• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Paniek voor slapende man
dinsdag 29 mei 2018
Mere - Het centrum van Mere werd vrijdagavond rond het laatste belsignaal van de school opgeschrikt door politie, ziekenwagen en brandweer. Die waren opgeroepen naar een huis tegenover bloemenzaak Acanthus in de Kloosterstraat omdat de bewoner geen teken van leven gaf.
Lees meer...
 
3.000 euro gestolen bij inbraak
vrijdag 25 mei 2018
Mere - Inbrekers hebben deze week op het goede - of eerdere foute - moment toegeslagen in een huis langs Visser in Mere. Op klaarlichte dag werd een raam opengebroken. Doordat de eigenaars net twee wagens hadden verkocht, was er ongeveer 3.000 euro aan contant geld in huis. Die som werd integraal gestolen.
 
Aangereden ree onthoofd
vrijdag 25 mei 2018
Mere - Begin deze week werd in de Doorsteekstraat in Mere een reebok aangereden. Het dier overleefde het ongeval niet. Nog vooraleer het dier opgehaald kon worden, werd het dier professioneel onthoofd. Het is niet duidelijk wie hiervoor verantwoordelijk is of waarom dit gebeurde. Dierenliefhebbers die het makaber resultaat aanschouwden zullen klacht indienen bij de politie.
 
Sluikstorters komen terug
vrijdag 25 mei 2018
Burst - Het gemeentepersoneel van Erpe-Mere ruimde deze week een indrukwekkende hoeveelheid gestort bouwmateriaal op langs de Heerbaan in Burst. Amper een dag later werd alweer een nieuwe lading gedumpt. Wie iets zag, kan contact opnemen met de politie via 053/60.64.64.
 
Nieuwkomers bij N-VA
vrijdag 25 mei 2018
Erpe-Mere - In tegenstelling tot coalitiepartner CD&V heeft N-VA Erpe-Mere nog geen volledige lijst. Wel werden de namen van nieuwkomers Jenny De Lat, Petra Minner, Kristel De Grave, Katleen Matthieu, Johan De Pelsmaeker , Jean Pierre Van Impe en Marc De Sutter al bekend gemaakt.
Lees meer...
 
Opnieuw cannabisplantage in wijk
donderdag 24 mei 2018
Burst - Speurders van de lokale recherche van de politiezone Erpe-Mere/Lede hebben woensdagochtend opnieuw een cannabisplantage ontmanteld in de wijk in Burst. Die bevond zich in een huis in de Haverstraat in Burst.
Lees meer...
 
CD&V heeft volledige lijst klaar
donderdag 24 mei 2018
Erpe-Mere - Als allereerste partij maakt CD&V Erpe-Mere de 25 kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. De kop wordt aangevoerd door burgemeester Hugo De Waele en schepenen Marleen Lambrecht, Johan Van Vaerenbergh en Dirk De Rouck. Lijstduwer is schepen Antoine Slagmulder.
Lees meer...
 
Inbrekers op pad
dinsdag 22 mei 2018
Erpe-Mere - In de nacht van vrijdag op zaterdag waren inbrekers op pad in Aaigem, Burst en Mere. Op Aaigemdorp namen iets na 4 uur dieven de vlucht toen een inbraakalarm in werking trad nadat op de eerste verdieping een rolluik was geforceerd en een raam uitgeslagen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 6364