• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Diakenwijding
maandag 17 september 2007
Gent/Grembergen/Erpe - In de Sint-Baafskathedraal te Gent werd op zondag 16 september 2007 vroeger Erpenaar en gewezen misdienaar, acoliet en vormselcatecheet Geert Verbustel door Mgr. Van Looy diaken gewijd. Sinds zijn huwelijk, 12 jaar geleden, woont hij met zijn vrouw en twee kinderen te Grembergen. Zijn huidige thuisparochie legde, via Erpe (dorp), een bus in om de plechtigheid door alle belangstellenden te laten bijwonen.  
 
Sp.a Erpe-Mere en Lede steunen Caroline Gennez
zaterdag 15 september 2007
Erpe-Mere/Lede - De lokale Sp.a afdelingen van Erpe-Mere en Lede steunen Caroline Gennez (32) als kandidaat voorzitster van Sp.a. In onze regio blijkt Gennez populairder dan tegenkandidaat Erik De Bruyn. Eerder spraken Herzele, Denderleeuw en Ninove hun steun al uit voor Gennez. De Wichelse en Dendermondse Sp.a afdeling laat de keuze aan haar leden. Toch is het niet zeker dat Caroline Gennez het voorzitterschap zal binnenhalen. In grote steden zoals Brugge en Antwerpen moest ze de duimen leggen voor tegenkandidaat Erik De Bruyn.
 
"Mein Kampf" vrij te koop in Erpe
vrijdag 14 september 2007

Erpe - "Het boek "Mijn Kamp" van Adolf Hitler is vrij te koop bij dagboekhandel De Krijger in Erpe." blokletterde de Nederlandse Krant Brabants Dagblad gisteren. In Nederland is het boek niet te koop en kan het ook niet ontleend worden bij de weinige bibliotheken die het bezitten.

Lees meer...
 
Dexia onderzocht gemeenten
donderdag 13 september 2007

Brussel/Lede/Erpe-Mere - Een studie die Dexia Bank uitvoerde, catalogeert Lede als gemeente met demografische achteruitgang. Erpe-Mere valt in de categorie woongemeente in landelijke zone. In Vlaanderen onderscheidt de studie 21 kleine tot middelgrote gemeenten met demografishe achteruitgang. In deze categorie is de Denderstreek sterk vertegenwoordigd. In onze regio werden ook Wichelen en Haaltert opgenomen. Erpe-Mere, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem behoren tot een groep van 25 middelgrote woongemeenten in landelijke zone.

Lees meer...
 
Werken Oudenaardsesteenweg
donderdag 13 september 2007
Erpe - De provincie gaat de toplaag van de Oudenaardsesteenweg vernieuwen van aan het kruispunt Vijfhuizen tot aan de Dorpstraat te Erpe. Dit deel van de steenweg lijdt hevig onder spoorvorming. Dit is gevaarlijk bij regenweer. De werken omvatten het affrezen van de toplaag, het aanleggen van een splitmastiekasfalt tussen de bestaande fietspaden in beton en het heraanbrengen van de nieuwe wegmarkeringen. De kostprijs van de werken wordt geraamd op 320.069,20 EUR.
 
Ongeval tussen motorrijder en personenwagen
dinsdag 11 september 2007
Ongeval Leedsesteenweg ( foto Cruiser )Erpe - Omstreeks 15u15 reed een motorfiets in op de achterkant van een personenwagen ter hoogte van Leedsesteenweg met het kruispunt Groenstraat te Erpe .
Lees meer...
 
Canmar NV/Candoor NV overgenomen
dinsdag 11 september 2007
Canmar NV/Candoor NV overgenomenErpe-Mere/Dendermonde - Rolluikproducent Canmar/Candoor uit de J.Cardijnstraat te Erpe-Mere wordt overgenomen door zijn Dendermondse sectorgenoot Schelfhaut. Zaakvoerder Marc Cannoot laat zijn bedrijf, dat gespecialiseerd is in sektionele poorten en rolluiken, over aan de NV Schelfhaut op Hoogveld uit Dendermonde. Canmar/Candoor telt 20 werknemers en is goed voor een jaaromzet van ongeveer 5 miljoen euro. De nv Schelfhaut, die vestigingen heeft in Dendermonde en Bertrix, telt 90 werknemers en haalt een omzet van 27 miljoen euro.
 
Extra verkeerslicht op- en afrittencomplex E40
maandag 10 september 2007
Erpe-Mere - Er werd een extra verkeerslicht geplaatst aan de op- en afrit van de E40 richting Brussel. Het bijkomende verkeerslicht staat in de rijrichting naar Lede en heeft als doel de doorstroming op de afrit richting Lede vlotter te laten verlopen.
 
<< Begin < Vorige 821 822 823 824 825 826 827 828 829 Volgende > Einde >>

Resultaten 6609 - 6616 van 6632