• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Opnieuw parkeren op marktplein
woensdag 19 juli 2017
Lede - Het marktplein van Lede is tijdelijk terug volledig bruikbaar om te parkeren. De archeologische opgravingen vooraan het plein zijn achter de rug en pas na het bouwverlof wordt verder gezocht rechts naast de kerk achter het standbeeld ter nagedachtenis voor de oorlogsslachtoffers. Die fase zal voltooid zijn tegen het volksbal op 25 augustus.
 
Vast in lift
dinsdag 18 juli 2017
Lede - In een appartementsgebouw langs de Reymeersstraat in Lede kwamen zondagavond rond 21 uur mensen vast te zitten in een geblokkeerde lift. Vrijwilligers van brandweerpost Lede gingen de liftdeuren open maken. Niemand raakte gewond.
 
Fietser gewond na val
dinsdag 18 juli 2017
Impe/Erondegem - In de Veldekenswegen tussen Impe en Erondegem kwam zondagochtend omstreeks 10 uur een fietser ongelukkig ten val. De man werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd.
 
Serieuze grasbrand
dinsdag 18 juli 2017
Smetlede - Brandweerpost Lede had zaterdagnamiddag rond half drie flink wat werk met een grasbrand langs de Molenhoek in Smetlede. Bij werken aan de afsluiting achter een huis vatte het droge gras vuur. Doordat de vlammen zich bijzonder snel verplaatsten, zat er niet anders op dan de brandweer te bellen. Die kregen het vuur gelukkig snel onder controle. De schade bleef beperkt.
 
Nieuwe vloer voor sportterrein
zondag 16 juli 2017
Lede - Het buitenterrein links voor sportcomplex De Ommegang zal uitgerust worden meteen nieuwe vloer. “De huidige ondergond dateert van de heraanleg van de parking in 1995 en is absoluut niet veilig meer”, motiveert sportschepen Geertrui Van de Velde (CD&V).
 
Inbraak langs achterdeur
zaterdag 15 juli 2017
Lede - Langs de Bellaertstraat in Lede werd donderdagavond tussen 18.30 en 22.30 uur ingebroken. De dieven forceerden de achterdeur met een koevoet waarna ze de inboeld grondig doorzochten. Het is voorlopig niet duidelijk wat er werd gestolen.
 
Colruyt verhuist in oktober naar noodwinkel aan Heiplas
vrijdag 14 juli 2017
Lede - Het Colruyt-warenhuis in Lede wordt in oktober volledig gesloopt. Op dezelfde plek wordt een nieuwe en grotere winkel gebouwd. "Tijdens de werken kunnen onze klanten en personeesleden terecht in een tijdelijke noodwinkel", luidt het.
Lees meer...
 
Betrapte inbrekers vluchten
vrijdag 14 juli 2017
Lede - Twee dieven, die net een raam van een bijkeuken hadden opengebroken, werden woensdagochtend omstreeks 11 uur in de Grote Kapellelaan in Lede betrapt toen de bewoners thuis kwamen. Het duo nam meteen zonder buit de vlucht via de tuin en enkele naburige tuinen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 5189