• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Jeugdhuis Dido blaast 50 kaarsjes uit
woensdag 31 januari 2018
Jeugdhuis Dido blaast 50 kaarsjes uitErpe - Dit jaar werken leden en oud-leden van Jeugdhuis Dido uit Erpe een feestprogramma uit om de 50ste verjaardag van het jeugdhuis te vieren. Dat gebeurt met een indrukwekkend programma gespreid over twee weekends.
Lees meer...
 
Kinderen BSBO De Brug aan de slag in bakkerij
woensdag 31 januari 2018
Kinderen BSBO De Brug aan de slag in bakkerijErpe/Mere - Bakker François uit Mere kreeg een klasje van de basisschool voor buitengewoon onderwijs De Brug uit Erpe op bezoek. Juffen Ruth en Chloé hadden het in de klas over ‘de bakker’ en een echt bezoek aan een bakkerij maakte de les volledig.
Lees meer...
 
Loopster Kathleen Steenhaut (51) derde keer sportlaureaat
dinsdag 30 januari 2018
Loopster Kathleen Steenhaut (51) derde keer sportlaureaatMere-  Voor de derde keer in enkele jaren tijd werd de Meerse loopster Kathleen Steenhaut in haar woonplaats Erpe-Mere gehuldigd met de titel van sportlaureaat. De vrouw lijkt op haar 51ste fitter dan ooit, verpulverde vorig jaar een 20jaar oud Belgisch record en droomt ervan wereldkampioen marathon te worden.
Lees meer...
 
Handrem vergeten: glazen fietsenstalling in diggelen
dinsdag 30 januari 2018
Handrem vergeten: glazen fietsenstalling in diggelenErpe - Op de parking van de nieuwe Lidl-supermarkt aan de Vijfhuizen in Erpe vergat een chauffeur maandag in de vooravond zijn handrem. De wagen bolde vooruit in de glazen fietsenstalling van de winkel. Die versplinterde in duizenden stukjes. Een ploeg van brandweer Aalst kwam de scherven opruimen. De politie deed de nodige vaststellingen.
 
Gemeente investeert in kerkuilen
dinsdag 30 januari 2018
Gemeente investeert in kerkuilenAaigem - In drie open stallen rond natuurgebied Den Dotter in Aaigem werden kerkuilenkasten geplaatst. “Op die manier willen we er voor zorgen dat kerkuilen makkelijker nesten kunnen bouwen en dat hun populatie verder toeneemt”,  vertelt milieuschepen Reinold De Vuyst (N-VA).
Lees meer...
 
Huisartsen ontvangen ‘Laagste drempel’-award
dinsdag 30 januari 2018
Huisartsen ontvangen ‘Laagste drempel’-award Erpe-Mere - Welzijnsschakel Ommekeer, de armoedevereniging uit Erpe-Mere, heeft voor het eerst een ‘Laagste drempel’-award uitgereikt. “Op deze manier willen we mensen die structurele inspanningen leveren voor diegenen die het moeilijk hebben ook eens bedanken”, luidt het.
Lees meer...
 
Leerling chauffeur knalt in voorligger
maandag 29 januari 2018
Erpe - Een leerling chauffeur die nog maar net alleen de baan op mocht, is zondagavond rond 18 uur op zijn voorligger ingereden. Die reed richting Vijfhuizen toen hij op de Leedsesteenweg in Erpe halt hield om linksaf de Groenstraat in te rijden.
Lees meer...
 
33.000 euro gewonnen in 't Hoekske
maandag 29 januari 2018
Mere - De spelers van café 't Hoeksken in Mere wonnen dankzij vijf correcte cijfers met Euromillions een mooi bedrag. "We mochten ongeveer 33.000 euro verdelen onder 30 deelnemers waardoor ieder iets meer dan 1.100 euro in ontvangst mochten nemen", vertelt bazin Anny.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6172