• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Lam Gods wordt wereldcafť met belevingsruimtes
dinsdag 19 juni 2018
Lam Gods wordt wereldcafť met belevingsruimtesOordegem - Pol Osselaer (50) brengt de wereld naar Oordegem. "Mijn grootvader leerde me de zwaluwen achterna te reizen, maar ook zij keren terug onder de kerktoren", vertelt de kersverse patron van het Lam Gods op het dorpsplein. Die zaak wil hij ombouwen tot een trendy bar die je eerder in Londen of Milaan verwacht.
Lees meer...
 
Wrevel door politiek debat jeugdraad
dinsdag 19 juni 2018
Lede - Jong N-VA Lede is niet tevreden met de organisatie van het politiek debat door de jeugdraad. “We gaven in december al aan hieraan te willen meewerken. Intussen is de organisatie gestart maar werden wij als Jong N-VA, nochtans een volwaardig lid van de jeugdraad, niet uitgenodigd om hieraan mee te werken”, vertellen Saartje Heymans en Gaëtan Van Impe.
Lees meer...
 
Oud Smetlede urenlang afgesloten na drugsrazzia tijdens private tuinparty
maandag 18 juni 2018
Oud Smetlede urenlang afgesloten na drugsrazzia tijdens private tuinpartyOordegem - Een 60-tal agenten van de lokale en federale politie zijn zondag in de vooravond met drugshonden binnengevallen in de tuin achter een horecazaak langs Oud Smetlede in Oordegem. “Onze politiek is duidelijk: hier geen drugs, geen after party’s en geen rave party’s”, vertelt korpschef Luk Lacayse.
Lees meer...
 
130 mopshondjes leven zich uit tijdens tropisch feestje
maandag 18 juni 2018
130 mopshondjes leven zich uit tijdens tropisch feestje Lede/Denderleeuw - Een stralende Tijl De Bock (34) verwelkomde zaterdagavond meer dan 100 schattige mopshondjes in feestzaal Intermezzo in Lede. De man uit Denderleeuw organiseerde eerder pub-wandelingen alsook het eerste Belgische pop-upcafé voor mopshondjes. Nu ging hij met een Pug-party nog een stapje verder.
Lees meer...
 
Pop-up handelsbeurs breekt door gemeentegrenzen
zondag 17 juni 2018
Pop-up handelsbeurs breekt door gemeentegrenzenLede - De Middenstandsraad van Lede reikt sinds kort de hand naar ondernemers buiten de gemeentegrenzen. “Ondernemers uit Wichelen en Erpe-Mere toonden interesse voor onze handelsbeurs waardoor we beslisten ook hun te verwelkomen. Dat komt onze dynamiek ten goede en houdt onze eigen ondernemers scherp”, vertelt voorzitter Geert Timmermans.
Lees meer...
 
Vernielingen aan kapelletjes
donderdag 14 juni 2018
Lede - De deur van Doorelaarkapelletje aan de Blomstraat in Lede werd vernield. De deur werd stukgetrapt. Binnen werd niets vernield of gestolen. Een tijd terug werd ook het houten boomkapelletje aan de Vogelenzang stukgeslagen.
 
Vandalisme in Villa Letha
woensdag 13 juni 2018
Lede - Het leegstaande rustoord Villa Letha in Lede kreeg vandalen over de vloer. Verschillende ramen sneuvelden, brandblussers werden leeggespoten en wandeverlichting ging aan duigen. Best vervelend gezien het leegstaande gebouw nog geregeld gebruikt wordt voor oefeningen door politie en brandweer.
 
Waarschuwingsborden voor herten en reeŽn aan Sparrenhof
maandag 11 juni 2018
Waarschuwingsborden voor herten en reeŽn aan SparrenhofSmetlede/Wetteren/Serskamp - De vallei van de Serskampse beek doet het zo goed dat er in Smetlede recent waarschuwingsborden geplaatst werden voor overstekende reeën en herten. “In augustus is het bronstijd en dan krijgen de dieren geregeld het zot in de kop.”
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 5466