• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Mariette (86) van 't winkelke in de Dorpsstraat overleden
donderdag 13 september 2018
Erpe - Een bekend dorpsgezicht uit Erpe is niet meer. Mariette Van Leuven, meer dan 50 jaar uitbaatster van 't winkelke in de Dorpsstraat, overleed op vrijdag 8 september op 86-jarige leeft in rustoord Avondzon. Daar verbleef ze al enkele jaren nadat het alleen uitbaten van haar winkel te zwaar werd.
Lees meer...
 
CNG-vrachtwagen vervangt reclamecamionette
woensdag 12 september 2018
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere koopt via Eandis een vrachtwagen die rijdt op Compressed Natural Gas of CNG. Dat zal 102.456 euro kosten. "Een mooie maar helaas ontoereikende inspanning om onze klimaatdoelstellingen te behalen", aldus gemeenteraadslid Anja Vanrobaeys van oppositiepartij Sp.a.
Lees meer...
 
Pleintje aan Dries wordt groene ontmoetingsplek
dinsdag 11 september 2018
Bambrugge - Het deel van de Lindekouter langs de kant van het voetbalplein en de Dries in Bambrugge worden in combinatie met rioleringswerken heraangelegd. De kruispunten worden ingesnoerd zodat automobilisten er verplicht snelheid moeten minderen.
Lees meer...
 
Investeringen voor Sint-Martinuskerken in Bambrugge, Burst en Erpe
dinsdag 11 september 2018
Erpe-Mere - De kerkfabrieken van Erpe-Mere plannen heel wat investeringen. In Burst worden de glasramen van de Sint-Martinuskerk hersteld en komen er duivenwerende netten. Dat zal 21.339 euro kosten. In Bambrugge wordt 15.231 euro voorzien voor het vervangen van de spiltrap in de Sint-Martinuskerk en in Erpe komen er ladderhaken op het dak van de Sint-Martinuskerk.
Lees meer...
 
Dakwerker die van ladder viel had veel geluk
maandag 10 september 2018
Mere - De arbeider die vrijdagochtend door een weggeschoven ladder een lelijke val maakte op een bouwwerf in de Spoorwegstraat in Mere stelt het relatief goed. Veiligheidshalve werd de man volledig ingepakt en met behulp van de brandweer naar beneden gehaald. In eerste instantie klonk het dat er geen levensgevaar was, maar uiteindelijk vielen de verwondingen mee waardoor het slachtoffer het ziekenhuis al mocht verlaten.
 
Bromfietser licht gewond na aanrijding
maandag 10 september 2018
Smetlede - Langs Kapellenhoek raakte zaterdagochtend omstreeks 10.30 uur een bromfietser licht gewond na een aanrijding met een personenwagen. De bromfietser werd naar het ziekenhuis gevoerd, maar mocht dezelfde dag het ziekenhuis verlaten.

 
Gezellig zomerpicknick op domein Steenberg met Lab9420
zaterdag 08 september 2018
Gezellig zomerpicknick op domein Steenberg met Lab9420Erpe-Mere - De concurrentie was zondag groot, maar het zomerpicknick die LAB9420 organiseerden op het gemeentelijk domein Steenberg kende toch een mooie opkomst. “Voor onze eerste editie kwamen een 100-tal mensen opdagen. Helemaal niet slecht voor een eerste keer”, aldus Ellen Elaut. De aanwezigen konden het initiatief wel smaken. De aanwezigheid van een ijsjeskraam en een gin-bar maakte de zomerpicknick overigens extra zomers en gezellig.

 
Vuurwerk zonder vuurwerk wegens plaatsgebrek
zaterdag 08 september 2018
Aaigem - De omschakeling naar diervriendelijk vuurwerk zorgt er voor dat er in Aaigem op maandagavond 9 september enkel een lasershow wordt vertoond. Doordat het geluidsarme vuurwerk minder hoog vliegt, is de gebruikelijke locatie aan het voetbalplein van SK Aaigem te ver van de feestzone. Daarom wordt geprobeerd de sfeer van kermissfeer volledig te vervangen door een lasershow op het dorp. De lasershow start om 22 uur.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6598