• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
VZW Parochiale Werken lanceert bier Annake
vrijdag 28 juli 2017
VZW Parochiale Werken lanceert bier AnnakeBambrugge - De kermis in Bambrugge kan dit weekend niet stuk. De vzw Parochiale Werken lanceert het eigen Belgisch Bambrugs Biertje ‘Annake’. “Geïnspireerd op onze Sint-Annakermis, maar dan zonder het heilige”, lacht voorzitter Wim Everaert. De inspiratie werd enkele jaren terug opgedaan tijdens een activiteit van de Gezinsbond.
Lees meer...
 
Kerk Edixvelde bijna brouwerij
vrijdag 28 juli 2017
Mere - Brouwerij De Glazen Toren uit Mere opende bijna een extra brouwerij in de leegstaande kerk van Edixvelde, net over de gemeentegrens in Nieuwerkerken. "De ruimte was helaas te klein en om identieke problemen met de buurt zoals in Mere te vermijden, hebben we de optie uiteindelijk laten varen", vertelt brouwer Dirk De Pauw.
Lees meer...
 
Beirggiesten zorgen voor Bierfeesten
vrijdag 28 juli 2017
Beirggiesten zorgen voor BierfeestenAaigem - Een groep bewoners van ‘den Beirg’ in Aaigem, verenigt als ‘de Beirggiesten’, presenteren op zaterdag 29 juli Bierfeesten. “Net als vorige editie zorgen we voor een gezellig samenzijn met een massa verschillende biersoorten van tal van brouwerijen uit de omgeving”, luidt het.
Lees meer...
 
Jukebox in serviceflats De Kimmer
vrijdag 28 juli 2017
Aaigem - De eetruimte van serviceflats De Kimmer in Aaigem werd net uitgerust met een jukebox. Op die manier kunnen de bewoners genieten van de oldies uit hun jonge jaren. "Om het apparaat van voldoende muziek te voorzien, zijn we nog op zoek naar extra singles en lp's zodat onze jukebox probleemloos alle muziekgenres kan spelen", luidt het.
Lees meer...
 
Extra operatie voor Lucien Van Impe
donderdag 27 juli 2017
Mere/Impe - Wielerheld Lucien Van Impe (70) ondergaat vandaag, donderdag 27 juli, een nieuwe hartoperatie. De laatste Belgische Tourwinnaar werd vorige week vrijdag getroffen door een hartinfarct en meteen met spoed geopereerd. Extra onderzoeken wezen uit dat de ‘stent’ die toen gestoken werd niet volstond.
Lees meer...
 
Joe-ijskar zet Garage De Tandt ‘Out of office’
donderdag 27 juli 2017
Joe-ijskar zet Garage De Tandt ‘Out of office’Bambrugge - De werknemers van Garage De Tandt langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge kregen bezoek van de JOE-ijskar. “Ik schreef ons in en de radiozender liet weten dat ze bij ons gingen langskomen”, vertelt initiatiefneemster Melissa De Corte. In afwezigheid van baas Marc werden alle werknemers, zoon Kim incluis, getrakteerd op een bezoek van Joe-DJ Raf Van Brussel en de Joe-ijskar.
Lees meer...
 
Bouw Sint-Antoniuskapel gestart
donderdag 27 juli 2017
Bouw Sint-Antoniuskapel gestartAaigem - Aannemer André De Wever is samen met de hulp van enkele bewoners van Den Beirg in Aaigem gestart met de heropbouw van de verdwenen Sint-Antoniuskapel in de Delestraat. “Ons initiatief wordt gedragen door velen en we zijn blij dat André de laatste dagen van zijn bouwverlof wil opofferen om ons te helpen”, vertelt initiatiefnemer Stijn De Smedt.
Lees meer...
 
Motorrijder gewond
zaterdag 22 juli 2017
Erpe-Mere Op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere gebeurde vrijdagochtend omstreeks 10 uur een aanrijding tussen een moto en een personenwagen. De motorrijder raakte daarbij licht gewond.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6046