• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Te hoog geladen kraan vast onder snelwegbrug E40
dinsdag 05 juni 2018
Te hoog geladen kraan vast onder snelwegbrug E40Erpe-Mere - Het domein Steenberg bracht nog meer ongeluk maandagmiddag. Een vrachtwagenchauffeur van een firma uit Geraardsbergen botste iets voor 15 uur tegen de snelwegbrug van de E40 in Erpe-Mere met een net op het domein Steenberg opgeladen graafkraan.
Lees meer...
 
Broodautomaat leeggeroofd
dinsdag 05 juni 2018
Burst - Een dief slaagde er vrijdag in om de broodautomaat in de Stationsstraat in Burst open te breken. Dat gebeurde niet alleen omwille van de honger, want naast een brood werd ook voor 200 euro aan muntstukken gestolen.
 
Loos brandalarm in drukkerij Het Volk
maandag 04 juni 2018
Erpe-Mere - Een ontsnapte wolk stoom activeerde zondagmorgen omstreeks 1.30 uur het brandalarm van de Corelio-drukkerij tegenover het containerpark van Erpe-Mere. De brandweer werd veiligheidshalve ter plaatse gestuurd, maar uiteindelijk bleek er niks aan de hand.
 
Extra zakcentje voor vakantiekampen
zondag 03 juni 2018
Erpe-Mere - Jeugdbewegingen Chiro Liebel, Chiro Mere en KSA Erpe krijgen van de gemeente 70% van de sinds 2016 betaalde energierekeningen terugbetaald. Een mooi extra zakcentje voor de komende zomerkampen.
Lees meer...
 
Ontwikkeling site De Swaef stuit op nieuwe ‘njet’
zaterdag 02 juni 2018
Ontwikkeling site De Swaef stuit op nieuwe ‘njet’Erpe - De ontwikkeling van de site De Swaef tegenover de KMO-zone Evenbroekveld in Erpe-Mere stuit op een nieuwe ‘njet’. De Raad voor Vergunningsbetwistingen vernietigde de vergunning voor de bouw van 38 bedrijfsunits langs de N46. “Een donderslag bij heldere hemel, maar we blijven ijveren voor een inplanting op deze locatie”, reageert Erik Everaert van projectontwikkelaar BVI.
Lees meer...
 
Julie (10) naar WK bmx in Azerbeidzjan
zaterdag 02 juni 2018
Julie (10) naar WK bmx in AzerbeidzjanErondegem - Een kleine bmx-fiets brengt Julie Geers (10) uit Erondegem zowat overal ter wereld. Momenteel arriveerde ze net in Baku, Azerbeidjan. Daar neemt ze woensdag deel aan het wereldkampioenschap bmx.
Lees meer...
 
Geen propere verkiezingscampagnes
zaterdag 02 juni 2018
Erpe-Mere - Er komen geen afspraken tussen de politieke partijen om voor de verkiezingen van oktober duurzaam campagne te voeren. Op het voorstel van sp.a om samen rond de tafel te zitten reageerde enkel CD&V positief. Bij de andere partijen bleef het doodstil.
Lees meer...
 
Nieuw gemeenteraadslid
zaterdag 02 juni 2018
Erpe-Mere - Miep Van Melkebeke uit Burst heeft dinsdagavond de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid voor N-VA in Erpe-Mere. De gewezen schoonmoeder van regionaal boegbeeld Sarah Smeyers vervangt dierenarts Rie Van den Broeck uit Mere die niet langer in de gemeente woont.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 6364