• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Danny Van Belle opnieuw in de prijzen
dinsdag 30 oktober 2007

Erpe-Mere/Antibes (Fra) - Merenaar en onderwaterfilmer Danny Van Belle heeft in het Franse Antibes met zijn documentaire 'De vensters van het leven' de 34e uitgave van de Palme d'or (gouden vin), de grootste onderscheiding voor onderwatervideografie, gewonnen. In vier jaar werd Van Belle voor de tweede maal laureaat van het Wereld festival voor onderwater beelden. De winnende 'High Definition' video illustreert hoe onderwaterwezens hun omgeving observeren. Daarnaast won hij ook nog de prijs voor best aangepaste muzikale film begeleiding. www.dannyvanbelle.com

 
Vrachtwagens uit dorpskernen?
vrijdag 26 oktober 2007

Erpe-Mere - Het gemeentebestuur ontvangt regelmatig klachten over wildparkerende vrachtwagens. Het transport wordt 's nachts of in de vroege ochtend gestart en dat durft wel eens voor ongemak te zorgen. Daarom wordt overwogen om de vrachtwagens te verwijzen naar het industrieterrein van Erpe-Mere en de stationsparking in Burst. Op deze locaties kan niemand vanaf 's avonds tot het begin van de ochtendspits gehinderd worden.

 

Lees meer...
 
Trio steelt handtassen en benzine
woensdag 24 oktober 2007

Vlierzele/Bambrugge/Mere - Gisterenavond roofden drie gangsters een handtas aan Tomt in Vlierzele. Iets later werden ze in Bambrugge gesignaleerd, waar ze zonder te betalen tankten aan de Oudenaardsesteenweg. Door bestudering van de videobeelden ontdekte de politie dat het trio zich verplaatste met een gestolen Audi A8. Tot slot sloegen ze op de parking van een grootwarenhuis ter hoogte van de op- en afrit te Mere een zijruit van een wagen uit. De handtas die naast de bestuurster lag werd eveneens ontvreemd. Van de daders, die richting Vijfhuizen vluchtten, is voorlopig geen spoor.

 
Dodelijk ongeval
dinsdag 23 oktober 2007
Dodelijk ongeval te BurstBurst - Vanavond, 23 oktober, kwam een 61-jarige man uit Deinze om het leven bij het oversteken van Dorent aan het kruispunt met de Oudenaardsesteenweg. Dit is ter hoogte van de kerk te Burst. Het parket van Dendermonde stelde een deskundige aan om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.
(Foto Marino Verbeken)
 
VLM start ruilverkaveling in Houtem, Oosterzele, Erpe-Mere en Lede
maandag 22 oktober 2007
VLM start verkaveling in Houtem, Oosterzele, Erpe-Mere en LedeHoutem/Oosterzele/Erpe-Mere/Lede - In Sint-Lievens-Houtem heeft de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) de ruilverkaveling voorgesteld. Die kan na jaren van voorbereiding nu echt van start gaan. De ruilverkaveling situeert zich op het grondgebied van Sint-Lievens-Houtem maar ook gedeeltelijk op dat van Oosterzele, Erpe-Mere en Lede. Alle inwoners van Sint-Lievens-Houtem en de betrokkenen uit de andere gemeenten krijgen in de komende dagen een infokrant in de bus met alle nodige uitleg.
Lees meer...
 
Lynn wint finale Kristellen Stem 2007
zondag 21 oktober 2007
Lynn wint finale Kristellen Stem 2007Denderhoutem/Burst - Op zeer overtuigende wijze won zangers Lynn zaterdagavond de finale van de Kristallen Stem. Als jongste van de negen finalisten wist de uit Burst afkomstige zangeres zowel de jury als het publiek te overtuigen van haar kwaliteiten. Als winnares mag ze nu gratis een cd-single laten opnemen bij een gerenomeerde firma.
 
Voorzitter voetbalclub buiten verdenking gesteld
zaterdag 20 oktober 2007

Erpe-Mere / Antwerpen - De voorzitter van 2de klasse voetbalclub FC Antwerp , Eddy Wauters, werd door het parket verdacht van lid te zijn van een criminele organisatie en het witwassen van misdaadgeld. Eddy Wauters werd nu buiten verdenking gesteld. Hij zou volgens het parket de bemiddelaar geweest zijn van een transactie die FC Antwerp 200.000€ rijker maakte maar heeft altijd beweert dat het geld afkomstig was van Tom De Decker , een zakenman uit Erpe-Mere die het geld zou gekregen hebben van een erfenis en dat wou investeren in de club.

 
Erpe-Mere werft duurzaamheidsambtenaar aan
zaterdag 20 oktober 2007
Erpe-Mere - Het gemeentebestuur gaat over tot de aanwerving van een duurzaamheidsambtenaar. Een duurzaamheidsambtenaar moet toezien op de geïntegreerde aanpak van een aantal aspecten van het gemeentelijk milieubeleid waaronder de voorkoming van huishoudelijke afvalstoffen, het duurzaam gebruik van water, het duurzaam productgebruik, het beperken van het gebruik van bestrijdingsmiddelen, rationeel energieverbruik en mobiliteit.
 
<< Begin < Vorige 821 822 823 824 825 826 827 828 829 Volgende > Einde >>

Resultaten 6569 - 6576 van 6632