• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Gemeente koopt bos
maandag 14 augustus 2017
Vlekkem - Na de recente aankopen van bosgebied rond het gemeentelijk domein Steenberg koopt Erpe-Mere nu ook een bosje in Vlekkem. Dat ligt tussen Vlekkemdorp en de E40. Het bosje, tot nu toe eigendom van OCMW Gent, wordt gekocht voor de som van 14.275 euro.
Lees meer...
 
FC Mere steekt 29 ploegen in het nieuw
zondag 13 augustus 2017
FC Mere steekt 29 ploegen in het nieuwMere - Met een reusachtige operatie geleid door kledijverantwoordelijke Marc Meyers en zijn echtgenote Viviane werden alle 29 ploegen voetbalclub FC Mere net in het nieuw gestoken. “Dankzij verschillende sponsors slaagden we er in om elke ploeg een nieuwe wedstrijduitrusting te bezorgen bij de start van het nieuwe voetbalseizoen”, vertelt een tevreden voorzitter Dirk Vindevoghel.
Lees meer...
 
Evenbroekveld nog wat groter
zondag 13 augustus 2017
Erpe-Mere - De wegenis van de KMO-zone Evenbroekveld wordt nog een beetje groter. Na de recente uitbreiding blijkt dat de bedrijven aan het einde van de zone geregeld een losweg gebruiken waardoor heel wat modder op de weg belandt. Om daaraan iets te doen, zal de gemeente de grasdallen aan de achterste percelen vervangen door een betonweg.
 
Tim en Nathan pakken zilver op BK voor saunameesters
zaterdag 12 augustus 2017
Tim en Nathan pakken zilver op BK voor saunameestersErpe/Waregem/Dilbeek - Studenten Tim Bosman (21) uit Erpe en Nathan Pruvoost (22) uit Waregem kunnen straks binnen de ‘Aufgusswereld ‘ of saunawereld extra kennis op doen in Nederland, Polen, Duitsland en Italië.
Lees meer...
 
Zomerse pret bij Speelplein Tweeper
zaterdag 12 augustus 2017
Zomerse pret bij Speelplein TweeperErpe-Mere - Nog tot 23 augustus zorgt speelplein Tweeper Erpe-Mere voor een avontuurlijke en gevarieerd vakantiespelaanbod in en aan de oude gebouwen van school De Brug in de Steenstraat in Mere. “Deze zomer vangen we dagelijks gemiddeld 100 à 120 kinderen op, maar onze maximale bezetting bedraagt 145”, vertelt hoofdanimator Katrien Suys.
Lees meer...
 
Onteigeningen voor fietspad
zaterdag 12 augustus 2017
Mere - Ter hoogte van hoeve Van Cauter in de Diepestraat koopt de gemeente 654 vierkante meter grond zodat het geplande fietspad van aan de Kruiskoutermolen kan doorgetrokken worden tot aan de Broekveldstraat. “Het wordt een volledig tweerichtingsfietspad langs de kant van de molen en de vijver”, vertelt schepen van Openbare Werken Marleen Lambrecht (CD&V).
Lees meer...
 
't Kramikkeltje onherroepelijk dicht
donderdag 10 augustus 2017
't Kramikkeltje onherroepelijk dichtMere - Kind en Gezin heeft de erkenning van kinderopvang 't Kramikkeltje in de Kloosterstraat in Mere definitief ingetrokken. "Ook toen de uitbaatster na haar beroep voor onze adviescommissie verscheen, waren nog niet alle tekortkomingen weggewerkt. Daarop hebben we besloten niet langer te wachten en haar vergunning in te trekken", reageert Leen Du Bois, woordvoerster bij Kind en Gezin.
Lees meer...
 
Willy Baeyens exposeert tijdens kunstenfestival Watou
donderdag 10 augustus 2017
Mere/Koksijde - Uitgeweken Merenaar en kunstenaar Willy Baeyens uit Koksijde is deze zomer de gast op het 37ste kunstenfestival van Watou. “Iets bijzonder aangezien het voortbestaan van deze editie door een gebrek aan subsidies aan een zijden draadje hing”, vertelt de man.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 6046