• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Gemeenteraadsleden hekelen misleiding en bedrog door meerderheid
woensdag 12 juli 2017
Lede - Onafhankelijk gemeenteraadslid Filip Bauters heeft tijdens de jongste gemeenteraad fel uitgehaald naar meerderheidspartijen CD&V en Open Vld. “Deze gemeenteraad is een toneeltje en een verplichte show waarbij essentiële informatie wordt achtergehouden”, stelde die.
Lees meer...
 
‘Trump’-wall dankbaar thema voor buurtfeest Poortseweg
maandag 10 juli 2017
‘Trump’-wall dankbaar thema voor buurtfeest PoortsewegLede - Een 30-tal Mexicanen en Amerikanen verbroederden zonder problemen in de Poortseweg in Lede. “Voor de achtste editie van ons buurtfeest kozen we, nadat we vorig jaar al iets deden rond de Grexit, als thema voor de omstreden muur die president Trump op de grens met Mexico wil bouwen”, vertelt Dirk De Smaele.
Lees meer...
 
Bloedafnames
zondag 09 juli 2017
Lede - Het Rode Kruis houdt op dinsdag 11 en woensdag 12 juli bloedinzamelingen in zaal De Bron. Omdat het Rode Kruis tijdens de zomermaanden steeds een tekort heeft aan bloed is iedereen tussen 18 en 71 jaar welkom tussen 18.30 en 21 uur. Meer info op www.lede.rodekruis.be.
 
Twee gewonden en twee wagens total loss aan Prison
zaterdag 08 juli 2017
Twee gewonden en twee wagens total loss aan PrisonWanzele - Het gevaarlijk kruispunt 'Prison' in Wanzele vormde vrijdagochtend andermaal het decor van een zwaar ongeval. Twee bestuurders raakten gewond en beide wagens zijn goed voor de schroothoop.
Lees meer...
 
Bromfietser aangereden
zaterdag 08 juli 2017
Lede - Aan de verkeerslichten aan de Ommeganglaan in Lede gebeurde vrijdagmiddag kort voor 16 uur een aanrijding tussen een bromfietser en een wagen. De vrouwelijke bestuurster van de bromfiets kwam daarbij ten val. Zij werd voor controle naar het ziekenhuis gevoerd.
 
Klimaatteam wil 21.488 ton CO2-uitstoot wegwerken
zaterdag 08 juli 2017
Klimaatteam wil 21.488 ton CO2-uitstoot wegwerkenLede - Met een gemeentelijk klimaatteam wil de gemeente Lede tegen 2030 de CO2-uitstoot op haar grondgebied met 21.488 ton verminderen. Een hele ambitieuze opgave. “Als je bedenkt dat 1.000 particuliere installaties van zonnepanelen jaarlijks voor een vermindering van 883 ton CO2 zorgen, is er nog veel werk aan de winkel”, luidt het.
Lees meer...
 
Fietser over stuur
vrijdag 07 juli 2017
Lede/Berlare - Een fietser uit Berlare is woensdagavond iets voor 18 uur gewond geraakt toen hij na een hevig remmanoeuvre over het stuur van zijn koersfiets vloog. Door het manoeuvre werd een ongeval vermeden, maar de wielertoerist kwam wel ten val.
Lees meer...
 
Joyrider aan sporthal
vrijdag 07 juli 2017
Lede - De politie betrapte woensdagochtend omstreeks 1 uur een groepje jongeren die aan het joyriden waren op de parking van sportcomplex De Ommegang. Omdat de bestuurder op de koop toe geen rijbewijs had, mocht hij de wagen achterlaten en samen met zijn passagiers te voet naar huis trekken. Een proces verbaal werd opgemaakt en de rekening volgt.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 5189