• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Onrust bij paardeneigenaars
maandag 16 juli 2018
Onrust bij paardeneigenaarsErpe-Mere/Lede/Sint-Lievens-Houtem - De voorbije dagen werden meermaals verdachte individuen aangetroffen op en bij paardeweiden in de omgeving. In de nacht van zondag op maandag werd een trio gesignaleerd in de kouters rond Overimpe. Vorige week waren er een gelijkaardige voorvallen in Ottergem en Letterhoutem.
Lees meer...
 
Nieuwe straatnaam voor Lindekouter?
maandag 16 juli 2018
Nieuwe straatnaam voor Lindekouter?Mere/Bambrugge - Het college van burgemeester en schepenen van Erpe-Mere onderzoekt of het aangewezen is om het deel van de Lindekouter aan de Oudenaardsesteenweg op de grens van Bambrugge en Mere een nieuwe straatnaam te geven. Na het verdwijnen van de spooroverweg in 2015 bestaat de straat uit twee niet langer met elkaar verbonden stukken en dat is niet evident bij oproepen voor brandweer en ziekenwagen.
Lees meer...
 
Telefoneren achter stuur: rijbewijs kwijt
maandag 16 juli 2018
Aaigem - Een chauffeur die donderdagavond omstreeks 20.15 uur de aandacht trok van een politiepatrouille omdat hij niet-handenvrij aan het telefoneren was, mocht uiteindelijk zijn rijbewijs inleveren. De controle wees namelijk uit dat de bestuurder net iets te veel gedronken had. Naast de boete voor bellen achter het stuur is de man om te beginnen zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Een definitieve straf volgt via de politierechter.
 
Smeulend grasmaaisel
zondag 15 juli 2018
Smeulend grasmaaiselMere/Lede - De centrale Bosstraat in Mere werd zondagmiddag rond half drie opgeschrikt toen verschillende brandweerwagens halt hielden tegenover Groenten en Fruit Thijs. In de tuin achter een woning was een beperkte hoeveelheid afgereden gras beginnen smeulen waardoor oproepers veiligheidshalve de hulpdiensten verwittigden. Omstreeks 17.30 uur haastten de pompiers zich ook voor een brandalarm naar het Proximus-gebouw naast de Aldi aan de Ommeganglaan in Lede. Hier was uiteindelijk niks aan de hand.
 
Lichtgewonde bij ongeval aan Carrefour
zondag 15 juli 2018
Lichtgewonde bij ongeval aan CarrefourErpe-Mere - Een chauffeur is zondagochtend rond 10.30 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere ter hoogte van de Carrefour. Het ongeval gebeurde bij het verlaten van de parking. Een wagen werd in de flank gegrepen. Een chauffeur werd preventief naar het ziekenhuis gevoerd. VrijWilligers van brandweer Lede beveiligden de situatie. De hinder voor het verkeer bleef beperkt.
 
Diepvriesbrand bij dochter La Lorraine
zondag 15 juli 2018
Diepvriesbrand bij dochter La LorraineErpe-Mere - Bij de industriële bakkerij Vanelor, een dochter van La Lorraine, in het industriepark van Erpe-Mere brak zaterdag iets voor middernacht brand uit in een industriële diepvrieskamer. Een verbindingsbuis van verschillende meters lang vatte vuur door een kortsluiting.
Lees meer...
 
EHBO-cursus
zondag 15 juli 2018
EHBO-cursusErpe-Mere - Omdat je kan leren hoe te helpen, richt het Rode Kruis van Erpe-Mere een basiscursus Eerste Hulp Bij Ongevallen in. Die cursus start op maandag 10 september om 20 uur en duurt zes maandagen. Vanaf 22 oktober is er op hetzelfde moment zes weken lang een vervolgcursus.
 
Komst twee windturbines lijkt onafwendbaar
zaterdag 14 juli 2018
Komst twee windturbines lijkt onafwendbaarBambrugge/Ottergem - Engie Electrabel ontving net een milieuvergunning om twee windturbines te bouwen op de Seskenskouter naast de E40 tussen Bambrugge en Ottergem. De energieproducent wou oorspronkelijk drie turbines bouwen, maar de minister schrapte de turbine die dichtst bij de huizen in de Egemstraat zou komen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6494