• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Fietser aangereden
woensdag 30 augustus 2017
Erondegem/Oordegem - Een fietser raakte maandagochtend omstreeks 11.20 uur gewond na een aanrijding met een wagen op Erondegemdorp. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gevoerd. Enkele uren eerder botsten rond half negen ook twee vrachtwagens op het kruispunt van de Grote Steenweg N9 met de Wijde Wereld in Oordegem. Hier raakte niemand gewond.
 
Nieuwe turnleerkracht
woensdag 30 augustus 2017
Aaigem - De Sint-Vincentiusschool van Aaigem verwelkomt vrijdag Jolien D'Haese (26) uit Erondegem. Zij neemt de taak als turnleerkracht over van Danny Van Boxstael die in juni met pensioen ging.
 
Schoolse grasweide omgevormd tot 'buitenklassen'
dinsdag 29 augustus 2017
Schoolse grasweide omgevormd tot 'buitenklassen'Erpe - De voorbije weken werd hard gewerkt om de grasweide achter de Sint-Martinusschool in Erpe vier nieuwe schoolse bestemmingen te geven. “De groene omgeving was prachtig, maar te weinig te benutten”, vertelt directeur Steven Verhofstadt.
Lees meer...
 
Geen doorgang aan Delhaize
dinsdag 29 augustus 2017
Bambrugge - Door de werken aan de Delhaize in Bambrugge is het kruispunt aan de Katstraat woensdagvoormiddag 30 augustus van 6 tot 12 uur afgesloten. Het verkeer moet omrijden langs de Landsheerstraat en Tweekerkenstraat via Burst en Zonnegem.
 
Seingever krijgt klappen van agressieveling
maandag 28 augustus 2017
Seingever krijgt klappen van agressievelingMere - Tijdens de Grote Prijs Lucien van Impe donderdag, kreeg seingever David De Smet uit Mere klappen van een agressieveling. "Die kerel was kwaad omdat zijn vrouw de Beekstraat niet mocht indraaien. Hij vloog op mij af en verkocht mij een slag op mijn slaap. Daarna bedreigde hij ook nog enkele toeschouwers die mij ter hulp schoten", vertelt David nog steeds aangedaan.
Lees meer...
 
Kunstwerken gestolen
maandag 28 augustus 2017
Erondegem - Langs de Gentsesteenweg in Erondegem werd ingebroken in een onbewoond huis. Verschillende antieke beelden werden gestolen. De politie onderzoekt de zaak.
 
Jeugdvoetballers gezocht
zondag 27 augustus 2017
Aaigem - SK Aaigem is nog op zoek naar extra jeugdspelers. Jongelui geboren in 2003, 2004, 2011 of 2012 zijn nog steeds welkom. Meer info op de trainingen vanaf woensdag 30 augustus, via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of 0479/30.08.60.
 
Lefgozer Redant wil Vld verpulveren
maandag 21 augustus 2017
Lefgozer Redant wil Vld verpulverenErpe-Mere - De nieuwe lijst waarmee gewezen VLD’er Hedwig Redant volgend jaar naar de kiezer trekt, heet LEF. Dat bleek het voorbije weekend tijdens de avondmarkt in Mere. “Ik mik op vier à vijf zetels en hoop op een schepenambt”, klinkt het bijzonder ambitieus.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6042