• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Kopieerapparaat voor kerkfabriek
donderdag 10 augustus 2017
Mere - De Sint-Bavokerkfabriek van Mere kocht bij hoogdringendheid een nieuw kopieerapparaat aan voor de som van 3.000 euro. De kostprijs daarvan wordt betaald door het gemeentebestuur, maar dat is niet naar de zin van Open Vld. “Het toestel staat er al vooraleer wij ons akkoord gegeven hebben. Die werkwijze zint me niet”, stelde liberaal fractieleider Marc De Lat.
Lees meer...
 
40 windmolens om klimaatdoel te halen
woensdag 09 augustus 2017
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere ondertekende net het Burgemeestersconvenant en het project Klimaatgezond om de uitstoot van broeikasgassen drastisch terug te dringen. Het aangegane engagement is enorm. “Om onze doelstelling te halen zouden we de volledige oppervlakte van onze gemeente 2,5 keer moeten volplanten met bomen”, vertelt schepen van Openbare Werken Marleen Lambrecht (CD&V).
Lees meer...
 
Gezellig samenzijn voor buren wijk Meierskouter
dinsdag 08 augustus 2017
Gezellig samenzijn voor buren wijk MeierskouterBurst - De derde buurtactiviteit in de wijk Meierskouter in Burst kende andermaal een mooie opkomst. “Na onze eerste zomer- en wintereditie vorig jaar, mogen we nu opnieuw een kleine honderd buren verwelkomen”, vertellen initiatiefnemers Nadia Veldeman, Marie-Rose en Steven Scheerlinck.
Lees meer...
 
Elektrische fietsen voor gemeentepersoneel
maandag 07 augustus 2017
Erpe-Mere - Het gemeentebestuur van Erpe-Mere gaat een jaar lang dertig elektrische fietsen huren. Op die manier kunnen de 85 geïnteresseerde personeelsleden het gebruik van zo een fiets voor hun woon-werkverplaatsingen alvast uittesten. Voor het eerste testjaar van dit fietsplan wordt een budget van ongeveer 30.000 euro voorzien.
 
Nieuwe lichting Anna-bier
vrijdag 04 augustus 2017
Bambrugge - De vzw Parochiale Werken van Bambrugge laat een nieuwe lichting bier brouwen. “Ons Bambrugs Annake was al uitverkocht voor het einde van de kermis”, luidt het.
Lees meer...
 
Wagen ramt bakkerij
donderdag 03 augustus 2017
Mere - Een vergeten handrem veroorzaakte woensdagmiddag flink wat schade aan de gevel van bakkerij François in Mere. Een wagen rolde er van de parking, kruiste de Nijverheidsstraat en een deel van het rondpunt om uiteindelijk tegen de hoek van de bakkerij te knallen.
Lees meer...
 
Illegalen opgepakt aan verdeelcentrum Aldi
donderdag 03 augustus 2017
Erpe-Mere - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede pakte woensdagochtend vijf illegalen uit Soedan en Eritrea op. Die zaten verscholen in een Duitse vrachtwagen die kwam leveren bij het verdeelcentrum van Aldi in de industriezone in Erpe-Mere.
Lees meer...
 
Inbraken op Steenberg
donderdag 03 augustus 2017
Erpe-Mere - Dieven braken opnieuw in bij Scouts Kievit en kinderopvang Pimboli op het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. "We waren net terug van kamp en er viel niets te rapen. Behalve wat rommel die we moeten opruimen, valt het dit keer goed mee", vertelt mede-groepsleidster Melissa Van Gijsegem.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6046