• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Kermistoog van één kilometer is wereldrecord
maandag 11 september 2017
Kermistoog van één kilometer is wereldrecordWanzele - Een pintje drinken tijdens de kermis was dit weekend geen enkele probleem in Wanzele. Aan café Hoop In De Toekomst werd een kermistoog opgesteld van liefst 967 meter. Meteen goed voor de titel van de langste verplaatsbare toog ter wereld.
Lees meer...
 
Heiplascomité pleit voor open ruimte
zaterdag 09 september 2017
Lede - Een fietende delegatie van de Heiplas in Lede overhandigde woensdagavond een petitie met bijna zeshonderd handtekeningen in het gemeentehuis. "Vorig jaar kwamen we al met tractoren om de verdichting van de Leedse rand aan te klagen en nu deden we dit nogmaals over", aldus Guido Lammens.
Lees meer...
 
Bromfietser aangereden
vrijdag 08 september 2017
Lede - In de Steenstraat in Lede is woensdagochtend omsteeks half elf een bromfietser gewond geraakt. Een personenwagen die uit een zijstraat kwam merkte de bromfietser - die nochtans voorrang van rechts had - niet op waardoor het tot een aanrijding kwam.
 
Stations dicht tijdens weekend
dinsdag 05 september 2017
Lede - De NMBS sluit de stationsloketten van Lede voortaan tijdens het weekend. "Door de aanwezigheid van automaten en digitale verkoop via internet en smartphone is de loketverkoop fel gedaald", motiveert Geert Dierckx van de NMBS. Concreet zullen de loketten vanaf 2 oktober in het weekend gesloten blijven. Aan het treinaanbod wijzigt er niets.
 
Sprookjessfeer op eerste schooldag
zaterdag 02 september 2017
Sprookjessfeer op eerste schooldagLede - De kleutertjes van de Vrije Kleuterschool Stella Matutina in Lede startten het schooljaar in een echte sprookjessfeer. Niemand minder dan Hans en Grietje waren aanwezig op de speelplaats waardoor de kinderen er konden genieten van een lekker stukje van het peperkoekenhuisje.
 
Massale vissterfte door uitdrogen vijver
dinsdag 29 augustus 2017
Massale vissterfte door uitdrogen vijverLede - Door het steeds verder dalende waterniveau van de visvijver in de gele wijk in Lede zijn honderden vissen gestorven. Huurder Mario Verhoeven van ’t Kantientje probeerde zondagmiddag, -avond en -nacht met tientallen vrijwilligers vissen te redden door een deel van de uitdrogende vijver af te dammen. Helaas brak die dam maandagochtend.
Lees meer...
 
Tegen geparkeerde wagen
maandag 28 augustus 2017
Oordegem - Een vrouw reed in de nacht van zaterdag op zondag iets na 2 uur in op een geparkeerde wagen op de grens van Oordegemkouter en Molenhoek. De wagen stond daar uitzonderlijk geparkeerd omwille van het parkeerverbod door de wielerwedstrijd. De bestuurster raakte slechts lichtgewond aan haar knie, maar de schade was vrij aanzienlijk.
Lees meer...
 
Kermistent aangereden
maandag 28 augustus 2017
Oordegem - Tijdens het opstellen voor Oordegemkermis reed een vrachtwagen een feesttent aan. Het metaal daarvan raakte aardig verwrongen, het zeil werd beschadigd en verschillende stenen uit de stoep werden losgesleurd. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf waardoor de organisatoren zelf voor de schade moeten opdraaien.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 5189