• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Bijzondere verkeersmaatregelen in Bosstraat voor herstel waterleiding
zaterdag 04 augustus 2018
Mere - Om de hinder tijdens het schooljaar te vermijden, wordt de waterleiding in het bovenste deel van de Bosstraat in Mere tussen dinsdag 7 en vrijdag 31 augustus vervangen. Omwille van de veiligheid en de doorgang van het verkeer wordt van maandag tot vrijdag tussen 7 en 17 uur enkele rijrichting ingevoerd van aan de verkeerslichten tot aan de spooroverweg.
Lees meer...
 
Ruzie (bijna) bijgelegd: En liberale lijst met Hedwig Redant op kop
vrijdag 03 augustus 2018
Ruzie (bijna) bijgelegd: En liberale lijst met Hedwig Redant op kopErpe-Mere - De strijdbijl bij de liberalen van Erpe-Mere is begraven. Open Vld en het afscheurde L.E.F. van Hedwig Redant trekken op 14 oktober dan toch samen naar de kiezer in Erpe-Mere. Redant krijgt zijn zin en wordt lijsttrekker. De toekomst van voorzitter Ive Callaert lijkt onbeslist.
Lees meer...
 
Fablab maakt van Sint-Jozefschool raketlanceerbasis
vrijdag 03 augustus 2018
Fablab maakt van Sint-Jozefschool raketlanceerbasisMere - In de buurt van de middelbare afdeling van de Sint-Jozefschool in  de Kloosterstraat in Mere was het donderdag opletten voor opstijgende en crashende raketten. De oudste deelnemers aan het Fablabkamp dat er momenteel plaats heeft, schoten er vanop de speelplaats met behulp van plastic flessen, water en luchtdruk en onder het toeziend oog van begeleiders Siebe en Fjodor meermaals een raket de lucht in.
Lees meer...
 
Vrachtwagenchauffeur onwel
donderdag 02 augustus 2018
Vrachtwagenchauffeur onwelErpe - Ter hoogte van frituur Happy langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe werd donderdagochtend rond 5.30 uur een vrachtwagenchauffeur onwel. De man, die er nog in slaagde om zijn vrachtwagen op de parkeerstrook te plaatsen, werd onder begeleiding van en MUG-team naar het ziekenhuis gevoerd.
 
Enorme stroompanne door defecte hoogspanningskabel
donderdag 02 augustus 2018
Aalst/Erpe-Mere - Een nieuwe elektriciteitspanne zorgde er voor dat tientallen straten in Aalst, Erpe, Erondegem, Burst en Ottergem woensdagavond omstreeks 22.45 uur zonder elektriciteit vielen. "Het probleem situeerde zich op de hoek van de Eendrachtstraat met de Bredestraat in Aalst", aldus David Callens van Eandis.
Lees meer...
 
Wachtbekken aan Molenbeek huisvest minstens 700 diverse diersoorten
donderdag 02 augustus 2018
Wachtbekken aan Molenbeek huisvest minstens 700 diverse diersoortenErpe - Natuurspotters registreerden sinds oktober vorig jaar al 700 verschillende dieren in het wachtbekken aan de Molenbeek naast de rechtstreekse spoorlijn Gent-Brussel in Erpe. Laatst aangetroffen soort was een bijtje: de Kattenstaartdikpoot.
Lees meer...
 
20-tal gezinnen zonder elektriciteit door stroompanne
donderdag 02 augustus 2018
Burst - Een stroompanne zette dinsdagvond omstreeks 22.15 uur een 20-tal huizen in de Lusstraat en Sint-Maartensstraat in Burst zonder elektriciteit. Technici van Eandis werden opgeroepen om het defect te herstellen.
 
Waterlek aan snelwegbrug
donderdag 02 augustus 2018
Erpe - Bewoners van de Lange Ommegangstraat en Edixvelde zaten dinsdag een poos zonder water. Een nieuwe leidingbreuk situeerde zich dit keer ter hoogte van de snelwegbrug. Ondanks de hitte en waterschaarste bleef het water er eerst een hele poos opborrelen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6494