• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Dode vos aangetroffen
zaterdag 03 februari 2018
Dode vos aangetroffenLede - In de omgeving van Leeds Hauwken, Steenstraat en Sasstraat in Lede werd een dode vos aangetroffen. Het vermoeden van buurtbewoners dat vossen verantwoordelijk waren voor de geregelde moordpartijen in hun kippenhokken lijkt dan ook terecht. Het dier werd opgehaald door medewerkers van de technische dienst van de gemeente. Verder onderzoek zal moeten duidelijk maken hoe het dier om het leven kwam.
 
23 appartementen langs Nieuwstraat
zaterdag 03 februari 2018
Lede - De bouwwoede in Lede lijkt niet te stoppen. Een bouwheer wil het gebouw van tandarts Dewaele op de hoek van de Nieuwstraat en Bellaertstraat slopen en vervangen door een complex van 23 appartmenten en een ondergrondse parking. Op Impedorp worden eveneens twee loten verkaveld.
Lees meer...
 
Filmproject met opvallende Ledenaren
zaterdag 03 februari 2018
Lede - De Verenigde Wanzeelse Kineasten willen dit jaar een reeks videoportretten maken van opvallende Ledenaars. "Het is de bedoeling om mensen met een speciale hobby, beroep, gave, betekenis in beeld te brengen", vertelt regisseur Etienne Lerno.
Lees meer...
 
Topmuzikante Marie (31) verkiest Oordegem voor VenetiŽ
vrijdag 02 februari 2018
Muzikante Marie (31) verkiest Oordegem voor VenetiŽOordegem - De uit Oordegem afkomstige en naar Zwitserland verkaste topmuzikante Marie Verstraete (31) reist Europa rond om overal optredens te geven. Donderdag speelt ze voor een uitverkochte Bijloke in Gent, maar woensdag staat ze op de planken in haar geboorteplaats Oordegem. "Nadien reis ik door naar Venetië", vertelt ze.
Lees meer...
 
Extra verkavelingen
vrijdag 02 februari 2018
Lede - Een niet aflatend aantal verkavelingen stimuleert de groei van het aantal inwoners van Lede. Dit keer zijn er plannen voor vier loten langs de Blikstraat en drie loten langs de Molenstraat. Meer info en inzage in de plannen in het gemeentehuis aan het dorpsplein.
 
Drie boomzagen en haagschaar gestolen
donderdag 01 februari 2018
Smetlede - Langs de Molenhoek in Smetlede zijn drie professionele boomzagen en een professionele haagschaar gestolen, samen goed voor een waarde van bijna 4.000 euro. “Het moet van zaterdag op zondag gebeurd zijn, maar ik heb de diefstal pas begin deze week vastgesteld", getuigt Gilbert De Clercq.
Lees meer...
 
Sp.a niet op de hoogte van extra gemeenteraad
donderdag 01 februari 2018
Lede - Stephanie Camu, lijsttrekker van oppositiepartij Sp.a Lede bij de gemeenteraadsverkiezingen, stelt niet op de hoogte te zijn gebracht van de bijzondere gemeenteraad die de andere oppositiepartijen bijeen riepen. N-VA, Vlaams Belang, Voorwaarts Lede en Groen willen met die gemeenteraad op donderdagavond 8 februari extra uitleg krijgen over twee omstreden OCMW-dossiers.
Lees meer...
 
N9 niet bereikbaar langs Oordegemkouter
woensdag 31 januari 2018
Oordegem - Vanaf maandag 5 februari schuiven de werken voor de heraanleg van de N9 in Oordegem op tot aan Bloemenrijk. Daardoor is het kruispunt van de Grote Steenweg met Oordegemkouter niet meer bereikbaar komende van Aalst.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 5292