• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Gratis huisvuilzakken via OCMW
zaterdag 27 januari 2018
Lede - Gezinnen die klant zijn bij de OCMW-diensten van Lede kunnen als extra ondersteuning ook in aanmerking komen voor een gratis rol van 10 huisvuilzakken van 60 liter ter waarde van 15 euro. De toekenning daarvan gebeurt volgens vastgestelde criteria door de sociale diens van het OCMW.
Lees meer...
 
Voorakkoord tussen Open Vld, N-VA en sp.a?
donderdag 25 januari 2018
Lede - Dat de gemeenteverkiezingen naderen is al een poos duidelijk in politiek Lede. Blauw zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, maar opvallend is vooral het stilzwijgen van alle grote partijen. Volgens insiders het gevolg van een voorakkoord.
Lees meer...
 
OCMW vraagt herschatting politiegrond
donderdag 25 januari 2018
Lede - De voltallige OCMW-raad van Lede heeft woensdagavond bij hoogdringendheid beslist een herschatting te vragen van de grond waarop het politiehuis moet komen. Open Vld stelde eerder al dat de schatting gedateerd en te laag was.
Lees meer...
 
SMC-college ontvangt keurmerk ‘Challenge day’
donderdag 25 januari 2018
SMC-college ontvangt keurmerk ‘Challenge day’Lede - De leerlingen van het vierde jaar van het Stella Matutinacollege van Lede ontvingen een keurmerk van de organisatie rond ‘Challenge day’. Die ontstond in de Verenigde Staten, maar heeft sinds enkele jaren ook voet aan grond in Nederland.
Lees meer...
 
VLD Lede en OCMW Lede blokkeren bouw nieuw politiecommissariaat
woensdag 24 januari 2018
VLD Lede en OCMW Lede blokkeren bouw nieuw politiecommissariaatErpe-Mere/Lede - De realisatie van een nieuw politiehuis kan niet starten omdat het OCMW van Lede de verkoop van de bouwgrond langs de Hoogstraat, waarop het gebouw moet komen, tegenhoudt. Een bijzonder zure situatie voor de tientallen agenten die al jaren in een tot op de draad versleten gebouw hun werk moeten doen.
Lees meer...
 
Goedkope OCMW-(bouw)grond nog niet met verlies verkocht
woensdag 24 januari 2018
Lede - In een bericht op de Facebookpagina van VLD Lede laat de partij weten dat de OCMW-grond op de hoek van de Billegemstraat en Tussenbeekstraat in Wanzele nog niet verkocht is. Het dossier kwam in opspraak omdat de grond in alle stilte en met verlies zou verkocht zijn.
Lees meer...
 
CD&V-folder per ongeluk tussen infoblad
woensdag 24 januari 2018
Lede - In heel wat bussen in Lede stak tussen het gemeentelijk infoblad Lede Informeert een folder van CD&V Lede. De partij laat weten dat de bedeling afzonderlijk gevraagd en betaald werd aan de firma Snel en Wel. “Wij betreuren dan ook dat dit gebeurde”, laat schepen Elke Meganck (CD&V) weten.
Lees meer...
 
N-VA hekelt verloederde stationsomgeving
dinsdag 23 januari 2018
Lede - Als toegangspoort tot de gemeente is het station van Lede allesbehalve een pareltje. “De veiligheid, properheid en netheid laten te wensen over”, aldus gemeenteraadslid Jan Lievens (N-VA). Volgens burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V) gebeuren er echter geen strafbare feiten.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 5292