• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Statuten en samenstelling seniorenraad gewijzigd
dinsdag 17 juli 2018
Lede - De verschillende seniorenbonden van Lede hebben voortaan een identieke inbreng in de seniorenraad. “Het aantal afgevaardigden staat niet langer in verhouding tot het aantal leden aangezien men er nu al nauwelijks in slaagt voldoende afgevaardigden te vinden”, vertelt bevoegd schepen Stijn Wille (Open Vld).
Lees meer...
 
Gemeente betaalt facturen na 155 dagen
dinsdag 17 juli 2018
Lede - Leveranciers van de gemeente Lede moeten geduld hebben vooraleer ze hun centen krijgen. An Van Wesemael (N-VA) becijferde dat facturen gemiddeld pas na 155 dagen worden betaald. “Hopelijk ziet men de gemeente daardoor niet als een slechte betaler”, stelt ze.
Lees meer...
 
Rode Kruis zoekt chauffeurs
dinsdag 17 juli 2018
Lede - Het Rode Kruis van Lede doet meer dan gewonden verzorgen en bloed afnemen. Met hun minibus staan vrijwilligers ook in voor het vervoer van rolstoelpatiënten. Om daarvoor te zorgen zoekt het Rode Kruis geïnteresseerden die hierbij willen helpen, over een rijbewijs B en af en toe wat tijd beschikken. Meer info bij Mieke Bruylandt, via 0478/80.13.41 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Grote Steenweg (nog) niet afgewerkt door tekort aan asfalt
maandag 16 juli 2018
Grote Steenweg (nog) niet afgewerkt door tekort aan asfaltOordegem - De plannen om net voor het bouwverlof het laatste deel van de Grote Steenweg in Oordegem te asfalteren zijn uitgesteld. Pas na het bouwverlof zal de N9 ter hoogte van Oordegem van woendag 8 tot vrijdag 10 augustus geasfalteerd en in beide richtingen worden afgesloten.
Lees meer...
 
Boomschors vat vuur in voortuin
maandag 16 juli 2018
Boomschors vat vuur in voortuin Lede - In de Vuystermansstraat in Lede vatte maandagnamiddag rond half vijf boomschors in een voortuin vuur. Een buur die het geknetter hoorde, verwittigde de bewoonster. Zij goot prompt een emmer water over de schors en verwittigde de brandweer. De pompiers controleerden of alles voldoende gedoofd was.
 
Onderzoek naar domiciliefraude in schepencollege
maandag 16 juli 2018
Onderzoek naar domiciliefraude in schepencollegeLede - Het schepencollege van Lede heeft de dienst burgerzaken opdracht gegeven een onderzoek te voeren naar domiciliefraude bij politici van Open Vld. Er zullen controles worden uitgevoerd naar de woonst van OCMW-voorzitter Annelies De Meerman in Wichelen en gemeenteraadslid Freddy Beirens in Aalst.
Lees meer...
 
Winkeldief betrapt
maandag 16 juli 2018
Lede - Voor de tweede keer deze werd in het Carrefour-warenhuis op het dorp van Lede een winkeldief in de kraag gevat. De politie stelde proces verbaal op en onderzoekt of de betrokkene verantwoordelijk is voor andere gelijkaardige feiten.
 
Pizzakoerier onder MUG-begeleiding naar ziekenhuis na aanrijding
zaterdag 14 juli 2018
Pizzakoerier onder MUG-begeleiding naar ziekenhuis na aanrijdingLede - Een koerier van Boston Pizza is vrijdagavond omstreeks 22 uur zwaar gewond geraakt bij een aanrijding in de Katstraat in Lede. De pizzakoerier had er net een levering opzitten. Toen de koerier aan het voetpad klaar stond om zijn weg verder te zetten, merkte de bestuurster van een rode Toyota Aygo de man niet op. De koerier werd aangereden en verschillende meters weggeslingerd.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 5466