• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Eerste speelstraat meteen schot in de roos
maandag 31 juli 2017
Eerste speelstraat meteen schot in de roosAaigem - De beslissing van de gemeente Erpe-Mere om vanaf deze zomer speelstraten in te voeren, werd dolenthousiast onthaald door de kinderen van de Hofveldweg in Aaigem. Die straat kreeg samen met de Beekstraat in Mere de primeur van allereerste speelstraat. Emeline (8), Kimberley (9), Marlies (9), Dylan (7) en Michiel (8) genoten alvast met volle teugen van hun verkeersarme straat.
Lees meer...
 
Fantastische tennisstage voor kinderen bij Sportina
zondag 30 juli 2017
Fantastische tennisstage voor kinderen bij SportinaErpe - De tennisschool van Didier Mestdag palmde aan het begin van de zomervakantie de tennisterreinen van Sportina in Erpe en van de Kangaroos in Erembodegem in. Met behulp van een immens team werden aan een honderdtal jongelui de basistechnieken van het tennissen aangeleerd.
Lees meer...
 
Bouw nieuwe Lidl aan Vijfhuizen gestart
zaterdag 29 juli 2017
Bouw nieuwe Lidl aan Vijfhuizen gestartErpe - Binnen enkele maanden opent in de buurt van het kruispunt Vijfhuizen in Erpe een nieuwe vestiging van Lidl. De warenhuisketen bouwt er op een deel van de gewezen site van Notaris Meert een nieuwe winkel. “Met een verkoopoppervlakte van 1.280 vierkante meter willen we ons vooral richten op de klanten uit Erpe-Mere en Lede”, vertelt Lidl-woordvoerder Julien Wathieu.
Lees meer...
 
Julie (9) pakt brons op WK Bmx
vrijdag 28 juli 2017
Julie (9) pakt brons op WK BmxErondegem - De jonge beloftevolle BMX'ster Julie Geers (9) uit Erondegem zette woensdag in het Amerikaanse Rock Hill een indrukwekkende prestatie neer tijdens het Wereldkampioenschap. Julie eindigde tweede in de kwart en halve finale waarna ze ook nog eens knap derde werd tijdens de finale en zo het brons kaapte. Zonder meer een stevige opsteker nadat ze vorige week tijdens het Europees Kampioenschap vrede moest nemen met een achtste plaats.
 
VZW Parochiale Werken lanceert bier Annake
vrijdag 28 juli 2017
VZW Parochiale Werken lanceert bier AnnakeBambrugge - De kermis in Bambrugge kan dit weekend niet stuk. De vzw Parochiale Werken lanceert het eigen Belgisch Bambrugs Biertje ‘Annake’. “Geïnspireerd op onze Sint-Annakermis, maar dan zonder het heilige”, lacht voorzitter Wim Everaert. De inspiratie werd enkele jaren terug opgedaan tijdens een activiteit van de Gezinsbond.
Lees meer...
 
Kerk Edixvelde bijna brouwerij
vrijdag 28 juli 2017
Mere - Brouwerij De Glazen Toren uit Mere opende bijna een extra brouwerij in de leegstaande kerk van Edixvelde, net over de gemeentegrens in Nieuwerkerken. "De ruimte was helaas te klein en om identieke problemen met de buurt zoals in Mere te vermijden, hebben we de optie uiteindelijk laten varen", vertelt brouwer Dirk De Pauw.
Lees meer...
 
Beirggiesten zorgen voor Bierfeesten
vrijdag 28 juli 2017
Beirggiesten zorgen voor BierfeestenAaigem - Een groep bewoners van ‘den Beirg’ in Aaigem, verenigt als ‘de Beirggiesten’, presenteren op zaterdag 29 juli Bierfeesten. “Net als vorige editie zorgen we voor een gezellig samenzijn met een massa verschillende biersoorten van tal van brouwerijen uit de omgeving”, luidt het.
Lees meer...
 
Jukebox in serviceflats De Kimmer
vrijdag 28 juli 2017
Aaigem - De eetruimte van serviceflats De Kimmer in Aaigem werd net uitgerust met een jukebox. Op die manier kunnen de bewoners genieten van de oldies uit hun jonge jaren. "Om het apparaat van voldoende muziek te voorzien, zijn we nog op zoek naar extra singles en lp's zodat onze jukebox probleemloos alle muziekgenres kan spelen", luidt het.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6042