• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Peter D"Herde is vierde beste Homo Universalis
zaterdag 09 juni 2018
Peter Derde is vierde beste Homo UniversalisMere - Creatieve duizendpoot en speelvogel Peter D'Herde uit Mere moest gisterenavond de duimen leggen in de zoektocht naar de Homo Universalis van Iedereen Beroemd op één. Een te hoog stressniveau deed hem de das om.
Lees meer...
 
Sp.a pleit voor betere communicatie
zaterdag 09 juni 2018
Erpe-Mere - Gemeenteraadslid Anja Vanrobaeys van oppositiepartij sp.a vindt dat de gemeentelijke communicatie beter kan. “Er is geen duidelijke aanpak en veel zaken worden niet of laattijdig gecommuniceerd. Degelijke communicatie lever je niet tussen de soep en de patatten”, stelt ze.
Lees meer...
 
Opgestapte Redant eist vertrek Callaert voor terugkeer naar Open Vld
vrijdag 08 juni 2018
Hedwig Redant - Ive CallaertErpe-Mere - Gemeenteraadslid Hedwig Redant (L.E.F.) van Erpe-Mere voert momenteel gesprekken met het nationale vld bestuur over een terugkeer naar de liberale stal. "Ik wil terugkeren, maar voorzitter Callaert moet buiten", stelde hij gisteren onomwonden op radio City Music Aalst.
Lees meer...
 
Vierde plek voor Julie (10) op Wereldkampioenschap bmx
vrijdag 08 juni 2018
Vierde plek voor Julie (10) op Wereldkampioenschap bmxErondegem - De derde deelname van Julie Geers aan het wereldkampioenschap bmx in Azerbeidjan eindigde helaas net naast het podium. Geers werd vierde.
Lees meer...
 
Zware hinder door afgereden slagboom
donderdag 07 juni 2018
Zware hinder door afgereden slagboomErpe-Mere - De avondspits in Erpe-Mere verliep woensdag bijzonder moeilijk. Oorzaak was een afgereden slagboom van de overweg op de Oudenaardsesteenweg. Verkeer mocht die tijdens de herstellingwerken niet kruisen waardoor het verkeer werd omgeleid langs Loskadestraat en Bosstraat enerzijds en het industriepark en Erondegem anderzijds.
Lees meer...
 
Deelnemers gezocht voor garageverkoop
donderdag 07 juni 2018
Mere - De inwoners van de Beekstraat, Koutergatstraat, Hollandstraat, Vondelbrug, Beekkantstraat, Blokmanstraat, Visser, Achterstraat (tot kruispunt Doorsteekstraat) en Langestraat van Mere organiseren op zaterdag 7 juli van 10 tot 16 uur een garageverkoop. Meer info en inschrijven via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Arbeider gewond tijdens bouwwerken cultuurhuis op Steenberg
dinsdag 05 juni 2018
Arbeider gewond tijdens bouwwerken cultuurhuis op SteenbergErpe-Mere - Een gewonde arbeider moest maandagochtend met behulp van de brandweer en een torenkraan geëvacueerd worden uit de bouwput voor het cultureel centrum. Een spijtige start voor het grootse project aan de inrit van het domein Steenberg in Erpe-Mere.
Lees meer...
 
Arbeider klem onder metaalplaat
dinsdag 05 juni 2018
Bambrugge - Bij de bouw van Residentie Steenberg, op een steenworp van het gelijknamige gemeentelijk domein van Erpe-Mere, raakte maandagochtend nog een bouwvakker zwaar gewond. Ook hier lag een menselijke fout aan de basis.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 6364