• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuw beeld voor OLH-spel
donderdag 03 augustus 2017
Erpe-Mere - Het zomerspel met het beeld van Onze-Lieve-Heer in Erpe-Mere kreeg een make-over. Dinsdag viel het dagelijks meermaals verplaatste en gezochte plaasteren beeld in gruzelementen uiteen. Daarop werd in allereil een nieuw Heiligenbeeld gezocht zodat de zomerzoektocht via de populaire Facebookpagina 'Ge zei van Eirp-Miejer as....' probleemloos verder kan gaan.
 
Vallei volledig gevuld met rook door afvalbrand
woensdag 02 augustus 2017
Vallei volledig gevuld met rook door afvalbrandErondegem/Lede - Een banale afvalbrand zette gisterenavond de volledige Molenbeekvallei in Erondegem, vlak achter de industriezone van Erpe-Mere, in de rook. De brandweer kwam dan ook vrij massaal ter plaatse met wagens uit Aalst en Lede waarop heel wat nieuwsgierigen eveneens een kijkje kwamen nemen.
Lees meer...
 
Diefstal op bouwwerf
dinsdag 01 augustus 2017
Vlekkem/Ottergem - In de Paardestraat in Vlekkem werden vrijdagnacht op een werf verschillende bouwmaterialen uit een woning gestolen. Donderdagnacht was er ook al een inbraakpoging bij een bedrijf langs de Joseph Cardijnstraat. Hier werd niets gestolen.
Lees meer...
 
Boomhut uitgebrand en bushok vernield
maandag 31 juli 2017
Boomhut uitgebrand en bushok vernieldErondegem - De brandweerposten van Aalst en Lede moesten in de nacht van zaterdag op zondag een brandende  boomhut doven. Die bevond zich vrij diep in een bos tegenover de BNP Paribas Fortis Bank langs de Gentsesteenweg in Erondegem.
Lees meer...
 
Eerste speelstraat meteen schot in de roos
maandag 31 juli 2017
Eerste speelstraat meteen schot in de roosAaigem - De beslissing van de gemeente Erpe-Mere om vanaf deze zomer speelstraten in te voeren, werd dolenthousiast onthaald door de kinderen van de Hofveldweg in Aaigem. Die straat kreeg samen met de Beekstraat in Mere de primeur van allereerste speelstraat. Emeline (8), Kimberley (9), Marlies (9), Dylan (7) en Michiel (8) genoten alvast met volle teugen van hun verkeersarme straat.
Lees meer...
 
Fantastische tennisstage voor kinderen bij Sportina
zondag 30 juli 2017
Fantastische tennisstage voor kinderen bij SportinaErpe - De tennisschool van Didier Mestdag palmde aan het begin van de zomervakantie de tennisterreinen van Sportina in Erpe en van de Kangaroos in Erembodegem in. Met behulp van een immens team werden aan een honderdtal jongelui de basistechnieken van het tennissen aangeleerd.
Lees meer...
 
Bouw nieuwe Lidl aan Vijfhuizen gestart
zaterdag 29 juli 2017
Bouw nieuwe Lidl aan Vijfhuizen gestartErpe - Binnen enkele maanden opent in de buurt van het kruispunt Vijfhuizen in Erpe een nieuwe vestiging van Lidl. De warenhuisketen bouwt er op een deel van de gewezen site van Notaris Meert een nieuwe winkel. “Met een verkoopoppervlakte van 1.280 vierkante meter willen we ons vooral richten op de klanten uit Erpe-Mere en Lede”, vertelt Lidl-woordvoerder Julien Wathieu.
Lees meer...
 
Julie (9) pakt brons op WK Bmx
vrijdag 28 juli 2017
Julie (9) pakt brons op WK BmxErondegem - De jonge beloftevolle BMX'ster Julie Geers (9) uit Erondegem zette woensdag in het Amerikaanse Rock Hill een indrukwekkende prestatie neer tijdens het Wereldkampioenschap. Julie eindigde tweede in de kwart en halve finale waarna ze ook nog eens knap derde werd tijdens de finale en zo het brons kaapte. Zonder meer een stevige opsteker nadat ze vorige week tijdens het Europees Kampioenschap vrede moest nemen met een achtste plaats.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6046