• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Kampioenenhulde bij duivenmaatschappij ‘Elk Zijn Recht ‘
zondag 04 februari 2018
Kampioenenhulde bij duivenmaatschappij ‘Elk Zijn Recht ‘Mere - Naar jaarlijkse traditie verzamelden in café ’t Hoeksken in Mere de liefhebbers van de duivensport. Alle winnaars en kampioenen werden opgesomd waarna de nodige bekers en prijzen werden overhandigd aan de leden van duivenmaatschappij ‘Elk Zijn Recht’.
Lees meer...
 
Krantenwinkel Famica voor zestiende keer slachtoffer van inbrekers
zaterdag 03 februari 2018
Krantenwinkel Famica voor zestiende keer slachtoffer van inbrekersBurst - Kranten- en kledingzaak Famica aan de verkeerslichten in Burst kreeg donderdagnacht voor de zoveelste keer inbrekers over de vloer. Er werd voor meer dan 7.000 euro aan sigaretten en tabak gestolen. “Als ik verderga op de telling van mijn moeder vermoed ik dat het in de 43 jaar dat de winkel bestaat de zestiende inbraak is”, vertelt zaakvoerster Caroline Fant.
Lees meer...
 
“Klanten durven niet meer komen uit schrik voor boetes”
zaterdag 03 februari 2018
“Klanten durven niet meer komen uit schrik voor boetes”Mere - Verschillende klanten en buren van café Beek in Mere vonden deze week een waarschuwing van de politie voor foutparkeren onder hun ruitenwisser. Omdat het zo goed als onmogelijk is om in de buurt reglementair te parkeren, blijven klanten stilaan weg. “Het is de derde actie sinds we het café hier overnamen en ik slaap er niet meer van”, vertelt uitbaatster Ilse Rottiers.
Lees meer...
 
Nieuwe tractorsluizen zijn neerklapbare paaltjes
zaterdag 03 februari 2018
Nieuwe tractorsluizen zijn eenvoudige paaltjesErpe-Mere - In de voor landbouwvoertuigen voorbehouden landelijkse straten Visser en Veldstraat in Erpe-Mere worden andere weggebruikers voortaan geweerd. Zowel op de weg tussen Bambruggen en Mere als in het 'Hellegat' tussen Burst en Ressegem werd als alternatieve tractorsluis een inklapbaar paaltje geplaatst.
Lees meer...
 
Opgestapte N-VA’ers blijven N-VA trouw
zaterdag 03 februari 2018
Erpe-Mere - Om de perikelen binnen N-VA Erpe-Mere nog ingewikkelder te maken, laten de opgestapte bestuursleden van N-VA bij monde van ex-secretaris Norbert Verhoeven weten nog steeds deel uit te maken van N-VA.
Lees meer...
 
Wagen in gracht
zaterdag 03 februari 2018
Aaigem - In het smalle straatje tussen de Korte Munt en Landries in Aaigem schoof donderdagavond een wagen in de gracht. Het recent heraangegde wegje krijgt nogal wat verkeer te slikken omwille van andere werken in de buurt. De gemeente onderhandelt momenteel met een eigenaar van een naastgelegen perceel zodat een extra invoegstrook kan worden voorzien.
 
Gemeenteraadsleden tegen pesten
zaterdag 03 februari 2018
Erpe-Mere - Op initiatief van Open Vld Erpe-Mere tekenden alle gemeenteraadsleden symbolisch verzet aan tegen pesten. Daartoe werden op elk hand vier stippen gekleurd. Om politiek correct te blijven werd daarbij rekening gehouden met de gebruikelijke partijkleuren.
 
Nieuwe editie 'start to run'
zaterdag 03 februari 2018
Erpe-Mere - Joggingclub Funrunners Erpe-Mere start dit voorjaar opnieuw met een vijftien wekende 'start to run'-reeks op de Finse piste op het domein Steenberg. Lopen gebeurt daar op maandag-, woensdag- en vrijdagavond om 19.15 uur onder de deskundige begeleiding van trainer Eddy Verstichel.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 6177