• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Superfan Nathalie (24) heeft tattoo van Toby op haar schouder
zondag 05 augustus 2018
Superfan Nathalie (24) heeft tattoo van Toby op haar schouderErpe - Sinds dit weekend heeft Nathalie Standaert (24) uit Erpe er een unieke tattoo bij. Op haar rechterschouder prijkt de handtekening van Rode Duivel Toby Alderweireld. Het resultaat van de pancarte die de jongedame bij de huldiging van de Duivels de lucht in stak. Alderweireld moest wegens ziekte verstek laten gaan voor de huldiging op zondag 15 juli op de Grote Markt in Brussel na het mooie resultaat tijdens het WK in Rusland. Toen de voetballer een foto van Nathalie met het bord met opschrift ‘Toby, ik wil je handtekening als tattoo! #Hoe regelen we dat?’ zag, lanceerde hij meteen een zoektocht naar de jongedame.
Lees meer...
 
Vrede bij liberalen van korte duur: samenwerking al terug op de helling
zondag 05 augustus 2018
Vrede bij liberalen van korte duur: samenwerking L.E.F. en Open Vld al terug op de hellingErpe-Mere - Amper twee dagen nadat Hedwig Redant en Ive Callaert de samenwerking van het afgescheurde L.E.F. en Open Vld bekend maakten, zit er al opnieuw een serieus haar in de boter bij de liberalen van Erpe-Mere. Beide kampen raken het al niet eens over de naam waarmee ze naar de kiezer zullen trekken en er valt nog héél veel te beslissen.
Lees meer...
 
Wagen volledig uitgebrand op E40
zaterdag 04 augustus 2018
Wagen volledig uitgebrand op E40Erpe-Mere - Op de E40 richting kust is deze ochtend omstreeks 6.30 uur in Erpe-Mere een wagen volledig uitgebrand. De bestuurder die rook vanonder de motorkap opmerkte, slaagde er nog in de wagen op de pechstrook te plaatsen.
Lees meer...
 
Waterreservoir voor anjerteelt is heerlijke zwemvijver
zaterdag 04 augustus 2018
Waterreservoir voor anjerteelt is heerlijke zwemvijver voor Marie, Jef en LouisErpe - De kinderen van Marian en Koen De Nijs van de anjerkwekerij langs de Bossestraat in Erpe hebben een van de grootste private zwemvijvers uit de regio. Marie (8), Jef (10) en Louis (12) duiken sinds deze week geregeld in het immense waterreservoir van de kwekerij achter de serres.
Lees meer...
 
Liberalen vormen dan toch één front
zaterdag 04 augustus 2018
Liberalen vormen dan toch één frontErpe-Mere - Een jaar nadat Hedwig Redant zich met L.E.F. afscheurde van Open Vld en een maand nadat hij voor zijn terugkeer het ontslag van Vld-voorzitter Ive Callaert eiste, hebben beide heren dan toch de vredespijp gerookt. "We kunnen opnieuw door één deur en rond de tafel zitten. We beseffen dat we sterker zijn als we onze krachten bundelen", luidt het, terwijl symbolisch van een Leffe genipt wordt.
Lees meer...
 
Ontploffingen en kortsluitingen: vier stroomonderbrekingen in acht dagen
zaterdag 04 augustus 2018
Aalst/Erpe-Mere/Haaltert - Duizenden gezinnen in de streek van Aalst, Erpe-Mere en Haaltert vielen vrijdagochtend iets voor 5 uur zonder elektriciteit. Voor veel getroffenen was het de vierde panne in een week tijd. Schuldige dit keer was een steenmarter die zijn tanden in een kabel zette in een transformatiestation aan het Aalsterse stadspark.
Lees meer...
 
Geen kermisvuurwerk door droogte
zaterdag 04 augustus 2018
Erondegem - Het ziet er naar uit dat deze zomer de meest diervriendelijke vuurwerkzomer van de geschiedenis zal worden. Voor de kermis van Burst werd voor het eerst diervriendelijk en dus minder lawaaierig vuurwerk gebruikt. Omwille van de hitte en het brandgevaar werd het vuurwerk in Bambrugge afgelast en dat gebeurt nu ook voor het geplande kermisvuurwerk ter gelegenheid van de kermis in Erondegem.
 
Hitte stuwt Oudenaardsesteenweg omhoog
zaterdag 04 augustus 2018
Erpe-Mere - Automobilisten die op ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E40 richting Burst rijden, hebben ongetwijfeld de slechte staat van het wegdek al opgemerkt. Door de hitte is het asfalt er in de voorlaatste week van juli omhoog gekomen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 6494