• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Slecht verkiezingsresultaat L.E.F zorgt voor extra slachtoffers: Redant stopt sponsoring
woensdag 17 oktober 2018
Erpe-Mere - De talrijke verenigingen en organisaties uit Erpe-Mere die op financiële ondersteuning van keukengigant en politicus Hedwig Redant konden rekenen, gaan best op zoek naar andere sponsors. Na het slecht verkiezingsresultaat van de door Redant opgerichtte scheurlijst L.E.F. gaat die zijn diverse sponsoringen herzien.
Lees meer...
 
CD&V strandde op zucht van absolute meerderheid
woensdag 17 oktober 2018
Erpe-Mere - Het Belgisch kiessysteem Imperiali dat grote partijen extra beloont en kleintjes genadeloos afstraft, bezorgde CD&V bijna een absolute meerderheid in Erpe-Mere. Met een resultaat van 39,4% haalde de partij 12 van de 25 zetels. Met 58 stemmen meer waren dat er 13 geworden. N-VA, op drie stemmen na half zo groot als CD&V, had 29 stemmen nodig voor een zesde zetel. Die zetel zou ten koste gegaan zijn van Vlaams Belang.
Lees meer...
 
Twee lichtgewonden na aanrijding langs Dorent
dinsdag 16 oktober 2018
Burst - Op verkiezingszondag gebeurde vlakbij het stemlokaal van Burst op Dorent een ongeval tussen twee wagens. Twee passagiers raakten licht gewond. Een chauffeur blies de 'A' van alarm. Hij mag het binnenkort uitleggen aan de politierechter.
 
Vrouw gewond aan arm na aanrijding ter hoogte van zaal Pax
dinsdag 16 oktober 2018
Vrouw gewond aan arm na aanrijding ter hoogte van zaal PaxErpe - In de Dorpsstraat in Erpe is maandagavond omstreeks 18 uur een vrouw gewond geraakt na een aanrijding. De dame stak vermoedelijk de weg ter hoogte van de Botermelkstraat aan zaal Pax en RVT Avondzon. Een automobiliste die vanuit die straat rechtsaf wou draaien, merkte de dame te laat op waardoor het tot een aanrijding kwam.
Lees meer...
 
Verkozen dochter burgemeester Hugo De Waele niet naar gemeenteraad
maandag 15 oktober 2018
Erpe-Mere - In Erpe-Mere zal Griet De Waele (CD&V) niet zetelen in de nieuwe gemeenteraad. Ze werd zondag verkozen als achtste raadslid met 836 stemmen, maar wettelijk kunnen vader en dochter niet in dezelfde gemeenteraad een mandaat opnemen. Vader Hugo blijft op post als burgemeester waardoor Griet vrede moet nemen met een zitje in het sociaal comité, de vroegere OCMW-raad.
 
CD&V en N-VA doen volgende zes jaar gewoon verder
maandag 15 oktober 2018
CD&V en N-VA doen volgende zes jaar gewoon verderErpe-Mere - De kiezer heeft de kaarten nauwelijks herschud in Erpe-Mere. CD&V blijft met voorsprong de grootste partij. N-VA levert terrein in, maar blijft nummer twee. Beiden beslisten al de komende zes jaar verder te besturen. Verrassend is het resultaat van Vlaams Belang. Dat wordt de derde grootste partij.
Lees meer...
 
Wagen knalt in wijnzaak Castillo na uitwijkmanoeuvre voor onoplettende chauffeur
maandag 15 oktober 2018
Wagen knalt in wijnzaak Castillo na uitwijkmanoeuvre voor onoplettende chauffeurErondegem - Een tollende BMW is zaterdagochtend rond 11.30 uur in de geval van wijnzaak Castillo tegenover bakkerij Ponnet langs de Gentsesteenweg in Erondegem beland. De chauffeur van die BMW verloor de controle over het stuur toen ze uitweek voor een wagen die de steenweg kwam opgereden.
Lees meer...
 
Quadrijder ramt slagboom: zware hinder voor treinverkeer
zondag 14 oktober 2018
Burst - Aan het station van Burst botste zaterdagavond rond 21.15 uur een quadrijder tegen een slagboom. De man raakte daarbij gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gevoerd. Omdat de slagboom afgebroken was, moest het treinverkeer stapvoets rijden en aan elke overweg claxonneren. Daardoor was er flink wat hinder op en rond het spoor.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 6598