• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Geen springplezier bij De Ras
zaterdag 14 juli 2018
Geen springplezier bij De RasLede - De loods van bussen De Ras tussen de Hoogstraat en de Julius De Geyterstraat in Lede wordt dan toch niet omgevormd tot 2.000 vierkante meter springplezier. De zussen De Ras en hun zakenpartners bergen de plannen voor trampolinepark 'Jumpstar' definitief op.
Lees meer...
 
Telefoneren achter stuur: rijbewijs kwijt
zaterdag 14 juli 2018
Aaigem - Een chauffeur die donderdagavond omstreeks 20.15 uur de aandacht trok van een politiepatrouille omdat hij niet-handenvrij aan het telefoneren was, mocht uiteindelijk zijn rijbewijs inleveren. De controle wees namelijk uit dat de bestuurder net iets te veel gedronken had.
Lees meer...
 
Rokende wagen achtergelaten op pechstrook E40
vrijdag 13 juli 2018
Rokende wagen achtergelaten op pechtstrook E40Erpe-Mere/Aalst - Een hevig rokende geaccidenteerde Renault werd vrijdagavond iets voor 18 uur achtergelaten op de E40 richting Brussel tussen Erpe-Mere en Aalst. In volle avondspits sprongen vijf Bulgaren uit de wagen waarna ze ter hoogte van Nieuwerkerken bij Aalst de velden in liepen. Andere automobilisten die vreesden dat de wagen in brand stond, alarmeerden de hulpdiensten.
Lees meer...
 
Elektriciteitskabel ontploft na aanrijding
vrijdag 13 juli 2018
Elektriciteitskabel ontploft na aanrijdingBambrugge - De nieuwste bewoner van het deel van de Lindekouter tegen de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge schrok zich gisterenochtend en hoedje toen hij rond 10 uur met zijn wagen zachtjes een verlichtingspaal raakte. “Ik stond stil en wou vooruitrijden toen bij het ontkoppelen mijn wagen zacht achteruit rolde. Ik voelde geen klap, maar zag wel een immense steekvlam”, vertelt de man.
Lees meer...
 
Ladingverlies op kruispunt Vijfhuizen
vrijdag 13 juli 2018
Ladingverlies op kruispunt VijfhuizenErpe - Een flinke hoeveelheid grind zorgde vrijdagochtend rond 9 uur voor hinder op het kruispunt Vijfhuizen in Erpe. Een vrachtwagen die van de Gentsesteenweg komende uit Erondegem richting Lede afdraaide, verloor een deel van zijn lading en liet een serieus spoor achter. Dat zorgde voor een gevaarlijke situatie. Vrijwilligers van brandweerpost Lede ruimden het grind op terwijl de politie het verkeer regelde. Dat zorgde voor lichte verkeershinder.
 
Koppel net op tijd wakker: achterbouw volledig uitgebrand
vrijdag 13 juli 2018
Koppel net op tijd wakker: achterbouw volledig uitgebrandErpe - Voor Lieven Hendrickx en Annicq Heymans uit Erpe werd vrijdag de dertiende een echte ongeluksdag. Rond 4.30 uur werden ze wakker doordat de houten achterbouw van hun huis langs de Leedsesteenweg in brand stond. “We dachten eerst dat het aan het regenen was”, vertellen ze.
Lees meer...
 
Vrienden met oldtimer aan start Budapest Rally
vrijdag 13 juli 2018
Vrienden met oldtimer aan start Budapest RallyOttergem/Wichelen/Sijsele - Drie twintigers uit Ottergem (Erpe-Mere), Wichelen en Sijsele (Damme) starten vandaag, vrijdag 13 juli, met hun oldtimer Opel Ascona uit 1987 in de Budapest Rally. “Een zot avontuur waarbij we door opdrachten te vervullen punten kunnen krijgen”, vertellen ze.
Lees meer...
 
Containerpark dicht door IT-problemen
vrijdag 13 juli 2018
Erpe-Mere - Het containerpark van Erpe-Mere moest donderdag noodgedwongen de deuren sluiten. Door een computerpanne was er een probleem met het registreren van de in- en uitgaande wagens.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6494