• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Bijzondere gemeenteraad over omstreden OCMW-dossiers
woensdag 31 januari 2018
Lede - Oppositiepartijen N-VA, Vlaams Belang, Voorwaarts Lede en Groen willen extra uitleg over twee omstreden OCMW-dossiers. Sp.a Lede houdt zich merkwaardig genoeg opnieuw op de vlakte.
Lees meer...
 
Fietser gewond na aanrijding
dinsdag 30 januari 2018
Fietser gewond na aanrijdingLede - Een personenwagen reed maandagavond omstreeks 19 uur een fietser aan op het kruispunt van de Kasteelstraat met de Kasteeldreef in Lede. Wellicht merkte de bestuurster de fietser niet op door de hevige regenval. De fietser, die gewond raakte aan het been, werd naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst gevoerd.
 
Lijsttrekkers CD&V en N-VA bekend
dinsdag 30 januari 2018
Lede - Het voorbije weekend maakten zowel CD&V als N-VA hun lijsttrekkers bekend. CD&V zet - weinig verrassend - burgemeester Roland Uyttendaele op plaats één. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober kiest N-VA Lede voor Jan Lievens (43) als kopman.
 
Jan Lievens kopman voor N-VA
maandag 29 januari 2018
Lede - Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober kiest N-VA Lede voor Jans Lievens (43) als kopman. Lievens is momenteel fractieleider van de grootste oppositiepartij. Afdelingsvoorzitter Tim Moens sprak de belofte uit een waardig alternatief te willen vormen voor de huidige meerderheid van CD&V en Open VLD.
 
29 miljoen nummerplaten gecontroleerd
maandag 29 januari 2018
Erpe-Mere/Lede - Het cameraschild aan de gemeentegrenzen op de gewestwegen van Erpe-Mere en Lede controleerde het afgelopen jaar ruim 29 miljoen nummerplaten van passerende voertuigen gecontroleerd. Dat leverde 6.227 'hits' op.
Lees meer...
 
Gemeente verkoopt kippen voor 3 euro
maandag 29 januari 2018
Lede - Inwoners van Lede kunnen intekenen op een door de gemeente georganiseerde groepsaankoop van kippen. "Kippen weten raad met veel keukenafval niet composteerbaar is waardoor elke kip ongeveer vijftig kilo aan etensresten per jaar opruimt. Kippen produceren bovendien heerlijke scharreleitjes en kippenmest, ideaal voor de moestuin", vertelt milieuschepen Geertrui Van De Velde (CD&V).
Lees meer...
 
Maurice De Dijcker overleden
zondag 28 januari 2018
Maurice De Dijcker overledenOordegem - De 85-jarige Maurice De Dijcker uit Oordegem is vrijdag overleden in het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst. De man, medeoprichter van het voormalig transportbedrijf De Dijcker, was jarenlang voorzitter van het inmiddels ter ziele gegane FC Oordegem. De uitvaartplechtigheid heeft plaats in intieme kring.
 
Veiligere kruispunten in schoolomgevingen
zaterdag 27 januari 2018
Lede - De gemeente Lede neemt maatregelen om de kruispunten van de Ommeganglaan met de Dr. Moenslaan, van de Steenstraat met de Spoorstraat en van de Stichelendries met de Ouden Heirweg in Oordegem veiliger in te richten. "We zullen de hoofdas duidelijker situeren en eventueel voorzien van dynamische snelheidsborden", aldus burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V).
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 5292