• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Fietser in levensgevaar na zware val
woensdag 12 juli 2017
Fietser in levensgevaar na zware valLede - Een dertiger uit Charleroi is dinsdagavond rond 20 uur levensgevaarlijk geraakt nadat hij met zijn koersfiets ten val kwam in de Broeder De Saedeleerstraat in Lede. Het wegdek van die straat is in erbarmelijke staat en de heraanleg wordt al meer dan tien jaar uitgesteld.
Lees meer...
 
Mobiliteitsplan focust op fietsers en stappers
woensdag 12 juli 2017
Lede - Bij de voorstelling van het aangepast mobiliteitsplan van Lede bleek dat de gemeente vooral wil inzetten op fiets- en stapverkeer. Verschillende maatregelen staan op til of worden overwogen.
Lees meer...
 
Gemeenteraadsleden hekelen misleiding en bedrog door meerderheid
woensdag 12 juli 2017
Lede - Onafhankelijk gemeenteraadslid Filip Bauters heeft tijdens de jongste gemeenteraad fel uitgehaald naar meerderheidspartijen CD&V en Open Vld. “Deze gemeenteraad is een toneeltje en een verplichte show waarbij essentiële informatie wordt achtergehouden”, stelde die.
Lees meer...
 
‘Trump’-wall dankbaar thema voor buurtfeest Poortseweg
maandag 10 juli 2017
‘Trump’-wall dankbaar thema voor buurtfeest PoortsewegLede - Een 30-tal Mexicanen en Amerikanen verbroederden zonder problemen in de Poortseweg in Lede. “Voor de achtste editie van ons buurtfeest kozen we, nadat we vorig jaar al iets deden rond de Grexit, als thema voor de omstreden muur die president Trump op de grens met Mexico wil bouwen”, vertelt Dirk De Smaele.
Lees meer...
 
Bloedafnames
zondag 09 juli 2017
Lede - Het Rode Kruis houdt op dinsdag 11 en woensdag 12 juli bloedinzamelingen in zaal De Bron. Omdat het Rode Kruis tijdens de zomermaanden steeds een tekort heeft aan bloed is iedereen tussen 18 en 71 jaar welkom tussen 18.30 en 21 uur. Meer info op www.lede.rodekruis.be.
 
Twee gewonden en twee wagens total loss aan Prison
zaterdag 08 juli 2017
Twee gewonden en twee wagens total loss aan PrisonWanzele - Het gevaarlijk kruispunt 'Prison' in Wanzele vormde vrijdagochtend andermaal het decor van een zwaar ongeval. Twee bestuurders raakten gewond en beide wagens zijn goed voor de schroothoop.
Lees meer...
 
Bromfietser aangereden
zaterdag 08 juli 2017
Lede - Aan de verkeerslichten aan de Ommeganglaan in Lede gebeurde vrijdagmiddag kort voor 16 uur een aanrijding tussen een bromfietser en een wagen. De vrouwelijke bestuurster van de bromfiets kwam daarbij ten val. Zij werd voor controle naar het ziekenhuis gevoerd.
 
Klimaatteam wil 21.488 ton CO2-uitstoot wegwerken
zaterdag 08 juli 2017
Klimaatteam wil 21.488 ton CO2-uitstoot wegwerkenLede - Met een gemeentelijk klimaatteam wil de gemeente Lede tegen 2030 de CO2-uitstoot op haar grondgebied met 21.488 ton verminderen. Een hele ambitieuze opgave. “Als je bedenkt dat 1.000 particuliere installaties van zonnepanelen jaarlijks voor een vermindering van 883 ton CO2 zorgen, is er nog veel werk aan de winkel”, luidt het.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 5191