• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere arrow Werknemers Electrabel nemen single op voor Music For Life

Voor artikels over Erpe-Mere en Lede verwijzen we u voortaan graag door naar HLN.be

Werknemers Electrabel nemen single op voor Music For Life
woensdag 14 december 2011
Werknemers Electrabel nemen single op voor Music For LifeMere/Aalst/Meerbeke - Een gek idee op de After Work Party van Electrabel in Gent zorgde er voor dat vijf collega’s van de energieproducent een muzieksingle ten voordele van Music For Life opnamen. “Onze firma organiseert jaarlijkse een party ten voordele van de Stubru-actie, maar wij besloten dit jaar voor de laatste editie iets meer te doen”, klinkt het bij de vijf. Die vijf zijn de uit Mere afkomstige Riet Hostens, momenteel woonachtig in Gent, die als zangeres te horen is.

De uit Denderhoutem afkomstige Sara De Lombaert die in Meerbeke woont, ging als achtergrondzangeres aan de slag en Andy Van Hauwermeiren uit Aalst zorgde voor de gitaarmuziek. Dietrich Van Akelyen uit Zele en Tony Van der Goten uit Dendermonde stonden in voor piano en basgitaar terwijl Ward Bosmans uit Heffen bij Mechelen als drummer aan de slag ging.

Onder de naam ‘Wilson Green’ werd na amper drie repetities het nummer 'Little things in life' opgenomen. De compositie van Riet Hostens en Andy Van Hauwermeiren is te koop voor 5 euro bij de muzikanten, via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of via www.vi.be/wilsongreen. Bij de single hoort ook een videoclip en die is eveneens op voornoemde website te vinden.

 
< Vorige   Volgende >