• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Lede
Opnieuw diefstal bij Favor All Rent
vrijdag 28 september 2018
Oordegem - De firma Favor Rent in Oordegem kreeg opnieuw dieven over de vloer. Donderdag ontdekte zaakvoerder Wim Van de Steen op dat de cardanas van één van de bestelwagens gestolen was. Begin juli werd de firma ook al slachtoffer van dieven. Toen verdwenen 23 springkastelen. 
Lees meer...
 
Geparkeerde wagen aangereden: dader pleegt vluchtmisdrijf
vrijdag 28 september 2018
Geparkeerde wagen aangereden: dader pleegt vluchtmisdrijfImpe - Een op Impedorp geparkeerde wagen raakte werd donderdag tussen 10.30 en 11.30 uur aangereden. De wagen raakte zwaar beschadigd. De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf. Wie iets zag, kan contact opnemen met de eigenaar van de wagen via 0486/26.66.35 of met de lokale politie via 053/60.64.64.

 
Vertraging op spoor door afgereden slagboom
vrijdag 28 september 2018
Lede - Het treinverkeer op de lijn Gent-Aalst-Brussel L50 liep donderdagmiddag beperkte vertragingen op door een ongeval tussen de stations van Lede en Aalst. 
Lees meer...
 
Bibliotheek pakt uit met gepersonaliseerd leesadvies
vrijdag 28 september 2018
Lede - Verrassende boeken ontdekken wordt voortaan nog makkelijker in de bibliotheek van Lede. Vanaf volgend jaar zal de bibliotheek, samen met de bib van Brugge, als eerste bibliotheek in Vlaanderen gepersonaliseerd leesadvies geven. "
Lees meer...
 
Voorbereidingen verkiezingen lopen op wieltjes
vrijdag 28 september 2018
Lede - De dienst burgerzaken van de gemeente Lede is klaar voor de verkiezingen. "Het invullen van de bijzitters en tellers verliep dit keer enorm vlot. Een groot verschil met 2014 toen we de politie moesten inschakelen om mensen op te roepen", vertelt diensthoofd Renske De Bremme.
Lees meer...
 
Zware klap in Schildekensstraat
woensdag 26 september 2018
Zware klap in SchildekensstraatSmetlede - Een geparkeerde Peugeot 107 werd dinsdagmiddag rond 16.45 uur aangereden in de Schildekensstraat in Smetlede. Een mama die met een Hyundai Tucson net haar drie kinderen ophaalde van school merkte de geparkeerde wagen niet op. Wellicht was ze verblind door de laagstaande zon.
Lees meer...
 
Pompoenkoning moet vrede nemen met tweede plaats na dubbele tegenslag
maandag 24 september 2018
Pompoenkoning moet vrede nemen met tweede plaats na dubbele tegenslagWanzele/Ternat - Het pompoenseizoen was hobbykweker Wouter De Wever (30) uit Wanzele en diens vader Johan uit Ternat niet gunstig gezind. “Door ziektes is onze tweede serre totaal mislukt en op de koop toe scheurde onze grootste pompen open”, vertelt Wouter. Reddingspogingen met talkpoeder en een ventilator brachten helaas geen soelaas.
Lees meer...
 
Massa nieuwe donoren dankzij oproep ‘Make Belgium Great Again’
maandag 24 september 2018
Massa nieuwe donoren dankzij oproep ‘Make Belgium Great Again’Erpe-Mere/Lede - De oproep van het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’ voor orgaandonatie was een immens succes. Liefst 27.000 nieuwe orgaandonoren lieten zich registreren. Dat is bijna vier maal zoveel als anders tijdens een volledig jaar. Ook in Erpe-Mere en Lede was de actie een succes.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 5608