• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
OCMW en Open Vld lopen serieus blauwtje bij verkoop bouwgronden
donderdag 08 februari 2018
Lede - Een geëiste herschatting van OCMW-grond voor de bouw van een nieuw politiehuis langs de Hoogstraat in Lede draait heel vervelend uit voor Open Vld en OCMW-voorzitter Annelies De Meersman in het bijzonder. Alsof dit nog niet genoeg is, moet de voorzitter ook de omstreden verkoop van 7,4 are bouwgrond in Wanzele voor de prijs van 14.800 euro herroepen.
Lees meer...
 
Ledebaan afgesloten na frontale aanrijding
donderdag 08 februari 2018
Ledebaan afgesloten na crashWichelen/Lede - De Ledebaan tussen winkelcentrum Heiplas in Lede en Wichelen moest dinsdagavond omstreeks 17 uur afgesloten worden nadat een ingdommelde chauffeur van haar rijstrook afweek en in reed op een tegmoetkomende wagen. Een derde wagen deelde eveneens in de brokken.
Lees meer...
 
Fietsenmaker Emiel Van Der Snickt (75) blijft aan de slag bij overnemer
woensdag 07 februari 2018
Fietsenmaker Emiel Van Der Snickt (75) blijft aan de slag bij overnemerLede - De fietsenzaak van Emiel Van Der Snickt (75) in de Stationsweg in Lede is overgelaten aan Niels Van Gysegem (26) uit Aalst. Aan stoppen denkt ‘Snickske’ echter nog totaal niet. “Zo lang ik kan en Niels me nodig heeft, blijft ik hier aan de slag”, vertelt de man.
Lees meer...
 
Wagen gevandaliseerd
woensdag 07 februari 2018
Lede - In de Reymeersstraat in Lede werd tijdens het afgelopen weekend zwaar vandalisme gepleegd aan een wagen die geparkeerd stond op de parking van het psychiatrisch ziekenhuis Ariadne, voorheen Zoete Nood Gods. De ruitenwissers werden vernield en de voorruit werd ingeslagen. Wie iets zag, kan vrijblijvend contact opnemen met de politie via 053/60.64.64.
 
Kruispunt en spoorwegbrug samen afgesloten
woensdag 07 februari 2018
Oordegem - Door de plotse vorst blijft de spoorwegbrug tussen Hoging en Ouden Heirweg in Oordegem afgesloten voor het verkeer. "De geplande asfalteringswerken moeten helaas uitgesteld worden", aldus de gemeente. Daarnaast wordt de aansluiting van Oordegemkouter met de Grote Steenweg N9 vervroegd afgesloten.
Lees meer...
 
Voorzitter seniorenraad overleden
dinsdag 06 februari 2018
Oordegem - Het voorbije weekend is Oordegemnaar en voorzitter van de gemeentelijke seniorenraad Willy Van Kerckhove (68) overleden. Willy was heel sterk betrokken. Zo was hij bestuurslid bij N-VA en actief bij de Seniorenvriendenkring van Oordegem. De uitvaartplechtigheid heeft zaterdag 10 februari om 10 uur plaats in de kerk van Oordegem.
 
An Vannieuwenhuyse (29) zonder stress naar Olympische Winterspelen
maandag 05 februari 2018
An Vannieuwenhuyse (29) zonder stress naar Olympische WinterspelenLede - Samen met 22 atleten is Belgian Bullet An Vannieuwenhuyse (26) uit Lede momenteel onderweg naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Daar maakt ze deel uit van het tweede Belgische bobsleeteam. “Het heeft bloed, zweet en tranen gekost. Maar ik ben dolblij dit te mogen meemaken”, vertelde ze net voor haar vertrek.
Lees meer...
 
Taisho levert twee Oostvlaamse kampioenen
zondag 04 februari 2018
Taisho levert twee Oostvlaamse kampioenenLede - Karateclub Taisho Lede eindigde tijdens het Oost-Vlaams Kampioenschap in Nevele met twee algemene kampioenen op het hoogste podiumschavot. Ruben Redant en Gianni Schotte werden Provinciaal Kampioen bij de kadetten jongens en de senioren heren.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 5292