• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Extra operatie voor Lucien Van Impe
donderdag 27 juli 2017
Mere/Impe - Wielerheld Lucien Van Impe (70) ondergaat vandaag, donderdag 27 juli, een nieuwe hartoperatie. De laatste Belgische Tourwinnaar werd vorige week vrijdag getroffen door een hartinfarct en meteen met spoed geopereerd. Extra onderzoeken wezen uit dat de ‘stent’ die toen gestoken werd niet volstond.
Lees meer...
 
Joe-ijskar zet Garage De Tandt ‘Out of office’
donderdag 27 juli 2017
Joe-ijskar zet Garage De Tandt ‘Out of office’Bambrugge - De werknemers van Garage De Tandt langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge kregen bezoek van de JOE-ijskar. “Ik schreef ons in en de radiozender liet weten dat ze bij ons gingen langskomen”, vertelt initiatiefneemster Melissa De Corte. In afwezigheid van baas Marc werden alle werknemers, zoon Kim incluis, getrakteerd op een bezoek van Joe-DJ Raf Van Brussel en de Joe-ijskar.
Lees meer...
 
Bouw Sint-Antoniuskapel gestart
donderdag 27 juli 2017
Bouw Sint-Antoniuskapel gestartAaigem - Aannemer André De Wever is samen met de hulp van enkele bewoners van Den Beirg in Aaigem gestart met de heropbouw van de verdwenen Sint-Antoniuskapel in de Delestraat. “Ons initiatief wordt gedragen door velen en we zijn blij dat André de laatste dagen van zijn bouwverlof wil opofferen om ons te helpen”, vertelt initiatiefnemer Stijn De Smedt.
Lees meer...
 
Motorrijder gewond
zaterdag 22 juli 2017
Erpe-Mere Op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere gebeurde vrijdagochtend omstreeks 10 uur een aanrijding tussen een moto en een personenwagen. De motorrijder raakte daarbij licht gewond.
 
Boom omgewaaid
zaterdag 22 juli 2017
Erpe/Lede - Langs de Leedsesteenweg tussen Erpe en Lede belandde donderdagavond een omgewaaide boom deels op straat. De brandweer maakte de weg terug vrij.
 
Fietser aangereden
zaterdag 22 juli 2017
Mere/Haaltert - Een fietser is donderdagochtend kort na negen uur gewond geraakt na aan aanrijding. Die gebeurde op het kruispunt van de Topmolenstraat en Hoogkouterbaan op de grens van Haaltert met Mere.
 
Camera's controleerden 14 miljoen voertuigen: 23 boetes
donderdag 20 juli 2017
Erpe-Mere - De camera's met automatische nummerplaatherkenning (ANPR) op de belangrijkste invalswegen van Erpe-Mere en Lede scanden tijdens de eerste zes maanden van dit jaar net geen 14 miljoen voertuigen. Dat resulteerde in 23 processen verbaal.
Lees meer...
 
Blikseminslag op verkeerslichten
donderdag 20 juli 2017
Erpe-Mere - De verkeerslichten aan de Bosstraat en het op- en afrittencomplex van de E40 langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere waren woensdag heel wat uren buiten dienst. Oorzaak was een blikseminslag tijdens het korte maar hevige onweer 's ochtends.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6042