• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Sloop gemeenteschool luidt start nieuwbouw in
vrijdag 15 september 2017
Sloop gemeenteschool luidt start nieuwbouw inErondegem - Aannemer John Hannes is deze week gestart met de sloop van de gemeenteschool in Erondegem. Met zware kranen werden dak en muren van de oudste schoolgebouwen, die dateren van 1933, naar beneden gehaald om plaats te maken voor een nieuwbouw. De gemeente gaat daarvoor in zee met een private ondernemer om het wachten op subsidies te omzeilen.
Lees meer...
 
Slagerij lanceert automaat voor vlees- en charcuterie
donderdag 14 september 2017
Slagerij lanceert automaat voor vlees- en charcuterieMere - Mensen die ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of op zondag vlees willen kopen, kunnen daarvoor sinds deze week terecht in de Steenstraat in Mere. Voor Slagerij Kris werd een automaat geplaatst waardoor er in de streek naast de talrijke automaten voor brood-, aardappelen en fruit nu ook een vleesautomaat te vinden is.
Lees meer...
 
Anoushka maakt na 27 jaar droom waar
woensdag 13 september 2017
Anoushka maakt na 27 jaar droom waarMere - Met de opening van Anoushka's Fashion Boutique maakt Anoushka Van Pelt op de hoek van de Beekstraat en Beekkantstraat in Mere haar droom waar. "Ik werkte 27 jaar tegen mijn goesting in de zaak van mijn vader", vertelt ze. Toch was het in die zaak dat ze haar huidige man Hewdig Redant leerde kennen.
Lees meer...
 
Zomersportkampen blijven in trek
dinsdag 12 september 2017
Zomersportkampen blijven in trekErpe-Mere - De zomersportkampen ingericht door de Sportdienst van Erpe-Mere in augustus waren alweer een succes. “Met een 280-tal jonge sportieve deelnemers hadden onze kampen ook dit jaar een mooie opkomst”, vertelt sportpromotor Jens Gits.
Lees meer...
 
Schouwbrand
maandag 11 september 2017
Aaigem - De brandweerposten van Herzele en Aalst werden zaterdagavond iets na 21 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Leverstraat in Aaigem. Door het snelle optreden bleef de schade beperkt, maar de brandweer waarschuwt nu het terug kouder wordt om alert te zijn bij het aansteken van de verwarming.
Lees meer...
 
96 deelnemers voor voetbalkamp
zondag 10 september 2017
96 deelnemers voor voetbalkampAaigem - Het vierde zomervoetbalkamp als afsluiter van de vakantie bij voetbalclub SK Aaigem kende dit jaar een recordopkomst. “Met 96 jonge voetballertjes verpulverden we onze voorgaande records”, vertelt een tevreden jeugdcoördinator Robin Paerewijck.
Lees meer...
 
Streekgenoten als FC De Kampioenen in zeepkistrace
zaterdag 09 september 2017
Streekgenoten als FC De Kampioenen in zeepkistraceErpe-Mere/Gijzegem - Kris Verhofstadt, Jerry Van Geert, Bart De Mil en Bart Elaut uit Erpe-Mere en Gijzegem strijden op zondag 10 september met een zelfgemaakte zeepkist mee tijdens de Red Bull zeepkistenrace in Kluisbergen. "Een serieuze uitdaging op een parcours met een hellingsgraad van 12%, trappen, kasseien, een schans en een carwash." Daarom besteedde het viertal heel wat tijd aan een stevige kist.
Lees meer...
 
Vandalisme op stationsparking
zaterdag 09 september 2017
Burst - Op de stationsparking in Burst werd donderdagavond de achterruit van een wagen met een steen uitgeslagen. De eigenaar doet een oproep naar ooggetuigen. Wie iets zag, kan dat melden aan de politie via 053/60.64.64.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 6046