• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Creatieve oplossingen voor Roefeldag zonder water
maandag 26 juni 2017
Creatieve oplossingen voor Roefeldag zonder waterLede - Ondanks het verbod op recreatief watergebruik was de Roefeldag afgelopen zaterdag aan en in sportcomplex De Ommegang in Lede een succes. “We hebben de inschrijvingen gestaakt op 415 deelnemers waardoor dit jaar meteen een recordeditie werd’, luidt het bij de jeugddienst.
Lees meer...
 
Verbod op afvalverbranding massaal genegeerd
maandag 26 juni 2017
Impe - Brandweerkorpsen in ons land krijgen dagelijks tientallen oproepen voor mensen die in hun tuin afval verbranden. Zo ook zaterdagochtend omstreeks half twaalf langs de Langehaag in Impe. De rook van het verbranden van tuinafval zorgde er voor dat een ongeruste of verontwaardigde burger het noodnummer belde.
Lees meer...
 
Sergio rockt met zaakvoerders Delhaize
zondag 25 juni 2017
Sergio rockt met zaakvoerders DelhaizeLede - De openingsreceptie ter gelegenheid van de vernieuwde en 25 jaar jonge AD Delhaize aan de Heiplas in Lede bracht tussen de twee en drieduizend mensen op de been. Zij mochten de nieuwe winkel uitgebreid verkennen en genieten van allerhande hapjes en drankjes. Vooral die laatste kwamen goed van pas op de heetste dag van het jaar.
Lees meer...
 
Jumping Onions vieren 20ste verjaardag met indrukwekkende show
zondag 25 juni 2017
Jumping Onions vieren 20ste verjaardag met indrukwekkende show (Foto Jo De Coninck)Lede/Aalst - Dat rope skipping echt wel veel meer is dan touwtjespringen bewees Rope Skippingclub Jumping Onions recent uitgebreid in sporthal De Ommegang in Lede. De club, destijds opgestart in Aalst, pakte ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan uit met een indrukwekkende en adembenemende show waarin de 170 leden de clubgeschiedenis en -activiteiten aan bod kwamen.
Lees meer...
 
Kasseien markt uitgebroken
zaterdag 24 juni 2017
Lede - Parkeren op het marktplein van Lede is sinds deze week nog iets lastiger. Meteen na het vertrek van de kermis werden de kasseien voor de kerk uitgebroken. Dat is noodzakelijk om verder archeologisch onderzoek te verrichten alvorens de ondergrond definitief verloren gaat door de heraanleg van het plein.
Lees meer...
 
Zwemvijver van Katrien en Wim is G(eniet)-spot
vrijdag 23 juni 2017
Zwemvijver van Katrien en Wim is G(eniet)-spotLede - Met temperaturen boven de 30° is de zwemvijver in de tuin van Katrien Annaert en Wim Minnaert in Lede puur genieten. “Zalig om af te koelen, maar ook prachtig in de winter”, vertellen ze. Dit weekend stellen ze hun tuin open voor het publiek tijdens de ‘Open tuinen’ van de Landelijke Gilde.
Lees meer...
 
Verstrooide chauffeur door vers gegoten beton
vrijdag 23 juni 2017
Verstrooide chauffeur door vers gegoten betonOordegem - Ter hoogte van de Fauconniesmolen aan de Grote Steenweg N9 in Oordegem reed woensdagochtend omstreeks half tien een chauffeur door een vers gegoten betonplaat. De man was zo verstrooid dat hij de immense signalisatie niet opmerkte of minstens fout interpreteerde.
Lees meer...
 
Tim Moens (N-VA) wordt fractieleider in provincie
donderdag 22 juni 2017
Lede - Ledenaar Tim Moens is de nieuwe fractieleider van N-VA in de Oost -Vlaamse provincieraad. De man, tevens oprichter van de lokale afdeling in Lede en ondervoorzitter van de provincieraad, volgt Jeroen Lemaitre op.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 5191