• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Massale vissterfte door uitdrogen vijver
dinsdag 29 augustus 2017
Massale vissterfte door uitdrogen vijverLede - Door het steeds verder dalende waterniveau van de visvijver in de gele wijk in Lede zijn honderden vissen gestorven. Huurder Mario Verhoeven van ’t Kantientje probeerde zondagmiddag, -avond en -nacht met tientallen vrijwilligers vissen te redden door een deel van de uitdrogende vijver af te dammen. Helaas brak die dam maandagochtend.
Lees meer...
 
Tegen geparkeerde wagen
maandag 28 augustus 2017
Oordegem - Een vrouw reed in de nacht van zaterdag op zondag iets na 2 uur in op een geparkeerde wagen op de grens van Oordegemkouter en Molenhoek. De wagen stond daar uitzonderlijk geparkeerd omwille van het parkeerverbod door de wielerwedstrijd. De bestuurster raakte slechts lichtgewond aan haar knie, maar de schade was vrij aanzienlijk.
Lees meer...
 
Kermistent aangereden
maandag 28 augustus 2017
Oordegem - Tijdens het opstellen voor Oordegemkermis reed een vrachtwagen een feesttent aan. Het metaal daarvan raakte aardig verwrongen, het zeil werd beschadigd en verschillende stenen uit de stoep werden losgesleurd. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf waardoor de organisatoren zelf voor de schade moeten opdraaien.
 
Loos overvalalarm
maandag 28 augustus 2017
Lede - Tijdens werken in het Argentakantoor langs de Wichelsesteenweg in Lede werd donderdagmiddag per ongeluk het overvalalarm geactiveerd. De politie was snel ter plaatse, maar uiteindelijk bleek er niks aan de hand.
 
Groenstraat twee maanden afgesloten
zondag 27 augustus 2017
Lede - De Groenstraat ter hoogte van Chiro Nele in Lede is tot eind oktober afgesloten voor het verkeer omwille van wegen- en rioleringswerken. Het verkeer moet oprijden langs de Barrevoetsehoek, Poortendriesstraat, Ronkenburgstraat en omgekeerd.
 
Dronken tegen elektriciteitspaal
zaterdag 19 augustus 2017
Lede - Een 40-jarige vrouw met vijfmaal het toegelaten alcoholpercentage is donderdagavond net voor middernacht tegen een elektriciteitspaal gereden in de Kloosterstraat in Lede. Dankzij haar stevige terreinwagen bleef de vrouw ongedeerd.
Lees meer...
 
Niet de langste, maar wel de kortste en gezelligste toog ter wereld
zondag 06 augustus 2017
Niet de langste, maar wel de kortste en gezelligste toog ter wereldWanzele - De wereldrecordpoging ter gelegenheid van 50 jaar café Hoop In De Toekomst in Wanzele tijdens het feestweekend voor het gouden jubileum van het café ging uiteindelijk niet door. “We wilden een gooi doen naar het record van langste toog ter wereld, maar kregen de officiële registratie niet tijdig rond”, vertellen uitbater Marnik Baeyens en Renaat Delporte.
Lees meer...
 
Vlindertegel krijgt opknapbeurt
zaterdag 05 augustus 2017
Lede - De vlindertegel ter nagedachtenis van de vermoorde juwelier Eddy Sabbe in de Kasteeldreef in Lede krijgt momenteel een opknapbeurt. "Daardoor is de tegel nog niet teruggeplaatst in het heraangelegde voetpad", vertelt schepen van Openbare Werken Robert De Mulder (CD&V).
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 5191