• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Schouwbrand
vrijdag 09 februari 2018
Erpe - In de Honegemstraat in Erpe werd donderdagavond omstreeks 21 uur een schoorsteenbrand opgemerkt. Brandweerpost Aalst kwam ter plaatse en deed het nodige om erger te voorkomen.
 
Kruisen steenweg niet mogelijk aan Bosstraat
vrijdag 09 februari 2018
Mere - Automobilisten die van en naar Mere rijden via de Oudenaardsesteenweg, Bosstraat en Loskadestraat moeten volgende week tijdens de krokusvakantie rekening houden met een gewijzigde verkeerssituatie. Wegens werken aan de nutsvoorzieningen zal het ter hoogte van de verkeerslichten niet mogelijk zijn de steenweg te kruisen.
Lees meer...
 
Steenpuin op straat
vrijdag 09 februari 2018
Steenpuin op straatErpe - In de Zevekootstraat in Erpe belandde donderdagmiddag rond 15 uur steenpuin op straat. Een ploeg van brandweerpost Aalst maakte de weg terug vrij.
 
Straat afgesloten door olie en vorst
vrijdag 09 februari 2018
Lede - De Overimpestraat in Lede was woensdagavond een hele poos afgesloten. Oorzaak was een mazoutspoor. Vrijwilligers van brandweerpost Lede spoten het goedje weg, maar het water vroor aan en zorgde voor een gevaarlijk glad wegdek. De gemeentelijke stroodiensten werden opgevorderd en pas toen de weg opnieuw veilig was, werd de straat opnieuw opengesteld voor het verkeer.
 
Vriendengroep wil 24 uur onafgebroken fietsen en lopen voor kankerpatiŽnten
donderdag 08 februari 2018
Vriendengroep wil 24 uur onafgebroken fietsen en lopen voor kankerpatiŽntenBerlare/Burst - Een snelgroeiende hersentumor in het hoofdje van de vijfjarige Robbe uit Berlare is de inspiratie voor acht sportievelingen uit de regio Erpe-Mere. “Eind vorig jaar viel het verschrikkelijke verdict bij het zoontje van mijn collega. Omdat ik niet aan de zijlijn wou staan, spraken we met onze vrienden af lopend aan te knopen bij de ‘24 uur fietsen tegen kanker’-actie van Tom Burms begin maart in Burst”, vertelt Nico Meerpoel.
Lees meer...
 
Arbeiders gewond door ontplofte gasteller
woensdag 07 februari 2018

Arbeiders gewond door ontplofte gastellerBurst - In de nieuwe wijk langs de Ninovestraat in Burst raakten dinsdagvoormiddag twee arbeiders gewond nadat het fout liep bij het controleren van de gasleidingen. Voor die controle werden de met lucht gevulde leidingen met een compresseur onder druk gebracht. Om onduidelijke redenen ging het daarbij fout en ontplofte de gasteller.

 

Lees meer...
 
Houten chalets Scouts Kievit tegen de vlakte
woensdag 07 februari 2018
Houten chalets Scouts Kievit tegen de vlakteErpe-Mere - De zware kranen die al een tijdje klaar stonden, werkten gisteren de oude chalets op het domein Steenberg tegen de vlakte. Vorige week werd het dak al verwijderd, maar nu is de volledige constructie zo goed als volledig verdwenen.
Lees meer...
 
Wandelpad heraangelegd
woensdag 07 februari 2018
Aaigem - De voorbije dagen waren arbeiders in de weer om het wandelpad langs het Blauwbos in Mere terug vlak te leggen. Daardoor kan je voortaan terug comfortabel en veilig te voet of per fiets van aan de vijver of Duivelshoek tot aan de Landries en Gotegemveld in Aaigem.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6177