• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Regen houdt strappers GO! basisschool De Kleine Prins niet tegen
zaterdag 22 september 2018
Regen houdt strappers GO! basisschool De Kleine Prins niet tegenLede - Ondanks het bar slechte weer op vrijdag Strapdag kwamen heel wat leerlingen van GO! basisschool De Kleine Prins uit Lede per fiets of te voet naar school. “Uit de telling aan de schoolpoort door de leerlingen van het 6de leerjaar en navraag in de klas, bleek dat toch heel wat mensen de moeite hebben gedaan om te voet, met de fiets of step naar school te komen”, vertelt leerkracht Eva D’hondt. De ‘strappers’ werden aan de schoolpoort beloond met een armbandje van de strapdag. “Alle leerlingen van onze school kregen ook een lekkere, gezonde STRAPpel.”
 
Philippe Geubels en Woestijnvis nemen nieuwe serie op in Villa Letha
zaterdag 22 september 2018
Philippe Geubels en Woestijnvis nemen nieuwe serie op in Villa LethaLede - Een cameraploeg van Woestijnvis neemt momenteel een nieuwe reeks op met komiek Philippe Geubels. Deze week zijn er opnamedagen in het leegstaande rustoord Villa Letha in Lede. 's Middags ging de komiek lunchen in het nieuwe rustoord Markizaat. Geen alledaagse bezoeker waardoor de personeelsleden wat graag met hem op de foto gingen.
 
Distributiekabel losgewaaid en boom over straat
zaterdag 22 september 2018
Lede - De hevige rukwinken veroorzaakten vrijdag her en der schade. Brandweerpost Lede moest in de Putbosstraat in Papegem een losgewaaide distributiekabel bevestigen. In de Heibosstraat in Zonnegem belandde een omgewaaide boom op de rijweg. Die werd opgeruimd door de technische dienst van de gemeente Sint-Lievens-Houtem.
 
OCMW mag naar De Bron, maar weet van niets
vrijdag 21 september 2018
Lede - Burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V) wil de bovenverdieping van zaal De Bron ter beschikking stellen van het OCMW van Lede. "Met een mimimum van geld kunnen we in korte tijd voor een alternatieve huisvesting zorgen", stelt de man. OCMW-voorzitter Annelies De Meersman valt uit de lucht. "Ik heb hierover nog niks gehoord."
Lees meer...
 
Open Lede zit op (roze) wolkjes
donderdag 20 september 2018
Lede - De liberalen van Lede vallen momenteel op met een ludieke campagne. Op de foto van alle kandidaten prijkt een wolkje. Wie goed kijkt herkent daarin de contouren van de gemeente Lede. "We wilden af van de klassieke affiches, iets speels brengen en duidelijk maken dat we als jonge dynamische ploeg voor iets nieuws staan", luidt het bij Open Lede. 
Lees meer...
 
Koperdief betrapt tijdens inladen buit
dinsdag 18 september 2018
Wanzele - Een koperdief liep zondagavond tegen de lamp in de Nonnenbosstraat in Wanzele. De politie kon een verdachte betrappen toen hij in de Nonnenbosstraat in Wanzele koperen kabels aan het inladen was.
 
Wielrenner (76) sterft aan hartfalen tijdens cafékoers
zondag 16 september 2018
Wielrenner (76) sterft aan hartfalen tijdens cafékoersLede - Amper 30 minuten na de start van de eerste wielerwedstrijd die Emmy Michiels en Peter Leus van café ’t Stamineeken aan het station van Lede zaterdagnamiddag organiseerden, kreeg een 76-jarige renner een beroerte. Hulpverleners deden alles om de man te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse.
Lees meer...
 
Reclameposter voor school De Kleine Prins in flarden gescheurd
zondag 16 september 2018
Reclameposter voor school De Kleine Prins in flarden gescheurdLede - Voor de leerlingen die de reclameposter van school De Kleine Prins uit Lede sieren, was het geen best weekend. Een grote reclameposter die aan een afsluiting in de Olmendreef hing, werd zaterdag volledig middendoor gescheurd of gesneden aangetroffen. Vorig weekend bekladden vandalen ook al de binnenzijde van de Markizaatruïne met graffiti. De school zal wellicht klacht indienen tegen onbekenden.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 5585