• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Sp.a blaast liberaal socialistisch kartelproject met Open Vld op
donderdag 15 februari 2018
Lede - De liefde tussen de Leedse socialisten en liberalen kwam op Valentijnsdag abrupt tot een einde. Sp.a stopt alle gesprekken omwille van de manier waarop de onenigheid binnen Open Vld wordt uitgevochten enerzijds en het gebrek aan inbreng door sp.a in een gezamenlijk project anderzijds.
Lees meer...
 
Elvira (84) en Victor (90) vieren vandaag tinnen jubileum
woensdag 14 februari 2018
Elvira (84) en Victor (90) vieren vandaag tinnen jubileumLede - Nadat ze elkaar in het oude rustoord Villa Letha in Lede leerden kennen en elkaars eerste liefde werden, gaven Elvira Deaye (84) en Victor Troch (90) tien jaar geleden op Valentijdsdag hun jawoord aan elkaar. Vandaag vieren ze hun tinnen jubileum. “We zijn wreed content dat we elkaar nog ontmoet hebben en we zien elkaar nog altijd enorm geiren”, vetellen ze.
Lees meer...
 
Papa De Meersman dient klacht in tegen opgestapte schepen
woensdag 14 februari 2018
Lede - Het gemeentebestuur van Lede ontving bij deurwaardersexploot een klacht tegen de bij Open Vld opgestapte schepen Dirk Rasschaert. Klager is Fons De Meersman, vader van de evenmin onbesproken OCMW-voorzitter Annelies De Meersman.
Lees meer...
 
Botsing op kruispunt
woensdag 14 februari 2018
Lede - Op het kruispunt van de Grotekapellelaan met de Molenbergstraat in Lede gebeurde dinsdagochtend omstreeks 11 uur een ongeval tussen een Mercedes Vito bestelwagen en een Kia Rio. Die laatste kwam uit de Grotekappelelaan en verleende geen voorrang aan de Vito die uit de Molenbergstraat kwam.
Lees meer...
 
Wateronderbreking treft heel wat straten
woensdag 14 februari 2018
Oordegem - De voorziene werken aan de drinkwatervoorziening aan de Grote Steenweg in Oordegem veroorzaakten gisteren flink wat meer hinder dan voorzien. In heel wat andere straten kwam er nauwelijks of geen water uit de kraan. Dat was onder meer het geval in de Oordegemdorp, Speurtstraat, Dr. Prieelslaan, Klinkaard, Molenhoek, Smetledehoek, Stichelendries, Wijde Wereld en Dries.
 
Verzakking op Vrijdagmarkt
woensdag 14 februari 2018
Lede - De Vrijdagmarkt in Lede is momenteel afgesloten wegens dringende herstelwerken omwille van een wegverzakking. Het verkeer moet daardoor drie weken omrijden langs Bosstraat, Steenstraat, Spoorstraat, Poortendriesstraat, Ronkenburgstraat en Kromme Elleboogstraat.
 
Vlierzele Sportief begeleidt Start2run
maandag 12 februari 2018
Oordegem - Atletiekclub Vlierzele Sportief helpt iedereen met goede voornemens om dit jaar meer te lopen. "Wij helpen iedereen die dat wil om na tien weken training zonder problemen vijf kilometer te lopen", luidt het.
Lees meer...
 
Nog meer appartementen
maandag 12 februari 2018
Lede - Nadat begin deze maand al een bouwaanvraag werden ingediend voor 23 appartementen op de hoek van de Nieuwstraat en Bellaertstraat, is er nu een nieuwe aanvraag voor de bouw van zes appartementen op Impedorp. Een bouwheer wil die bouwen tussen de Wijmenstraat en Impestraat. Voor de overzijde van de straat loopt eveneens een aanvraag om twee loten te verkavelen. Alle plannen liggen ter inzage bij de gemeentelijke diensten in Lede.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 5292