• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Vermoeden van schouwbrand
zondag 11 februari 2018
Lede - In de Bremenhulweg in Lede arriveerden zaterdagavond omstreeks 22 uur verschillende brandweerwagens na een oproep voor een vermoedelijke schouwbrand. Dat bleek uiteindelijk niet het geval waardoor de brandweermannen snel terug naar hun kazerne konden.
 
Oppositie eist ontslag OCMW-voorzitter Annelies De Meersman (Open Vld)
zaterdag 10 februari 2018
Lede - Het net niet door het OCMW verkochte perceel van 7,4 are bouwgrond in Wanzele voor de prijs van 14.800 euro blijft nazinderen in Lede. Oppositiepartijen Groen en N-VA eisen dat OCMW-voorzitter De Meersman haar politieke verantwoordelijkheid neemt en haar ontslag aanbiedt.
Lees meer...
 
Winkeldievegge gevat dankzij winkelpersoneel
zaterdag 10 februari 2018
Lede - Alerte werknemers van de Dreamland-vestiging en The Fashionstore aan winkelcentrum Heiplas in Lede hebben donderdagnamiddag bijgedragen aan de arrestatie van een winkeldievegge. De dame kon uiteindelijk gelinkt worden aan drie feiten. Bij een huiszoeking werd nog een deel van de buit gevonden.
 
2.000 vierkante meter springplezier bij De Ras
vrijdag 09 februari 2018
2.000 vierkante meter springplezier bij De RasLede - Jongelui zullen vanaf september wellicht hun hartje kunnen ophalen in een gloednieuwe trampolinepark 'Jumpstar'. Dat zou in de loods van bussen De Ras in het centrum van Lede komen. "De busactiviteiten verhuizen vanaf 1 juli naar de KMO-zone Heiplas. Geïnspireerd door onze kinderen willen we de oude loods graag ombouwen tot een hip trampolinepark", vertellen zussen Lynn en Jill De Ras.
Lees meer...
 
Politie massaal aanwezig voor gemeenteraad
vrijdag 09 februari 2018
Lede - Voor de bijzondere gemeenteraad donderdagavond in Lede kwam een enorme politiemacht van meer dan twintig agenten opdagen. Dat was niet omdat er zwaar tumult verwacht werd, maar wel omdat de politiemensen de politieke spelletjes rond de bouw van het nieuwe politiehuis beu zijn.
Lees meer...
 
85-jarige wijkt uit voor kat en botst
vrijdag 09 februari 2018
85-jarige wijkt uit voor kat en botstLede - Een uitwijkmanoeuvre voor een kat liep donderdagmiddag slecht af voor een  een 85-jarige bestuurder. Die belandde rond 14 uur tegen een geparkeerde wagen in de Kasteeldreef. De man raakte licht gewond. Beide wagens liepen aanzienlijke schade op.
Lees meer...
 
Diefstal op bouwwerf
vrijdag 09 februari 2018
Oordegem - Een woning in aanbouw langs de Zwaanstraat in Oordegem kreeg dieven over de vloer. Die gingen er van door met heel wat werkmateriaal.
 
Botsing aan Blauwe Kanne
vrijdag 09 februari 2018
Oordegem - Op de hoek van de Speurstraat en de - door de werken aan de N9 druk gebruikte - straat naar café De Blauwe Kanne botsten woensdagavond omstreeks 20.30 uur twee wagens door het niet verlenen van voorrang.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 5292