• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Herzeelse promoot gemeente Erpe-Mere in ludiek filmpje
vrijdag 28 september 2018
Herzeelse promoot gemeente Erpe-Mere in ludiek filmpjeErpe-Mere - Erpe-Mere lanceert een nieuwe promofilmpje om inwoners en niet-inwoners duidelijk te maken wat de gemeente zoal te bieden heeft. Kris Coppens, van Divico Web & Video uit Burst, verzorgde de opnames met tal van acteurs en figuranten. Hoofdrol wordt gespeeld door de Herzeelse Veerle Van Wesemael van de bibliotheek.
Lees meer...
 
Autobestuurder verblind door zon: fietser (18) gewond na aanrijding
vrijdag 28 september 2018
Autobestuurder verblind door zon: fietser (18) gewond na aanrijdingErpe - Op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Botermelkstraat in Erpe is woensdagavond omstreeks 18 uur een 18-jarige fietser uit Mere gewond geraakt bij een aanrijding. De jongeman fietste langs de steenweg richting Vijfhuizen om in Lede de trein te nemen. Een automobilist die uit de tegenovergestelde richting kwam en linksaf draaide om richting RVT Avondzon te rijden, merkte dat, wellicht door de laagstaande zon, niet op. 
Lees meer...
 
13 gemeenten Denderstreek gaan samen klimaatgezond werken
vrijdag 28 september 2018
13 gemeenten Denderstreek gaan samen klimaatgezond werkenRegio - De stelling dat je als kleine garnaal weinig kan veranderen aan het klimaat wordt intussen al door 7.765 Europese gemeenten tegengesproken. De laatste nieuwkomers zijn 13 gemeenten uit Zuid-Oost-Vlaanderen. “Als iedereen wacht op een hoger niveau om in te grijpen, gebeurt er helemaal niets.”

Lees meer...
 
Natuurverenigingen hekelen manipulaties locatieonderzoek voetbalstadion
woensdag 26 september 2018
Natuurverenigingen hekelen manipulaties locatieonderzoek voetbalstadionErpe-Mere - Een centraal voetbalstation voor FC Erpe-Mere hoort niet thuis aan het domein Steenberg in de Seskenskouter. “Het onderzoek dat die site naar voor schuift is onlogisch en zwaar gemanipuleerd”, stellen vier natuurverenigingen.
Lees meer...
 
Verstrooide Chiromeisjes hebben laptop terug dankzij ANPR-camera's
woensdag 26 september 2018
Erpe - Enkele Chiromeisjes uit Erpe die zaterdagavond na een lift hun computertas met laptop in een wagen vergaten, vonden die terug dankzij de politie. "We zetten ons verhaal op Facebook, vroegen om het massaal te delen, belandden zo op de website van Het Laatste Nieuws en stuurden dezelfde vraag naar de politie", vertelt Hannah van den Steen.
Lees meer...
 
Gemeentelijk zwembad of zwemvijver zijn onbetaalbaar
woensdag 26 september 2018
Erpe-Mere - Inwoners van Erpe-Mere die dromen van een plaatselijk zwembad of een zwemvijver op Steenberg moeten bij het huidige bestuur niet op een realisatie hopen. Dat bleek duidelijk tijdens de ‘debattle’ in jeugdhuis Dido naar aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De meeste politici beseffen dat dergelijke realisatie en uitbating onbetaalbaar zijn voor een kleine gemeente.
Lees meer...
 
Bovengrondse kabel geraakt tijdens snoeiwerken
maandag 24 september 2018
Bovengrondse kabel geraakt tijdens snoeiwerkenErpe - Tijdens snoeiwerken in een tuin langs de Rooseveltlaan in Erpe werd maandagnamiddag een bovengrondse kabel geraakt. De kabel bleef bevestigd, maar kwam iets lager over de straat te hangen. Om te vermijden dat een vrachtwagen de kabel zou raken en losrukken, spanden manschappen van brandweerpost Aalst de kabel aan.
 
Wisselbekers touwtrekwedstrijd spoorloos verdwenen
maandag 24 september 2018
Wisselbekers touwtrekwedstrijd spoorloos verdwenenAaigem - Het ziet er naar uit de wisselbekers van de Aaigemse 'We trekken ze in de beek'-touwtrekwedstrijd op 7 oktober niet zal kunnen uitgewisseld worden. Beide bekers werden bij de vorige editie in 2016 gewonnen door het comité Kom Op veur de Plosj, kortweg KOP. Voorzitter Renaat De Clippeleir geeft het verlies toe. "We weten niet meer waar de bekers zijn en vrezen het ergste", vertelt de man. Daarom lanceert hij een - ietwat wanhopige - oproep. "Wie weet waar de bekers zich bevinden, ze aantreft op een rommelmarkt, in het containerpark of bij een verzamelaar van curiosa kan rekenen op en fikse vergoeding."
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 6598