• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Paddenstoel zo groot als voetbal ontdekt in weide
zondag 20 augustus 2017
Paddenstoel zo groot als voetbal ontdekt in weideBambrugge - Yvan Fonck uit de Landsheerstraat in Bambrugge vond samen met zoontjes Ben en Luka een paddenstoel zo groot als een voetbal. "Met het warme en vochtige weer komen de kaboutertjes buiten. Deze zwam -met een diameter van bijna 30 centimeter- vonden we vandaag in het midden onze weide naast de woning. De weide wordt begraasd door schapen en ik heb ieder jaar wel paddestoelen en zwammen. Maar zo een exemplaar heb ik nog nooit aangetroffen."
Lees meer...
 
Miejer kermis in Miejer op vrijdagavond
woensdag 16 augustus 2017
Miejer kermis in Miejer op vrijdagavondMere - De zomerkermis van Mere heeft er met de nieuwe vzw ‘Miejer en Miejer’ nog een organisatie bij. Zij palmen het vrijdagavondprogramma in.
Lees meer...
 
Marc De Bel snuift jeugdsentiment in brouwerij De Glazen Toren
maandag 14 augustus 2017
Marc De Bel snuift jeugdsentiment in brouwerij De Glazen TorenMere/Kruishoutem - Opgegroeid en geboren naast brouwerij Coolsaet in Kruishoutem was het bezoek van jeugdauteur Marc De Bel aan brouwerij De Glazen Toren in Erpe-Mere een thuiskomen. “Door deze geuren voel ik me terug een knaap van zeven jaar”, vertelt De Bel.
Lees meer...
 
Gemeente koopt bos
maandag 14 augustus 2017
Vlekkem - Na de recente aankopen van bosgebied rond het gemeentelijk domein Steenberg koopt Erpe-Mere nu ook een bosje in Vlekkem. Dat ligt tussen Vlekkemdorp en de E40. Het bosje, tot nu toe eigendom van OCMW Gent, wordt gekocht voor de som van 14.275 euro.
Lees meer...
 
FC Mere steekt 29 ploegen in het nieuw
zondag 13 augustus 2017
FC Mere steekt 29 ploegen in het nieuwMere - Met een reusachtige operatie geleid door kledijverantwoordelijke Marc Meyers en zijn echtgenote Viviane werden alle 29 ploegen voetbalclub FC Mere net in het nieuw gestoken. “Dankzij verschillende sponsors slaagden we er in om elke ploeg een nieuwe wedstrijduitrusting te bezorgen bij de start van het nieuwe voetbalseizoen”, vertelt een tevreden voorzitter Dirk Vindevoghel.
Lees meer...
 
Evenbroekveld nog wat groter
zondag 13 augustus 2017
Erpe-Mere - De wegenis van de KMO-zone Evenbroekveld wordt nog een beetje groter. Na de recente uitbreiding blijkt dat de bedrijven aan het einde van de zone geregeld een losweg gebruiken waardoor heel wat modder op de weg belandt. Om daaraan iets te doen, zal de gemeente de grasdallen aan de achterste percelen vervangen door een betonweg.
 
Tim en Nathan pakken zilver op BK voor saunameesters
zaterdag 12 augustus 2017
Tim en Nathan pakken zilver op BK voor saunameestersErpe/Waregem/Dilbeek - Studenten Tim Bosman (21) uit Erpe en Nathan Pruvoost (22) uit Waregem kunnen straks binnen de ‘Aufgusswereld ‘ of saunawereld extra kennis op doen in Nederland, Polen, Duitsland en Italië.
Lees meer...
 
Zomerse pret bij Speelplein Tweeper
zaterdag 12 augustus 2017
Zomerse pret bij Speelplein TweeperErpe-Mere - Nog tot 23 augustus zorgt speelplein Tweeper Erpe-Mere voor een avontuurlijke en gevarieerd vakantiespelaanbod in en aan de oude gebouwen van school De Brug in de Steenstraat in Mere. “Deze zomer vangen we dagelijks gemiddeld 100 à 120 kinderen op, maar onze maximale bezetting bedraagt 145”, vertelt hoofdanimator Katrien Suys.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6042