• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Schoolse grasweide omgevormd tot 'buitenklassen'
dinsdag 29 augustus 2017
Schoolse grasweide omgevormd tot 'buitenklassen'Erpe - De voorbije weken werd hard gewerkt om de grasweide achter de Sint-Martinusschool in Erpe vier nieuwe schoolse bestemmingen te geven. “De groene omgeving was prachtig, maar te weinig te benutten”, vertelt directeur Steven Verhofstadt.
Lees meer...
 
Geen doorgang aan Delhaize
dinsdag 29 augustus 2017
Bambrugge - Door de werken aan de Delhaize in Bambrugge is het kruispunt aan de Katstraat woensdagvoormiddag 30 augustus van 6 tot 12 uur afgesloten. Het verkeer moet omrijden langs de Landsheerstraat en Tweekerkenstraat via Burst en Zonnegem.
 
Seingever krijgt klappen van agressieveling
maandag 28 augustus 2017
Seingever krijgt klappen van agressievelingMere - Tijdens de Grote Prijs Lucien van Impe donderdag, kreeg seingever David De Smet uit Mere klappen van een agressieveling. "Die kerel was kwaad omdat zijn vrouw de Beekstraat niet mocht indraaien. Hij vloog op mij af en verkocht mij een slag op mijn slaap. Daarna bedreigde hij ook nog enkele toeschouwers die mij ter hulp schoten", vertelt David nog steeds aangedaan.
Lees meer...
 
Kunstwerken gestolen
maandag 28 augustus 2017
Erondegem - Langs de Gentsesteenweg in Erondegem werd ingebroken in een onbewoond huis. Verschillende antieke beelden werden gestolen. De politie onderzoekt de zaak.
 
Lefgozer Redant wil Vld verpulveren
maandag 21 augustus 2017
Lefgozer Redant wil Vld verpulverenErpe-Mere - De nieuwe lijst waarmee gewezen VLD’er Hedwig Redant volgend jaar naar de kiezer trekt, heet LEF. Dat bleek het voorbije weekend tijdens de avondmarkt in Mere. “Ik mik op vier à vijf zetels en hoop op een schepenambt”, klinkt het bijzonder ambitieus.
Lees meer...
 
Paddenstoel zo groot als voetbal ontdekt in weide
zondag 20 augustus 2017
Paddenstoel zo groot als voetbal ontdekt in weideBambrugge - Yvan Fonck uit de Landsheerstraat in Bambrugge vond samen met zoontjes Ben en Luka een paddenstoel zo groot als een voetbal. "Met het warme en vochtige weer komen de kaboutertjes buiten. Deze zwam -met een diameter van bijna 30 centimeter- vonden we vandaag in het midden onze weide naast de woning. De weide wordt begraasd door schapen en ik heb ieder jaar wel paddestoelen en zwammen. Maar zo een exemplaar heb ik nog nooit aangetroffen."
Lees meer...
 
Miejer kermis in Miejer op vrijdagavond
woensdag 16 augustus 2017
Miejer kermis in Miejer op vrijdagavondMere - De zomerkermis van Mere heeft er met de nieuwe vzw ‘Miejer en Miejer’ nog een organisatie bij. Zij palmen het vrijdagavondprogramma in.
Lees meer...
 
Marc De Bel snuift jeugdsentiment in brouwerij De Glazen Toren
maandag 14 augustus 2017
Marc De Bel snuift jeugdsentiment in brouwerij De Glazen TorenMere/Kruishoutem - Opgegroeid en geboren naast brouwerij Coolsaet in Kruishoutem was het bezoek van jeugdauteur Marc De Bel aan brouwerij De Glazen Toren in Erpe-Mere een thuiskomen. “Door deze geuren voel ik me terug een knaap van zeven jaar”, vertelt De Bel.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6046