• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Vld betreurt combinatie werken-speelstraat
vrijdag 08 september 2017
Mere - De nieuwe VLD-kopman Kevin Van Impe betreurt dat de onaangekondigde afsluiting van de Magerstraat in Mere dit weekend bijkomend gepaard gaat met het afsluiten van de Beekstraat als speelstraat.
Lees meer...
 
Gordijn vat vuur
maandag 04 september 2017
Erpe - In een huis langs de Dorpsstraat in Erpe vatte zondagavond omstreeks 21 uur een gordijn vuur. Oorzaak was een staande lamp die te dichtbij stond. Brandweerpost Aalst kwam ter plaatse. De pompiers ventileerden de woning. Die liep lichte rookschade op, maar niemand raakte gewond.
 
Zware schade door brandende isolatie
maandag 04 september 2017
Zware schade door brandende isolatieAaigem - Een woning langs Griet in Aaigem raakte zaterdagavond zwaar beschadigd door een brand. Het vuur ontstond nadat de eigenaar zijn houtkachel aanzette. “Plots gingen in het ganse huis de rookmelders af”, vertelt de man.
Lees meer...
 
Zwaar vandalisme tijdens kermis
maandag 04 september 2017
Erpe - In de omgeving van de kermis in Erpe werden het voorbije weekend zowel vrijdag- als zaterdagnacht zware baldadigheden uitgehaald. Bloempotten sneuvelden, autospiegels werden afgeschopt, ruitenwissers losgerukt en een brievenbus leeggeroofd.
Lees meer...
 
Scholierentreintje vroeger uit vakantie
vrijdag 01 september 2017
Erpe-Mere/Aalst - De NMBS laat al vanaf vrijdag 1 september opnieuw treinen rijden op L82 tussen Burst en Aalst. In principe rijden op die lijn enkel ‘P’ of piekuurtreinen, maar op andere lijnen rijden die P-treinen pas uit vanaf maandag 4 september.
Lees meer...
 
AED-toestel in Restaurant Gozar
woensdag 30 augustus 2017
AED-toestel in Restaurant GozarErpe - Zaakvoerder Wim Van Damme van restaurant Gozar in Erpe plaatste net een AED-toestel in zijn zaak. "Wanneer iemand in de zaak, op straat of in de buurt een hartstilstand doet, kan zo snel gereageerd worden", vertelt hij.
Lees meer...
 
Fietser aangereden
woensdag 30 augustus 2017
Erondegem/Oordegem - Een fietser raakte maandagochtend omstreeks 11.20 uur gewond na een aanrijding met een wagen op Erondegemdorp. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gevoerd. Enkele uren eerder botsten rond half negen ook twee vrachtwagens op het kruispunt van de Grote Steenweg N9 met de Wijde Wereld in Oordegem. Hier raakte niemand gewond.
 
Nieuwe turnleerkracht
woensdag 30 augustus 2017
Aaigem - De Sint-Vincentiusschool van Aaigem verwelkomt vrijdag Jolien D'Haese (26) uit Erondegem. Zij neemt de taak als turnleerkracht over van Danny Van Boxstael die in juni met pensioen ging.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6046