• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
In één week twee brandjes in zelfde straat
donderdag 20 september 2018
Burst - Brandweerwagens van Aalst, Lede en Herzele haastten zich woensdagavond rond 20 uur naar de Sint-Pietersstraat in Burst. Daar was voor de tweede keer in een week een vreemde brand.
Lees meer...
 
Geen rommelmarkt, wel garageverkoop
donderdag 20 september 2018
Vlekkem - In de plaats van de gebruikelijke rommelmarkt is er op zondag 23 september wel een garageverkoop in Vlekkm. Die start om 7 uur 's ochtends en duurt tot 18 uur 's avonds. De kans is overigens groot dat er volgend jaar toch opnieuw een rommelmarkt wordt georganiseerd. 

Lees meer...
 
Politieke debatten bij Welzijnszorg en in jeugdhuis Dido
donderdag 20 september 2018
Erpe-Mere - De tenoren voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober voor Erpe-Mere gaan deze week twee maal in debat. Donderdagavond 20 september is dat om 19.30 uur stipt het geval bij Welzijnsschakel Ommekeer, Kloosterstraat 7, in Mere. Focus hier ligt op het sociaal beleid. Vrijdagavond i21 september s er vanaf 19.30 uur een debattle in jeugdhuis Dido langs de Oude Heerbaan in Erpe. De toegang tot beide debatten is gratis.

 
Pasar fietst zondag door Erpe-Mere en langs Alpe d'Huez
donderdag 20 september 2018
Erpe-Mere - De verschillende dorpen en de mooiste wegjes van Erpe-Mere leren kennen, kan nu zondag 23 september met Pasar. Het vroegere Vakantiegenoegens doet een tocht van 35 km die onder meer passeert langs het monument van Lucien Van Impe en diens huidige woonplaats Alpe d'Huez in buurgemeente Impe. 
Lees meer...
 
Open Vld met onvolledige lijst van 21 naar verkiezingen
woensdag 19 september 2018
Erpe-Mere - Na het vertrek van Hedwig Redant, het kartel met L.E.F. en de nieuwe breuk tussen de liberalen is Open Vld Erpe-Mere er niet meer in geslaagd een volledige lijst samen te stellen.
Lees meer...
 
Neofolk en babypunk door Linde in kerk Vlekkem
woensdag 19 september 2018
Erpe-Mere - Muzikante van het jaar 2017 Linde passeert vrijdagavond 21 september op verzoek van de gemeentelijke kunstcommissie in de kerk van Vlekkem. Daar brengt ze om 20U samen met haar gitarist Mongools geïnspireerde neofolk en babypunk.
Lees meer...
 
Chiro Liebel is gemiddeld 50 jaar oud
woensdag 19 september 2018
Ottergem - Feest dit weekend bij de Chiro Liebel aan het buurthuis in de Keerstraat in Ottergem. Meisjeschiro Sint-Lieve blaast dit jaar 51 kaarjes uit en jongenschiro de Belhamel is 49 jaar jong. Vrijdagavond wordt gestart met een nachtdropping. Verzamelen om 19.30 uur. Zaterdag opent om 14 uur de feesttent.
Lees meer...
 
Startweekend met zomervuur bij Scouts Kievit
woensdag 19 september 2018
Erpe-Mere - De padvinders van Scouts Kievit vliegen er vanaf dit weekend terug in op het domein Steenberg in Erpe-Mere. Zaterdagavond 22 september is er om 18 uur zomervuur. Zondagmiddag 23 september zijn jongelui om 14 uur welkom voor de startactiviteit. Ouders kunnen van 17 tot 19 uur napraten tijdens een oudercafé.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 6548