• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Zware klap bij kruisen Gentsesteenweg: wagen total loss
woensdag 03 oktober 2018
Zware klap bij kruisen Gentsesteenweg: wagen total lossErpe - Op het kruispunt van Gentsesteenweg, Allemansbos en Botermelkstraat in Erpe botsten dinsdagavond omstreeks 22.15 uur twee wagens. Een Renault Kangoo die vanuit de Botermelkstraat de steenweg wou oversteken richting Allemansbos werd geraakt door een Landrover Discovery die van de Vijfhuizen richting Wetteren reed.
Lees meer...
 
16-jarige Senne met Club Brugge mee naar Champions League
woensdag 03 oktober 2018
16-jarige Senne met Club Brugge mee naar Champions LeagueAaigem - Voetbalclub Club Brugge gelooft rotsvast in het talent van keeper Senne Lammens (16) uit Aaigem. Club neemt de beloftevolle knaap mee naar Madrid als derde keeper voor de tweede groepsmatch in de Champions League.
Lees meer...
 
Niels (20) in zes maanden te voet van Mexico naar Canada
woensdag 03 oktober 2018
Niels (20) in zes maanden te voet van Mexico naar CanadaBambrugge - Net terug van een zes maanden durende voettocht van 2.650 mijl door Noord-Amerika zit Niels De Groot (20) uit Bambrugge net terug op de schoolbanken. “Ik had gedacht dat de schok bij terugkeer groot zou zijn, maar het valt best wel mee.” Je bent jong en je wil wat. Dat is exact wat Niels De Groot eind vorig jaar bedacht toen zijn eerste jaar hoger onderwijs niet wou vlotten. “Ik voelde dat ik eerst weg moest en dat heb ik ook gedaan”, vertelt hij.
Lees meer...
 
Plosj-bewoners houden ludieke processie op 'Den Beirg'
woensdag 03 oktober 2018
Plosj-bewoners houden ludieke processie op 'Den Beirg' Aaigem - Het comité Kom Op veur de Plosj, kortweg KOP, uit Aaigem trok voorbije zondag met een ludieke processie naar het rivaliserend gehucht ‘Den Beirg’. “Volgens de traditie is er tweejaarlijks op de eerste zondag na de feestdag van Sint-Michaël ‘Keeremes Ten Beirg’. Gelukkig hadden wij daaraan gedacht”, knipoogt Bert Bael van KOP.
Lees meer...
 
Gescheiden rioleringen voor Oostdorpstraat en Schoolstraat
woensdag 03 oktober 2018
Gescheiden rioleringen voor Oostdorpstraat en SchoolstraatMere - Farys voorziet de ontdubbeling van het rioleringstelsels in de Oostdorpstraat en Schoolstraat in Mere. Bedoeling van die ingreep is het propere regenwater te scheiden van het vuile afvalwater. De werken zullen gecombineerd worden met het heraanleggen van beide straten.
Lees meer...
 
Personeelsleden OCMW zijn politieke spelletjes rond nieuw locatie beu
maandag 01 oktober 2018
Lede - Een snelle oplossing voor de erbarmelijke huisvesting van het OCMW van Lede is bij zo goed als geen enkele politieke partij een prioriteit. Op de OCMW-raad vorige week werd geen enkele stap genomen om tot een oplossing te komen. Intussen schreef het personeel wel een brief met een opsomming van alle problemen waarmee ze geconfronteerd worden. Desondanks blijven de politieke spelletjes duren.
Lees meer...
 
Luchtkwaliteit aan E40 bar slecht, maar bijna perfect langs Visser
maandag 01 oktober 2018
Erpe-Mere - De resultaten van het grote Curieuzeneuzen-onderzoek naar de luchtkwaliteit zijn bijzonder goed voor Erpe-Mere. Enkel de directe omgeving van het op- en afrittencomplex van de E40 scoort extreem slecht. De kruispunten van de Oudenaardsesteenweg doen het ook niet goed.
Lees meer...
 
DATS24 opent nieuw tankstation: binnenkort milieuvriendelijk CNG
zaterdag 29 september 2018
DATS24 opent nieuw tankstation: binnenkort milieuvriendelijk CNG dicht bij huisErpe - Automobilisten die zich op een groenere manier (willen) verplaatsen, kunnen binnenkort in Erpe-Mere CNG tanken. Dat is te danken aan de opening van een DATS24 tankstation van de Colruytgroep naast De Fruitmarkt tegenover de watertoren van Erpe.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6632