• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Nieuw dak voor zaaltje dankzij zomerfeesten
vrijdag 04 augustus 2017
Nieuw dak voor zaaltje dankzij zomerfeestenPapegem - De opbrengst van de 50ste editie van de zomerfeesten in Papegem bij Lede krijgen een nobel doel. De recente inspanningen van KWB, Femma, Chiro, Oud Leiding Chiro Papegem, de Gezinsbond en het zangkoor verzameld onder de naam Verenigd Papegem, leverden een mooie opbrengst op.
Lees meer...
 
Rijbewijs kwijt na botsing
woensdag 02 augustus 2017
Lede - Een chauffeur die maandagavond omstreeks 19 uur betrokken raakte bij een ongeval langs de Wichelsesteenweg in Lede mocht na afloop zijn rijbewijs voor vijftien dagen inleveren. De wagens liepen enkel blikschade op, maar de chauffeur legde een positieve ademtest af. De politierechter zal later een definitieve straf opleggen.
 
50ste Zomerfeesten in Papegem
donderdag 27 juli 2017
50ste Zomerfeesten in PapegemPapegem - Ten voordele van het 'zaalken', het Chiroheem en de kerk zijn er dit weekend voor de vijftigste keer Zomerfeesten in Papegem bij Lede. "Over het ontstaan weten we weinig, maar alles ontstond hier rond het gewezen schooltje van de zusters Maricolen dat intussen al 23 jaar leeg staat", vertellen de organisatoren.
Lees meer...
 
Wielerlegende Lucien Van Impe (70) herstelt van hartinfarct
dinsdag 25 juli 2017
Wielerlegende Lucien Van Impe (71) herstelt van hartinfarctImpe/Mere - De laatste Belgische Tourwinnaar Lucien Van Impe (70) is vrijdagnamiddag met spoed geopereerd nadat hij in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Aalst een hartinfarct kreeg. "Hij voelde zich al van 's ochtends niet lekker en gelukkig had moeder hem naar het ziekenhuis gebracht", vertelt zoon Bart Van Impe. Lucien  herstelt momenteel op de dienst Intensieve Zorgen van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. "Extra onderzoeken moeten uitwijzen of een extra operatie noodzakelijk is."
Lees meer...
 
Aangever vluchtmisdrijf blijkt vluchter
dinsdag 25 juli 2017
Lede - Een man die zaterdagochtend bij de politie van Lede aangifte deed als slachtoffer van een aanrijding met vluchtmisdrijf in de buurt van het kerkhof van Lede werd ontmaskerd als dader.
Lees meer...
 
Zeventiger wordt onwel achter stuur
maandag 24 juli 2017
Zeventiger wordt onwel achter stuurImpe - In de Essestraat in Impe is zondag kort na de middag een 74-jarige man onwel geworden achter het stuur. Hij miste een bocht en belandde met zijn wagen naast de rijweg en ramde daarbij twee boompjes. Vrijwilligers van  brandweerpost Lede kwamen ter plaatse om de bestuurder in samenwerking met een MUG-team uit zijn wagen te halen. Hij kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis.
 
Aanrijding met vlucht
maandag 24 juli 2017
Lede - Een chauffeur die vrijdagnacht in de Oude Helweg ter hoogte van het kerkhof van Lede tegen een geparkeerde wagen reed, pleegde vluchtmisdrijf. De politie is op zoek naar een blauwe Peugeot uit 2016. Wie iets zag of weet, kan vrijblijvend contact opnemen via 053/60.64.64.
 
Duizend voetballen voor speelplein
maandag 24 juli 2017
Lede - Speelplein Krawietel won een wedstrijd van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk. Daardoor zal een vrachtwagen eerstdaags duizend voetballen afleveren op het speelplein langs de Watermolenstraat in Wanzele. Dat zal ongetwijfeld voor een massa extra speelpleinpret zorgen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 5191