• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Open Vld wil overdekt marktplein en sporthal aan overzijde steenweg
vrijdag 21 september 2018
Erpe-Mere - Om het marktgebeuren in Erpe-Mere te stimuleren en nieuw leven in te blazen, wil Open VLD - net zoals bij de buren van Sint-Lievens-Houtem - een overdekt marktplein.
Lees meer...
 
Stalletje vat vuur: ganzen vluchten dak op
donderdag 20 september 2018
Stalletje vat vuur: ganzen vluchten dak opMere - Remi Van Impe, voormalige uitbater café ’t Vissershof in Mere, werd donderdagavond slachtoffer van een brand. Het stalletje achter diens garage vatte rond 20.30 uur vuur. Buren uit de Magerstraat merkten enorme knallen op en verwittigden de man. “Ik had wel iets gehoord, maar besefte niet war er gebeurde”, aldus Remi. De brand ging gepaard met een enorme rookontwikkeling.
Lees meer...
 
In één week twee brandjes in zelfde straat
donderdag 20 september 2018
Burst - Brandweerwagens van Aalst, Lede en Herzele haastten zich woensdagavond rond 20 uur naar de Sint-Pietersstraat in Burst. Daar was voor de tweede keer in een week een vreemde brand.
Lees meer...
 
Open Vld met onvolledige lijst van 21 naar verkiezingen
woensdag 19 september 2018
Erpe-Mere - Na het vertrek van Hedwig Redant, het kartel met L.E.F. en de nieuwe breuk tussen de liberalen is Open Vld Erpe-Mere er niet meer in geslaagd een volledige lijst samen te stellen.
Lees meer...
 
Politie treft gebruikershoeveelheid softdrugs aan bij controle
dinsdag 18 september 2018
Erpe-Mere - In de nacht van vrijdag op zaterdag controleerde de politie een verdacht voertuig op de parking van een handelszaak langs de Oudenaardsesteenweg. In de handbagage van een inzittende werden verschillende kleine gebruikershoeveelheden softdrugs aangetroffen. De politie maakte proces verbaal in en onderzoekt de zaak verder.
 
Buren en cafégasten blussen sparrenbrand
zondag 16 september 2018
Buren en cafégasten blussen sparrenbrandErpe - Met vereende krachten doofden buren en terrasbezoekers van café Elckerlyc zondagavond rond 18.30 uur tegenover het oud kerkhof van Erpe een sparrenbrand. “Onze hond begon plots hevig te blaffen en toen we buiten kwamen, hoorden we onze buurvrouw om hulp roepen”, vertelt een buurman.
Lees meer...
 
Disco lights voor eerste straatfeest in Akkerstraat
zondag 16 september 2018
Disco lights voor eerste straatfeest in AkkerstraatBurst - Toen Johan Tuytschaever en Bjorn Van den Berghe uit de Akkerstraat elkaar op een feest leerden kennen en ontdekten dat ze buren waren, besloten ze prompt een buurtontmoeting te organiseren. Samen met Freddy Fock organiseerden ze zaterdagavond 15 september een gezellig samenzijn.
Lees meer...
 
Bestuurder en passagier al liftend op de vlucht na ongeval op E40
zaterdag 15 september 2018
Erpe-Mere - Vrijdagochtendmorgen iets voor 7 uur botste vlak voor de afrit van de E40 richting kust in Erpe-Mere een wagen met Franse nummerplaat tegen een andere wagen. De bestuurder en een inzittende versierden meteen een lift om weg te vluchten.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6598