• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Creatieve Ledenaren stellen tentoon
zaterdag 29 april 2017
Lede - Tijdens Lede Creatief in zaal De Bron in Lede kan je dit weekend kennismaken met meer dan veertig creatieve Ledenaren. Zo kan je kijken naar  papiervouwspecialisten voor wie origami geen geheimen meer heeft.
Lees meer...
 
N9 afgesloten richting Gent
zaterdag 29 april 2017
Oordegem - Vanaf dinsdag 2 mei wordt de Grote Steenweg N9 afgesloten voor wie richting Gent wil. Het Agentschap Wegen en Verkeer voert tussen de Beekstraat en de grens met Westrem ingrijpende werken uit waardoor enkel nog verkeer richting Aalst mogelijk zal zijn. In de andere rijrichting is er een wegomlegging voor doorgaand verkeer langsheen Papegemstraat en Essestraat naar Wetteren en Massemen. Lokaal verkeer kan omrijden via de Houwstraat en de Kriephoekstraat. Zwaar verkeer moet verplicht via de E40. Deze fase van de werken duurt tot na de zomer.
 
Het rommelt aan de Ommegang
zaterdag 29 april 2017
Lede - Voor de eerste keer wordt op maandag 1 mei op de parking van sporthal De Ommegang langs de Ommegangstraat in Lede een grote rommelmarkt gehouden. Onder de noemer van 'Het rommelt in Lede' kan je er van 10 tot 17 uur tussen meer dan 100 meter kramen op zoek naar leuke spulletjes. Standhouders betalen 5 euro per 2,5 meter. Info via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
Odile (10) zingt in The Voice Kids
vrijdag 28 april 2017
Odile (10) zingt in The Voice KidsImpe - De tienjarige Odile Vandenbossche uit Impe staat vanavond op de planken tijdens de 'blind edition' van The Voice Kids. “Toen ik zag dat er kandidaten gezocht werd, heb ik me gewoon ingeschreven. Maar eigenlijk had ik niet verwacht geselecteerd te worden”, vertelt het meisje. Odile kan in elk geval aardig haar mannetje staan.
Lees meer...
 
Quiz in HIDT
donderdag 27 april 2017
Wanzele - FC Pitbull verzorgt vrijdagavond een quiz in zaal Hoop in de Toekomst in Wanzele. Ploegen van vier personen kunnen aanschuiven voor tien ronden met telkens tien vragen en vier tussenrondes. Deelnemers betalen 20 euro per ploeg. Eerst vraag om 20.15 uur. Inschrijven via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Gintasting bij Gezinsbond
donderdag 27 april 2017
Impe - De Gezinsbond van Papegem-Impe wordt vrijdagavond even de ginbond met een tasting. Die heeft plaats in het parochiaal centrum vanaf 19 uur. Wie zes gins met aangepaste hapjes wil ontdekken, betaalt 35 euro. Inschrijven via  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch via 053/80.19.21 (vanaf 19 uur).
 
Brand in chocolade-atelier Huis De Meyer
woensdag 26 april 2017
Brand in chocolade-atelier Huis De MeyerLede - Huis De Meyer langs de Wichelsesteenweg in Lede zal voorlopig een tijd geen zoete lekkernijen meer kunnen maken. Door een brand ligt de productie tijdelijk stil. “Alles zit onder het roet en de rook”, vertelt chocolatier Olivier De Meyer.
Lees meer...
 
Bromfietser gewond na botsing
woensdag 26 april 2017
Lede - Een wagen en een bromfietser botsten maandagavond kort voor 17 uur op het kruispunt van de Spoorstraat en de Nerumstraat in Lede. De bromfietser raakte daarbij licht gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5042