• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Friturist Viktor (18) snijdt frieten zelf en maakt verse bereidingen
zaterdag 27 januari 2018
Friturist Viktor (18) snijdt frieten zelf en maakt verse bereidingenErpe - De frituur achter de kerk van Erpe is overgenomen en steekt volledig in het nieuw. Friturist van dienst is sinds vrijdagavond de 18-jarige Viktor D’haeseleer uit Aalst.
Lees meer...
 
Massa volk voor heropening vernieuwde Delhaize
vrijdag 26 januari 2018
Massa volk voor heropening vernieuwde DelhaizeBambrugge - Voor de openingsreceptie van de vernieuwde en uitgebreide Proxy Delhaize van Bambrugge kwam donderdagavond een massa volk opdagen. “Het waren lange dagen, maar het is het zeker waard geweest”, vertellen zaakvoerders Danny Schockaert en Griet De Smet.
Lees meer...
 
29 miljoen nummerplaten gecontroleerd
vrijdag 26 januari 2018
Erpe-Mere/Lede - Het cameraschild aan de gemeentegrenzen op de gewestwegen van Erpe-Mere en Lede controleerde het afgelopen jaar ruim 29 miljoen nummerplaten van passerende voertuigen gecontroleerd. Dat leverde 6.227 'hits' op.
Lees meer...
 
Bal Populaire met Boma on the Rocks
vrijdag 26 januari 2018
Aaigem - Kom Op veur de Plosj, kortweg KOP, pakt na de succesvolle nieuwjaarsreceptie op zaterdag 10 februari uit met een Bal Populaire met niemand minder dan ‘Boma’. “We vieren dit jaar onze 15de verjaardag waardoor het eens wat meer mag zijn”, vertelt Bert Bael. Eerder zorgde KOP al voor verschillende andere culturele activiteiten.
Lees meer...
 
Klopjacht op inbreker
donderdag 25 januari 2018
Erpe - In de Ediksveldestraat in Erpe werd dinsdag een inbreker op heterdaad betrapt. De man vluchtte de achterliggende velden in en kon ondanks een klopjacht niet meer aangetroffen worden.
 
Bejaarde vrouw aangereden tijdens oversteken
woensdag 24 januari 2018
Bejaarde vrouw aangereden tijdens overstekenErpe - Verblind door de zon reed de bestuurder van een jeep dinsdagochtend omstreeks 11 uur een vrouw aan die de Leedsesteenweg in Erpe over stak. De bejaarde vrouw ging de weg over ter hoogte van de Groenstraat.
Lees meer...
 
Volgend jaar nieuwjaarsreceptie
woensdag 24 januari 2018
Erpe-Mere - Tijdens het burgemeestersdebat op Radio2 beloofde burgemeester Hugo De Waele (CD&V) dinsdagochtend dat er vanaf volgend jaar een nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners komt. "Op voorwaarde dat ik volgend jaar het geluk heb om opnieuw burgemeester te worden uiteraard", aldus de man.
 
Jeaninne (53) wil vertrouwen in café Herleving herstellen
dinsdag 23 januari 2018
Jeaninne (53) wil vertrouwen in café Herleving herstellenVlekkem - Na de trieste tijd van rouw en spijt kunnen de bedrogen klanten binnenkort opnieuw terecht in café Herleving in Vlekkem. Jeaninne Clarisse (53) uit Erpe wil zo snel mogelijk de slechte herinnering aan de vorige uitbaatster en de leeggeroofde spaarkas doen vergeten. “Hopelijk kan ik het vertrouwen herstellen”, stelt ze.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6177