• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Vandalen rukken lantaarntjes los en leggen riooldeksel open
vrijdag 02 november 2018
Mere - In de Beekkantstraat in Mere werd donderdag op Allerheiligen flink wat vandalisme uitgehaald. Twee sfeerlantaartjes werd van een omheinig losgerukt. Verderop werd ook een riooldeksel open gelegd.
 
Gezellig griezelen in café Beek
dinsdag 30 oktober 2018
Gezellig griezelen in café BeekMere - Café Beek in Mere werd ter gelegenheid van Halloween omgetoverd tot het griezeligste café uit de streek. Organisatoren Ils, Danny, Wendy en Frankie staken voor hun derde editie een tandje bij waardoor de Halloweenparty een groot succes werd. Ze beloven een nog spectaculairdere vierde editie in 2019.
 
Inbrekers demonteren venster
maandag 29 oktober 2018
Bambrugge/Mere - Om binnen te raken in een woning langs de Lindekouter op de grens van Mere met Bambrugge demonteerden inbrekers het voorbije weekend een venster. Dat werd naast de woning tegen een haag geplaatst. Eens binnen werd alles overhoop gegooid. Omdat er weinig waardevol te vinden was, stalen de criminelen uiteindelijk de inhoud van enkele kinderspaarpotten.
 
Nachtelijke autobrand zet bijna woning in de fik
vrijdag 26 oktober 2018
Nachtelijke autobrand zet bijna woning in de fikBambrugge - Langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge is vrijdagochtend omstreeks 5 uur, tegenover Opel Garage De Tandt, een wagen die op de oprit naast een huis stond volledig uitgebrand. Door de hitte smolten ook de rolluiken van het huis.
Lees meer...
 
Saison d’Erpe-Mere voortaan te koop in bierblikken
vrijdag 26 oktober 2018
Saison d’Erpe-Mere voortaan te koop in bierblikkenErpe-Mere - In Amerika loopt de verkoop van het de door brouwerij De Glazen Toren gebrouwen bier Saison d’Erpe-Mere als een trein. Na kleine flesjes wordt het bier er nu ook in blikjes verkocht.
Lees meer...
 
Brand aan mazoutkachel veroorzaakt rook- en roetschade
vrijdag 26 oktober 2018
Brand aan mazoutkachel veroorzaakt rook- en roetschadeOttergem - De brandweerposten van Aalst en Lede doofden donderdagnamiddag omstreeks 16.45 uur in de Keerstraat vlakbij café Dievenput in Ottergem een brand. Die ontstond door een probleem aan de mazoutkachel.
Lees meer...
 
Voorstelling oorlogsdagboek van Vlekkemse Aline Van Den Eeckhout
donderdag 25 oktober 2018
Voorstelling oorlogsdagboek van Vlekkemse Aline Van Den EeckhoutVlekkem/Aalst - Met de 100ste verjaardag van het einde van WOI in aantocht presenteert historicus en gewezen directeur van het Aalsters Sint-Jozefscollege Walter De Swaef uit Aalst een uniek naslagwerk. “Jaren terug kreeg ik op school toevallig het heel nuchter en zakelijke dagboek van een Vlekkemse boerendochter in handen. Daardoor kon ik een pak extra militaire gegevens uit de streek verzamelen en die heb ik gebundeld met het oorspronkelijke naslagwerk.”
Lees meer...
 
Camerabewaking tegen vandalisme aan tractorsluizen
donderdag 25 oktober 2018
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere zal extra mobiele camera’s aankopen. Momenteel zijn er drie camera’s die ingezet worden in de strijd tegen zwerfvuil, vandalisme en diefstallen op kerkhoven.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6632