• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Gasontsnapping uit overdrukventiel en oliespoor
zaterdag 28 juli 2018
Gasontsnapping uit overdrukventiel en oliespoorMere - In de Oude Broekstraat in Mere ontstond vrijdag omstreeks 17 uur paniek door een gastank. Die produceerde een sissend geluid en in de buurt hing een lichte gasgeur. De brandweer kon de oproepster snel gerust stellen. Het sissend geluid was afkomstig van het overdrukventiel.
Lees meer...
 
Vertraging voor herstel snelwegbrug
zaterdag 28 juli 2018
Vertraging voor herstel snelwegbrugOttergem - De renovatiewerken aan de snelwegbrug over de E40 ter hoogte van de Seskenskouter in Ottergem (Erpe-Mere) vergen meer inspanningen dan gedacht. De geplande einddatum van juli wordt daardoor niet gehaald.
Lees meer...
 
Cameraschild controleert 15 miljoen wagens in zes maanden
zaterdag 28 juli 2018
Erpe-Mere/Lede - De ANPR-camera’s met nummerplaatherkenning aan de gemeentegrenzen van Erpe-Mere en Lede controleerden de eerste zes maanden van 2018 gemiddeld één wagen per seconde.
Lees meer...
 
Ontploffing in hoogspanningscabine zet omgeving Vijfhuizen zonder elektriciteit
vrijdag 27 juli 2018
Erpe/Aalst - Een 40-tal straten in de omgeving van het kruispunt Vijfhuizen in Erpe viel vrijdagmorgen rond half één zonder elektriciteit. Oorzaak was een kortsluiting en ontploffing in de hoogspanningscabine naast de frituur achter de kerk van Erpe. Een vrij omvangrijk gebied in Erpe en Aalst viel daardoor zonder elektriciteit.
Lees meer...
 
Vrt-Radioman Johan De Ryck (64) hangt microfoon aan de haak
vrijdag 27 juli 2018
Vrt-Radioman Johan De Ryck (64) hangt microfoon aan de haakWanzele - De vertrouwde radiostem van vrt-nieuwslezer Johan De Ryck zal niet langer in de ether te horen zijn. Na 30 jaar trouwe dienst verliet hij donderdagochtend voor het laatst de August Reyerslaan in Schaarbeek. “Als kleine jongen uit Erpe en Wanzele mocht ik al die jaren gratis op de eerste rij staan van het wereldse schouwtoneel”, blikt hij terug.
Lees meer...
 
Brandweer bevrijdt uitgeput hondje uit snikheet dakappartement
vrijdag 27 juli 2018
Brandweer bevrijdt uitgeput hondje uit snikheet dakappartementMere - Met een laatste krachtinspanning kwam een jonge border collie donderdagavond uit een appartement in Mere (Erpe-Mere) gelopen nadat de brandweer - omwille van een doordringende stank en op verzoek van de politie -  de deur opende. Eens het diertje buiten de flat boven het wassalon in de Nieuwstraat was, zakte het schuimbekkend in elkaar.
Lees meer...
 
Vechtpartij in Kerkstraat
vrijdag 27 juli 2018
Burst - Twee amokmakers gingen woensdagnamiddag met elkaar op de vuist in de Kerkstraat in Burst. Een van de betrokkenen liep meerdere verwondingen op in het gelaat.
 
Actiecomité geeft strijd tegen windturbines niet op
donderdag 26 juli 2018
Actiecomité geeft strijd tegen windturbines niet opBambrugge/Ottergem - Het actiecomité dat zich verzet tegen de komst van windturbines in de Seskenskouter tussen Bambrugge en Ottergem geeft de strijd niet op. “De minister mag dan wel een aangepaste milieuvergunning toegekend hebben, starten met bouwen blijft vooralsnog onmogelijk”, luidt het duidelijk.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 6494