• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Nieuws uit Erpe-Mere
Twee uur hechtwerk aan voetbalkeepertje met open knieschijf
zondag 11 november 2018
Twee uur hechtwerk aan voetbalkeepertje met open knieschijfErpe-Mere - M.d.S. uit Erondegem, keeper bij de U13 van FC Mere, die vrijdagavond onder begeleiding van de MUG aan het kunstgrasterrein van het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere werd weggevoerd na een iets te hevig duel, staat voor een serieuze herstelperiode.
Lees meer...
 
Herdenkingswand met soldaten Groote Oorlog uitgebreid met 50 extra foto’s
zondag 11 november 2018
Herdenkingswand met soldaten Groote Oorlog uitgebreid met 50 extra foto’sErpe-Mere - Exact honderd jaar na het einde van de Groote Oorlog werden aan het gemeentelijk administratief centrum Steenberg nog 50 extra foto’s van soldaten aan de herdenkingswand toegevoegd. Drie jaar geleden zorgde de Heemkundige Kring van Erpe-Mere 220 namen en foto’s van soldaten uit de acht deelgemeenten dat de Eerste Wereldoorlog heel wat tastbaarder werd.
Lees meer...
 
Inbrekers gebruiken rookbommen om hond weg te jagen
zondag 11 november 2018
Impe/Burst - Zaterdagnacht waren niet alleen Sint-Maarten en zwarte piet op stap. Inbrekers sloegen op tal van plaatsen toe. Op een plek werden rookbommen gebruikt om een hond weg te jagen.
Lees meer...
 
Kortsluiting in verlichtingspaal: brandweer dooft lamp
zaterdag 10 november 2018
Erpe - In de Rooseveltlaan in Erpe vatte zaterdagavond omstreeks 18.30 uur een verlichtingspaal vuur ten gevolge van een kortsluiting. Manschappen van brandweerposten Aalst en Lede doofden de lamp.
 
Okra zet recreatieve fietsers in de bloemetjes
zaterdag 10 november 2018
Okra zet recreatieve fietsers in de bloemetjesMere - Heel wat leden van Okra Mere nemen deel aan de wekelijkse recreatieve donderdagnamiddagfietstocht van 30 à 35 kilometer doorheen de regio. Om de winterstop in te luiden werden de fietsers nog een keertje verzameld voor een kampioenenviering. Daar bleek dat Marc De Saedeleer en Marie Louise D’Herde in de prijzen vielen. Sportschepen Antoine Slagmulder zorgde in naam van het gemeentebestuur voor een gepaste attentie.
 
Inbrekers halen huis overhoop in Hofkensweg
vrijdag 09 november 2018
Mere - De donkere dagen en inbrekers zijn terug van weggeweest. Donderdagavond werd ingebroken in de doodlopende Hofkensweg aan de Magerstraat in Mere. Dieven haalden het huis volledig overhoop. Het is niet duidelijk wat gestolen werd.
Lees meer...
 
Door zon verblinde automobilist rijdt motorrijder aan
vrijdag 09 november 2018
Door zon verblinde automobilist rijdt motorrijder aanErondegem - Op het kruispunt van de Gentsesteenweg met de Impestraat in Erondegem is vrijdagochtend omstreeks 10.30 uur een motorrijder aangereden. Een chauffeur die komende vanuit Impe richting Vijfhuizen wou afdraaien, merkte de motor die richting Wetteren reed niet op.
Lees meer...
 
Vrouw wordt onwel achter stuur en botst tegen wagen en gevel
vrijdag 09 november 2018
Mere - In de Magerstraat in Mere is donderdagochtend omstreeks 11 uur een vijftigjarige vrouw onwel geworden achter het stuur. De wagen raakte stuurloos en reed in op een geparkeerde bestelwagen en een gevel. Beiden raakten beschadigd. De vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 6632