• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Negen gouden medailles en gouden Poem voor charcuterie van slagerij De Cock
zondag 21 oktober 2018
Negen gouden medailles en gouden Poem voor charcuterie van slagerij De CockAaigem - De bereidingen van slager Filip De Cock uit Aaigem scoorden formidabel goed tijdens de recentste editie van de nationale vakmanschapswedstrijd Eurobeef 2018.
Lees meer...
 
Onthaalouder krijgt hulp van verantwoordelijke Kind & Gezin
zondag 21 oktober 2018
Onthaalouder krijgt hulp van verantwoordelijke Kind & GezinOttergem - Voor de ‘Dag van de onthaalouder’ op vrijdag 12 oktober kreeg onthaalmoeke Irène Baeyens uit Ottergem speciaal bezoek. Verantwoordelijk Annelies Vyverman kwam in het kader van de actie ‘Baas op de werkvloer’ een dagje meedraaien. Spelen, troosten, flesjes warmen, groentepap geven en luiers verversen: het hoorde er allemaal bij.
Lees meer...
 
Eerste buurtfeest in Windmolenstraat direct schot in de roos
zondag 21 oktober 2018
Eerste buurtfeest in Windmolenstraat direct schot in de roosVlekkem - Op initiatief van onder andere Marina Van Boxstael werd begin oktober voor de allereerste keer een buurtfeest georganiseerd in de Windemolenstraat in Vlekkem. Dat feest was met een opkomst van 90% van de genodigden voor het aperitief, etentje en gezellig samenzijn meteen een schot in de roos.
Lees meer...
 
Beloftevolle start-up Mealhero wil met snelle én gezonde hap de markt veroveren
zaterdag 20 oktober 2018
Beloftevolle start-up Mealhero wil met snelle én gezonde hap de markt veroverenErpe-Mere - Drie jonge ondernemers ontwikkelden een uniek concept om met een speciaal stoomtoestel, diepvriesingrediënten en een eigen app de sleur van het tijdrovende koken en zoeken naar ingrediënten te vermijden. “Het idee ontstond in 2015 op reis in Hongarije nadat we aan het klagen waren geen tijd te vinden om gezond eten te maken, overgeleverd waren aan de vettige snelle hap en stilaan moddervet werden”, lacht mede-oprichter Jeroen Spitaels uit Sint-Lievens-Houtem.
Lees meer...
 
Computers De Zonnebloem stopt na 40 jaar: uitverkoopt tot half december
zaterdag 20 oktober 2018
Computers De Zonnebloem stopt na 40 jaar: uitverkoopt tot half decemberMere - De Nieuwstraat in Mere verliest nog een winkel. Computers De Zonnebloem sluit de deuren. Een overnemer is er niet. Daardoor zijn er slechts drie winkels meer in de winkelstraat. Voor zaakvoerster Lieve Flobert (62) is het aftellen. Eind dit jaar gaat ze met pensioen en nu rest enkel nog uitverkopen.
Lees meer...
 
Ongevallen met blikschade verstoren ochtendspits aan E40 en op Leedsesteenweg
vrijdag 19 oktober 2018
Ongevallen met blikschade verstoren ochtendspits aan E40 en op LeedsesteenwegErpe-Mere - Zowel op de Oudenaardsesteenweg als de Leedsesteenweg moesten automobilisten donderdagochtend extra langs aanschuiven door ongevallen. Op de Leedsesteenweg gebeurde ter hoogte van de xx-straat een kop-staartbotsing met drie wagens die richting Vijfhuizen reden. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest wel de weg vrijmaken.
Lees meer...
 
3% te snel op nationale flitsdag
vrijdag 19 oktober 2018
Erpe-Mere/Lede - De politiezone Erpe-Mere/Lede registreerde tijdens de nationale flitsdag van afgelopen woensdag 37 te snelle chauffeurs. In totaal werden op zes verschillende plaatsen 1.170 langskomende voertuigen gecontroleerd. Daarvan reed er 3% sneller dan toegelaten.
 
Signalisatie wegenwerken Bosstraat ondermaats
donderdag 18 oktober 2018
Signalisatie wegenwerken Bosstraat ondermaatsMere - De aannemer die momenteel werken uitvoert in de Bosstraat in Mere laat de verantwoordelijke voor de verkeerssignalisatie best zo snel mogelijk een cursus ‘verkeersborden’ volgen. Voor de tweede dag op rij staat een verkeersbord C3, verboden toegang in beide richtingen voor iedere bestuurder, er totaal fout geplaatst.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 6598