• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Lede
Profvoetballer Van Der Bruggen bezoekt Leedse Halloween Foot Week
vrijdag 02 november 2018
Profvoetballer Van Der Bruggen bezoekt Leedse Halloween Foot WeekLede - Mattias Poedts en Tjebbe Troch, twee laatstejaarsstudenten Event-&Projectmanagement aan de Hogenschool Gent, organiseerden tijdens de herfstvakantie een ‘Halloween Foot Week’. “Een combinatie van en schoolopdracht en onze grote passie voetbal”, vertellen ze. Als MT Foots Events organiseerde het duo prompt een Halloween Foot Week op het kunstgrasveld achter sporthal De Ommegang in Lede.
Lees meer...
 
Heemkring restaureert gevandaliseerd veldkapelletje ter ere van ‘Onze-Lieve-Vrouw van Lede’
maandag 29 oktober 2018
Heemkring restaureert gevandaliseerd veldkapelletje ter ere van  ‘Onze-Lieve-Vrouw van Lede’Lede - Het vernietigde veldkapelletje in de Hofveldstraat, dat is het landbouwwegje tussen Vogelenzang en Vrijdagmarkt in Lede, is terug thuis. Dat is te danken aan Heemschut Lede. Zij renoveerden het kapelletje dat in 2011 terugkeerde na een afwezigheid van meer dan 25 jaar.
Lees meer...
 
Schoorsteenbrand veroorzaakt brand onder vals plafond
maandag 29 oktober 2018
Lede - Brandweermannen van Lede, Aalst en Wichelen hadden zaterdagavond rond 19 uur heel wat werk in de Stokstraat in Lede. Een verstopte of oververhitte schoorsteenpijp veroorzaakte er een brand onder een vals plafond. Die moest deels verwijderd worden om het vuur te doven. Niemand raakte gewond, maar de woning liep door het demonteren en de rook wel wat schade op.
 
Onvoorzichtige chauffeur rijdt met wagen in op niet gesignaliseerde hoop stabilisé
vrijdag 26 oktober 2018
Wanzele - Een bestuurder is woensdagavond rond 19.45 uur met haar wagen ingereden op een onvoldoende gesignaliseerde hoop stabilisé.
Lees meer...
 
Oververhitte schoorsteen veroorzaakt brand onder vals plafond
vrijdag 26 oktober 2018
Lede - Brandweermannen van Lede, Aalst en Wichelen hadden zaterdagavond rond 19 uur heel wat werk in de Stokstraat in Lede. Een verstopte of oververhitte schoorsteenpijp veroorzaakte er een brand onder een vals plafond. Die moest deels verwijderd worden om het vuur te doven. Niemand raakte gewond, maar de woning liep door het demonteren, de bluswerken en de rook wel wat schade op.
 
GC Volkskring en vzw Mobar lanceren taxiservice bij voorstellingen
donderdag 25 oktober 2018
Lede - Cultuurliefhebbers die moeilijk tot aan Gemeenschapscentrum De Volkskring in Lede raken, kunnen voortaan een beroep doen op de vzw Mobar. "Voor de prijs van 2 euro + 1 euro per kilometer kan je dankzij een proefproject van de vzw Mobar, gemeenschapscentrum De Volkskring en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid een heen- en/of terugrit reserveren voor alle voorstellingen die de cultuurdienst van Lede organiseert." Inschrijven via www.volkskring.lede.be. Info en reserveren bij Mobar via 09/216.20.67.
 
Heksentocht vol griezelplezier door Impe en Wanzele
donderdag 25 oktober 2018
Lede - Het gemeentelijk feestcomité van Lede zorgt in samenwerking met verschillende carnavalsverenigingen op vrijdagavond 26 oktober voor griezelplezier met een heksentocht. Starten kan tussen 19.30 en 22 uur aan zaal De Bron in de Kerkevijverstraat voor de prijs van 6 euro. Voor dat bedrag krijg je een tocht langs de veldwegen van Impe en Wanzele met onderweg een drankje.
 
Radiomakers Stijn en Ralph lanceren Vlaamse online kinderradio Kadee
woensdag 24 oktober 2018
Radiomakers Stijn en Ralph lanceren Vlaamse online kinderradio KadeeWanzele/Aalst - RStijn Van der Heyden uit Aalst en Ralph Iliano uit Wanzele, collega’s bij vrije radio Radio Katanga, vullen sinds dinsdagochtend 23 oktober 10 uur ’s ochtends een gat in het Vlaamse radiolandschap. “We zijn allebei jonge vaders en merkten dat er wel veel tv-zenders met Vlaamse kinderprogramma’s, maar nauwelijks radiozenders met Vlaamse kinderliedjes zijn.”
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 5608