• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Fietsenhandelaar en uitbater weekendcafé verhuren elektrische fietsen
zaterdag 15 september 2018
Fietsenhandelaar en uitbater weekendcafé verhuren elektrische fietsen Mere - Eric Ghysbrecht van weekendcafé ’t Hofschuurke en Jurgen De Smet van fietsenzaak BCKlèt uit Mere starten een verhuurpunt voor elektrische fietsen. Voor 30 euro kan je starten in de aanloopzone van de Vlaamse Ardennen voor een dag fietsplezier.
Lees meer...
 
Politie massaal naar KBC Mere na loos overvalalarm
zaterdag 15 september 2018
Mere - Het centrum van Mere werd vrijdagnamiddag even opgeschrikt nadat verschillende politiewagens en -motards zich naar het KBC-bankkantoor aan de kerk haastten nadat het overvalalarm in werking trad. Uiteindelijk bleek er niks aan de hand waardoor de toegesnelde politieploegen snel uit het straatbeeld verdwenen.
 
Gebruiksklare buitenfitness op domein Steenberg
zaterdag 15 september 2018
Gebruiksklare buitenfitness op domein SteenbergErpe-Mere - Omdat buiten sporten gezond is, werden aan sporthal Steenberg in Erpe-Mere negen toestellen om buiten te fitnessen geplaatst. Daardoor komen sportievelingen er nog meer aan hun trekken.
Lees meer...
 
Houten afsluiting vat vuur
vrijdag 14 september 2018
Houten afsluiting vat vuurBurst - Een uit treinbielzen gemaakte afsluiting vatte donderdagavond rond 20 uur vuur in de Kerkstraat in Burst. Manschappen van brandweerpost Lede van de zone Zuid-Oost en van brandweerpost Herzele van de zone Vlaamse Ardennen kwamen ter plaatse. Gezien de beperkte omvang was het vuur onmiddellijk gedoofd. Het is niet duidelijk of er kwaad opzet in het spel is. De politie onderzoekt de zaak.
 
Moeder en dochter in Griekenland ontsnapt aan rotslawine
vrijdag 14 september 2018
Moeder en dochter in Griekenland ontsnapt aan rotslawineErpe - De laatste reisdag van Hilde Callebaut (52) en haar dochter Jorun Uyttenhove (19) uit Erpe in het Griekse Zakynthos kende donderdagmiddag bijna een dramatische afloop. Tijdens een cruise-uitstap naar het strand van Shipwreck donderden verschillende rotsblokken naar beneden. Zeven mensen raakten gewond. “Het was blinde paniek, maar wij bleven gelukkig ongedeerd”, vertelt moeder Hilde.
Lees meer...
 
Verkoop pastorie levert 325.500 euro op
vrijdag 14 september 2018
Verkoop pastorie levert 325.500 euro opBurst - De pastorie van Burst werd via een veilingsite verkocht. Dat leverde een mooi resultaat op van 325.500 euro. Eerder werden ook al de pastoriën van Bambrugge en Aaigem verkocht. Eerder werden ook al de pastorieën van Bambrugge en Aaigem verkocht. Dat leverde de gemeente 337.000 euro en 486.210 euro op.
 
Tweede deel fietssnelweg sluit aan op tunnel Siesegemlaan
vrijdag 14 september 2018
Erpe-Mere - Het tweede deel volgt niet langer de spoorweg, maar gaat vanuit de Spoorwegstraat langs de E40, achter de KMO-zone tot tegen de rechtstreekse spoorlijn Gent-Brussel, naar de Rooseveltlaan in Erpe en vervolgens voor de spoorwegbrug langs het Koekhamerstraatje verder naast de spoorweg om vlak voor het kerkhof via de Zadelweg naar Maal te gaan.
Lees meer...
 
Ongevallen met blikschade aan Vijfhuizen en Botermelkstraat
donderdag 13 september 2018
Erpe - Op de drukke Oudenaardsesteenweg in Erpe gebeurden dinsdagavond twee ongevallen. In de file op het kruispunt Vijfhuizen gebeurde iets voor 18 uur een kopstaart-aanrijding tussen twee wagens die vanuit Aalst allebei links af richting Zottegem wilden rijden. Niemand raakte gewond, maar het ongeval veroorzaakte wel hinder. Een wagen moest getakeld worden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6598