• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Dievenbende opgepakt
dinsdag 12 september 2017
Erpe-Mere - Door de alertheid van een winkeldetective kon de lokale politie van Erpe-Mere/Lede vrijdagmiddag een driekoppige Georgische dievenbende oppakken. De detective verwittigde het nummer 101 omdat ankele mannen zich verdacht gedroegen in de buurt van een warenhuis langs de Oudenaardsesteenweg.
Lees meer...
 
Inbrekers forceren achterdeuren
maandag 11 september 2017
Impe/Oordegem - Het voorbije weekend werd langs Stichelendries in Oordegem en de Essestraat in Impe ingebroken. Op beide plaatsen werd vrijdagavond de achterdeur geforceerd. De politie onderzoekt de zaak.
 
Druggebruiker ontmoet melkbrigade
maandag 11 september 2017
Lede - Een man die zaterdagavond zwaar onder invloed de melkvoorraad van de buurtwinkel plunderde, leegdronk en opnieuw uitspuwde, werd opgepakt door de politie. Na een medische checkup, mocht de man bekomen van zijn trip in de cel.
 
Kermistoog van één kilometer is wereldrecord
maandag 11 september 2017
Kermistoog van één kilometer is wereldrecordWanzele - Een pintje drinken tijdens de kermis was dit weekend geen enkele probleem in Wanzele. Aan café Hoop In De Toekomst werd een kermistoog opgesteld van liefst 967 meter. Meteen goed voor de titel van de langste verplaatsbare toog ter wereld.
Lees meer...
 
Heiplascomité pleit voor open ruimte
zaterdag 09 september 2017
Lede - Een fietende delegatie van de Heiplas in Lede overhandigde woensdagavond een petitie met bijna zeshonderd handtekeningen in het gemeentehuis. "Vorig jaar kwamen we al met tractoren om de verdichting van de Leedse rand aan te klagen en nu deden we dit nogmaals over", aldus Guido Lammens.
Lees meer...
 
Bromfietser aangereden
vrijdag 08 september 2017
Lede - In de Steenstraat in Lede is woensdagochtend omsteeks half elf een bromfietser gewond geraakt. Een personenwagen die uit een zijstraat kwam merkte de bromfietser - die nochtans voorrang van rechts had - niet op waardoor het tot een aanrijding kwam.
 
Stations dicht tijdens weekend
dinsdag 05 september 2017
Lede - De NMBS sluit de stationsloketten van Lede voortaan tijdens het weekend. "Door de aanwezigheid van automaten en digitale verkoop via internet en smartphone is de loketverkoop fel gedaald", motiveert Geert Dierckx van de NMBS. Concreet zullen de loketten vanaf 2 oktober in het weekend gesloten blijven. Aan het treinaanbod wijzigt er niets.
 
Sprookjessfeer op eerste schooldag
zaterdag 02 september 2017
Sprookjessfeer op eerste schooldagLede - De kleutertjes van de Vrije Kleuterschool Stella Matutina in Lede startten het schooljaar in een echte sprookjessfeer. Niemand minder dan Hans en Grietje waren aanwezig op de speelplaats waardoor de kinderen er konden genieten van een lekker stukje van het peperkoekenhuisje.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 5191