• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Paniek door verstopte schoorsteen
woensdag 10 oktober 2018
Mere - Langs Daalbroek in Mere was dinsdagavond even paniek toen een woning zich met rook vulde door een verstopte schoorsteen. Verschillende brandweerwagens uit Aalst en Lede kwamen ter plaatse om de schoorsteen te inspecteren. Niemand raakte gewond, maar de woning liep wel wat rookschade op.
 
Uitslaande brand treft ‘Urban Places’-schuur
zaterdag 06 oktober 2018
Uitslaande brand treft ‘Urban Places’-schuurMere - De schuur van een leegstaande boerderij langs de Wilgendries in Mere is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand. De brand werd rond 2 uur opgemerkt. Toen sloegen de vlammen al door het dak.
Lees meer...
 
Wim Muylaert (46) ontwerpt collectors item voor F16-Squadron
zaterdag 06 oktober 2018
Wim Muylaert (46) ontwerpt collectors item voor F16-SquadronBurst - Volgend jaar pakt de F16 Operational Conversion Unit van luchtmachtbasis Kleine Brogel uit met een nieuw verzamelitem. Burstenaar Wim Muylaert (46) zorgde voor het ontwerp. “Het gevolg van een gezonde maar ietwat uit de hand gelopen verslaving.”
Lees meer...
 
Wipplank op Steenberg breekt af: meisje met bout in bil naar ziekenhuis
zaterdag 06 oktober 2018
Schommel op Steenberg breekt af: meisje met bout in bil naar ziekenhuisErpe-Mere - Een meisje verwondde zich woensdagnamiddag aan één van de weinige speeltuigen die het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere telt. Die worden nochtans geregeld gecontroleerd.
Lees meer...
 
Dubbele takeling na aanrijding voor Steenberg
zaterdag 06 oktober 2018
Dubbele takeling na aanrijding voor SteenbergErpe-Mere - De ochtendspits op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere werd vrijdagochtend gehinderd door een aanrijding ter hoogte van het gemeentelijk domein Steenberg. Een bestelwagen van Natuursteen Moens kwam er in aanrijding met een personenwagen die het benzinestation van Total verliet. Niemand raakte gewond, maar de schade was aanzienlijk. Beide wagens moesten getakeld worden.
 
Vakbond klaagt aan: arbeiders op werf nieuw cultuurhuis Steenberg verdienen geen minimumloon
zaterdag 06 oktober 2018
Vakbond klaagt aan: arbeiders op werf nieuw cultuurhuis Steenberg verdienen geen minimumloonErpe-Mere - Sociale uitbuiting is dichterbij dan we denken. Dat bewees een vakbondsactie donderdagochtend op het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. “De buitenlandse krachten die hier worden ingezet verdienen geen minimumloon”, luidt het bij ACV en ABVV Bouw.
Lees meer...
 
Zaakvoerder Romani Fashion zet dieven te kijk op internet
zaterdag 06 oktober 2018
Zaakvoerder Romani Fashion zet dieven te kijk op internetErpe-Mere - Op de Facebookpagina van kledingzaak Romani Fashion uit Erpe-Mere werden woensdagmiddag twee dieven te kijk gesteld. "Wij hadden gisteren deze twee dieven over de vloer die erin sloegen een broek te stelen. De omgeving in Erpe Mere is hiermee gewaarschuwd. Nummerplaat GXX994 #enwijmaarhardwerkenvooronzecenten", luidde het als bovenschrift bij drie foto's waarop de daders te zien zijn.
 
Steeds meer deelnemers voor ludieke touwtrekwedstrijd 'Keeremes Tem Beirg'
vrijdag 05 oktober 2018
Aaigem - De kermis op 'den Beirg' in Aaigem lokt steeds meer vertegenwoordigers uit de omgeving. Op zondagmiddag 7 oktober proberen 8 ploegen elkaar in de beek te trekken.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6632