• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Heksen en spoken gezocht voor Halloweentocht feestcomité
donderdag 04 oktober 2018
Lede - Het gemeentelijk feestcomité van Lede lanceert een oproep naar griezels voor de heksentocht op vrijdagavond 26 oktober. Wie wil figureren, individueel of in (carnaval)groep, kan dat laten weten aan voorzitter Elsie van den Abbeele.
 
Twee schouwbranden op rij voor brandweer
woensdag 03 oktober 2018
Lede/Erondegem - De brandweerzone Zuid-Oost moest dinsdagavond op korte tijd uitrukken voor twee schouwbranden in Lede en Erondegem.
Lees meer...
 
De Coöperatie pleit voor (inter)gemeentelijk zwembad
woensdag 03 oktober 2018
Lede - Terwijl kleinere gemeenten en de daar huizende politieke partijen het woord 'zwembad' nauwelijks durven uitspreken, pleit politiek nieuwkomer De Coöperatie in Lede onomwonden voor een (inter)gemeentelijk zwembad.
Lees meer...
 
Best geen frisse neus halen aan marktplein of verbindingswegen naar Aalst
maandag 01 oktober 2018
Lede - Een frisse neus halen doe je in Lede beter niet op het dorp. Uit het grote Curieuzeneuzen onderzoek blijkt dat die omgeving bijzonder slecht scoort wat de aanwezigheid van stikstof betreft.
Lees meer...
 
Bussen De Ras verdwijnt na overname uit straatbeeld
zaterdag 29 september 2018
Bussen De Ras verdwijnt na overname uit straatbeeldLede - Met een gigantische operatie worden dit weekend meer dan 50 (Lijn)bussen van reizen De Ras verhuisd naar de KMO-zone Heiplas in Lede. De busmaatschappij werd overgenomen door Coach Partners en breekt daardoor met de typische groene kleur. De bussen van De Ras verdwijnen daardoor niet alleen aan de Hoogstraat in Lede, maar langzaamaan ook in het volledige Leedse straatbeeld.
Lees meer...
 
Karikaturen en brandende auto: campagne voeren is opvallen
zaterdag 29 september 2018
Karikaturen en brandende auto: campagne voeren is opvallenLede - Campagne voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen is ook opvallen in de massa. Dat hebben Anouck Frulleux , Steven De Waele en Hans Sonck van N-VA Lede goed begrepen. Net als in 2006 en 2012 pakt Hans Sonck, dit keer weliswaar bij een andere partij, opnieuw uit met een opvallend campagnevoertuig. Politieke nieuwkomers Frulleux en De Waele zorgen voor opvallende affiches.
Lees meer...
 
Marktkramers en auto's nog steeds niet welkom op vernieuwde markt
zaterdag 29 september 2018
Marktkramers en auto's nog steeds niet welkom op vernieuwde marktLede - De marktkramers van Lede keren op dinsdag 2 oktober niet terug naar het dorpsplein rond de kerk van Lede. Dat was nochtans beloofd. “De marktcommissie is nog niet klaar met de nieuwe inplanting”, luidt het. De na de jaarmarkt beloofde rust keert dus nog niet terug na de grootschalige vernieuwingswerken aan het marktplein en dat is slecht nieuws voor leerlingen, ouders en leerkrachten van de Vrije Lagere School aangezien de tijdelijke markt voor die schoolpoort blijft.
Lees meer...
 
Opnieuw diefstal bij Favor All Rent
vrijdag 28 september 2018
Oordegem - De firma Favor Rent in Oordegem kreeg opnieuw dieven over de vloer. Donderdag ontdekte zaakvoerder Wim Van de Steen op dat de cardanas van één van de bestelwagens gestolen was. Begin juli werd de firma ook al slachtoffer van dieven. Toen verdwenen 23 springkastelen. 
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 5585