• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Steenpuin gedumpt op voetbalparking
dinsdag 19 september 2017
Bambrugge - Op de parking van voetbalclub KRC Bambrugge langs de Lindekouter werd net voor het weekend een forse hoeveelheid steenpuin gedumpt. "Wij betreuren dit ten zeerste en hebben zowel de gemeente als de politie ingelicht", vertelt voorzitter Stefan Gabriels. Wie iets zag of informatie heeft, kan dat in alle discretie laten weten aan de politie via 053/60.64.64.
 
Drie streekgenotes naar finale Miss BelgiŽ
dinsdag 19 september 2017
Erpe-Mere/Herzele - De gemeente Erpe-Mere levert voor de prefinale van de Miss België 2018 liefst drie kandidates. Zondagavond werden verkiezingen voor de provincie Oost-Vlaanderen afgerond en daaruit bleek dat Imani Sonck en Celien Van Impe uit Mere, de laatste dankzij een Crown Card, allebei de volgende ronde halen. Nieke De Vuyst uit Ressegem, Chiroleidster bij Klim Op Aaigem, werd tweede eredame. Daar bovenop mocht ze ook nog de 'Charity'-prijs in ontvangst nemen.
 
Nummerplaat gestolen
dinsdag 19 september 2017
Erondegem - Langs de Zandstraat in Erondegem werd in de nacht van zaterdag op zondag een nummerplaat gestolen. Vermoedelijk willen de daders die nummerplaat gebruiken om zich vervolgens ongestraft en onidentificeerbaar in het verkeer te begeven.
 
Dure Audi A4 gestolen en teruggevonden
maandag 18 september 2017
Bambrugge - Een dure Audi A4 Complete S-line die in de nacht van zaterdag op zondag gestolen werd langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge, werd ekele uren later al terug gevonden. "We ontdekten zondagochtend om zes uur dat onze wagen verdwenen was op de parking van ons appartement schuin tegenover Café De Fijnen", vertelt Matthias Coppens.
Lees meer...
 
Oververhitte mazoutkachel
maandag 18 september 2017
Borsbeke/Burst - In de Callebautdreef op de grens van Borsbeke met Burst werd zaterdagmiddag maar net op tijd een op hol slaande mazoutkachel ontdekt. Door een probleem met de toevoer raakte de kachel totaal oververhit en vulde een woning zich met rook.
Lees meer...
 
KWB-stappers trotseerden dodentocht
zaterdag 16 september 2017
KWB-stappers trotseerden dodentochtMere - Vier moedige stappers van KWB Mere stapten samen de recentste Dodentocht in Bornem uit. Voor Jan Eeckhout was dit al de vierde keer en met zijn ervaring nam hij Patrick Van Vaerenbergh, Willy Hubloux en Alain Van Impe mee op sleeptouw.
Lees meer...
 
Landriesburen ruimden samen zwerfvuil
zaterdag 16 september 2017
Landriesburen ruimden samen zwerfvuilAaigem - Een tiental inwoners van Landries in Aaigem gingen tijdens de zomer een voormiddag samen op stap om over een afstand van 7 kilometer zwerfvuil in hun buurt te ruimen. Uiteindelijk haalden ze zo een 100-tal kilogram vuil op. Dat werd gesorteerd en afgevoerd door arbeiders van de gemeente.
Lees meer...
 
Gerda Van Steenberge (51) maakte politieke comeback bij N-VA
vrijdag 15 september 2017
Gerda Van Steenberge (51) maakte politieke comeback bij N-VAAaigem - Gewezen Vlaams Blok/Belang senator, volksvertegenwoordiger en Vlaams parlementslid Gerda Van Steenberge uit Aaigem (Erpe-Mere) zal voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar op de lijst van N-VA staan. “Van de nationale politiek heb ik mijn buik vol, maar als je op gemeentelijk niveau iets wil realiseren, is dit de enige weg”, luidt het vol overtuiging.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 6046