• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Newtec blijft 'Factory of the Future'
maandag 12 februari 2018
Erpe-Mere - De fabrikant van onderdelen voor satellietcommunicatie Newtec uit Erpe-Mere velengt de in 2015 behaalde titel 'Factory of the future'. Die beslissing van Agoria, de federatie van de bedrijven van de Belgische technologische industrie, is een serieuze opsteker met internationale weerklank voor het bedrijf dat zich tegenwoordig ook toespitst op de medische sector en lucht-, zee- en ruimtevaart.
Lees meer...
 
Carnavalsvakantie goed gestart
zondag 11 februari 2018
Carnavalsvakantie goed gestartRegio - Onder een stralende zon werd al voor de start van de krokusvakantie in en in de buurt van heel wat scholen in de regio carnaval gevierd. Onder meer de leerlingen van de Sint-Franciscusschool van Erondegem lieten zich van hun strafste kant zien met delegaties clowntjes, smileys, legoblokken, De Kampioenen en de dreambaby's.
 
Crash na politieachtervolging door carnavalsoptocht
zaterdag 10 februari 2018
Erpe-Mere/Haaltert - Verschillende politiewagens zetten vrijdagmiddag rond 13.30 uur ter hoogte van GAC Steenberg langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere de achtervolging in op een vluchtende wagen. Die crashte uiteindelijk 10 kilometer verderop in de buurt van de Colruyt van Haaltert.
Lees meer...
 
Delicious Fried Chicken wil regio veroveren
zaterdag 10 februari 2018
Delicious Fried Chicken wil regio veroverenErpe-Mere - Na frituren, pizzeria’s, kebab- en pitazaken wordt de nieuwe snelle hap gefrituurde kip. Met dat idee startte Tijari Mansour een maand geleden een eigen Delicious Fried Chicken in Erpe-Mere. “Mijn inspiratie komt van het bekende KFC, maar de overrompeling die volgde overtreft mijn stoutste dromen”, vertelt de man die al plannen heeft om bijkomende vestigingen te openen in Aalst en Wetteren.
Lees meer...
 
Daders inbraak krantenwinkel Famica opgepakt
zaterdag 10 februari 2018
Burst - Agenten van de politiezone Erpe-Mere/Lede konden donderdagnacht een doorbraak forceren in het onderzoek naar de inbraak en diefstal bij krantenzaak Famica in Burst. Daar werd in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 februari  een grote hoeveelheid sigaretten, tabak en wisselgeld gestolen.
Lees meer...
 
Testbericht BIN-alarm
zaterdag 10 februari 2018
Erpe-Mere - Ruim drie maanden na de officiële oprichting van het Buurt Informatie Netwerk (BIN) voor Bambrugge en Burst zullen nu eindelijk de eerste testberichten verstuurd worden. Een eerdere poging mislukte waardoor de gemeente moest investeren in nieuwe apparatuur.
Lees meer...
 
Winters uitwaaien met Natuurpunt
zaterdag 10 februari 2018
Ottergem - Natuurpunt Erpe-Mere organiseert op zondag 11 februari een natuurwandeling door het winterse februari. Vertrekpunt is Ottergemdorp om 14.30 uur. Tijdens de wandeling zal de stand van zaken rond het windmolenpark toegelicht worden. Deelnemen is gratis.
 
Aldi waarschuwt voor Lychees
vrijdag 09 februari 2018
Regio - Wie recent lychees in een verpakking van 250 gram kocht in een Aldi in de regio Erpe-Mere is best voorzichtig. In lotnummer GGN 4050373428792, met de vermelding L-014841 of L-14752 of L-14914 of L-15017 of L-15107 werd een te hoge concentratie van sulfiet vastgesteld.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 6177