• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Achterruit uitgeslagen op parking sporthal De Ommegang
zondag 02 september 2018
Lede - De avond van de feestelijke opening van het vernieuwde dorpsplein van Lede gebeurden baldadigheden op de parking van sporthal De Ommegang. De achterruit van een geparkeerde Audi werd tussen 8 en 22 uur uitgeslagen. Wie iets zag, kan dat aan de politie laten weten via 053/60.64.64.
 
Mia zorgt voor zomers viergeslacht
zaterdag 01 september 2018
Mia zorgt voor zomers viergeslacht Impe - Met de geboorte van Mia Schockaert op één van de heetste dagen van de zomer ontstond een mooi viergeslacht. Het dochtertje van Farrah Cobbaut (27) en Robby Schockaert maakt de lijn af die vertrekt bij overgrootmoeder Maria Brondeel (68) uit Lede en grootmoeder/doopmeter Peggy Schelfhout (49) uit Wichelen. Mia, Farrah, Peggy en Maria vormen meteen ook het eerste viergeslacht in de familie.
 
D'Haese ondervoorzitter OCMW
zaterdag 01 september 2018
Lede - Kunstsmid Johan D’Haese (Open Vld) is aangesteld als ondervoorzitter van het OCMW van Lede. Hij zetelt voortaan ook in het vast bureau. Dat is het gevolg van de stoelendans die ontstond door het vertrek van dokter Pedro Brugada omwille van zijn politiek engagement in zijn nieuwe thuisstad Oostende. Door het vertrek van Brugada werd Joachim De Grauwe toegevoegd aan de OCMW-raad.
 
Reinout (28) treedt in voetsporen van vader en oud-burgemeester Geert Grepdon
zaterdag 01 september 2018
Reinout (28) treedt in voetsporen van vader en oud-burgemeester Geert GrepdonLede - Een politieke comeback zit er voor oud-burgemeester Geert Grepdon niet meer in. Jongste zoon Reinout (28) zet wel zijn eerste stappen in de politiek. “Mijn schoonbroer Stijn (Wille nvdr.) heeft me overtuigd mee te stappen in het nieuwe en positieve verhaal van Open Lede”, vertelt hij. Een beslissing die vader Geert (64) met gemengde gevoelens gadeslaat. “Politiek kan heel hard zijn, maar je moet je kinderen laten doen wat ze willen doen.”
Lees meer...
 
Vernieuwde markt herleeft na twee lange jaren
zaterdag 01 september 2018
Vernieuwde markt herleeft na twee lange jarenLede - Het dorp van Lede herademt. Na twee lange jaren zijn de werken op het marktplein zo goed als voltooid. Na de jaarmarkt komt de wekelijkse markt terug en het dorp kleurt voortaan weer wat Italiaanser dankzij de nieuwe wijn- en cocktailbar Barolo en het nieuwe ijssalon La Dolce Vita.
Lees meer...
 
Italiaans ijssalon opent de deuren aan vernieuwde markt
zaterdag 01 september 2018
Italiaans ijssalon opent de deuren aan vernieuwde marktDat het nieuwe marktplein na de werken opnieuw herleeft, blijkt ook door de komst van ijssalon La Dolce Vita iets verderop in de Nieuwstraat tegenover de zijingang van Delizie Italiane. “Het wordt hier langzaam Klein Italië”, lacht Rhkhaila Asmae.
Lees meer...
 
Hippe wijn- & cocktailbar aan vernieuwde markt
zaterdag 01 september 2018
Hippe wijn- & cocktailbar aan vernieuwde marktLede - Café De Regent aan het marktplein van Lede onderging een totale metamorfose. Voortaan staat Vicky Van Geem (47) er achter de toog van Barolo. Een hippe wijn en cocktailbar waarvoor ze haar inspiratie in Italië haalde.
Lees meer...
 
Sportdienst vermaakt kleutertjes tot op de laatste vakantiedag
zaterdag 01 september 2018
Sportdienst vermaakt kleutertjes tot op de laatste vakantiedagLede - In en aan sporthal De Ommegang werden tot vrijdagmiddag 31 augustus 122 kleutertjes actief bezig gehouden. “Onze sportkampen waren deze zomer opnieuw een succes. In de voorlaatste week hadden we ook al 105 lagereschoolkinderen te gast”, vertelt sportpromotor Jan Vandemaele.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 5585