• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Inwoners Landries pronken met wapenschild tijdens paardenommegang
woensdag 09 mei 2018
Inwoners Landries pronken met wapenschild tijdens paardenommegangAaigem - De deelnemers aan de jaarlijkse paardenommegang in Aaigem worden tijdens Hemelvaartsdag komende donderdag op Landries verwelkomt door tientallen vlaggen met een nieuw wapenschild. “Den Beirg en de Plosj hadden al iets waardoor wij niet konden achterblijven”, klinkt het in de buurt. Dankzij de inbreng van buur grafisch ontwerper Glenn D’hondt toont Landries hoe stijlvol de inwoners zijn.
Lees meer...
 
Nauwelijks GAS-boetes uitgeschreven
woensdag 09 mei 2018
Erpe-Mere - Ondanks een ellenlange lijst met 228 regels worden in Erpe-Mere nauwelijks GAS-boetes uitgeschreven. Vorig jaar weren dat er amper 102. In 89 gevallen ging het om parkeerboetes. Verder waren er vier sancties voor tussenkomsten bij loslopende dieren en vier voor geluidsoverlast.
Lees meer...
 
E40 even versperd door ongeval
woensdag 09 mei 2018
Erpe-Mere - Door een ongeval op de E40 richting Brussel net voor de afrit in Erpe-Mere waren dinsdagochtend omstreeks 8.30 uur drie rijstroken een tijd versperd. Omdat het verkeer enkel via de pechstrook kon passeren, was het al snel aanschuiven van voor Weztteren. In de richting van Gent stond een kijkfile vanaf Aalst.
 
Fietsster aangereden op fietspad
woensdag 09 mei 2018
Erpe - Ter hoogte van rustoord Avondzon in Erpe raakte dinsdagochtend omstreeks 8 uur een fietsster gewond door een aanrijding. De vrouw fietste in de Dorpsstraat aan de linkerkant van de weg op het tweerichtingsfietspad richting Vijfhuizen.
Lees meer...
 
Vloeibaar cocktailijs wordt nieuwe zomerhype
dinsdag 08 mei 2018
Vloeibaar cocktailijs wordt nieuwe zomerhypeErpe-Mere - Vergeet blauwe en groene wijnen. De hype van deze zomer worden Frozen Cocktails in vijf exotische smaken. "Lekker, hip en met slechts 53 calorieën. De ideale vervanger voor de speciaal gekleurde wijnen die vorige zomer een hit waren. Deze zomer zijn die helemaal passé, maar cocktailijs is een meer dan waardige opvolger", luidt het.
Lees meer...
 
Twee gewonden na zware klap op kruispunt
maandag 07 mei 2018
Twee gewonden na zware klap op kruispuntErpe - Op het kruispunt van de Bossestraat met de Putstraat in Erpe botsten zondagmiddag rond 14.30 uur een Mercedes E en een Volkswagen Polo frontaal op elkaar. Op dat kruispunt geldt de voorrang van rechts. De Mercedes E wou linksaf richting watertoren draaien terwijl de Volkswagen Polo rechtdoor naar de Leedsesteenweg reed.
Lees meer...
 
Verstrooide chauffeur ramt vier geparkeerde wagens
maandag 07 mei 2018
Verstrooide chauffeur ramt vier geparkeerde wagensErpe - Een chauffeur die even afgeleid was, ramde zondagmiddag vier geparkeerde wagens in de Rooseveltlaan. De man reed vanuit deelgemeente Mere richting Erpe toen hij iets voorbij de brug onder de E40 van de weg afweek en met zijn Mercedes achteraan tegen een geparkeerde Audi A4 botste. Die wagen knalde op zijn beurt op een geparkeerde voorligger en dat herhaalde zich nadien nog drie keer.
Lees meer...
 
Grasbrand
zondag 06 mei 2018
Erpe - Door het warme weer liep het zaterdagnamiddag fout tijdens het verbranden van afval in een weiland aan de Kleine Gentweg in Erpe. Volgens buren was er een enorme vlam, sloeg het vuur over naar de omgeving en naderde het een bos in de buurt. Brandweerposten Aalst en Lede doofden het vuur. De vuurstoker riskeert een fikse rekening.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 65 - 72 van 6364