• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Gloednieuw instaporkest wint meteen Cultuurprijs 2018
zaterdag 29 september 2018
Gloednieuw instaporkest wint meteen Cultuurprijs 2018Erpe - De creatieve oplossing om een jonge instroom te krijgen bij de koninklijke harmonie Sint-Cecilia in Erpe viel in de prijzen. Het 'instaporkest' waarmee de harmonie bestaande muzikanten warm maakt voor samenspel kreeg de Cultuurprijs 2018 uitgereikt.
Lees meer...
 
STERK! wil watermolens gebruiken voor stroomproductie
zaterdag 29 september 2018
Erpe-Mere - De nieuwe politieke partij STERK! wil de acht dorpscentra van Erpe-Mere aantrekkelijker maken en de watermolens inzetten voor het opwekken van groene stroom.
Lees meer...
 
Gratis internet (in kerken) via gemeentelijke WiFi-netwerk
zaterdag 29 september 2018
Erpe-Mere - Politiek nieuwkomer L.E.F. suggereerde tijdens bij het politiek debat bij Welzijnsschakels Erpe-Mere om via een publiek WiFi-netwerk internet aan te bieden aan alle inwoners.
Lees meer...
 
Herzeelse promoot gemeente Erpe-Mere in ludiek filmpje
vrijdag 28 september 2018
Herzeelse promoot gemeente Erpe-Mere in ludiek filmpjeErpe-Mere - Erpe-Mere lanceert een nieuwe promofilmpje om inwoners en niet-inwoners duidelijk te maken wat de gemeente zoal te bieden heeft. Kris Coppens, van Divico Web & Video uit Burst, verzorgde de opnames met tal van acteurs en figuranten. Hoofdrol wordt gespeeld door de Herzeelse Veerle Van Wesemael van de bibliotheek.
Lees meer...
 
Autobestuurder verblind door zon: fietser (18) gewond na aanrijding
vrijdag 28 september 2018
Autobestuurder verblind door zon: fietser (18) gewond na aanrijdingErpe - Op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Botermelkstraat in Erpe is woensdagavond omstreeks 18 uur een 18-jarige fietser uit Mere gewond geraakt bij een aanrijding. De jongeman fietste langs de steenweg richting Vijfhuizen om in Lede de trein te nemen. Een automobilist die uit de tegenovergestelde richting kwam en linksaf draaide om richting RVT Avondzon te rijden, merkte dat, wellicht door de laagstaande zon, niet op. 
Lees meer...
 
13 gemeenten Denderstreek gaan samen klimaatgezond werken
vrijdag 28 september 2018
13 gemeenten Denderstreek gaan samen klimaatgezond werkenRegio - De stelling dat je als kleine garnaal weinig kan veranderen aan het klimaat wordt intussen al door 7.765 Europese gemeenten tegengesproken. De laatste nieuwkomers zijn 13 gemeenten uit Zuid-Oost-Vlaanderen. “Als iedereen wacht op een hoger niveau om in te grijpen, gebeurt er helemaal niets.”

Lees meer...
 
Natuurverenigingen hekelen manipulaties locatieonderzoek voetbalstadion
woensdag 26 september 2018
Natuurverenigingen hekelen manipulaties locatieonderzoek voetbalstadionErpe-Mere - Een centraal voetbalstation voor FC Erpe-Mere hoort niet thuis aan het domein Steenberg in de Seskenskouter. “Het onderzoek dat die site naar voor schuift is onlogisch en zwaar gemanipuleerd”, stellen vier natuurverenigingen.
Lees meer...
 
Verstrooide Chiromeisjes hebben laptop terug dankzij ANPR-camera's
woensdag 26 september 2018
Erpe - Enkele Chiromeisjes uit Erpe die zaterdagavond na een lift hun computertas met laptop in een wagen vergaten, vonden die terug dankzij de politie. "We zetten ons verhaal op Facebook, vroegen om het massaal te delen, belandden zo op de website van Het Laatste Nieuws en stuurden dezelfde vraag naar de politie", vertelt Hannah van den Steen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6632