• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Benoit Torrekens overleden
zaterdag 18 augustus 2007
Burst - Gisteren overleed gewezen drukker Benoit Torrekens op 86-jarige leeftijd. Torrekens was meer dan 50 jaar koster van de Sint-Martinusparochie. In 2001 besloot hij de fakkel door te geven. De man was een bezige bij in tal van verenigingen en stond aan de wieg van het koor 'Singhet Vroo', het muziekkorps Sint Cecilia uit Burst en de fanfare "Nieuw Leven" in Aaigem.
 
Tamara Gistelynck tweede eredame miss Tractorpulling te Zele
vrijdag 17 augustus 2007

Tamara Gistelynck tweede eredame miss Tractorpulling te ZeleErondegem/Zele - Tamara Gistelynck (24) uit Erondegem kreeg maar liest 720 sms'jes achter haar naam. De tien finalisten waren samen goed voor 3.663 sms'jes. Van de jury kreeg ze 7 op 10. Twee uitstekende scores waardoor Tamara enkel de Serskampse Kathy Vereecken (22) moet laten voorgaan. De jury was maar matig onder de indruk voor de schone uit Erondegem: "Fijn", "Duidelijke stem" en "vlotte prater" en "Komt goed over".

 
Kladder zoekt begeleider
vrijdag 17 augustus 2007
Erpe-Mere - Het gemeentebestuur van Erpe-Mere zoekt voor het schooljaar 2007-2008 een extra begeleider voor kunstatelier ‘kladder’. Meer info op de website van het gemeentebestuur
 
Auto op dak op E40
woensdag 15 augustus 2007
Erpe-Mere - Vanmorgen rond 9u gebeurde een licht verkeersongeval op de E40 richting Oostende. Bij een ongeval belandde een voertuig op zijn dak. De inzittende raakten slechts licht gekwetst.
 
Inbrekersplaag
woensdag 15 augustus 2007
Erpe-Mere - De voorbije dagen stelde de politiezone Erpe-Mere/Lede meerdere inbraken en pogingen tot inbraak vast in onder meer deelgemeente Bambrugge. Zo werd de Oude Baan geteisterd door gaatjesboorders. In de spoorwegstraat werd een inbreker door de bewoner betrapt toen die het slot van een garage forceerde. De dader kon de benen nemen. Bij elektrozaak Herelec op Halfbunder te Erondegem gingen dieven aan de haal met een computer en de kluis. De kluis werd later, zonder inhoud, teruggevonden te Oosterzele.
 
Kinderbijbels verdwenen
dinsdag 14 augustus 2007
Mere - Pastoor Jan van Mere lanceert een oproep om de kinderbijbeltjes die uit de kerk verdwenen terug te brengen. "Omdat er in de zomer is er geen kinderdienst is, zetten we achteraan in de kerk een mandje met kinderbijbels. Blijkbaar vergaten we het mandje in de sacristie te zetten. Toen we dat wel wilden doen, bleken er acht van de tien boekjes verdwenen." De pastoor vraagt dan ook om de boekjes terug achteraan in de kerk te leggen. "Het meenemen van de boekjes komt niet echt overeen met de inhoud ervan." besluit pastoor Jan.
 
Kattenmoordenaar in Burst
dinsdag 14 augustus 2007
Burst - In de buurt van de Ninovestraat, Langeveldstraat en Ten Bos werden de voorbije week acht huiskatten vergiftigd. De betrokken eigenaars zijn kwaad en woedend. 'Volgens ons is er een kattenhater aan het werk." stelt een buurtbewoner. De verontruste buren ondernemen dan ook acties om een einde te stellen aan de trieste reeks overlijdens.
 
Studenten blokken samen in Jeugdhuis Dido
dinsdag 30 november 1999
Studenten blokken samen in Jeugdhuis DidoErpe - Een jeugdhuis zou je niet meteen associëren met een ideale studeerlocatie, maar toch is dat wat vier studenten tegenwoordig in jeugdhuis Dido in Erpe doen. “Vorig jaar deden we dat ook al en het helpt echt wel om elkaar te motiveren”, vertellen Aline Niodème, Lisa Moonens, Rhea De Ryck en Rany Ayoub.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 821 822 823 824 825 826 827 828 829 Volgende > Einde >>

Resultaten 6625 - 6632 van 6632