• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Meerderheid hopeloos verdeeld over statiegeldalliantie
donderdag 26 april 2018
Lede - De beslissing om al dan niet te laten toetreden tot de statiegeldalliantie resulteerde in Lede tot een discussie van bijna een uur tussen coalitiepartners CD&V en Open Vld. Uiteindelijk keurde een wisselmeerderheid van CD&V, Groen, Sp.a en Voorwaarts Lede de toetreding goed.
Lees meer...
 
80 jaar KSA met StuBru DJ Gunther D
donderdag 26 april 2018
Lede - Met een 'Sjorhout Trechter Festival' viert KSA Sint-Gerolf uit Lede dit weekend in de Blikstraat het 80-jarig bestaan. Zaterdagavond wordt om 20 uur gestart met een mooie line up. Gunther D (StuBru), No dogs allowed, Aiko-supramatic, Miltool, Amadeus and the Wolfgang, Wollix, Men from the Barn, Rubbish, KSA Vista Social Club en Dj Veldeman present.
Lees meer...
 
Over de kop na inhaalmanoeuvre
dinsdag 24 april 2018

Over de kop na inhaalmanoeuvreOordegem - Een bejaarde bestuurder ging maandagnamiddag iets voor 16 uur met zijn wagen over de kop na een botsing bij een inhaalmanoeuvre langs de Grote Steenweg in Oordegem. Dat gebeurde nadat de chauffeur botste tegen de wagen van een een vrouw die de Pontweg wilde inslaan.

Lees meer...
 
Inbrekers vluchten door tuinen
dinsdag 24 april 2018
Oordegem - Twee nachtelijke inbrekers zijn zondagnacht kort na middernacht betrapt toen ze de achterdeur van een huis aan Oordegemdorp wilden forceren. Het donker gekleed duo vluchtte weg langs achterliggende tuinen en kon ontkomen.
 
Oud-leerlingen SMC zetten theaterworkshop al 15 jaar verder
dinsdag 24 april 2018
Oud-leerlingen SMC zetten theaterworkshop al 15 jaar verderLede - Enkele enthousiaste toneelleerlingen van het Stella Matutinacollege in Lede startten in 2008 als oud-leerlingen het theatergezelschap Rosie in een regie van leerkracht Jean Pierre D’Hondt. Dit jaar vieren de, voornamelijk uit de workshop afkomstige, spelers hun vijftiende verjaardag.
Lees meer...
 
Salsanamiddagen voor bewoners WZC Prieelshof
dinsdag 24 april 2018
Salsanamiddagen voor bewoners WZC PrieelshofOordegem - De bewoners van Woon- zorgcentrum Prieelshof in Oordegem worden op zaterdagnamiddag geregeld getrakteerd op salsadansen. “In ons bewonersparlement kwam tot uiting dat onze residenten graag muziek en beweging krijgen. Om die reden schakelde ik enkele salsavrienden in om geregeld bij ons te komen dansen”, vertelt directeur Els Suys.
Lees meer...
 
CD&V-schepen geeft coalitiepartner veeg uit de pan
maandag 23 april 2018
Lede - De zwartepiet voor de beperkte ondersteuning van mantelzorgers in Lede wordt door CD&V-schepen Geertrui Van De Velde doorgespeeld naar coalitiepartner Open Vld. “In coalities moeten steeds compromissen worden gevonden. Ik betreur nog steeds dat het budget de bovenhand haalde”, reageerde Van De Veld op een vraag naar meer inspanningen door An Van Wesemael (N-VA).
Lees meer...
 
Actiegroepen overhandigen open brief aan politici
zaterdag 21 april 2018
Actiegroepen overhandigen open brief aan politiciLede - De actiecomités die zich verzetten tegen bouwprojecten voor woonwijken en winkelcentra langs de Hoogstraat, Heiplas, Rijsveld, Hulst en Steenland in Lede verenigden zich. Via de Gecoördineerde Actiegroep Ruimtelijke Ordening Lede (Garol) pleitten ze, met de steun van Natuurpunt, voor een duidelijke visie.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5347