• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
1 kind op 5 groeit op in anderstalig gezin
donderdag 20 juli 2017
Lede - Uit cijfers van Kind & Gezin blijkt dat van de in 2016 geboren kinderen in Lede één kind op vijf opgroeit in een anderstalig gezin. Een enorme stijging ten opzichte van 2012. Toen was de verhouding één op twintig.
Lees meer...
 
Lauralyn (26) is finaliste Miss Exclusive
woensdag 19 juli 2017
Lauralyn (26) is finaliste Miss ExclusiveSmetlede - De Smetleedse Lauralyn Vermeersch (26) heeft duidelijk te smaak te pakken wat betreft Miss-verkiezingen. Vorig jaar eindigde ze nog in de top 20 van de Misses Universe verkiezing in China en kaapte ze de titel van ‘beste model 2016’ weg. Nu doet ze een gooi naar de titel van Miss Exclusive 2018.
Lees meer...
 
Opnieuw parkeren op marktplein
woensdag 19 juli 2017
Lede - Het marktplein van Lede is tijdelijk terug volledig bruikbaar om te parkeren. De archeologische opgravingen vooraan het plein zijn achter de rug en pas na het bouwverlof wordt verder gezocht rechts naast de kerk achter het standbeeld ter nagedachtenis voor de oorlogsslachtoffers. Die fase zal voltooid zijn tegen het volksbal op 25 augustus.
 
Vast in lift
dinsdag 18 juli 2017
Lede - In een appartementsgebouw langs de Reymeersstraat in Lede kwamen zondagavond rond 21 uur mensen vast te zitten in een geblokkeerde lift. Vrijwilligers van brandweerpost Lede gingen de liftdeuren open maken. Niemand raakte gewond.
 
Fietser gewond na val
dinsdag 18 juli 2017
Impe/Erondegem - In de Veldekenswegen tussen Impe en Erondegem kwam zondagochtend omstreeks 10 uur een fietser ongelukkig ten val. De man werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd.
 
Serieuze grasbrand
dinsdag 18 juli 2017
Smetlede - Brandweerpost Lede had zaterdagnamiddag rond half drie flink wat werk met een grasbrand langs de Molenhoek in Smetlede. Bij werken aan de afsluiting achter een huis vatte het droge gras vuur. Doordat de vlammen zich bijzonder snel verplaatsten, zat er niet anders op dan de brandweer te bellen. Die kregen het vuur gelukkig snel onder controle. De schade bleef beperkt.
 
Nieuwe vloer voor sportterrein
zondag 16 juli 2017
Lede - Het buitenterrein links voor sportcomplex De Ommegang zal uitgerust worden meteen nieuwe vloer. “De huidige ondergond dateert van de heraanleg van de parking in 1995 en is absoluut niet veilig meer”, motiveert sportschepen Geertrui Van de Velde (CD&V).
 
Inbraak langs achterdeur
zaterdag 15 juli 2017
Lede - Langs de Bellaertstraat in Lede werd donderdagavond tussen 18.30 en 22.30 uur ingebroken. De dieven forceerden de achterdeur met een koevoet waarna ze de inboeld grondig doorzochten. Het is voorlopig niet duidelijk wat er werd gestolen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 5191