• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Petrus (90) en Firmin (90) speelden bij de allereerste Bambrugse voetbalclub
woensdag 01 augustus 2018
Petrus (90) en Firmin (90) speelden extreem links en rechts bak bij de allereerste Bambrugse voetbalBambrugge - Ballen trappen doen Petrus Janssens (90) uit Bambrugge en Firmin Van Den Bossche (90) uit De Pinte al een tijdje niet meer. Toch waren zij bij de allereerste voetballers van voetbalclub KRC Bambrugge. Die gaat dit jaar haar 70ste seizoen in. “In onze tijd ging het er helemaal anders aan toe”, vertellen ze.
Lees meer...
 
Wie (her)kent de allereerste spelers van RC Bambrugge?
woensdag 01 augustus 2018
Wie (her)kent de allereerste spelers van RC Bambrugge?Bambrugge - De oudste foto die te vinden is in de archieven van voetbalclub KRC Bambrugge geeft na al die jaren nog steeds zijn geheimen niet prijs. “We slagen er niet in om op elke speler een naam te kleven”, vertelt voorzitter Stefan Gabriels. Een oproep op Facebook en de hulp van Petrus Janssens (90) uit Bambrugge en Firmin Van Den Bossche uit De Pinte leverden heel wat op.
Lees meer...
 
20-tal gezinnen zonder elektriciteit door stroompanne
woensdag 01 augustus 2018
Burst - Een stroompanne zette dinsdagvond omstreeks 22.15 uur een 20-tal huizen in de Lusstraat en Sint-Maartensstraat in Burst zonder elektriciteit. Technici van Eandis werden opgeroepen om het defect te herstellen.
 
Waterlek aan snelwegbrug
woensdag 01 augustus 2018
Erpe - Bewoners van de Lange Ommegangstraat en Edixvelde zaten dinsdag een poos zonder water. Een nieuwe leidingbreuk situeerde zich dit keer ter hoogte van de snelwegbrug. Ondanks de hitte en waterschaarste bleef het water er eerst een hele poos opborrelen.
Lees meer...
 
Opnieuw waterlek door extreme uitgedroogde grond
dinsdag 31 juli 2018
Opnieuw waterlek door extreme uitgedroogde grondBambrugge - Technici van watermaatschappij Farys waren dinsdagochtend andermaal op zoek naar een waterlek. Dit keer borrelde maandagavond omstreeks 22.30 uur het water op uit de parking tegenover café De Fijnen langs de Sint-Annastraat in Bambrugge.
Lees meer...
 
Kinderen trappen balletje op straat, omdat het mag
maandag 30 juli 2018
Kinderen trappen balletje op straat, omdat het magMere - Het asfalt van de Beekstraat in Mere vormde het voorbije weekend het ideale voetbalveld voor enkele kinderen uit de straat. Zij profiteerden volop van hun verkeersvrij gemaakte speelstraat om te doen wat anders enkel in de eigen mooie tuinen mogelijk is.
Lees meer...
 
Massa water weggestroomd na breuk in waterleiding
maandag 30 juli 2018
Erondegem - Terwijl iedereen zijn waterverbruik moet beperken, stroomde maandagochtend een massa water weg op de hoek van de Overimpestraat en Halfbunder in Erondegem. Een alerte passant die dat rond 3.30 uur opmerkte, alarmeerde de hulpdiensten.
Lees meer...
 
Fietsersbond (st)rijdt voortaan ook voor lokaal fietsbeleid
maandag 30 juli 2018
Fietsersbond (st)rijdt voortaan ook voor lokaal fietsbeleidErpe-Mere - Na lokale afdelingen van de Fietsersbond in Aalst, Haaltert en Herzele heeft sinds kort ook Erpe-Mere een eigen afdeling. Verschillende leden van de werkgroep verkeer van de Vrije Basisschool Sint-Jozef in Mere aangevuld met andere enthousiastelingen willen voortaan het gebruik van de fiets in Erpe-Mere nog meer stimuleren.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6494