• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Boom omgewaaid
zaterdag 22 juli 2017
Erpe/Lede - Langs de Leedsesteenweg tussen Erpe en Lede belandde donderdagavond een omgewaaide boom deels op straat. De brandweer maakte de weg terug vrij.
 
Fietser aangereden
zaterdag 22 juli 2017
Mere/Haaltert - Een fietser is donderdagochtend kort na negen uur gewond geraakt na aan aanrijding. Die gebeurde op het kruispunt van de Topmolenstraat en Hoogkouterbaan op de grens van Haaltert met Mere.
 
Camera's controleerden 14 miljoen voertuigen: 23 boetes
donderdag 20 juli 2017
Erpe-Mere - De camera's met automatische nummerplaatherkenning (ANPR) op de belangrijkste invalswegen van Erpe-Mere en Lede scanden tijdens de eerste zes maanden van dit jaar net geen 14 miljoen voertuigen. Dat resulteerde in 23 processen verbaal.
Lees meer...
 
Blikseminslag op verkeerslichten
donderdag 20 juli 2017
Erpe-Mere - De verkeerslichten aan de Bosstraat en het op- en afrittencomplex van de E40 langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere waren woensdag heel wat uren buiten dienst. Oorzaak was een blikseminslag tijdens het korte maar hevige onweer 's ochtends.
Lees meer...
 
Witlofsessies met Winterland en Rios
donderdag 20 juli 2017
Erondegem - Dit najaar is er in Erondegem een Witlof Sessie in café Muziekzaal met Jonas Winterland. Die treedt op 20 oktober op voor een klein publiek in het bruin cafeetjes aan de kerk. Op 15 december treedt Gabriel Rios op in de Sint-Pietersbandenkerk van Erondegem. Tickets en informatie via www.witlofsessies.be.
 
Eendrachtsupporters te voet naar Oostakker uit dankbaarheid voor promotie
woensdag 19 juli 2017
Eendrachtsupporters te voet naar Oostakker uit dankbaarheid voor promotieAalst/Erpe-Mere - Uit dankbaarheid voor de promotie van Eendracht Aalst naar de eerste amateurliga trok een delegatie supporters zaterdag te voet van het Pierre Cornelisstadion naar de Mariagrot in Oostakker. “Belofte maakt schuld’”, lacht Christophe Baeyens uit Erpe-Mere.
Lees meer...
 
Diefstal uit bestelwagen
woensdag 19 juli 2017
Erpe-Mere - In de nacht van maandag op dinsdag werd in Erpe-Mere een bestelwagen opengebroken en leeggeroofd. Dat gebeurde in de Keerstraat vlakbij het industriepark nadat een deurslot werd opengebroken. De politie onderzoekt de zaak.
 
Ontwijken speelstraat: wagens tegen tractorsluis
dinsdag 18 juli 2017
Ontwijken speelstraat: wagens tegen tractorsluisMere - Door het afsluiten van de Beekstraat in Mere als speelstraat het voorbije weekend probeerden verschillende automobilisten als alternatief de landelijke Koutergatstraat tussen het domein Steenberg en de Hollandstraat. In minstens twee gevallen reden wagens daarbij in op de tractorsluis die verkeer van dat traject moet weren. Het lezen en respecteren van verkeersborden is voor nogal wat automobilisten duidelijk een moeilijke opgave.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6046