• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Loos overvalalarm
maandag 28 augustus 2017
Lede - Tijdens werken in het Argentakantoor langs de Wichelsesteenweg in Lede werd donderdagmiddag per ongeluk het overvalalarm geactiveerd. De politie was snel ter plaatse, maar uiteindelijk bleek er niks aan de hand.
 
Groenstraat twee maanden afgesloten
zondag 27 augustus 2017
Lede - De Groenstraat ter hoogte van Chiro Nele in Lede is tot eind oktober afgesloten voor het verkeer omwille van wegen- en rioleringswerken. Het verkeer moet oprijden langs de Barrevoetsehoek, Poortendriesstraat, Ronkenburgstraat en omgekeerd.
 
Dronken tegen elektriciteitspaal
zaterdag 19 augustus 2017
Lede - Een 40-jarige vrouw met vijfmaal het toegelaten alcoholpercentage is donderdagavond net voor middernacht tegen een elektriciteitspaal gereden in de Kloosterstraat in Lede. Dankzij haar stevige terreinwagen bleef de vrouw ongedeerd.
Lees meer...
 
Niet de langste, maar wel de kortste en gezelligste toog ter wereld
zondag 06 augustus 2017
Niet de langste, maar wel de kortste en gezelligste toog ter wereldWanzele - De wereldrecordpoging ter gelegenheid van 50 jaar café Hoop In De Toekomst in Wanzele tijdens het feestweekend voor het gouden jubileum van het café ging uiteindelijk niet door. “We wilden een gooi doen naar het record van langste toog ter wereld, maar kregen de officiële registratie niet tijdig rond”, vertellen uitbater Marnik Baeyens en Renaat Delporte.
Lees meer...
 
Vlindertegel krijgt opknapbeurt
zaterdag 05 augustus 2017
Lede - De vlindertegel ter nagedachtenis van de vermoorde juwelier Eddy Sabbe in de Kasteeldreef in Lede krijgt momenteel een opknapbeurt. "Daardoor is de tegel nog niet teruggeplaatst in het heraangelegde voetpad", vertelt schepen van Openbare Werken Robert De Mulder (CD&V).
Lees meer...
 
Nieuw dak voor zaaltje dankzij zomerfeesten
vrijdag 04 augustus 2017
Nieuw dak voor zaaltje dankzij zomerfeestenPapegem - De opbrengst van de 50ste editie van de zomerfeesten in Papegem bij Lede krijgen een nobel doel. De recente inspanningen van KWB, Femma, Chiro, Oud Leiding Chiro Papegem, de Gezinsbond en het zangkoor verzameld onder de naam Verenigd Papegem, leverden een mooie opbrengst op.
Lees meer...
 
Kruispunt Vijverstraat/Kerkevijverstraat twee maand afgesloten
donderdag 03 augustus 2017
Lede - De werken voor de heraanleg van het marktplein en omgeving schuiven vanaf maandag 7 augustus op richting Vijverstraat. Daardoor zal het kruispunt van de Vijverstraat met de Kerkevijverstraat en Vijverbroekstraat tot eind september afgesloten zijn voor het verkeer. Er is een wegomlegging langsheen Meirveld, Wichelsesteenweg, Vijverstraat en omgekeerd.
 
Rijbewijs kwijt na botsing
woensdag 02 augustus 2017
Lede - Een chauffeur die maandagavond omstreeks 19 uur betrokken raakte bij een ongeval langs de Wichelsesteenweg in Lede mocht na afloop zijn rijbewijs voor vijftien dagen inleveren. De wagens liepen enkel blikschade op, maar de chauffeur legde een positieve ademtest af. De politierechter zal later een definitieve straf opleggen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 5189