• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Vluchtende dronken chauffeur klem gereden en gearresteerd
vrijdag 23 februari 2018
Vluchtende dronken chauffeur klem gereden en gearresteerdErpe-Mere - Verschillende politieploegen hebben donderdag in de vooravond een wagen klem gereden in de Kwalestraat in Bambrugge. De chauffeur, stevig onder invloed, werd uit de wagen gehaald, op de grond gelegd en in de boeien geslagen.
Lees meer...
 
Gemeente zoekt alternatief voor lawaaierig vuurwerk
vrijdag 23 februari 2018
Erpe-Mere - Omdat feestvuurwerk niet altijd met met lawaai moet gebeuren, onderzoekt de gemeente Erpe-Mere de mogelijkheid om de toekomstige kermissen met geluidsloos vuurwerk af te sluiten.
Lees meer...
 
Zware brand vermeden dankzij snelle reactie werknemers Arboral
donderdag 22 februari 2018
Erpe - Achter het magazijn van Aroboral langs de Bossestraat in Erpe vatte woensdagmiddag omstreeks 13.30 uur een hoop hooi en stro vuur. “Gelukkig hebben we de rook tijdig opgemerkt waardoor we tijdig alle brandblussers uit het bedrijf konden mobiliseren”, vertelt zaakvoerder Luc Verhoeven.
Lees meer...
 
Zware schade bij aanrijding aan industriezone
donderdag 22 februari 2018
Zware schade bij aanrijding aan industriezoneErpe-Mere - Omstreeks 14.30 uur botsten twee wagens op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Industrieweg. Niemand raakte gewond, maar de schade is aanzienlijk. Hoe beide wagens, waarvan er eentje richting Vijfhuizen reed en links wou afslaan, en de andere richting Burst reed precies botsten, is niet duidelijk. Het ongeval zorgde voor beperkte hinder.
 
Delicate ooroperatie noodzakelijk na ontploft voetbalvuurwerk
woensdag 21 februari 2018
Delicate ooroperatie noodzakelijk na ontploft voetbalvuurwerkOttergem/Sint-Lievens-Houtem - Gefrustreerde Anderlechtsupporters hebben vrijdag meer kwaad dan goed aangericht toen ze voetzoekers naar de spelers wilden gooien. Acht mensen raakten gewond toen het vuurwerk in het voorste supportersvak belandde. Geert De Jaeger uit Ottergem verloor bij het voorval het trommelvlies van zijn rechteroor.
Lees meer...
 
Drie wagens botsen
woensdag 21 februari 2018
Erpe/Lede - Op de grens van de Leedsesteenweg in Erpe en de Hoogstraat met Lede botsten maandagavond omstreeks 18 uur drie wagens die richting Vijfhuizen reden op elkaar. Toen een eerste wagen halt hield om links af te draaien naar het Gabriëls-benzinestation of bakkerij Aernout stopten verschillende wagens.
Lees meer...
 
Rijbewijs ingetrokken
dinsdag 20 februari 2018
Erpe - De politie trok zaterdagavond het rijbewijs in van een vrouwelijke chauffeur. Die legde een positieve ademtest af nadat ze zich rond 18 uur had vastgereden in de gracht langs de Leedsesteenweg in Erpe. Ze zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor de politierechter.
 
Dader vluchtmisdrijf nog niet gevat, wel mogelijk spoor na tips
vrijdag 16 februari 2018
Erpe-Mere - Het filmpje dat de lokale politie woensdag publiceerde in de zoektocht naar de automobilist die in het industriepark Erpe-Mere een fietser van de weg reed en vluchtmisdrijf pleegde, is massaal gedeeld via social media. Gisterenavonds stond de teller op meer dan drieduizend ‘shares’ en meer dan 100.000 kijkers.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 6233