• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Generatiegenoten geboren in 1958 vieren samen bereiken pensioenleeftijd
zondag 04 november 2018
Generatiegenoten geboren in 1958 vieren samen bereiken pensioenleeftijdAaigem - Onder impuls van Marie Christine Heuninck, dit keer bijgestaan door Godelieve De Durpel, verzamelden de leeftijdsgenoten uit Aaigem van het geboortejaar 1958 in feestzaal Ensor in Bambrugge. “De derde editie van een vijfjaarlijks initiatief en alweer een voltreffer”, geeft Willy Muylaert mee. De aanwezigen haalden dan ook uitgebreid dorpsanekdotes op.
Lees meer...
 
Prijzen voor Okra-kaarters
zondag 04 november 2018
Prijzen voor Okra-kaartersAaigem - Etienne Vettenburg werd de winnaar van de Aaigemse Okra-kaarters. Dat bleek tijdens de afsluitende feestnamiddag met etentje. Vettenburg viel niet te kloppen door de andere deelnemers en dat leverde hem een gemeentelijke aankoopcheque op ter waarde van 25 euro. Karel Uyttendaele was op één na beste. Laatste podiumplek ging voor Willy De Clercq. Eerste vrouw werd Alice Mory.
 
Jaron lanceert gepersonaliseerde Champagneflessen met Olivier Naesen voor het goede doel
zondag 04 november 2018
Jaron lanceert gepersonaliseerde Champagneflessen met Olivier Naesen voor het goede doelAaigem - De 18-jarige Jaron Blondel uit Aaigem maakte speciale Champagnecapsules om het goede doel te steunen. “Ik verzamel al sinds mijnn elfde Champagnecapsules en had al een poos het idee om via eigen capsules het goede doel te steunen”, vertelt hij. Na een ontmoeting met wielrenner Olivier Naesen waren onderwerp en goede doel snel gekozen. Het resultaat werd verkocht tijdens het eetfestijn van Naesen in feestzaal Festivaria in Berlare. De opbrengst zal gebruikt worden om extra onderzoek te verrichten naar de (spier)ziekte van Duchenne.
 
Herman, Marcel en Maurice bij Okra gekroond tot super-petanquers 2018
zondag 04 november 2018
Herman, Marcel en Maurice bij Okra gekroond tot super-petanquers 2018Aaigem - Bij het arriveren van de herfst sloot Okra Aaigem het petanqueseizoen af met een leuk samenzijn en prijsuitreiking. Voorzitster Helena Erauw maakte de winnaars bekend en dat werden dit jaar:  Herman De Roock, gevolgd door Marcel Van Overmeiren en Maurice Andries. Als extra prijs ontving Herman De Roock een geschenkcheque ter waarde van 25 euro aangeboden door het gemeentebestuur van Erpe-Mere.
Lees meer...
 
Sint-Vincentiusschool verkoopt theelichtjes voor de 'warmste week'
zondag 04 november 2018
Sint-Vincentiusschool verkoopt theelichtjes voor de 'warmste week'Aaigem - Voor de ‘Warmste Week’ van Studio Brussel is het nog even wachten, maar op de Sint-Vincentiusschool van Aaigem is men al uit de startblokken geschoten. Ter ondersteuning van ‘Boven de wolken’, een vereniging die zich inzet voor sterrenkindjes, worden er theelichtjes verkocht.
Lees meer...
 
Vijf Vlekkemse Vijfenvijftigjarigen vieren vrolijk verjaardag
zaterdag 03 november 2018
Vijf Vlekkemse Vijfenvijftigjarigen vieren vrolijk verjaardagVlekkem - De vijfjaarlijkse reünie van de Vlekkemnaren geboren in 1963 vond dit jaar plaats in de Windmolenstraat in Vlekkem. Initiatiefnemer Vera Renneboog maakte er samen met leeftijdsgenoten Dirk De Rijcke, Luc De Moerloze, Danny De Graeve, Linda Coppens, Frank Haerinck en hun partners een gezellig samenzijn van. “Oorspronkelijk waren we met acht. Helaas is Frida Clompen intussen overleden en was Danny Janssens wegens ziekte afwezig”, vertelt Frank Haerinck.
 
Hersteloord Crombeenerf overweegt sluiting dagverblijfcentra Crombeen en De Cocoon
zaterdag 03 november 2018
Hersteloord Crombeenerf overweegt sluiting dagverblijfcentra Crombeen en De CocoonBurst - Tijdens een bijzondere ondernemingsraad op Halloweenavond kondigde Zorggroep Eclips de sluiting van dagverblijfcentra Crombeen en De Cocoon in Burst aan. “Daarnaast werden ook een aantal ontslagen aangekondigd wat betreft het hersteloord”, vertelt Eric Vandepoele van BBTK Social Profit. Amper drie weken geleden voerde het personeel nog actie wegens een te hoge werkdruk.
Lees meer...
 
Schepen De Windt (N-VA) wordt gewoon gemeenteraadslid
zaterdag 03 november 2018
Erpe-Mere - Huidig eerste schepen William De Windt (N-VA) van Erpe-Mere bergt zijn ambitie om als schepen verder te zetelen definitief op. Hij neemt vrede met een zitje als gemeenteraadslid.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 6632