• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Drie podiumplaatsen op EK voor Musashi Ryu
zondag 06 mei 2018
Drie podiumplaatsen op EK voor Musashi RyuErpe-Mere - Jiu-Jitsu Musashi Ryu zette een indrukwekkende prestatie neer op het Europees Kampioenschap RA in het Nederlandse Tilburg. “Het Belgisch team telde 27 atleten en bezette tussen uiterst sterkte kandidaten uit Italië, Spanje en Roemenië liefst negen podiumplaatsen. Drie daarvan werden geleverd door leden van onze club”, vertelt een tevreden coach Steven Van Hauwermeiren.
Lees meer...
 
Krinkels brengt groene vingers naar Oost-Vlaanderen
zondag 06 mei 2018
Krinkels brengt groene vingers naar Oost-VlaanderenErpe-Mere - De firma Krinkels die marktleider is voor het onderhoud op en rond snelwegen, gewest- en gemeentewegen, parken, pleinen, waterwegen en sportterreinen opende net een vestiging in het industriepark van Erpe-Mere. Van daaruit wil het bedrijf gespecialiseerd in ecologische onkruidbestrijding, interieurbeplanting, boomverzorging en groendaken voortaan Oost-Vlaanderen bedienen.
Lees meer...
 
Collectief ontslag bij Corelio Printing
zaterdag 05 mei 2018
Erpe-Mere - De recente overname van de voormalige drukkerij Het Volk in Erpe-Mere leidt dan toch tot banenverlies. Corelio Printing verkocht de drukkerij in maart aan het Nederlandse  CirclePrinters.
Lees meer...
 
Dieven maken gat in muur benzinestation
zaterdag 05 mei 2018
Erpe-Mere - Het Total-benzinestation aan de inrit van het gemeentelijk domein Steenberg langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag ongewenst bezoek. Gangsters maakten een gat van een meter op een meter in een muur om binnen te raken.
Lees meer...
 
Trein rijdt station voorbij
zaterdag 05 mei 2018
Burst - Het weekend startte bijzonder slecht voor pendelaars die vrijdagavond in Brussel-Zuid de trein van 17.02 uur naar Burst namen. Een verstrooide machinist reed - op dat moment al met een vertraging van 30 minuten - het station van Burst voorbij.
Lees meer...
 
Zonder rijbewijs en verzekering met gestolen nummerplaat
zaterdag 05 mei 2018
Erpe-Mere - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede vatte vrijdagochtend omstreeks 3.20 uur op de Oudenaardsesteenweg een bestuurder zonder rijbewijs, zonder verzekering en met een niet ingeschreven voertuig. Dat gebeurde nadat de camera's voor Automatische Nummerplaat Herkenning (ANPR) een 'hit' gaven.
Lees meer...
 
Uitvaart oud-voorzitter JH Dido
vrijdag 04 mei 2018
Erpe-Mere - Morgen, zaterdag 5 mei, wordt om 10 uur in de Sint-Bavokerk van Mere afscheid genomen van Joris Iliano (75). De gewezen voorzitter van Jeugdhuis Dido in Erpe was al een poos ziek, maar sneed bij de recente jubileumviering voor 50 jaar jeugdhuis wel nog de taart aan waarna nog een hulde voor zijn inzet volgde.
 
Honderden treinreizigers 3 uur geblokkeerd onder E40
vrijdag 04 mei 2018
Honderden treinreizigers 3 uur geblokkeerd onder E40Erpe-Mere - Door een probleem met de bovenleiding zaten sinds 16 uur donderdagavond 5 à 600 treinreizigers ter hoogte van de spoorwegbrug in de Merestraat in Erpe geblokkeerd. Omwille van dat grote aantal kwamen politie, brandweer en een ziekenwagen ter plaatse.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6364