• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Kinderopvang volgens inkomen
zaterdag 02 juni 2018
Erpe-Mere - Na jaren wachten komen er in Erpe-Mere opnieuw gesubsidieerde kinderopvangplaatsen bij. Daardoor kunnen binnenkort 41 kindjes opvang genieten terwijl de ouders betalen in functie van hun inkomen.
 
Heraanleg Lindekouter
vrijdag 01 juni 2018
Bambrugge - Het deel van de Lindekouter tussen de Oudenaardsesteenweg en de spoorweg staat voor belangrijke infrastructuurwerken. Aquafin zal er een gescheiden riolering aanleggen en het versleten wegdek wordt hersteld. Om de verkeersveiligheid te verhogen blijven twee uitwijkstroken behouden en komen er snelheidsdrempels. De totale kostprijs bedraagt 483.235 euro.
Lees meer...
 
Regularisaties zijn verkiezingsstunts
vrijdag 01 juni 2018
Erpe-Mere - Liberaal fractieleider Marc De Lat (Open Vld) is bijzonder hard voor de geplande regularisaties voor zonevreemde woningen in de Molenbeekvalleien in Erpe-Mere. "Na vijf jaar stilte komt dit dossier toevallig net voor de gemeenteraadsverkiezingen op tafel", hekelt de man.
Lees meer...
 
Olielek aan kerkhof
woensdag 30 mei 2018
Olielek aan kerkhofBambrugge - Een vrachtwagen van de gemeente veroorzaakte dinsdagochtend rond 9.30 uur een olievlek in de Tweekerkenstraat aan het kerkhof van Bambrugge. Oorzaak was een beschadigde olieleiding. Brandweerpost Lede ruimde het goedje op.
 
Fietsster gewond
woensdag 30 mei 2018
Bambrugge - In de Kwalestraat in Bambrugge raakte een personenwagen maandagochtend rond half acht een fietsster tijdens het inhalen. Volgens de politie raakte de fietsster daarbij licht gewond.
 
Beschonken chauffeurs betrapt
dinsdag 29 mei 2018
Erpe-Mere - Zaterdagnacht en zondagnacht betrapten interventieploegen van de politiezone Erpe-Mere/Lede twee dronken chauffeurs achter het stuur. Een eerste botste zaterdagnacht figuurlijk op een routinecontrole langs de Gentsesteenweg.
Lees meer...
 
Inbraak bij ramenfabrikant
dinsdag 29 mei 2018
Vlekkem - De firma Ramen Van Den Bossche kreeg het voorbije weekend ongewenst bezoek. De dieven raakten binnen in de raamfabriek langs de Windmolenstraat in Vlekkem door een schuifraam op de eerste verdieping. Het gebouw werd doorzocht, maar de buit bleef heel erg beperkt.
 
Stevige afvalbrand
dinsdag 29 mei 2018
Borsbeke/Burst - Een landbouwer die vrijdagavond iets voor 18 uur op een perceel aan Ravenskouterlos op de grens van Borsbeke met Burst tuinafval verbrandde, kreeg gezelschap van de vrijwilligers van brandweerpost Herzele. Die waren opgeroepen door passanten die de metershoge vlammen opmerkten.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6364