• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Goededoelstappers met 18 aan start van Dodentocht in Bornem
vrijdag 10 augustus 2018
Goededoelstappers met 18 aan start van Dodentocht in BornemErpe-Mere - Na een lange voorbereiding zijn 18 Goededoelstappers voldoende voorbereid om tijdens het weekend van 10 en 11 augustus de 100km Dodentocht van Bornem te stappen. “Dit jaar kozen we als goed doel To Walk Again’ van de verlamde triatleet Marc Herremans”, vertelt stichter Marc De Sutter die voor zijn 17e Dodentocht staat.
Lees meer...
 
Getunede oldtimer Kever rolt visvijver in
woensdag 08 augustus 2018
Getunede oldtimer Kever rolt visvijver inMere - Met vereende krachten werd maandagmiddag een getunede oldtimer Volkswagen Kever uit de vijver van ’t Vissershof in Mere gesleept. “Rond de middag zagen we de wagen plots richting vijver rollen. Eerst dachten we dat iemand reed. Toen we de eigenaar naar zijn auto zagen lopen in een poging die tegen te houden, begrepen we dat we getuigen waren van een variant van de beroemde filmauto Herbie”, vertellen uitbaters Veronique en Etienne.
Lees meer...
 
Boom ontworteld en werfhekkens weggewaaid
woensdag 08 augustus 2018
Burst/Mere - De rukwinden die gepaard gingen met het korte maar hevige onweer woensdagnacht veroorzaakten als bij wonder nauwelijks schade in Erpe-Mere. Langs Dorent in Burst belandden werfhekken op straat en in de Diepstraat in Mere werd een boom ontworteld. Die belandde net niet op een huis.
Lees meer...
 
Waterspelletjes en verkoeling tussen de bomen tijdens sportkampen
woensdag 08 augustus 2018
Waterspelletjes en verkoeling tussen de bomen tijdens sportkampenErpe-Mere - Het is puffen tijdens de sportkampen in sporthal Steenberg. Deze week worden daar 32 kleutertjes en 40 lagereschoolkinderen vermaakt door begeleiders Lore, Lieven, Nele en Daisy. Zij schotelen de deelnemers in het thema ‘Cowboys en Indianen’ bij de kleuters en ‘United Sports of America’ een alternatief en verkoelend programma voor.
Lees meer...
 
Autoruit versplinterd nadat spiegels botsen
woensdag 08 augustus 2018
Autoruit versplinterd nadat spiegels botsenMere - In de Loskadestraat in Mere gebeurde dinsdagochtend omstreeks 8.30 uur een kleine aanrijding. Twee wagens die elkaar onder de snelwegbrug kruisten, raakten elkaars spiegel. Een spiegel klapte daardoor zo hard tegen het bestuurdersraam waardoor dat volledig verbrijzelde.
Lees meer...
 
Eric maakt in 't Hof Schuurke al 10 jaar droom van overleden vrouw waar
dinsdag 07 augustus 2018
Eric maakt in 't Hof Schuurke al 10 jaar droom van overleden vrouw waarMere - Dit weekend viert Eric Ghysbrecht (56) het tienjarig bestaan van weekendcafé ’t Hof Schuurke in de oude schuur naast watermolen Ten Broeck in Mere. Drie jaar voor de opening overleed zijn echtgenote Grace nochtans na een slechte val tijdens de verbouwingen. “Voor onze kinderen en om onze droom toch nog waar te maken, ben ik verder gegaan”, vertelt de uitbater.
Lees meer...
 
Geldlade gestolen uit frituur Happy
dinsdag 07 augustus 2018
Erpe - Dieven hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag om 2.10 uur ingebroken bij frituur Happy langs de Oudenaardsesteenweg. De geldlade werd gestolen. Getuigen die iets zagen mogen dat laten weten aan de politie via 053/60.64.64.
 
Vandalen keilen kasseisteen door ruit na kermis
dinsdag 07 augustus 2018
Erondegem - Het voorbije weekend was het kermis in Erondegem waardoor de kans groot lijkt dat het vandalisme op de terugweg uitgehaald werd. De jongste jaren gebeuren wel meer baldadigheden na kermissen in de buurt. Na de kermis van Erpe in september vorig jaar werden eveneens baldadigheden uitgehaald.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 6495