• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Inbrekers breken raam en stelen juwelen
donderdag 08 november 2018
Erpe-Mere - Langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere werd in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De dieven sloegen een raam in en doorzochten het huis. Verschillende juwelen werden gestolen.
 
‘Commissaris Migrain’, acteur Anton Cogen, getroffen door hersenbloeding
donderdag 08 november 2018
Aaigem - Acteur Anton Cogen (72) uit Aaigem (Erpe-Mere), vooral bekend door zijn rol als commissaris Migrain in de populaire ‘Studio 100’-serie Mega Mindy, werd zondag getroffen door een hersenbloeding. “Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar maakt het relatief goed”, aldus dochter Hannah.
Lees meer...
 
Toch dubbele rijrichting in Bosstraat na werkuren
donderdag 08 november 2018
Mere - De aannemer die de waterleiding vernieuwt in de Bosstraat in opdracht van Farys zal de straat na de werkuren in beide rijrichtingen open stellen voor het verkeer. "Begin deze week liep dat fout doordat de signalisatie niet correct geplaatst was", aldus schepen van Openbare Werken Marleen Lambrecht (CD&V).
Lees meer...
 
Piper Aaricia (14) speelt op wapenstilstand om 6 uur ‘s ochtends ‘Amazing Grace’ op dorpsplein
donderdag 08 november 2018

Piper Aaricia (14) speelt op wapenstilstand om 6 uur ‘s ochtends ‘Amazing Grace’ op dorpspleinLede - Exact 100 jaar na de wapenstilstand aan het einde van de Eerste Wereldoorlog zullen zondag om zes uur ‘s ochtends overal ter wereld doedelzakspelers een muzikale hulde brengen. Een van die ‘pipers’ is de 14-jarige Aaricia Kindt, jongste lid van de Flanders Red Cross Pipe Band uit Hamme. Terwijl die band post vat aan de Mira-brug in Hamme zal Aaricia op haar eentje een muzikaal eerbetoon brengen op het dorp van haar woonplaats Lede.

Lees meer...
 
Jongen gewond na valpartij over fietsrek
dinsdag 06 november 2018
Mere - Op het dorp van Mere is dinsdag meteen na schooltijd een jonge scholier lelijk gevallen. De knaap viel over het fietsrek ter hoogte van de tandarts toen hij naar het wegeltje richting Kerkeveldstraat liep. De bloedende jongen werd met de ziekenwagen naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst gevoerd.
 
Winkeldief springt na klappen over afsluiting en vlucht weg
maandag 05 november 2018
Winkeldief springt na klappen over afsluiting en vlucht weg Erpe-Mere - De zaakvoerder van kledingzaak Romani op de hoek van de Oudenaardsesteenweg en de KMO-zone Evenbroekveld betrapte maandag rond 17.30 uur een dief met zijn handen in de kassa. “Hij is er meteen op af gegaan en heeft de man een dreun gegeven”, vertelt een winkeljuffrouw.
Lees meer...
 
Ingedutte chauffeur gaat dwars over vluchtheuvel en verliest wiel
maandag 05 november 2018
Erondegem - De chauffeur van een Mercedes ML die van de Vijfhuizen richting Wetteren ging, reed maandagochtend omstreeks 4.30 uur met zijn wagen op en over de vluchtheuvel ter hoogte van bakkerij Ponnet langs de Gentsesteenweg in Erondegem.
Lees meer...
 
Stickerboek vol toffe Chiromeisjes en jongens is nieuw verzamelitem
zondag 04 november 2018
Stickerboek vol toffe Chiromeisjes en jongens is nieuw verzamelitemAaigem/Ottergem - Na de stickerboeken voor sportclubs is er nu een gelijkaardig initiatief voor jeugdbewegingen. De primeur hiervan voor Erpe-Mere gaat dankzij de Delhaize van Bambrugge naar Chiro Liebel Ottergem, Chiro Klim-Op Aaigem en Chiro Jospaai Aaigem. “Alle leden krijgen hun eigen stickerboek waarna ze kunnen beginnen sparen”, vertellen zaakvoerders Danny en Griet van de Delhaize in Bambrugge.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 6632