• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Lede
Nieuws uit Lede
Maria blaast 102 kaarsjes uit in WZC Markizaat
zaterdag 21 juli 2018
Maria blaast 102 kaarsjes uit in WZC MarkizaatLede - Groot feest in afdeling de Orangerie van woon- en zorgcentrum Markizaat in Lede. Maria De Vuyst, oudste bewoner van het rustoord, is alweer een jaartje ouder. Daardoor is de uit Impe afkomstige vrouw nu een kranige 102-jarige. Het geheim van haar gezonde oude dag ontrafelen is niet eenvoudig.
Lees meer...
 
‘Lede Vlaams en Zinvol’ met volle lijst naar kiezer
donderdag 19 juli 2018
‘Lede Vlaams en Zinvol’ met volle lijst naar kiezerLede - De nieuwe partij ‘Lede Vlaams en Zinvol’ hengelt op 14 oktober naar de stem van de kiezer met een mix van Vlaams Belang en Vlaamsgezinde onafhankelijken. Lijsttrekker is huidig gemeenteraadslid en voor VB verkozen mandataris Marc Boterberg. Filip Bauters, verkozen voor N-VA maar zetelend als onafhankelijke, staat op drie.
Lees meer...
 
Chauffeur vlucht nadat hij paaltje en verkeersbord ommaait
donderdag 19 juli 2018
Lede - Een chauffeur met een glaasje op is woensdagochtend om 1.35 uur gevlucht nadat hij in de Bellaertstraat in Lede in het decor belandde. De man verloor de controle over het stuur, ramde een paaltje en knalde tegen een verkeersbord aan. De wagen was nog rijvaardig aangezien de chauffeur vluchtmisdrijf pleegde.
Lees meer...
 
Winkeldief opgepakt aan Heiplas
donderdag 19 juli 2018
Lede - In een van de zaken aan winkelcomplex Heiplas in Lede werd maandagnamiddag rond 15.40 uur en winkeldief betrapt. De politie is een onderzoek gestart.
 
Parkconcert met Cheap Trills
donderdag 19 juli 2018
Lede - Het vernieuwde pleintje achter Huize Moens aan de markt van Lede vormt vrijdagavond 20 juli het decor voor het tweede parkconcert. Vanaf 21 uur brengt Cheap Thrills - een mobiel trio van rasmuzikanten die hun strepen al verdienden bij artiesten als Stan Van Samang, Laura Tesoro, Hooverphonic en de Laatste Showband - covers van de jaren 60 tot nu. De toegang is gratis.
 
Gewezen Dancing Den Bokkestory ruimt plaats voor apotheek en flats
woensdag 18 juli 2018
Gewezen Dancing Den Bokkestory ruimt plaats voor apotheek en flatsOordegem - De legendarische dancing Den Bokkestory langs de Grote Steenweg in Oordegem wordt momenteel gesloopt. Na tien jaar leegstand valt daarmee definitief het doek over de zaak waar sinds de jaren ’70 heel wat mensen uitgingen en hun partner leerden kennen.
Lees meer...
 
Visvijver 't Kantientje doorstaat hittegolf dankzij geboorde put
woensdag 18 juli 2018
Visvijver gele wijk doorstaat hittegolf dankzij geboorde putLede - Momenteel is het heerlijk vissen op de vijver aan het Kantientje in wijk Kleine Kouter in Lede. Een fel contrast met vorige zomer toen vissen er massaal het leven lieten door het steeds dieper zakkende waterpeil. Een geboorde put zorgt intussen voor een permanente aanvoer van water waardoor vissers er in de schaduw van de bomen rustig zitten te genieten.
Lees meer...
 
Grasbrand in kouter achter Papegem
dinsdag 17 juli 2018
Grasbrand in kouter achter PapegemPapegem - Een perceeltje grasland op de splitsing van kouterbaantjes achter Papegem richting Oordegem, Smetlede en Impe vatte dinsdagochtend andermaal vuur. Verschillende omwonenden verwittigdend de brandweer. "Het vuur situeerde zich opnieuw op de gekende plaats waar het eind juni al vier keer brandde. Gelukkig blijft er intussen maar weinig meer over dat nog brandbaar is", vertelt brandweerluitenant Walter Van Der Meersche.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5466