• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Plosj-bewoners houden ludieke processie op 'Den Beirg'
woensdag 03 oktober 2018
Plosj-bewoners houden ludieke processie op 'Den Beirg' Aaigem - Het comité Kom Op veur de Plosj, kortweg KOP, uit Aaigem trok voorbije zondag met een ludieke processie naar het rivaliserend gehucht ‘Den Beirg’. “Volgens de traditie is er tweejaarlijks op de eerste zondag na de feestdag van Sint-Michaël ‘Keeremes Ten Beirg’. Gelukkig hadden wij daaraan gedacht”, knipoogt Bert Bael van KOP.
Lees meer...
 
Gescheiden rioleringen voor Oostdorpstraat en Schoolstraat
woensdag 03 oktober 2018
Gescheiden rioleringen voor Oostdorpstraat en SchoolstraatMere - Farys voorziet de ontdubbeling van het rioleringstelsels in de Oostdorpstraat en Schoolstraat in Mere. Bedoeling van die ingreep is het propere regenwater te scheiden van het vuile afvalwater. De werken zullen gecombineerd worden met het heraanleggen van beide straten.
Lees meer...
 
Personeelsleden OCMW zijn politieke spelletjes rond nieuw locatie beu
maandag 01 oktober 2018
Lede - Een snelle oplossing voor de erbarmelijke huisvesting van het OCMW van Lede is bij zo goed als geen enkele politieke partij een prioriteit. Op de OCMW-raad vorige week werd geen enkele stap genomen om tot een oplossing te komen. Intussen schreef het personeel wel een brief met een opsomming van alle problemen waarmee ze geconfronteerd worden. Desondanks blijven de politieke spelletjes duren.
Lees meer...
 
Luchtkwaliteit aan E40 bar slecht, maar bijna perfect langs Visser
maandag 01 oktober 2018
Erpe-Mere - De resultaten van het grote Curieuzeneuzen-onderzoek naar de luchtkwaliteit zijn bijzonder goed voor Erpe-Mere. Enkel de directe omgeving van het op- en afrittencomplex van de E40 scoort extreem slecht. De kruispunten van de Oudenaardsesteenweg doen het ook niet goed.
Lees meer...
 
DATS24 opent nieuw tankstation: binnenkort milieuvriendelijk CNG
zaterdag 29 september 2018
DATS24 opent nieuw tankstation: binnenkort milieuvriendelijk CNG dicht bij huisErpe - Automobilisten die zich op een groenere manier (willen) verplaatsen, kunnen binnenkort in Erpe-Mere CNG tanken. Dat is te danken aan de opening van een DATS24 tankstation van de Colruytgroep naast De Fruitmarkt tegenover de watertoren van Erpe.
Lees meer...
 
Gloednieuw instaporkest wint meteen Cultuurprijs 2018
zaterdag 29 september 2018
Gloednieuw instaporkest wint meteen Cultuurprijs 2018Erpe - De creatieve oplossing om een jonge instroom te krijgen bij de koninklijke harmonie Sint-Cecilia in Erpe viel in de prijzen. Het 'instaporkest' waarmee de harmonie bestaande muzikanten warm maakt voor samenspel kreeg de Cultuurprijs 2018 uitgereikt.
Lees meer...
 
STERK! wil watermolens gebruiken voor stroomproductie
zaterdag 29 september 2018
Erpe-Mere - De nieuwe politieke partij STERK! wil de acht dorpscentra van Erpe-Mere aantrekkelijker maken en de watermolens inzetten voor het opwekken van groene stroom.
Lees meer...
 
Gratis internet (in kerken) via gemeentelijke WiFi-netwerk
zaterdag 29 september 2018
Erpe-Mere - Politiek nieuwkomer L.E.F. suggereerde tijdens bij het politiek debat bij Welzijnsschakels Erpe-Mere om via een publiek WiFi-netwerk internet aan te bieden aan alle inwoners.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6598