• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Geen domiciliefraude bij VLD'ers De Meersman en Beirens
woensdag 10 oktober 2018
Lede - OCMW-voorzitter Annelies De Meersman en gemeenteraadslid Freddy Beirens (beiden Open Vld) wonen wel degelijk in Lede. Dat is de conclusie van het onderzoek waartoe het schepencollege van Lede opdracht gaf nadat het vermoeden ontstond dat De Meersman in Wichelen en Beirens in Aalst woonde.
Lees meer...
 
Ludieke actie voor terugkeer markt levert weinig op
woensdag 10 oktober 2018
Ludieke actie voor terugkeer markt levert weinig opLede - Verkiezingskandidaat bij De Coöperatie en marktkramer Erik van den Eeckhout uit Papegem vatte dinsdag marktdag met zijn gitaar plaats op het dorp van Lede. Met de spandoek 'Waar blijft onze wekelijkse markt?' maakte hij meteen duidelijk wat het doel van zijn eenmansactie was.
Lees meer...
 
Juwelen gestolen bij inbraak
woensdag 10 oktober 2018
Impe/Wanzele - Het voorbije weekend werden twee inbraken ontdekt in Impe en Wanzele. In de Ledestraat in Impe werd een huis doorzocht. Op het eerste zicht werd niets gestolen. In de Processieweg in Wanzele raakten dieven binnen door een baksteen door een zijruit te keilen. Hier werden juwelen gestolen.
 
Doorbraak in onderzoeken naar gestolen springkastelen en wielen
dinsdag 09 oktober 2018
Doorbraak in onderzoeken naar gestolen springkastelen en wielenOordegem/Papegem - Het voorbije weekend werden twee Litouwers op een parking in Hoogstraten opgepakt door de politie. Ze worden gelinkt aan de diefstal van 23 springkastelen in Oordegem begin juli en de diefstal van 32 wielen in Papegem begin juni. Het onderzoek kwam in een stroomversnelling dankzij het internetspeurwerk van Favor Rent-zaakvoerder Wim Van den Steen.
Lees meer...
 
Crossers in Clauterbos: opgejaagd paard zwaar gewond
zaterdag 06 oktober 2018
Crossers in Clauterbos: opgejaagd paard zwaar gewond Smetlede - Lucina Van Migerode trof begin deze week haar paard zwaar gewond aan op een weide aan het Clauterbos in Smetlede. "Vermoedelijk is mijn paard opgejaagd geweest door crossers met motoren waardoor ze over de draad is gegaan." Het paard werd intussen in het dierenhospitaal van Merelbeke geopereerd. "De strekpees was volledig af en een heel diepe snijwonde in het been werd gehecht." Van Migerode diende alvast klacht in bij de politie. Begin dit jaar waren er ook al incidenten met paarden in de buurt.
 
Beweegbaar paaltje op nieuwe markt defect na aanrijding
zaterdag 06 oktober 2018
Beweegbaar paaltje op nieuwe markt defect na aanrijdingLede - Amper een maand nadat het nieuwe marktplein in Lede werd ingehuldigd met een volksbal is één van de automatische paaltjes op het plein al defect. Automobilisten zijn nochtans nog steeds niet welkom op het dorp.
Lees meer...
 
Tal van overwegen in 'alarm' door afgereden slagboom
zaterdag 06 oktober 2018
Lede - Het verkeer rond de spoorlijn Gent-Aalst draaide donderdagochtend in de soep doordat tal van spooroverwegen gesloten bleven. Oorzaak was een aanrijding ter hoogte van de overweg in de Poortendriesstraat aan het station van Lede. Een slagboom liep daar schade op waardoor het treinverkeer tijdelijk werd stilgelegd.
Lees meer...
 
Motorrijder haalt file in en wordt aangereden
zaterdag 06 oktober 2018
Lede - Een motorrijder die woensdagnamiddag rond 13.30u de file inhaalde om dichter bij de gesloten slagbomen op de Wichelsesteenweg in Lede te komen, slaagde niet in zijn opzet. Een wagen die ongeveer halverwege zijn traject een parkeerplek verliet, merkte de man niet op waardoor het tot een aanrijding kwam. De motard werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 5585