• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Bromfietser aangereden
woensdag 17 januari 2018
Lede - De bestuurder van een bestelwagen die op de Wichelsesteenweg rechtsaf wou draaien naar winkelcentrum Heiplas reed maandagmiddag een bromfietser aan. Die reed in dezelfde richting en werd niet opgemerkt. De bromfietser raakte slechts licht gewond.
 
Waterlek en verstopte riolering
dinsdag 16 januari 2018
Lede - Een breuk in de waterleiding zorgde maandagochtend voor heel wat overlast in de Bremenhulweg in Lede. Bewoners die omstreeks half vijf opmerkten dat er water in hun kelder begon te lopen, verwittigden de brandweer.
Lees meer...
 
An Vannieuwenhuyse naar Olympische Spelen
maandag 15 januari 2018
An Vannieuwenhuyse naar Olympische SpelenLede - België mag met twee bobsleeteams naar de Olymische Spelen Winterspelen in Zuid-Korea en dat is goed nieuws voor de Leedse bobsleepilote An Vannieuwenhuyse. Samen met Sopie Vercruyssen plaatste Vannieuwenhuyse, van opleiding kinesiste, zich net in het Zwitserse Sankt Moritz-Celerina.
Lees meer...
 
Brand door kortsluiting
maandag 15 januari 2018
Lede - De vrijwilligers van brandweerpost Lede haastten zich zaterdagavond naar de Grote Kapellelaan voor een rokende elektriciteitskabine. De pompiers beveiligden de situatie en Eandis werd opgeroepen. Door het voorval was er een tot half elf geen elektriciteit in de Dorenweg, Molenbergstraat, Oudenhelweg en Rosselstraat.
 
Goei Sloebers en Alpe d’Huezevrienden delen kerstcadeautjes uit
zondag 14 januari 2018
Goei Sloebers en Alpe d’Huezevrienden delen kerstcadeautjes uitSmetlede/Oordegem - Naar jaarlijkse traditie trokken een 20-tal kerstmannen rond in Smetlede. Daarmee wordt het initiatief dat destijds ontstond bij de Roste Monvrienden al voor het tiende jaar op rij in leven gehouden door de Alpe d’Huezevrienden van Smetlede. “Meer en meer mensen vragen een bezoekje aan waardoor we in samenwerking met de Goei Sloebers ook Oordegem aandoen”, vertelt Koen Govaert. Na een twintigtal stops raakten alle cadeautjes uiteindelijk uitgedeeld.
 
Bloemige lentekriebels
zondag 14 januari 2018
Lede - De Gezinsbond van lede organiseert dit voorjaar een driedelige cursus bloemschikken in zaal De Bron. Lesgever van dienst is Steven Van Hecke van bloemenzaak Acanthus in Mere. Lesdagen zijn woensdagen 24 januari, 21 februari en donderdag 22 maart. Start om 20 uur.Deelnemers betalen 90 euro voor de reeks. Inschrijven via 0473/29.38.72 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Mindfulness-(wandel)meditatie
zondag 14 januari 2018
Smetlede - Een nieuwe vereniging uit Smetlede wil mindfullness en meditatie voor iedereen toegankelijk maken. Daartoe wordt op donderdag 18 januari, 8 februari en 8 maart vanaf 19.15 uur in zaal Veerleheem een aanbod van geleide en stille meditatie voorzien. Daarnaast is er een ook korte wandelmeditatie en thee- of fruitsapmeditatie.
Lees meer...
 
132 reanimatiepoppen voor ‘Heart Times’ op SMC
vrijdag 12 januari 2018
132 reanimatiepoppen voor ‘Heart Times’ op SMCLede - Op initiatief van de leerlingenraad werden alle 900 leerlingen van het Stella Matutinacollege in Lede gisteren ondergedompeld in de wereld van EHBO en wereldburgerschapseducatie. “Met ‘Heart Times’ leren leerlingen elkaar reanimeren en een hart te hebben voor anderen”, vertelt directeur Dominique Verbruggen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 5292