• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Kopstaartbotsing aan spooroverweg
vrijdag 15 juni 2018
Kopstaartbotsing aan spooroverwegErpe - Een wagen die donderdagavond rond 19 uur op de Oudenaardsesteenweg in Erpe richting Vijfhuizen reed, merkte te laat op dat zijn voorligger stil stond voor de spooroverweg aan de treinhalte Erpe-Mere. De chauffeurs kwamen met de schrik vrij, maar door het ongeval was er ter hoogte van frituur Happy wel beperkte hinder voor het verkeer.
 
Tweede rummikubb-cup
vrijdag 15 juni 2018
Aaigem - Op het voetbalveld van SK Aaigem langs de Lange Munt kan je op zondag 24 juni deelnemen of kijken naar de Rummikubb Cup 2. Info en inschrijven voor de prijs van 25 euro per team (3 tot 6 personen) via www.kubbfederatie.be of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Deelnemers gezocht voor garageverkoop
donderdag 14 juni 2018
Mere - De inwoners van de Beekstraat, Koutergatstraat, Hollandstraat, Vondelbrug, Beekkantstraat, Blokmanstraat, Visser, Achterstraat (tot kruispunt Doorsteekstraat) en Langestraat van Mere organiseren op zaterdag 7 juli van 10 tot 16 uur een garageverkoop.
Lees meer...
 
Barbecue bij Sint-Cecilia
dinsdag 12 juni 2018
Erpe - De koninklijke harmonie Sint-Cecilia Erpe organiseert op zaterdagavond 23 en zondagmiddag 24 juni een barbequeweekend. Dit heeft plaats in de Sint-Martinusschool in de Botermelkstraat.
Lees meer...
 
Bromfietser aangereden
maandag 11 juni 2018
Bromfietser aangeredenMere - Net voor de start van de wielerwedstrijd Dwars door de Vlaamse Ardennen werd in Mere een bromfietser aangereden. Die reed op de Oudenaardsesteenweg richting Burst toen een bestuurder hem niet opmerkte op het kruispunt met Bosstraat en Ottergemstraat.
Lees meer...
 
Fietser gewond na botsing
maandag 11 juni 2018
Erpe - Ter hoogte van Peugeotgarage Van der Sype in Erpe is zaterdagochtend een wielertoerist gewond geraakt. De fietser reed op de Oudenaardsesteenweg richting E40 toen een jeep iets voor het spoorwegviaduct een achterwaarts manoeuvre op het fietspad maakte.
Lees meer...
 
Pasar met 28 stappers op ‘mei’-bedevaart naar Halle
zondag 10 juni 2018
Pasar met 28 stappers op ‘mei’-bedevaart naar HalleAaigem - De maand mei is traditioneel de maand van de Mariaverering en dat gebruik houdt de Aaigemse Pasar-afdeling nog steeds in leven. Een ruime delegatie deelnemers verzamelde eind mei om 7.30 uur aan de trappen van de kerk van Aaigem. Negen kilometer verderop, aan de kerk van Meerbeke, kregen ze het gezelschap van nog een aantal stappers waardoor het gezelschap uiteindelijk 28 bedevaarders telde.
Lees meer...
 
Onderwijsstudente Jolien (21) op stage naar Zuid-Afrika
zondag 10 juni 2018
Onderwijsstudente Jolien (21) op stage naar Zuid-AfrikaErpe - De 21 jarige studente lager onderwijs Yolien Hoebeeck uit Erpe heeft er net een bijzondere stage opzitten. Samen met enkele medestudenten trok ze van 16 februari tot 16 mei naar Zuid-Afrika. Ze stond er voor de klas van de rijke Laerskool Hugo Rust in de stad Wellington en de fel contrasterende Klapmuts Primary School in het drop Klapmuts.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 6364