• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Colruyt verhuist in oktober naar noodwinkel aan Heiplas
vrijdag 14 juli 2017
Lede - Het Colruyt-warenhuis in Lede wordt in oktober volledig gesloopt. Op dezelfde plek wordt een nieuwe en grotere winkel gebouwd. "Tijdens de werken kunnen onze klanten en personeesleden terecht in een tijdelijke noodwinkel", luidt het.
Lees meer...
 
Betrapte inbrekers vluchten
vrijdag 14 juli 2017
Lede - Twee dieven, die net een raam van een bijkeuken hadden opengebroken, werden woensdagochtend omstreeks 11 uur in de Grote Kapellelaan in Lede betrapt toen de bewoners thuis kwamen. Het duo nam meteen zonder buit de vlucht via de tuin en enkele naburige tuinen.
Lees meer...
 
Politie naar Gentse Feesten
vrijdag 14 juli 2017
Erpe-Mere/Lede - De lokale politiezone Erpe-Mere/Lede levert net als andere politiekorpsen uit de regio bijstand op de Gentse Feesten. "Concreet gaat het om enkele manschappen die daar verscheidende dagen steun leveren aan onze Gentse collega's", laat de politie weten.
 
Helpers gezocht voor bloedafnames
vrijdag 14 juli 2017
Lede - Het Rode Kruis van Lede is op zoek naar enkele helpende handen bij de organisatie en bekendmaking van de bloedafnames. "We zoeken mensen die willen helpen met het rondbrengen van affiches, het plaatsen en afbreken van de buitenpanelen alsook het viermaandelijks opstellen van de zalen in Lede en Oordegem. Meer info bij Marc De Wolf via 0477/31.68.72.
 
'Kar' en 'Witte Kar' vieren gouden HIDT
donderdag 13 juli 2017
'Kar' en 'Witte Kar' vieren gouden HIDTWanzele - Dit weekend wordt in Wanzele het vijftigjarige bestaan van de mannelijke lijn van café Hoop In De Toekomst gevierd. Oscar 'Kar' Baeyens stond er al die tijd bijna onafgebroken achter de toog. "En dat was na mijn dagjob als kraanmachinist", vertelt hij.
Lees meer...
 
Vlaggenrover op pad
donderdag 13 juli 2017
Lede - Een vlaggenverzamelaar ging er in Lede op tal van plaatsen met vlaggen van de Vlaamse Leeuw van door. Dat was onder meer het geval Grote Kapellelaan, Hoogstraat en Ommeganglaan. Op één plaats werd op de koop toe de houten vlaggenmast meegenomen.
 
Ere-secretaris redt gemeenteraad
donderdag 13 juli 2017
Lede - Vanuit het publiek kon ere-secretaris Paul Vijverman de eerste gemeenteraad in Lede na zijn pensioen redden. De man diepte in een mum van tijd de paperassen op waaruit bleek dat burgemeester Rolad uyttendaele (CD&V) de rechtmatige vervanger was van gemeenteraadsvoorzitter Erik Vandormael.
Lees meer...
 
Milieuvriendelijk(er) busvervoer
donderdag 13 juli 2017
Lede - De gemeente Lede opteert voor milieuvriendelijker busvervoer van en naar de naschoolse kinderopvang. “Ten opzichte van de oorspronkelijk prijs stijgt die met 5, 10, 15 of zelf 20% om tot emissienorm zes te halen, maar omdat niet alle maatschappijen dit aankunnen en we toch een inspanning willen leveren, kozen we voor emissienorm 5”, vertelt schepen Elke Meganck (CD&V). Het finale prijskaartje wordt daardoor 15% duurder. Dat betekent een rekening van 80.500 euro voor twee jaar.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 5191