• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Oververhitte wagen op E40
dinsdag 22 mei 2018
Vlekkem - De brandweer moest zich zaterdag rond 21 uur naar de Vlekkem reppen na melding van een autobrand op de E40 richting kust. Ter plaatse bleek het om een oververhitte motor te gaan die stond te roken en was er dus geen gevaar..
 
Brandend snoeiafval en stro
zondag 20 mei 2018
Erpe - Een hevige rookpluim in een veld op 100 meter van de Oude Heerbaan in Erpe zette vrijdagavond rond 23 uur de buurt in rep en roer. Uiteindelijk bleek de rook afkomstig van brandend snoeiafval en stro. Vrijwilligers van brandweerpost Lede doofden het vuur.
 
Ouders ondervinden aan den lijve hoe zwaar basket is
zondag 20 mei 2018
Ouders ondervinden aan den lijve hoe zwaar basket isErpe-Mere - Als seizoenafsluiter namen twee ouderteams van basketbalclub Black-Boys Erpe-Mere het tegen elkaar op. Scheidsrechter Etienne Vermeulen moest meer dan eens stevig door de vingers kijken, maar al bij al werd het een gezellige en spannende wedstrijd. Coaches Tom Pauwels en Yarno De Geyter hadden hun best gedaan om twee aan elkaar gewaagde ploegen op het veld te krijgen.
Lees meer...
 
Tennisclub Sportina helemaal in het nieuw
zaterdag 19 mei 2018
Tennisclub Sportina helemaal in het nieuwErpe - De 220 leden van tennisclub Sportina langs de Rooseveltlaan in Erpe beschikken over een gloednieuwe kantine met vergaderzaal. “Onze kantine was totaal verouderd.” Na 38 jaar schrijft tennisclub Sportina opnieuw een stukje geschiedenis in Erpe. “Onze club ligt nu officieel in recreatiegebied waardoor we onze kantine konden slopen en vernieuwen”, vertelt oprichter en bezieler Herman De Smedt.
Lees meer...
 
Bowling Ganzendries in modern jasje wordt The Pinz
zaterdag 19 mei 2018
Bowling Ganzendries in modern jasje wordt The PinzErondegem - Robby Deryck (32) en Chrissy Cleire (28) uit Liedekerke heropenden net de bowlingzaal op de hoek van Bloemenstraat en de Hemelvelddreef in Erondegem. “Met een gezellige zithoek vooraan, frisse beschilderingen, discobowling, een nieuwe keuken en een uitgebreidere (bier)kaart richten we ons voortaan meer op verjaardagsfeestjes, families en vrienden”, vertelt Robby.
Lees meer...
 
Unizo wil vlotter en minder verkeer
donderdag 17 mei 2018
Erpe-Mere - Ondernemersorganisatie Unizo Erpe-Mere vraagt maatregelen tegen het toestroppen van de Oudenaardsesteenweg. Enerzijds worden infrastractuuraanpassingen en anderzijds maatregelen tegen sluipverkeer gevraagd.
Lees meer...
 
Roemeense smoesjesmakers klemgereden op N42
woensdag 16 mei 2018
Oosterzele/Burst - Een Opel Omega met Roemeense kentekenplaat en twee inzittenden werd dinsdagvoormiddag klemgereden op de Wettersesteenweg in Oosterzele. Het duo wist even voordien met een smoesje binnen te raken in een huis langs de Gentsestraat in Burst. De bewoners konden de twee buiten werken en alarmeerden de politie.
Lees meer...
 
Egemstraat niet bereikbaar via steenweg
woensdag 16 mei 2018
Bambrugge - Wegens snoeiwerken is het vanochtend, woensdagvoormiddag 16 mei, niet mogelijk de Egemstraat te bereiken via de Seskenskouter. De brug naar Ottergem is eveneens afgesloten. Wie van of naar de Egemstraat wil moet dus omrijden langs het industriepark en Vlekkem of langs het centrum van Bambrugge.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 6364