• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Kind afgevoerd na aanrijding in file richting kust
donderdag 26 juli 2018
Kind afgevoerd na aanrijding in file richting kustErpe-Mere/Wetteren - In de file op de E40 richting kust gebeurde woensdag rond de middag een ongeval tussen Erpe-Mere en Wetteren. Een chauffeur die op de linkerrijstrook reed, merkte te laat op dat verkeer vertraagde. De wagen reed in op de voorligger en de schade was vrij ernstig.
Lees meer...
 
Hoge temperaturen veroorzaken zinkgaten
woensdag 25 juli 2018
Hoge temperaturen veroorzaken zinkgaten Mere - In verschillende straten brokkelt door de extreem hoge temperaturen het asfalt af. Dat is onder meer het geval in de Achterstraat en Merelputstraat in Mere. Op beide plaatsen is duidelijk te zien dat zich onder het wegdek een holte vormde. Wellicht werd de grond door een lek weggespoeld.
Lees meer...
 
Treinverkeer onderbroken door persoonsongeval in Terhagen
woensdag 25 juli 2018
Burst/Zottegem - Het treinverkeer op lijn L89 tussen Zottegem en Burst werd woensdagmorgen omstreeks 6 uur onderbroken nadat een oudere vrouw ter hoogte van het station Ter Haegen in Borsbeke (Herzele) onder een trein terecht kwam. Voor de vrouw kwam alle hulp te laat.
Lees meer...
 
Ladingverlies op E40: brandweer haalt strobalen van de weg
woensdag 25 juli 2018
Vlekkem - Op de E40 richting kust ter hoogte van Vlekkem belandden dinsdagavond rond 22 uur verschillende strobalen op het wegdek. De brandweer haastte zich ter plaatse en gooide de balen over de vangrail.
 
Gemeente laat zwerfkatten vangen en steriliseren
woensdag 25 juli 2018
Erondegem - Om de overlast veroorzaakt door zwerfkatten aan te pakken, liet de gemeente vangbakken plaatsen in de omgeving van de Zandstraat en Eksterbergstraat in Erondegem. “We werken hiervoor samen met de organisatie Kat is Koning. Zij vangen de dieren, laten ze bij de dierenarts steriliseren en zetten ze vervolgens terug uit op dezelfde plek”, aldus de gemeente.
Lees meer...
 
Bamboebrand aan Vijfhuizen
zaterdag 21 juli 2018
Bamboebrand aan VijfhuizenErpe - Achter de firma Meert aan het kruispunt Vijfhuizen in Erpe vatte zaterdagnamiddag bamboe vuur. Wagens van brandweerposten Aalst en Lede doofden het vuur. Door het droge weer is er niet veel nodig om brand te laten ontstaan.
 
Politie met Volvo V90 in nationaal defilé
zaterdag 21 juli 2018
Erpe-Mere/Lede - De lokale politiezone van Erpe-Mere/Lede is vanmiddag, zaterdag 21 juli, aanwezig in Brussel voor het nationaal defilé. Aandachtige kijkers kunnen ter plaatse of op Canvas vanaf 15.15 uur een van de nieuwe Volvo V90’s met herkenbare fluogele voorbumper opmerken tijdens het burgerlijk defilé met verschillende wagens van de diverse hulpdiensten.
 
Marie-Louise (81) en Maurice (83) al 60 jaar scheep
zaterdag 21 juli 2018
Marie-Louise (81) en Maurice (83) al 60 jaar scheepMere - Het huwelijksbootje van Marie-Louise Van Herreweghe en Maurice Redant uit Oostdorp in Mere vaart al 60 jaar. “Alles begon op het perron van het station van Denderleeuw”, vertelt de uit Mere afkomstige Maurice die jarenlang als metser aan de slag was.  Op het perron ontmoette hij Marie-Louise.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6494