• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Lede
Gemeente bereidt zich voor op nieuw containerpark
zaterdag 01 september 2007
Ottergem - Om de toegankelijkheid van het nieuwe containerpak in de Keerstraat te vergemakkelijken besliste de gemeenteraad de rooilijn in de Lapustraat te wijzigen. Op deze manier kan een brede toegangsweg gegarandeerd worden naar het containerpark.
 
Milieuverontreiniging te Papegem
vrijdag 31 augustus 2007

Milieuverontreiniging te Paepegem ( foto Cruiser )Papegem - De Brandweer van Lede werd gisteren opgeroepen voor een ernstige milieuverontreiniging in een beek gelegen in de Benedenstraat te Papegem. Buurtbewoners klaagden over een sterke mazoutgeur. Na enig onderzoek bleek deze afkomstig te zijn van het Bloso terrein te Vlierzele. Overtollige mazout werd weggepompt in een nabij gelegen beek . Om de verontreiniging te neutraliseren pompte de brandweer water gemengd met detergent in de beek.

 
Sp.a-spirit-Groen! dient bezwaarschrift in tegen zendmast Biezeputstraat
vrijdag 31 augustus 2007
Erpe-Mere - Sp.a-spirit-Groen! heeft een bezwaar ingediend tegen de bouw van een zendmast in de Biezeputstraat te Mere. Zoals eerder vermeld, is GSM-operator Base van plan een zendmast in te planten op het terrein van de visserclub in de Biezeputstraat in Mere. De mast is 27 m hoog en bestaat o.a. uit 3 EGSM-antennes, 3 schotelantennes en 3 UMTS-antennes. Deze laatste dienen voor draadloos te internetten.
 
Vlaams Belang vraagt gratis busvervoer
woensdag 29 augustus 2007
Erpe-Mere - Het Vlaams Belang vroeg gisteren tijdens de gemeenteraad dat de gemeente zou tussenkomen in de busabonnementen. Sp.a wees de meerderheid er op dat zij dit punt reeds twee jaar terug op de agenda plaatsten. Toen werd er voor gekozen het gemeenschapsgeld hiervoor niet te gebruiken. In buurgemeenten Aalst en Lede wordt het zogenoemde derdebetalerssysteem wel al met succes toegepast.
 
Motorrijder gewond
maandag 27 augustus 2007
Erondegem - Dit weekend slipte in de Bloemenstraat te Erondegem een motorrijder. De ongelukkige bestuurder belandde onder een geparkeerde wagen en werd overgebracht naar het Aalsters Stedelijk Ziekenhuis.
 
Dode vos blijkt verzopen hond
woensdag 22 augustus 2007
Lede - Een familie die aan het bouwen is in de Grote Kapellenlaan alarmeerde gisteren de brandweer voor een dode vos in de kelder. Uiteindelijk bleek het om een hondje te gaan dat in de kelderput sukkelde en er verdronk.
 
Klap op Grote Steenweg
maandag 20 augustus 2007
Lede - Zondagmorgen vroeg gebeurde een verkeersongeval op de Grote Steenweg te Lede. R.Schandevijl (46) uit Erpe-Mere raakte gewond en werd met naar het ziekenhuis overgebracht.
 
Zes gewonden op Wichelsesteenweg
donderdag 16 augustus 2007
Lede - Gisterennamiddag omstreeks 15.00 uur botsten twee voertuigen op de Wichelsesteenweg. Brandweer Lede ging ging ter plaatse met de reddingswagen. De collega's van Aalst transporteerden met drie ziekenwagens zes lichtgewonden naar het ziekenhuis.
Zes gewonden op Wichelsesteenweg Zes gewonden op Wichelsesteenweg
(Foto's Marino Verbeken)
 
<< Begin < Vorige 701 Volgende > Einde >>

Resultaten 5601 - 5608 van 5608