• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuwe lichting Anna-bier
vrijdag 04 augustus 2017
Bambrugge - De vzw Parochiale Werken van Bambrugge laat een nieuwe lichting bier brouwen. “Ons Bambrugs Annake was al uitverkocht voor het einde van de kermis”, luidt het.
Lees meer...
 
Wagen ramt bakkerij
donderdag 03 augustus 2017
Mere - Een vergeten handrem veroorzaakte woensdagmiddag flink wat schade aan de gevel van bakkerij François in Mere. Een wagen rolde er van de parking, kruiste de Nijverheidsstraat en een deel van het rondpunt om uiteindelijk tegen de hoek van de bakkerij te knallen.
Lees meer...
 
Illegalen opgepakt aan verdeelcentrum Aldi
donderdag 03 augustus 2017
Erpe-Mere - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede pakte woensdagochtend vijf illegalen uit Soedan en Eritrea op. Die zaten verscholen in een Duitse vrachtwagen die kwam leveren bij het verdeelcentrum van Aldi in de industriezone in Erpe-Mere.
Lees meer...
 
Inbraken op Steenberg
donderdag 03 augustus 2017
Erpe-Mere - Dieven braken opnieuw in bij Scouts Kievit en kinderopvang Pimboli op het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. "We waren net terug van kamp en er viel niets te rapen. Behalve wat rommel die we moeten opruimen, valt het dit keer goed mee", vertelt mede-groepsleidster Melissa Van Gijsegem.
Lees meer...
 
Nieuw beeld voor OLH-spel
donderdag 03 augustus 2017
Erpe-Mere - Het zomerspel met het beeld van Onze-Lieve-Heer in Erpe-Mere kreeg een make-over. Dinsdag viel het dagelijks meermaals verplaatste en gezochte plaasteren beeld in gruzelementen uiteen. Daarop werd in allereil een nieuw Heiligenbeeld gezocht zodat de zomerzoektocht via de populaire Facebookpagina 'Ge zei van Eirp-Miejer as....' probleemloos verder kan gaan.
 
Vallei volledig gevuld met rook door afvalbrand
woensdag 02 augustus 2017
Vallei volledig gevuld met rook door afvalbrandErondegem/Lede - Een banale afvalbrand zette gisterenavond de volledige Molenbeekvallei in Erondegem, vlak achter de industriezone van Erpe-Mere, in de rook. De brandweer kwam dan ook vrij massaal ter plaatse met wagens uit Aalst en Lede waarop heel wat nieuwsgierigen eveneens een kijkje kwamen nemen.
Lees meer...
 
Diefstal op bouwwerf
dinsdag 01 augustus 2017
Vlekkem/Ottergem - In de Paardestraat in Vlekkem werden vrijdagnacht op een werf verschillende bouwmaterialen uit een woning gestolen. Donderdagnacht was er ook al een inbraakpoging bij een bedrijf langs de Joseph Cardijnstraat. Hier werd niets gestolen.
Lees meer...
 
Boomhut uitgebrand en bushok vernield
maandag 31 juli 2017
Boomhut uitgebrand en bushok vernieldErondegem - De brandweerposten van Aalst en Lede moesten in de nacht van zaterdag op zondag een brandende  boomhut doven. Die bevond zich vrij diep in een bos tegenover de BNP Paribas Fortis Bank langs de Gentsesteenweg in Erondegem.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6042