• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Lede
Reclameposter voor school De Kleine Prins in flarden gescheurd
zondag 16 september 2018
Reclameposter voor school De Kleine Prins in flarden gescheurdLede - Voor de leerlingen die de reclameposter van school De Kleine Prins uit Lede sieren, was het geen best weekend. Een grote reclameposter die aan een afsluiting in de Olmendreef hing, werd zaterdag volledig middendoor gescheurd of gesneden aangetroffen. Vorig weekend bekladden vandalen ook al de binnenzijde van de Markizaatruïne met graffiti. De school zal wellicht klacht indienen tegen onbekenden.
 
Eerste spadesteek voor nieuw politiehuis op grens Lede/Erpe
zaterdag 15 september 2018
Eerste spadesteek voor nieuw politiehuis op grens Lede/ErpeErpe-Mere/Lede - Drie jaar nadat hoofdcommissaris en korpschef Luk Lacaeyse van de politiezone Erpe-Mere/Lede een vernietigend rapport over de toestand van het commissariaat schreef, werd de eerste spadesteek gegeven voor een gloednieuw gebouw. Dat komt op de grens van Lede met Erpe.
Lees meer...
 
Nog even niet parkeren op vernieuwd dorp
zaterdag 15 september 2018
Lede - Het volksbal ter gelegenheid van de vernieuwde markt in Lede is intussen al veertien dagen achter de rug, maar parkeren is nog steeds niet toegelaten. Op het moment van het openingsfeest was het plein dan ook nog maar voor 95% voltooid waardoor arbeiders nog steeds in de weer zijn.
Lees meer...
 
Dozijn kandidaten voor Partij van Carnavalist
vrijdag 14 september 2018
Lede - Voor de laatste nieuwe en tevens de achtste politieke partij van Lede zal je op 14 oktober maximum 12 bolletjes kunnen kleuren. De PVC of ‘Partij van Carnavalist’ strijdt met een onvolledige lijst met twaalf kandidaten naar de stem van de kiezer.
Lees meer...
 
Kandidaat Groen voert bijzonder 'groene' campagne
vrijdag 14 september 2018
Kandidaat Groen voert bijzonder 'groene' campagneSmetlede - Verkiezingskandidaat Lieven De Pril uit Smetlede blijft tijdens zijn campagne het groen van Groen bijzonder trouw. De man liet geen affiches drukken, maar maakte eigenhandig een affiche waarvan hij de foto via de sociale mediakanalen deelt. De man liet geen affiches drukken, maar maakte eigenhandig een affiche waarvan hij de foto via de sociale mediakanalen deelt, om zo stemmen te ronselen voor zijn vierde plaats voor de provincieraadsverkiezingen.
 
Geen vergunning voor appartementscomplex aan Den Engel
vrijdag 14 september 2018
Wanzele - Het college van burgemeester en schepenen heeft beslist geen vergunning af te leveren aan de Stretto Projects voor de bouw van 10 appartementen op de site van 'Den Engel' in de Kerkwegel in Wanzele. Tegen die plannen werden 350 bezwaren ingediend.
Lees meer...
 
Winkeldetectieve betrapt spelletjesdieven in Dreamland
vrijdag 14 september 2018
Lede - In de Dreamland-winkel aan Heiplas in Lede werden woensdagmiddag drie dieven opgepakt. Dat gebeurde nadat een winkeldetectieve een 34-jarige man van Georgische afkomst videospelletjes in een professionele dieventas zag stoppen.
Lees meer...
 
Tweedehandsbeurs in Parochiaal Centrum
woensdag 12 september 2018
Impe - In het Parochiaal Centrum Sint-Denijs is op zondag 16 september van 13.30 tot 16.30 uur een tweedehandsbeurs voor babykleding, speelgoed, boeken, kinderfietsen, kindermeubilair babyspullen en zwangerschapskledij. Gezinsbond afdeling Impe-Papegem opent de deuren om 13.30 uur. Einde om 16.30 uur. De toegang is gratis.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 5608