• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Bloemen voor 10 jaar Liberale Vriendenkring
zaterdag 16 september 2017
Bloemen voor 10 jaar Liberale VriendenkringLede - Bij de start van het nieuwe werkjaar blikte de Liberale Vriendenkring van Lede terug op de voorbije tien jaar werking. In die jaren werd heel wat gerealiseerd, maar waren er ook droeve momenten. Zo moest na het overlijden eind vorig jaar van Georges de Gussemé een nieuw bestuur worden gevormd.
Lees meer...
 
Serre bezorgt Wouter reuzepompoen van 700 kg
vrijdag 15 september 2017
Serre bezorgt Wouter reuzepompoen van 700 kgWanzele - Verscholen in een serre achter de huizen langs de Nonnenbosstraat in Wanzele kweekt de 29-jarige Wouter De Wever uit Ternat reuzepompoenen. “Mijn eerste pompoen kweekte ik toen ik 10 jaar was en elk jaar werden die iets groter”, vertelt hij.
Lees meer...
 
Eigenaar claimt trage weg als privé
donderdag 14 september 2017
Eigenaar claimt trage weg als privéOordegem - Wandelaars en fietsers kunnen sinds deze zomer niet langer gebruik maken van het alternatieve pad aan Hof te Landegem tussen de N9 en de spoorlijn Gent-Brussel in Oordegem. “De eigenaar plaatste hekkens om de doorgang te verhinderen en de gemeente verplaatste alvast twee recreatieve routes. Doodzonde”, meent Peter Verkest. Hij ijvert voor de heropening en startte een petitie.
Lees meer...
 
Winkeldief opgepakt
donderdag 14 september 2017
Lede - Een 31-jarige winkeldief uit Aalst die probeerde make-up te stelen in de Carrefour aan de Markt in Lede werd dinsdagochtend opgepakt. De zaakvoerder merkte via de camerabeelden op dat de man verschillende producten in zijn zakken stopte. Toen deze bij het afrekenen van voedingswaren niet tevoorschijn kwamen, werd de politie verwittigd.
Lees meer...
 
Messentrekker opgepakt
donderdag 14 september 2017
Lede - Een man die maandagavond in de Hellinckwegel aan het psychiatrisch centrum in Lede bij een schermutseling zijn tegenstander aanviel met een mes werd opgepakt. Het slachtoffer raakte daarbij licht gewond.
Lees meer...
 
Fietser botst
donderdag 14 september 2017
Lede - Een fietser die dinsdagochtend geen voorrang van rechts verleende op het kruispunt van de Grotekappelelaan met de Molenbergstraat kwam in aanrijding met een automobilist. De fietser raakte daarbij licht gewond.
 
Beperkte stormschade
donderdag 14 september 2017
Lede - Door het stormweer belandde woensdagochtend een tak over de weg in de Ronkenburgstraat in Lede. Voorbijgangers legden die aan de kant. In de Essestraat in Impe werd een kabel losgerukt. Die werd voor de brandweer van de weg gehaald.
 
Hinder door betonverlies
woensdag 13 september 2017
Oordegem - Vrijwilligers van brandweerpost Lede waren dinsdagmiddag ruim twee uur in de weer om gemorst beton van de weg te ruimen. Op het traject van aan de betoncentrale aan de Grote Steenweg in Oordegem, via het kruispunt met Oordegemkouter, Oordegemkouter zelf en in Klinkaard vanaf de Speurtstraat was de moeilijk verwijderbare substantie op de weg beland.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 5191