• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Dubbele takeling na aanrijding voor Steenberg
zaterdag 06 oktober 2018
Dubbele takeling na aanrijding voor SteenbergErpe-Mere - De ochtendspits op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere werd vrijdagochtend gehinderd door een aanrijding ter hoogte van het gemeentelijk domein Steenberg. Een bestelwagen van Natuursteen Moens kwam er in aanrijding met een personenwagen die het benzinestation van Total verliet. Niemand raakte gewond, maar de schade was aanzienlijk. Beide wagens moesten getakeld worden.
 
Vakbond klaagt aan: arbeiders op werf nieuw cultuurhuis Steenberg verdienen geen minimumloon
zaterdag 06 oktober 2018
Vakbond klaagt aan: arbeiders op werf nieuw cultuurhuis Steenberg verdienen geen minimumloonErpe-Mere - Sociale uitbuiting is dichterbij dan we denken. Dat bewees een vakbondsactie donderdagochtend op het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. “De buitenlandse krachten die hier worden ingezet verdienen geen minimumloon”, luidt het bij ACV en ABVV Bouw.
Lees meer...
 
Zaakvoerder Romani Fashion zet dieven te kijk op internet
zaterdag 06 oktober 2018
Zaakvoerder Romani Fashion zet dieven te kijk op internetErpe-Mere - Op de Facebookpagina van kledingzaak Romani Fashion uit Erpe-Mere werden woensdagmiddag twee dieven te kijk gesteld. "Wij hadden gisteren deze twee dieven over de vloer die erin sloegen een broek te stelen. De omgeving in Erpe Mere is hiermee gewaarschuwd. Nummerplaat GXX994 #enwijmaarhardwerkenvooronzecenten", luidde het als bovenschrift bij drie foto's waarop de daders te zien zijn.
 
Steeds meer deelnemers voor ludieke touwtrekwedstrijd 'Keeremes Tem Beirg'
vrijdag 05 oktober 2018
Aaigem - De kermis op 'den Beirg' in Aaigem lokt steeds meer vertegenwoordigers uit de omgeving. Op zondagmiddag 7 oktober proberen 8 ploegen elkaar in de beek te trekken.
Lees meer...
 
Zware klap bij kruisen Gentsesteenweg: wagen total loss
woensdag 03 oktober 2018
Zware klap bij kruisen Gentsesteenweg: wagen total lossErpe - Op het kruispunt van Gentsesteenweg, Allemansbos en Botermelkstraat in Erpe botsten dinsdagavond omstreeks 22.15 uur twee wagens. Een Renault Kangoo die vanuit de Botermelkstraat de steenweg wou oversteken richting Allemansbos werd geraakt door een Landrover Discovery die van de Vijfhuizen richting Wetteren reed.
Lees meer...
 
16-jarige Senne met Club Brugge mee naar Champions League
woensdag 03 oktober 2018
16-jarige Senne met Club Brugge mee naar Champions LeagueAaigem - Voetbalclub Club Brugge gelooft rotsvast in het talent van keeper Senne Lammens (16) uit Aaigem. Club neemt de beloftevolle knaap mee naar Madrid als derde keeper voor de tweede groepsmatch in de Champions League.
Lees meer...
 
Niels (20) in zes maanden te voet van Mexico naar Canada
woensdag 03 oktober 2018
Niels (20) in zes maanden te voet van Mexico naar CanadaBambrugge - Net terug van een zes maanden durende voettocht van 2.650 mijl door Noord-Amerika zit Niels De Groot (20) uit Bambrugge net terug op de schoolbanken. “Ik had gedacht dat de schok bij terugkeer groot zou zijn, maar het valt best wel mee.” Je bent jong en je wil wat. Dat is exact wat Niels De Groot eind vorig jaar bedacht toen zijn eerste jaar hoger onderwijs niet wou vlotten. “Ik voelde dat ik eerst weg moest en dat heb ik ook gedaan”, vertelt hij.
Lees meer...
 
Loskadestraat 3 weken afgesloten
woensdag 03 oktober 2018
Loskadestraat 3 weken afgeslotenErpe-Mere - De straat aan de treinhalte Erpe-Mere is de komende drie weken afgesloten voor doorgaand verkeer. Oorzaak zijn vernieuwingswerken aan de waterleiding. Die duren tot en met dinsdag 23 oktober.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6598