede naar de stem van kiezer hengelen zich te engageren in de strijd tegen armoede. "Aan onze brief hebben we zelf een engagementsverklaring toegevoegd met concrete punten en de vraag welke daarvan elke partij wil onderschrijven", vertelt Vera Hanssens.
Lees meer...
 
Eerste herstelwerken aan nieuw dorpsplein
donderdag 06 september 2018
Lede - Nog geen week na de plechtige opening van de vernieuwde markt in Lede moest het plein al opengemaakt worden. In de haast om het plein tijdig klaar te krijgen, belandde cementwater in de riolering. Dit veroorzaakte een verstopping waardoor de buis al moest vervangen worden. Gelukkig bevindt het plein zich nog in de garantieperiode.
 
Lessenreeks kleuterzwemmen door Gezinsbond in Wetterse Warande
donderdag 06 september 2018
Lede - De Gezinsbond van Lede helpt jonge kinderen van 3 tot 6 jaar op weg in het water met een lessenreeks watergewenning en kleuterzwemmen. Die reeks vindt acht opeenvolgende weken op woendag in de vooravond plaats in het binnenzwembad van 'De Warande' in Wetteren.
Lees meer...
 
Hans Sonck (ex-CD&V) duwt N-VA-lijst
woensdag 05 september 2018
Hans Sonck (ex-CD&V) duwt N-VA-lijstLede - Na een rustperiode van zes jaar wordt Hans Sonck (63) opnieuw politiek actief. Hij ruilt het lijstduwerschap van CD&V in 2012 wel in voor dezelfde plek bij N-VA en dat is een mooie aanwinst voor die partij. Sonck heeft dan ook 40 jaar ervaring in de lokale politiek als gemeenteraadslid, lid van de milieuraad en lid van de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening. Van die laatste was hij een tijd voorzitter.
 
Startavond Mariaal Massaspektakel #M ter vervanging van Mariale Processie
woensdag 05 september 2018
Lede - De organisatoren van de Mariale Processie van Lede geven vrijdagavond 7 september meer uitleg over de koerswijziging die zij maken. Vorig jaar werd beslist om niet langer een Mariale Processie te organiseren, maar te kiezen voor een hoogstaand visueel massaspektakel in openlucht op het dorpsplein.
Lees meer...
 
Feestweekend voor 20 jaar Hoogveld
dinsdag 04 september 2018
Feestweekend voor 20 jaar HoogveldLede - De bewoners van het Hoogveld in Lede bouwden tijdens het laatste weekend van de vakantie een stevig feestje voor de 20ste verjaardag van hun straat. "We vierden drie dagen feest. Vrijdag was het volksbal, zaterdag een barbecue met dansfeest en zondag een spaghettifestijn", vertelt An De Waele. Zowat de ganse straat werkte mee. Dat was ook te zien aan het grote aantal door Guntho Invest geschonken polo's.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 5585