• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere arrow Algemeen nieuws arrow Motorrijder (71) zwaar gewond na botsing tegen overstekende wagen
Motorrijder (71) zwaar gewond na botsing tegen overstekende wagen
dinsdag 06 februari 2018
Motorrijder (71) zwaar gewond na botsing tegen overstekende wagenBambrugge - Een 71-jarige motorrijder uit Herzele raakte maandagnamiddag zwaar gewond toen een vrouw van 53 uit Kluisbergen hem bij het oversteken van de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge geen voorrang verleende.

De motard reed omstreeks 14 uur richting Vijfhuizen toen ter hoogte van feestzaal Ensor de bestuurster van een Renault Clio de steenweg wou kruisen om richting Herzele te rijden. De vrouw merkte – mogelijk door de laagstaande zon – de aankomende motorrijder niet op. De motard kon de Clio niet ontwijken en knalde vol in de rechterachterflank van de wagen. Hij werd met zware verwondingen en breuken aan onder meer zijn bekken naar het ziekenhuis gevoerd. Omdat er oorspronkelijk sprake was van levensgevaar werd een verkeersdeskundige gevorderd. Daardoor mochten beide voertuigen niet verplaatst worden vooraleer diens onderzoek afgerond was. Dat duurde tot 17 uur en pas toen kon de rijstrook richting Zottegem opnieuw worden vrijgegeven. Omdat de drukke avondspits op dat moment nog moeilijker verliep dan gewoonlijk, escorteerde de politie de takelwagen tot aan de plaats van ongeval.

 
< Vorige   Volgende >