• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Verkozen dochter burgemeester Hugo De Waele niet naar gemeenteraad
maandag 15 oktober 2018
Erpe-Mere - In Erpe-Mere zal Griet De Waele (CD&V) niet zetelen in de nieuwe gemeenteraad. Ze werd zondag verkozen als achtste raadslid met 836 stemmen, maar wettelijk kunnen vader en dochter niet in dezelfde gemeenteraad een mandaat opnemen. Vader Hugo blijft op post als burgemeester waardoor Griet vrede moet nemen met een zitje in het sociaal comité, de vroegere OCMW-raad.
 
CD&V en N-VA doen volgende zes jaar gewoon verder
maandag 15 oktober 2018
CD&V en N-VA doen volgende zes jaar gewoon verderErpe-Mere - De kiezer heeft de kaarten nauwelijks herschud in Erpe-Mere. CD&V blijft met voorsprong de grootste partij. N-VA levert terrein in, maar blijft nummer twee. Beiden beslisten al de komende zes jaar verder te besturen. Verrassend is het resultaat van Vlaams Belang. Dat wordt de derde grootste partij.
Lees meer...
 
Wagen knalt in wijnzaak Castillo na uitwijkmanoeuvre voor onoplettende chauffeur
maandag 15 oktober 2018
Wagen knalt in wijnzaak Castillo na uitwijkmanoeuvre voor onoplettende chauffeurErondegem - Een tollende BMW is zaterdagochtend rond 11.30 uur in de geval van wijnzaak Castillo tegenover bakkerij Ponnet langs de Gentsesteenweg in Erondegem beland. De chauffeur van die BMW verloor de controle over het stuur toen ze uitweek voor een wagen die de steenweg kwam opgereden.
Lees meer...
 
Quadrijder ramt slagboom: zware hinder voor treinverkeer
zondag 14 oktober 2018
Burst - Aan het station van Burst botste zaterdagavond rond 21.15 uur een quadrijder tegen een slagboom. De man raakte daarbij gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gevoerd. Omdat de slagboom afgebroken was, moest het treinverkeer stapvoets rijden en aan elke overweg claxonneren. Daardoor was er flink wat hinder op en rond het spoor.
 
Brandweer dooft afvalbrand: rekening volgt
zondag 14 oktober 2018
Mere - Een bewoner van de Magerstraat die zaterdagavond rond 18.30 uur achter in zijn tuin afval aan het verbranden was, kreeg prompt gezelschap van verschillende brandweermannen uit Aalst en Lede. De rookpluim was dan ook tot op de Oudenaardsesteenweg te zien waardoor al snel alarm werd geslagen. De pompiers doofden het vuurtje. Wellicht volgt later nog de rekening voor de interventie en een GAS-boete.
 
Fietser aangereden
vrijdag 12 oktober 2018
Burst - In de Kerkstraat in Burst werd woensdagnamiddag omstreeks 16 uur ter hoogte van hersteloord Crombeenerf een fietser aangereden. De fietser raakte licht gewond. Er kwam geen ziekenwagen ter plaatse.
 
Personeel en patiënten hersteloord Crombeenerf samen op straat voor betere zorg
donderdag 11 oktober 2018
Burst - Het sluimerende ongenoegen over de krappe personeelsbezetting en de impact daardoor op de zorg resulteerde woensdagochtend in een prikactie van personeel en bewoners voor de deur van hersteloord Crombeenerf in Burst. “Een actie van een half uur die zonder meer resulteert in extra werk om de verloren tijd in te halen”, vertellen Eric Vandepoele en Doris Van Becelaere van vakbonden BBTK en LBC-NVK.
Lees meer...
 
Dronken en zonder rijbewijs tegen paaltje
donderdag 11 oktober 2018
Erpe - Een vrouw die dinsdagavond rond 23 uur tegen een paal reed in de Kraaineststraat heeft er een probleempje bij. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat de vrouw dronken was en dat haar rijbewijs daarvoor niet kon worden ingetrokken omdat dat al eerder gebeurde. De dame zal zich dus ook voor rijden spijts verval moeten verantwoorden bij de politierechter.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6632