• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Computers De Zonnebloem stopt na 40 jaar: uitverkoopt tot half december
zaterdag 20 oktober 2018
Computers De Zonnebloem stopt na 40 jaar: uitverkoopt tot half decemberMere - De Nieuwstraat in Mere verliest nog een winkel. Computers De Zonnebloem sluit de deuren. Een overnemer is er niet. Daardoor zijn er slechts drie winkels meer in de winkelstraat. Voor zaakvoerster Lieve Flobert (62) is het aftellen. Eind dit jaar gaat ze met pensioen en nu rest enkel nog uitverkopen.
Lees meer...
 
Ongevallen met blikschade verstoren ochtendspits aan E40 en op Leedsesteenweg
vrijdag 19 oktober 2018
Ongevallen met blikschade verstoren ochtendspits aan E40 en op LeedsesteenwegErpe-Mere - Zowel op de Oudenaardsesteenweg als de Leedsesteenweg moesten automobilisten donderdagochtend extra langs aanschuiven door ongevallen. Op de Leedsesteenweg gebeurde ter hoogte van de xx-straat een kop-staartbotsing met drie wagens die richting Vijfhuizen reden. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest wel de weg vrijmaken.
Lees meer...
 
3% te snel op nationale flitsdag
vrijdag 19 oktober 2018
Erpe-Mere/Lede - De politiezone Erpe-Mere/Lede registreerde tijdens de nationale flitsdag van afgelopen woensdag 37 te snelle chauffeurs. In totaal werden op zes verschillende plaatsen 1.170 langskomende voertuigen gecontroleerd. Daarvan reed er 3% sneller dan toegelaten.
 
Signalisatie wegenwerken Bosstraat ondermaats
donderdag 18 oktober 2018
Signalisatie wegenwerken Bosstraat ondermaatsMere - De aannemer die momenteel werken uitvoert in de Bosstraat in Mere laat de verantwoordelijke voor de verkeerssignalisatie best zo snel mogelijk een cursus ‘verkeersborden’ volgen. Voor de tweede dag op rij staat een verkeersbord C3, verboden toegang in beide richtingen voor iedere bestuurder, er totaal fout geplaatst.
Lees meer...
 
Slecht verkiezingsresultaat L.E.F zorgt voor extra slachtoffers: Redant stopt sponsoring
woensdag 17 oktober 2018
Erpe-Mere - De talrijke verenigingen en organisaties uit Erpe-Mere die op financiële ondersteuning van keukengigant en politicus Hedwig Redant konden rekenen, gaan best op zoek naar andere sponsors. Na het slecht verkiezingsresultaat van de door Redant opgerichtte scheurlijst L.E.F. gaat die zijn diverse sponsoringen herzien.
Lees meer...
 
CD&V strandde op zucht van absolute meerderheid
woensdag 17 oktober 2018
Erpe-Mere - Het Belgisch kiessysteem Imperiali dat grote partijen extra beloont en kleintjes genadeloos afstraft, bezorgde CD&V bijna een absolute meerderheid in Erpe-Mere. Met een resultaat van 39,4% haalde de partij 12 van de 25 zetels. Met 58 stemmen meer waren dat er 13 geworden. N-VA, op drie stemmen na half zo groot als CD&V, had 29 stemmen nodig voor een zesde zetel. Die zetel zou ten koste gegaan zijn van Vlaams Belang.
Lees meer...
 
Twee lichtgewonden na aanrijding langs Dorent
dinsdag 16 oktober 2018
Burst - Op verkiezingszondag gebeurde vlakbij het stemlokaal van Burst op Dorent een ongeval tussen twee wagens. Twee passagiers raakten licht gewond. Een chauffeur blies de 'A' van alarm. Hij mag het binnenkort uitleggen aan de politierechter.
 
Vrouw gewond aan arm na aanrijding ter hoogte van zaal Pax
dinsdag 16 oktober 2018
Vrouw gewond aan arm na aanrijding ter hoogte van zaal PaxErpe - In de Dorpsstraat in Erpe is maandagavond omstreeks 18 uur een vrouw gewond geraakt na een aanrijding. De dame stak vermoedelijk de weg ter hoogte van de Botermelkstraat aan zaal Pax en RVT Avondzon. Een automobiliste die vanuit die straat rechtsaf wou draaien, merkte de dame te laat op waardoor het tot een aanrijding kwam.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 6632