• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Enkele rijrichting rond werken N46
zaterdag 21 juli 2018
Burst/Borsbeke - Omdat meer en meer automobilisten de werken aan de Oudenaardsesteenweg in Burst en Provincieweg in Borsbeke omzeilen via de Kampenheuvel wordt daar vanaf maandag 23 juli enkele rijrichting ingevoerd. Daardoor is het enkel mogelijk via dat traject van Borsbeke naar Burst en Aalst te rijden. Op de N46 kan je enkel richting Zottegem voorbij de werken. De Heerbaan in Burst blijft wel dubbele rijrichting zodat bewoners er niet steeds helemaal om moeten rijden.
 
Wegdek beschadigd door hitte
zaterdag 21 juli 2018
Erpe-Mere - Het warme weer van de voorbije dagen heeft schade berokkend aan het wegdek van de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E40. Wie richting Burst rijdt, moet net voorbij de verkeerslichten van de Bosstraat vaart minderen.
 
Workshops snit en naad bij Anneke zijn schot in de roos
donderdag 19 juli 2018
Workshops snit en naad zijn schot in de roosMere - De 48-jarige Anneke Van Den Bossche uit Mere gaf haar job in het onderwijs op, maar blijft desondanks haar kennis doorgeven. "Bij mij thuis richt ik geregeld workshops in om mensen te leren stikken", vertelt ze. Mensen zonder ervaring kunnen daardoor in de Beekstraat in Mere alle kneepjes van het vak leren.
Lees meer...
 
Jongen (11) aangereden aan containerpark
woensdag 18 juli 2018
Erpe-Mere - Een 11-jarige jongen die met zijn moeder in de Keerstraat van Erpe-Mere wandelde werd dinsdagmiddag iets na 16 uur ter hoogte van de oprit naar het containerpark aangereden door een zwarte Mercedes Vito bestelwagen. De knaap kwam er met wat schrammen van af.
 
Beklijvend Kunstwerk met enkel lege reiskoffers
woensdag 18 juli 2018
Beklijvend Kunstwerk met enkel lege reiskoffersMere/Koksijde - De uit Mere afkomstige kunstenaar Willy Baeyens heeft momenteel een indrukwekkend en vooral beklijvende installatie van 100 lege koffers staan in de kapel Ster der Zee in Koksijde. Baeyens vond inspiratie voor dit werk na een bezoek aan Kazerne Dossin in Mechelen van waaruit tijdens WOII de deportatie van 26.000 joden en zigeuners gebeurde naar Auschwitz-Birkenau.
Lees meer...
 
Breuk in waterleiding
woensdag 18 juli 2018
Breuk in waterleidingErondegem - Heel wat inwoners van Erpe-Mere zaten dinsdag zonder water door een breuk in de waterleiding in de Leirekensweg in Erondegem. Net zoals bij een recent gelijkaardig voorval aan de spooroverweg van de halte Vijfhuizen langs de Gentsesteenweg in Erpe moest een deel van de kranen van de nabije watertoren worden afgesloten. Daardoor kwam op veel plaatsen minder of helemaal geen water uit de kraan.
 
LAB9420 wil kloof tussen bestuur en burgers wegwerken
woensdag 18 juli 2018
LAB9420 wil kloof tussen bestuur en burgers wegwerkenErpe-Mere - Vier dynamische dertigers zijn een creatieve denktank voor Erpe-Mere gestart. “We willen mensen doen denken over wat hier zoal gebeurt en er voor zorgen dat wat er leeft ook tot het schoon verdiep raakt”, luidt het duidelijk.
Lees meer...
 
Alle airbags open na aanrijding in industriepark
dinsdag 17 juli 2018
Alle airbags open na aanrijding in industrieparkErpe-Mere - Aan de inrit van het industriepark van Erpe-Mere gebeurde dinsdagochtend rond 9.30 uur een aanrijding tussen een Volvo en een Audi. De bestuurder van de Volvo verleende geen voorrang van rechts toen hij, komende van de Oudenaardsesteenweg van de Industrieweg rechtdoor naar de Keerstraat, richting containerpark wou rijden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6494