• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Brandweer dooft afvalbrand: rekening volgt
zondag 14 oktober 2018
Mere - Een bewoner van de Magerstraat die zaterdagavond rond 18.30 uur achter in zijn tuin afval aan het verbranden was, kreeg prompt gezelschap van verschillende brandweermannen uit Aalst en Lede. De rookpluim was dan ook tot op de Oudenaardsesteenweg te zien waardoor al snel alarm werd geslagen. De pompiers doofden het vuurtje. Wellicht volgt later nog de rekening voor de interventie en een GAS-boete.
 
Fietser aangereden
vrijdag 12 oktober 2018
Burst - In de Kerkstraat in Burst werd woensdagnamiddag omstreeks 16 uur ter hoogte van hersteloord Crombeenerf een fietser aangereden. De fietser raakte licht gewond. Er kwam geen ziekenwagen ter plaatse.
 
Personeel en patiënten hersteloord Crombeenerf samen op straat voor betere zorg
donderdag 11 oktober 2018
Burst - Het sluimerende ongenoegen over de krappe personeelsbezetting en de impact daardoor op de zorg resulteerde woensdagochtend in een prikactie van personeel en bewoners voor de deur van hersteloord Crombeenerf in Burst. “Een actie van een half uur die zonder meer resulteert in extra werk om de verloren tijd in te halen”, vertellen Eric Vandepoele en Doris Van Becelaere van vakbonden BBTK en LBC-NVK.
Lees meer...
 
Dronken en zonder rijbewijs tegen paaltje
donderdag 11 oktober 2018
Erpe - Een vrouw die dinsdagavond rond 23 uur tegen een paal reed in de Kraaineststraat heeft er een probleempje bij. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat de vrouw dronken was en dat haar rijbewijs daarvoor niet kon worden ingetrokken omdat dat al eerder gebeurde. De dame zal zich dus ook voor rijden spijts verval moeten verantwoorden bij de politierechter.
 
Paniek door verstopte schoorsteen
woensdag 10 oktober 2018
Mere - Langs Daalbroek in Mere was dinsdagavond even paniek toen een woning zich met rook vulde door een verstopte schoorsteen. Verschillende brandweerwagens uit Aalst en Lede kwamen ter plaatse om de schoorsteen te inspecteren. Niemand raakte gewond, maar de woning liep wel wat rookschade op.
 
Uitslaande brand treft ‘Urban Places’-schuur
zaterdag 06 oktober 2018
Uitslaande brand treft ‘Urban Places’-schuurMere - De schuur van een leegstaande boerderij langs de Wilgendries in Mere is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand. De brand werd rond 2 uur opgemerkt. Toen sloegen de vlammen al door het dak.
Lees meer...
 
Wim Muylaert (46) ontwerpt collectors item voor F16-Squadron
zaterdag 06 oktober 2018
Wim Muylaert (46) ontwerpt collectors item voor F16-SquadronBurst - Volgend jaar pakt de F16 Operational Conversion Unit van luchtmachtbasis Kleine Brogel uit met een nieuw verzamelitem. Burstenaar Wim Muylaert (46) zorgde voor het ontwerp. “Het gevolg van een gezonde maar ietwat uit de hand gelopen verslaving.”
Lees meer...
 
Wipplank op Steenberg breekt af: meisje met bout in bil naar ziekenhuis
zaterdag 06 oktober 2018
Schommel op Steenberg breekt af: meisje met bout in bil naar ziekenhuisErpe-Mere - Een meisje verwondde zich woensdagnamiddag aan één van de weinige speeltuigen die het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere telt. Die worden nochtans geregeld gecontroleerd.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 6598