• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Juwelen en fiets gestolen
dinsdag 23 januari 2018
Bambrugge/Smetlede - Het voorbije weekend werd in de Oudebaan in Bambrugge ingebroken. Het huis werd doorzocht en juwelen werden meegenomen. In de Vosselweg in Smetlede verdween een fiets uit een losstaande garage.
 
Werken aan tractorsluizen en Gootstraat
dinsdag 23 januari 2018
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere dempt deze week met beton de ongelukkig geplaatste tractorsluis in het 'Hellegat' aan het begin van de Veldstraat in Burst. In Visser in Mere worden de voorbereidende werken voor een tractorsluis met een paaltje gestart en in de Gotegemstraat in Mere Oostdorp worden de dallen en kasseien uitgegraven en vervangen door beton.
Lees meer...
 
40 extra jobs bij Colruyt Collect & Go
maandag 22 januari 2018
Erpe-Mere - Doordat steeds meer mensen online hun bestellingen doorgeven via de Colruyt Collect & Go dienst wordt het personeelsbestand van het verdeelcentrum in Erpe-Mere gevoelig uitgebreid. Dat levert 40 nieuwe jobs op.
Lees meer...
 
Unizo verdeelt prijzenpot van 20.000 euro
zondag 21 januari 2018
Unizo verdeelt prijzenpot van 20.000 euroErpe-Mere - De eindejaaractie van Unizo Erpe-Mere verpulverde alle voorgaande records. “We deelden meer dan 287.000 loten uit bij 81 verschillende handelszaken”, vertelt voorzitter Franky Van Hee. Uit die enorme hoeveelheid loten, goed voor meer dan 100 kilogram papier, werden door een onschuldige hand de winnaars geloot.
Lees meer...
 
Kinderdagverblijf Pamperbroekje in het nieuw
zondag 21 januari 2018
Kinderdagverblijf Pamperbroekje in het nieuwBurst - Omdat de container tijdens de zes maanden durende verbouwingen niet erg geschikt was, kwam de kerstman een keertje niet langs in kinderverblijf Pamperbroekje langs Dorent in Burst. “Praktisch was dat niet erg handig en uiteindelijk wilden we liever onze ouders een drankje en hapje aanbieden in onze vernieuwde crèche”, vertelt Evi Van Der Meulen.
Lees meer...
 
Wandelkampioenen bij Pasar De Voskens
zondag 21 januari 2018
Wandelkampioenen bij Pasar De VoskensAaigem - Omdat Lisette Batjoens en Amié Callebaut in 2017 deelnamen aan alle elf wandelingen van Aaigemse wandelclub De Voskens werden ze gepast in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde ook voor Gerard Goessens, Frans en Nelly Pernet, Rosa Van Impe en Gerarda Van Impe. Zij haalden tien op elf.
Lees meer...
 
Dronken chauffeur knalt tegen vitrine Maison Melanie
zaterdag 20 januari 2018
Dronken chauffeur knalt tegen vitrine Maison MelanieBurst - Een wagen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingereden op een elektriciteitskast en het gevelraam van Maison Melanie tegenover de kerk van Burst. Een raam kwam los uit de gevel en de verkeerslichten vielen uit.
Lees meer...
 
Rotte bomen blijven voor gevaar zorgen
zaterdag 20 januari 2018
Rotte bomen blijven voor gevaar zorgenMere - Aan de oever van de Molenbeek in de Beekkantstraat in Mere is donderdag voor de derde keer in enkele maanden een zware boom naar beneden gekomen. De gemeente eist dringend maatregelen. “Zoniet zullen we deze in het belang van de veiligheid zelf laten kappen”, vertelt  burgemeester Hugo De Waele (CD&V).
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6177