• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Verdachte Pokémonjager door politie onderschept
dinsdag 23 oktober 2018
Bambrugge - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede onderschepte in de nacht van vrijdag op zaterdag een verdachte pokémonjager. Die was kort na middernacht al meermaals met zijn wagen opgemerkt in het centrum van Bambrugge. Omwonenden die het gedrag van de man verdacht vonden, alarmeerden de politie. De agenten konden de wagen in de buurt aantreffen waardoor snel duidelijk was dat de man geen kwade bedoelingen had.
 
Verdwaalde vos zoekt schuilplaats in veranda langs Oudenaardsesteenweg
dinsdag 23 oktober 2018
Verdwaalde vos zoekt schuilplaats in veranda langs OudenaardsesteenwegBambrugge - Vlakbij de drukke Oudenaardsesteenweg in Bambrugge raakte begin deze maand een kleine vos binnen in een veranda vlakbij garage Bussaer, de Crelan Bank en de frituur. “Eens de maïs geoogst raken jonge vossen op de dool”, vertelt natuurconservator Peter D’Hondt.
Lees meer...
 
Huis quasi onbewoonbaar door lek in mazoutkachel
maandag 22 oktober 2018
Huis quasi onbewoonbaar door lek in mazoutkachelMere - In de Ommegangstraat vlakbij basisschool De Grasspriet in Mere liep een huis zondagochtend hevige rook- en roetschade op. Oorzaak was een lek in de mazoutkachel waardoor de olie onder het vuur liep en daar vuur vatte.
Lees meer...
 
Stormloop tijdens openingsweekend op gloednieuwe Bobo en Intro-fashion
maandag 22 oktober 2018
Stormloop tijdens openingsweekend op gloednieuwe Bobo en Intro-fashionErpe-Mere - Fashionista’s uit de streek van Erpe-Mere kunnen dit weekend dicht bij huis koopjes doen in kledingzaak Bobo. Die opende net een tweede filiaal tegenover de Aldi langs de Oudenaardsesteenweg. Nieuwsgierigen kwamen massaal opdagen en er werd ook heel wat gekocht.
Lees meer...
 
Negen gouden medailles en gouden Poem voor charcuterie van slagerij De Cock
zondag 21 oktober 2018
Negen gouden medailles en gouden Poem voor charcuterie van slagerij De CockAaigem - De bereidingen van slager Filip De Cock uit Aaigem scoorden formidabel goed tijdens de recentste editie van de nationale vakmanschapswedstrijd Eurobeef 2018.
Lees meer...
 
Onthaalouder krijgt hulp van verantwoordelijke Kind & Gezin
zondag 21 oktober 2018
Onthaalouder krijgt hulp van verantwoordelijke Kind & GezinOttergem - Voor de ‘Dag van de onthaalouder’ op vrijdag 12 oktober kreeg onthaalmoeke Irène Baeyens uit Ottergem speciaal bezoek. Verantwoordelijk Annelies Vyverman kwam in het kader van de actie ‘Baas op de werkvloer’ een dagje meedraaien. Spelen, troosten, flesjes warmen, groentepap geven en luiers verversen: het hoorde er allemaal bij.
Lees meer...
 
Eerste buurtfeest in Windmolenstraat direct schot in de roos
zondag 21 oktober 2018
Eerste buurtfeest in Windmolenstraat direct schot in de roosVlekkem - Op initiatief van onder andere Marina Van Boxstael werd begin oktober voor de allereerste keer een buurtfeest georganiseerd in de Windemolenstraat in Vlekkem. Dat feest was met een opkomst van 90% van de genodigden voor het aperitief, etentje en gezellig samenzijn meteen een schot in de roos.
Lees meer...
 
Beloftevolle start-up Mealhero wil met snelle én gezonde hap de markt veroveren
zaterdag 20 oktober 2018
Beloftevolle start-up Mealhero wil met snelle én gezonde hap de markt veroverenErpe-Mere - Drie jonge ondernemers ontwikkelden een uniek concept om met een speciaal stoomtoestel, diepvriesingrediënten en een eigen app de sleur van het tijdrovende koken en zoeken naar ingrediënten te vermijden. “Het idee ontstond in 2015 op reis in Hongarije nadat we aan het klagen waren geen tijd te vinden om gezond eten te maken, overgeleverd waren aan de vettige snelle hap en stilaan moddervet werden”, lacht mede-oprichter Jeroen Spitaels uit Sint-Lievens-Houtem.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6632