• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Winnaars Lede Wintert gezocht
donderdag 18 januari 2018
Lede - De Middenstandsraad van Lede is nog op zoek naar winnaars van de tombola ter gelegenheid van Lede Wintert. "De winnende nummers zijn te vinden op www.middenstandsraadlede.be en op de Facebookpagina van de Middenstandsraad Lede", vertelt voorzitter Geert Timmermans.
Lees meer...
 
Academische toast literair
donderdag 18 januari 2018
Lede - De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede en Davidsfonds Lede brengen zondag 21 januari een poëtische mix van teksten en dichtsels van Anton Van Wilderode doorspekt met muzikale pareltjes. Bezoekers betalen 5 euro en genieten naast de poëzie en de muziek nog van een hapje en drankje. Start om 11 uur. Iedereen is welkom.
 
Vijf Belgische kortfilms
donderdag 18 januari 2018
Lede - TiniTiatief en regisseur Piet Sonck brengen zaterdagavond 20 januari voor het vijfde jaar op rij evenveel kortfilms naar GC De Volkskring in Lede. De deuren openen om 20.00 uur en band 20.30 uur volgen 'Downside up', 'Saint Hubert', 'Perfect Darkness', 'Boi' en 'Muurduivels' elkaar op.
Lees meer...
 
Bromfietser aangereden
woensdag 17 januari 2018
Lede - De bestuurder van een bestelwagen die op de Wichelsesteenweg rechtsaf wou draaien naar winkelcentrum Heiplas reed maandagmiddag een bromfietser aan. Die reed in dezelfde richting en werd niet opgemerkt. De bromfietser raakte slechts licht gewond.
 
Waterlek en verstopte riolering
dinsdag 16 januari 2018
Lede - Een breuk in de waterleiding zorgde maandagochtend voor heel wat overlast in de Bremenhulweg in Lede. Bewoners die omstreeks half vijf opmerkten dat er water in hun kelder begon te lopen, verwittigden de brandweer.
Lees meer...
 
Nieuwjaarsconcert in kerk
dinsdag 16 januari 2018
Oordegem - Concertband Oordegem start 2018 met een Nieuwjaarsconcert op zaterdag 20 januari om 20 uur in de kerk van Oordegem. Kaarten kosten, drankje inbegrepen, 8 euro en zijn te verkrijgen bij de muzikanten. Op 2  februari werd de band mee aan het Lichtmisconcert met Burst Brass in Burst. Kaarten hiervoor kosten eveneens 8 euro.
 
Twee nieuwe verkavelingen
dinsdag 16 januari 2018
Lede - In de Stokstraat in Lede wil men tussen de nummers 17 en 23 een nieuwe verkaveling met elf woningen realiseren. Het betreft een duplex woning, zes halfopen bebouwingen en drie gesloten bebouwingen. De plannen liggen tot 17 februari ter inzage bij de dienst Ruimtelijk Ordening. Tot dan kunnen bezwaren en opmerkingen worden ingediend. Langs de Molenhoek in Smetlede wil men op de nummers 97 en 99 twee open bebouwingen zetten. Datum voor deze projectaanvraag is 20 februari.
 
An Vannieuwenhuyse naar Olympische Spelen
maandag 15 januari 2018
An Vannieuwenhuyse naar Olympische SpelenLede - België mag met twee bobsleeteams naar de Olymische Spelen Winterspelen in Zuid-Korea en dat is goed nieuws voor de Leedse bobsleepilote An Vannieuwenhuyse. Samen met Sopie Vercruyssen plaatste Vannieuwenhuyse, van opleiding kinesiste, zich net in het Zwitserse Sankt Moritz-Celerina.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5215