• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Bijna half dorp aanwezig voor eerste buurtbarbecue
maandag 24 september 2018
Bijna half dorp aanwezig voor eerste buurtbarbecue Vlekkem - De inwoners van het kleine Vlekkem bewezen tijdens het kermisweekend dat ze in het kleinste en gezelligste dorp van Erpe-Mere wonen. De eerste buurtbarbecue, een idee dat ontstond tijdens de wekelijkse donderdagavondwandeling van de dorpsgenoten, zorgde voor een goed gevulde parochiezaal in de Voistraat.
Lees meer...
 
ReŁnie voor 65-jarigen brengt oud-klasgenoten samen
maandag 24 september 2018
ReŁnie voor 65-jarigen brengt oud-klasgenoten samenErpe - Oud-klasgenoten van de meisjesschool en de gemeenteschool van Erpe uit het gezegende jaar 1953 verzamelden in feestzaal Ensor voor hun vijfjaarlijkse reünie. “We kwamen een eerste keer samen voor onze vijftigste verjaardag en sindsdien is dat een vijfjaarlijkse gewoonte”, vertellen organisatoren Christine Hosselaer, Monique De Moor, Paul De Ridder, Antoine De Pauw en Luc Valcke.
Lees meer...
 
75 fietsers en 56 wandelaars voor seniorennamiddag
zondag 23 september 2018
75 fietsers en 56 wandelaars voor seniorennamiddagErpe-Mere - De seniorennamiddag van de seniorenraad van Erpe-Mere was een enorm succes. Liefst 75 fietsers genoten van het mooie weer tijdens de achtkerkendorp langsheen elke deelgemeente. Verder waren er 56 wandelaars die een tocht van 4km of 7km maakten en in de sporthal waren ook heel wat sportievelingen aanwezig. Zij genoten met z’n 356 van gratis boterhammen met koffie en een optreden vaan Gino Verano.
 
Nieuwe onthaalmama Anais (30) start in Reymeersstraat
zondag 23 september 2018
Nieuwe onthaalmama Anais (30) start in ReymeersstraatLede - De 30-jarige Anais Van Eeno startte net als onthaalmoeder in de Reymeersstraat in Lede. “Ik volgde een opleiding tot zorgkundige, maar dit is de job waar van droomde”, vertelt de mama van Theo (11), Reynout (7) en Robrecht (5). Na een cursus gezins-opvang opende Van Eeno begin september haar eigen onthaal. Intussen vangt Anais zeven kindjes tussen 4 maand en 2 jaar op. “Puur genieten. Kinderen zijn steeds oprecht in hun emotie en dat is iets wat nogal wat volwassenen missen”, grapt ze.
 
ReŁnie voor 60-jarigen
zondag 23 september 2018
Lede - De organisatoren van gelegenheidscomité Lede58 verstuurden al 350 brieven, emails en Facebookberchten naar leeftijdsgenoten voor een reünie in feestzaal Intermezzo op 24 november. "Toch zijn we er van overtuigd dat we niet alle mensen bereikt hebben. Iedereen die in Lede woont of hier zijn roots heeft en dit jaar 60 jaar wordt, is welkom", vertelt Claire Coppens.
Lees meer...
 
Zwijn op stap: wandeling van korte duur
zaterdag 22 september 2018
Zwijn op stap: wandeling van korte duurMere - Een everzwijn uit de Verenigde-Natiesstraat achter café High Chaparral in mere dat vrijdagavond op stap ging, kwam van een kale reis thuis. Toevallig passant Yves de Clercq kon het dier met blote handen en een touw tot stand brengen. Om het terug in zijn hok te krijgen, kwam er wel een kruiwagen aan te pas.
 
Nieuwe gemeenteschool begin 2019 wellicht niet klaar
zaterdag 22 september 2018
Nieuwe gemeenteschool begin 2019 wellicht niet klaarErondegem - De verhuis voor de leerlingen van de gemeenteschool van Erondegem, die momenteel les volgen in de pop-up containerschool naast de gemeenteschool van Burst, tegen 1 januari 2019 wordt krap. Dat zegt onderwijsschepen Johan Van Vaerenbergh (CD&V).
Lees meer...
 
Fietspad Engelsmolen heraangelegd in kasseien
zaterdag 22 september 2018
Fietspad Engelsmolen heraangelegd in kasseienAaigem - Van maandag 24 september tot eind november wordt het betonnen fietspad aan de Engelsmolen in Aaigem uitgebroken worden. Het Agentschap Onroerend Erfgoed oordeelde dat de kasseiweg in zijn oorspronkelijke toestand hersteld moet worden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6598