• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Fietser over stuur
vrijdag 07 juli 2017
Lede/Berlare - Een fietser uit Berlare is woensdagavond iets voor 18 uur gewond geraakt toen hij na een hevig remmanoeuvre over het stuur van zijn koersfiets vloog. Door het manoeuvre werd een ongeval vermeden, maar de wielertoerist kwam wel ten val.
Lees meer...
 
Joyrider aan sporthal
vrijdag 07 juli 2017
Lede - De politie betrapte woensdagochtend omstreeks 1 uur een groepje jongeren die aan het joyriden waren op de parking van sportcomplex De Ommegang. Omdat de bestuurder op de koop toe geen rijbewijs had, mocht hij de wagen achterlaten en samen met zijn passagiers te voet naar huis trekken. Een proces verbaal werd opgemaakt en de rekening volgt.
 
Nog makkelijker dichtbij op weg met gewonnen fiets
donderdag 06 juli 2017
Nog makkelijker dichtbij op weg met gewonnen fietsLede - Emilienne De Pauw van de Kluisberg in Lede werd de eerste hoofdwinnaar van de actie ‘Zo dichtbij’. De opvolger van ‘Met belgerinkel naar de winkel’ stimuleert gezonde verplaatsingen en duurzaamheid in het algemeen. “Op die manier willen we ons steentje bijdragen om een klimaatneutrale gemeente te worden”, vertelt schepen van leefmilieu Geertrui Van De Velde (CD&V).
Lees meer...
 
Pyjamafuif en slaapfeest sluiten schooljaar af
dinsdag 04 juli 2017
Pyjamafuif en slaapfeest sluiten schooljaar afLede - Twintig kinderen uit de derde kleuterklas van GO De Kleine Prins in Lede hebben er net een extra lange schooldag opzitten. De voorlaatste vrijdag van het schooljaar voor de kindjes van juf Peggy duurde er tot zaterdagochtend. Meteen na het laatste belsignaal werd luchtmatrassen en veldbedjes klaargemaakt en volgde een toffe afsluiter van de kleutertijd.
Lees meer...
 
Zieke bomen gerooid aan kerkhof
zaterdag 01 juli 2017
Zieke bomen gekapt aan kerkhofLede - Nadat eerder heel bomen sneuvelden voor de heraanleg van het vernieuwde marktplein, werden deze week ook aan het kerkhof in de Molenbergstraat tal van stevige bomen geveld.
Lees meer...
 
Brandweer zoekt vuur
vrijdag 30 juni 2017
Brandweer zoekt vuurLede - Politie en brandweer gingen donderdagavond kort na 22 uur op zoek naar de oorzaak van een dichte rook die plots boven de Vuystermansstraat in Lede hing. Buren alarmeerde de hulpdiensten omdat de straat gevuld was met rook. Bij aankomst daarvan was de rook al weggetrokken.
Lees meer...
 
Kop-staartbotsing aan spooroverweg
donderdag 29 juni 2017
Lede/Lebbeke - Een bestelwagen van chauffagist Pieter De Vidts uit Lebbeke reed woensdagmiddag omstreeks 16 uur in op een voorligger aan de spooroverweg van de Wichelsesteenweg in Lede. Beide wagens reden richting Aalst toen het belsignaal klonk en de lichten rood werden.
Lees meer...
 
Inwoners zijn fusie genegen
dinsdag 27 juni 2017
Lede - Liefst 75% van de Ledenaren vindt dat moet nagedacht worden over een gemeentefusie. De helft vindt zelf dat een vrijwillige fusie best zo snel mogelijk kan voorbereid worden. Dat blijkt uit een enquête die Open Vld recent hield. Als geprefereerde fusiepartners worden Erpe-Mere (52%) en Wichelen (27%) naar voor geschoven.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 5191