• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Winkeldief opgepakt
donderdag 14 september 2017
Lede - Een 31-jarige winkeldief uit Aalst die probeerde make-up te stelen in de Carrefour aan de Markt in Lede werd dinsdagochtend opgepakt. De zaakvoerder merkte via de camerabeelden op dat de man verschillende producten in zijn zakken stopte. Toen deze bij het afrekenen van voedingswaren niet tevoorschijn kwamen, werd de politie verwittigd.
Lees meer...
 
Messentrekker opgepakt
donderdag 14 september 2017
Lede - Een man die maandagavond in de Hellinckwegel aan het psychiatrisch centrum in Lede bij een schermutseling zijn tegenstander aanviel met een mes werd opgepakt. Het slachtoffer raakte daarbij licht gewond.
Lees meer...
 
Fietser botst
donderdag 14 september 2017
Lede - Een fietser die dinsdagochtend geen voorrang van rechts verleende op het kruispunt van de Grotekappelelaan met de Molenbergstraat kwam in aanrijding met een automobilist. De fietser raakte daarbij licht gewond.
 
Beperkte stormschade
donderdag 14 september 2017
Lede - Door het stormweer belandde woensdagochtend een tak over de weg in de Ronkenburgstraat in Lede. Voorbijgangers legden die aan de kant. In de Essestraat in Impe werd een kabel losgerukt. Die werd voor de brandweer van de weg gehaald.
 
Hinder door betonverlies
woensdag 13 september 2017
Oordegem - Vrijwilligers van brandweerpost Lede waren dinsdagmiddag ruim twee uur in de weer om gemorst beton van de weg te ruimen. Op het traject van aan de betoncentrale aan de Grote Steenweg in Oordegem, via het kruispunt met Oordegemkouter, Oordegemkouter zelf en in Klinkaard vanaf de Speurtstraat was de moeilijk verwijderbare substantie op de weg beland.
Lees meer...
 
Dievenbende opgepakt
dinsdag 12 september 2017
Erpe-Mere - Door de alertheid van een winkeldetective kon de lokale politie van Erpe-Mere/Lede vrijdagmiddag een driekoppige Georgische dievenbende oppakken. De detective verwittigde het nummer 101 omdat ankele mannen zich verdacht gedroegen in de buurt van een warenhuis langs de Oudenaardsesteenweg.
Lees meer...
 
Inbrekers forceren achterdeuren
maandag 11 september 2017
Impe/Oordegem - Het voorbije weekend werd langs Stichelendries in Oordegem en de Essestraat in Impe ingebroken. Op beide plaatsen werd vrijdagavond de achterdeur geforceerd. De politie onderzoekt de zaak.
 
Druggebruiker ontmoet melkbrigade
maandag 11 september 2017
Lede - Een man die zaterdagavond zwaar onder invloed de melkvoorraad van de buurtwinkel plunderde, leegdronk en opnieuw uitspuwde, werd opgepakt door de politie. Na een medische checkup, mocht de man bekomen van zijn trip in de cel.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 5189