• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Motorrijder (71) zwaar gewond na botsing tegen overstekende wagen
dinsdag 06 februari 2018
Motorrijder (71) zwaar gewond na botsing tegen overstekende wagenBambrugge - Een 71-jarige motorrijder uit Herzele raakte maandagnamiddag zwaar gewond toen een vrouw van 53 uit Kluisbergen hem bij het oversteken van de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge geen voorrang verleende.
Lees meer...
 
VNJ verjaagt kwade wintergeesten met draaiende ‘hollepotten’
maandag 05 februari 2018
VNJ verjaagt kwade wintergeesten met draaiende ‘hollepotten’Erpe-Mere - Het Vlaams Nationaal Jeugdverbond (VNJ) van Erpe-Mere verjaagt traditioneel aan het einde van de winter alle kwade geesten. Dat gebeurde ook nu zaterdag door een wandeling met ‘hollepotten’. Die potten, doorboorde conservenblikken gevuld met houtskool, worden door de lucht gezwaaid zodat het vuur voldoende zuurstof krijgt.
Lees meer...
 
Mini tegen vangrail
maandag 05 februari 2018
Erpe-Mere - Een chauffeur van een Mini Cooper is zaterdagochtend gewond geraakt op de E40 tussen Wetteren in Erpe-Mere. De wagen belandde omstreeks 9.30 uur ter hoogte van de snelwegbrug in Vlekkem tegen de vangrail waarna de bestuurder naar het ziekenhuis werd gevoerd. Door het ongeval waren de linker- en middentrijstrook een tijde versperd.
 
Vld hekelt beveiliging Steenberg
maandag 05 februari 2018
Erpe-Mere - De kostprijs van 60.000 euro voor een beter toegangsbeheer in het gemeentelijk administratief centrum Steenberg in Erpe-Mere vindt Open Vld fors overdreven. Via een badgesysteem wordt het gemeentehuis opgedeeld in drie zones met toegangscontrole.
Lees meer...
 
Kerkhoven Aaigem en Bambrugge krijgen natuurlijk uitzicht
maandag 05 februari 2018
Aaigem/Bambrugge - Na de eerdere ingroening van de kerkhoven van Erpe en Erondegem, zal nu een zelfde operatie gebeuren voor de begraafplaatsen van Aaigem en Bambrugge. “We hebben lessen geleerd van wat vorige keer fout liep”, aldus milieuschepen Reinold De Vuyst (N-VA).
Lees meer...
 
Zware schouwbrand wordt net geen dakbrand
zondag 04 februari 2018
Zware schouwbrand wordt net geen dakbrandMere - Een bijzonder zware schoorsteenbrand in de Hollandstraat in Mere (Erpe-Mere) werd zaterdagavond omstreeks 21.30 uur maar net op tijd opgemerkt.  De vrijwilligers van brandweerpost Aalst konden gelukkig vermijden dat de houten dakconstructie in vlammen op ging.
Lees meer...
 
Sportraad lauwert sportieve en sportverdienstelijke inwoners
zondag 04 februari 2018
Sportraad lauwert sportieve en sportverdienstelijke inwonersErpe-Mere - De huldiging van de sportkampioenen en de verkiezing van de sportlaureaten door de sportraad en sportdienst telde dit jaar 11 kandidaten sportlaureaten en 10 kampioenen. Laureaat competitief in clubverband volwassenen werd jiu-jitsuclub Musashi Ryu. Individueel ging deze titel naar loopster Kathleen Steenhaut voor kandidaten Jill De Brouwer (atletiek), Vince D’Haese (bowling) en Remke Den Herder (jiu jitsu).
Lees meer...
 
Geboortebos met 800 bomen
zondag 04 februari 2018
Erpe-Mere - Het domein Steenberg krijgt binnenkort een echt geboortebos. Tot nu toe werd jaarlijks één symbolische boom geplant voor de pasgeborenen, maar daarin komt verandering. Op de recent aangekochte weiden achter het voetbalveld richting autosnelweg zullen binnenkort samen met tal van jonge ouders 800 bomen geplant worden. Ook Natuurpunt zou de uitbreiding van het domein Steenberg gebruiken om extra waterpoelen voor onder andere kamsalamanders te voorzien.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 6177