• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Witlofsessies met Winterland en Rios
donderdag 20 juli 2017
Erondegem - Dit najaar is er in Erondegem een Witlof Sessie in café Muziekzaal met Jonas Winterland. Die treedt op 20 oktober op voor een klein publiek in het bruin cafeetjes aan de kerk. Op 15 december treedt Gabriel Rios op in de Sint-Pietersbandenkerk van Erondegem. Tickets en informatie via www.witlofsessies.be.
 
Eendrachtsupporters te voet naar Oostakker uit dankbaarheid voor promotie
woensdag 19 juli 2017
Eendrachtsupporters te voet naar Oostakker uit dankbaarheid voor promotieAalst/Erpe-Mere - Uit dankbaarheid voor de promotie van Eendracht Aalst naar de eerste amateurliga trok een delegatie supporters zaterdag te voet van het Pierre Cornelisstadion naar de Mariagrot in Oostakker. “Belofte maakt schuld’”, lacht Christophe Baeyens uit Erpe-Mere.
Lees meer...
 
Diefstal uit bestelwagen
woensdag 19 juli 2017
Erpe-Mere - In de nacht van maandag op dinsdag werd in Erpe-Mere een bestelwagen opengebroken en leeggeroofd. Dat gebeurde in de Keerstraat vlakbij het industriepark nadat een deurslot werd opengebroken. De politie onderzoekt de zaak.
 
Ontwijken speelstraat: wagens tegen tractorsluis
dinsdag 18 juli 2017
Ontwijken speelstraat: wagens tegen tractorsluisMere - Door het afsluiten van de Beekstraat in Mere als speelstraat het voorbije weekend probeerden verschillende automobilisten als alternatief de landelijke Koutergatstraat tussen het domein Steenberg en de Hollandstraat. In minstens twee gevallen reden wagens daarbij in op de tractorsluis die verkeer van dat traject moet weren. Het lezen en respecteren van verkeersborden is voor nogal wat automobilisten duidelijk een moeilijke opgave.
 
Geen EK-podium voor bmx'ers
dinsdag 18 juli 2017
Geen EK-podium voor bmx'ersErondegem - Julie (9) en Gilles (11) Geers uit Erondegem raakten het voorbije weekend tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Franse Bordeaux niet op het podium Gilles raakte niet door de voorreeksen. Julie presteerde formidabel goed met winst in de 1/4de en 1/2de finale. Een slechte start verbrodde, ondanks een verdienstelijke terugkeer, de finale. Alle hoop is dan ook gevestigd op haar deelname aan het Wereldkampioenschap in het Amerikaanse Rock Hill volgende week woensdag.
 
Positieve ademtest voor buitelende chauffeur
dinsdag 18 juli 2017
Positieve ademtest voor buitelende chauffeurBambrugge - De chauffeur die zondagochtend na een nachtje Gentse Feesten over de kop ging langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge legde een positieve ademtest af. Het rijbewijs van de man, die slechts licht gewond raakte en zijn dure Lexus  is 300h onherstelbaar beschadigde, werd ingetrokken voor een periode van vijftien dagen. Hij zal zich ook moeten verantwoorden voor de politierechtbank.
 
"Geen verdraagzaamheid meer voor spelende kinderen"
maandag 17 juli 2017
"Geen verdraagzaamheid meer voor spelende kinderen"Mere - De invoering van een speelstraat in de Beekstraat in Mere heeft dit weekend tot heel wat frustratie en woordenwisselingen geleid. Automobilisten en buurtbewoners vlogen er elkaar net niet in de haren. “De signalisatie was niet correct aangebracht, maar ook de verdraagzaamheid lijkt volledig zoek”, reageert jeugdschepen Johan Van Vaerenbergh (CD&V) aangeslagen.
Lees meer...
 
Brand in stalletje wellicht aangestoken
maandag 17 juli 2017
Brand in stalletjeBurst - In een stalletje op een weide langs de Sint-Pietersstraat in Burst werd zondagavond omstreeks 19.30 uur brand opgemerkt. De brandweerposten Aalst en Herzele waren snel ter plaatse waardoor het vuur in een mum van tijd gedoofd was.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 6042