• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Lekkende mestkar besmeurt tientallen wagens
dinsdag 15 mei 2018
Lekkende mestkar besmeurd tientallen wagensBambrugge/Aaigem - Een lekkende oplegger met mest sproeide maandagmiddag rond 13.30 uur in Erpe-Mere zijn lading in het rond. Een tiental langs de Oudenaardsesteenweg geparkeerde wagens raakten besmeurd. De oplegger kwam vanaf de E40 uit de richting van Gent. Bij het verlaten van de afrit kwam het ventiel van de oplegger los. Daardoor begon de tank te lekken.
Lees meer...
 
Geen luchtballonnen meer op Steenberg
dinsdag 15 mei 2018
Erpe-Mere - Omwille van talrijke beschadigingen zijn ballonvaarders niet meer welkom op het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. Jarenlang kon je daar bij mooi weer nochtans luchtballonnen de lucht zien in gaan.
Lees meer...
 
Trajectcontrole buiten dienst: bijna dubbel zo veel ongevallen
zaterdag 12 mei 2018
Trajectcontrole buiten dienst: bijna dubbel zo veel ongevallenErpe-Mere/Wetteren - Op de E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren gebeuren de laatste weken opvallend veel ongevallen. Toeval of niet, sinds begin maart zijn de camera's voor de trajectcontrole weggehaald tussen beide afritten. Dat gebeurde wegens renovatiewerken aan de snelwegbrug in Ottergem (Erpe-Mere).
Lees meer...
 
2.000 jute winkeltassen in strijd tegen plastic
zaterdag 12 mei 2018
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere neemt duidelijk deel aan de actie ‘Ik lust geen plastic’. De komende dagen ontvangen tal van handelaars in de voedingssector en apothekers jutezakken om uit te delen aan hun klanten. Ook de deelnemers aan de recente opruimacties en het gemeentepersoneel krijgen alvast één van de 2.000 jutezakken die uitgedeeld zullen worden.
 
Wielertoerist aangereden
vrijdag 11 mei 2018
Erpe - Ter hoogte van Doe-het-zelfzaak Heco langs de Gentsesteenweg werd een wielertoerist aangereden door een wagen die het fietspad wou kruisen. De man werd voor verzorging naar het Algemeen Stedelijks Ziekenhuis in Aalst gevoerd.
 
Zilver en goud voor eerste seizoen Black Girls
donderdag 10 mei 2018
Zilver en goud voor eerste seizoen Black Girls Erpe-Mere - Het eerste seizoen van de meisjesploeg van basketbalclub Black Boys Erpe-Mere werd er eentje om in te kaderen. Onder de uiterst professionele begeleiding van coach Yarno De Geyter schreven de U14-meisjes meteen geschiedenis. In de interprovinciale reeks eindigde de pupillenploeg op een gedeelde tweede plaats en in de tweede reeks werden ze ongeslagen kampioen.
Lees meer...
 
Nieuwe lichting start2runners halfweg
donderdag 10 mei 2018
Nieuwe lichting start2runners halfweg Erpe-Mere - Lopen bij joggingclub Funrunners in Erpe-Mere is sportief, gezond, plezant en gezellig. De laatste start2run reeks die op 19 februari startte kende dan ook andermaal een mooie opkomst. Trainer Eddy Verstichel bracht de lopers halfweg de 15 durende training. Het doel om vijf kilometer te kunnen lopen is heel erg dichtbij.
Lees meer...
 
40 jaar familiereŁnies bij familie De Jaeger
donderdag 10 mei 2018
40 jaar familiereŁnies bij familie De Jaeger Mere - Zaal Patronaat in Mere was voor het veertigste jaar op rij de locatie voor een indrukwekkend familietreffen. De familie De Jaeger uit Mere is dan ook geen kleine familie. De acht kinderen van Achille De Jaeger en Maria Raes (beter gekend als Schollers Marieken) uit de Magerstraat zorgden zelf voor een nageslacht van 37 kinderen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6364