• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuwe Aldi is overzichtelijker en klantvriendelijker
donderdag 15 februari 2018
Nieuwe Aldi is overzichtelijker en klantvriendelijkerErpe-Mere - Zes maanden nadat de oude winkel van Aldi op de hoek van de Oudenaardsesteenweg en het industriepark in Erpe-mere werd gesloopt, opende gisteren een gloednieuwe winkel. Die oogt opmerkelijk groter, luxueuzer en frisser.
Lees meer...
 
Verstopte schoorsteen
donderdag 15 februari 2018
Burst - Langs Stokt in Burst werd woensdagochtend omstreeks 11 uur een schoorsteenbrand opgemerkt in een achterbouw. Dankzij een snelle interventie van zowel brandweerpost Aalst als Herzele bleef de schade heel erg beperkt.
 
Fietser vliegt door de lucht na aanrijding: chauffeur vlucht weg
woensdag 14 februari 2018
Fietser vliegt door de lucht na aanrijding: chauffeur vlucht wegErpe-Mere - In de industriezone van Erpe-Mere pleegde dinsdagochtend iets voor 7 uur een chauffeur vluchtmisdrijf nadat hij een fietser aanreed. De fietser liep verschillende kneuzingen op. Beelden van een bewakingscamera tonen de ernst van de aanrijding. Politie en Parket doen een oproep naar getuigen.
Lees meer...
 
Politie rolt internationale inbrekersbende op
dinsdag 13 februari 2018
Erpe-Mere - De Roemenen die vorige week tijdens de anti-inbraakactie in Erpe-Mere werden opgepakt, maken deel uit van een internationaal vertakte inbrekersbende. Het onderzoek is intussen ver gevorderd.
Lees meer...
 
Verdacht trio Roemenen zoekt 'werk'
dinsdag 13 februari 2018
Aaigem - De politie controleerde zondagochtend een wagen met Roemeense nummerplaat die verdacht veel interesse vertoonde voor de huizen langs Hazelbeek. De drie inzittenden verklaarden na een zeer uitgebreide controle 'werk' te zoeken op een boerderij in de buurt.
 
Antiek gestolen
dinsdag 13 februari 2018
Erpe - Dieven sloegen zondagavond achteraan een huis langs de Gentsesteenweg in Erpe een ruit uit. Eens binnen stalen ze een antieke muziekdoos en ander materiaal. Wie tussen 20 en 22 uur iets verdacht opmerkte, mag dat laten weten aan de politie via 053/60.64.64.
 
Achtervolgde chauffeur was onder invloed
maandag 12 februari 2018
Erpe-Mere/Haaltert - Paniek omwille van de politiecontrole was de enige reden waarom een chauffeur vrijdagmiddag ter hoogte van Steenberg in Erpe-Mere wegvluchtte van de politie. De man kon uiteindelijk worden opgepakt.
Lees meer...
 
Melanie (29) zorgt voor heropening Kunst- en Knutselatelier
maandag 12 februari 2018
Melanie (29) zorgt voor heropening Kunst- en KnutselatelierErpe-Mere - Melanie De Saeger, de nieuwe begeleidster van Kladder en Atelier EM, gooit vanaf woensdag 14 februari de deuren van het gemeentelijk Kunst- en Knutselatelier langs de Gentsesteenweg in Erondegem terug open. Daardoor kan het schooljaar ook hier terug starten.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 6177