• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Stemmen in Steenberg
maandag 20 oktober 2014
Erpe-Mere - De jaarlijkse lezingenreeks 'Stemmen in Steenberg' brengt dit jaar trappist, koken, justitie en geluk naar Erpe-Mere. De aftrap wordt gegeven door dorpsgenoot en bierkenner Jef Van De Steen op maandag 17 november. Lien Willaert vertelt op maandag 8 december over 'Caloriearm koken voor Bourgondiërs'.
Lees meer...
 
Hiphopalbum Buitengewoon Ruben
zondag 19 oktober 2014
Hiphopalbum Buitengewoon RubenMere - Hiphopper Ruben Haegens (24) uit Mere heeft een eerste album uit. “Om mijn zelfgeschreven nummers iets tastbaarder te maken, besloten we de laatste tien nummers op cd te laten persen”, vertelt hij. Gewoon Ruben, zoals zijn artiestennaam luidt, houdt van woordspelingen. De titel van het album ‘Buitengewoon’ hoort dan ook in het rijtje van zijn songs waar ook al een ‘Doodgewoon Ruben’ tussen steekt.
Lees meer...
 
Elektriciteit voor VNJ
zaterdag 18 oktober 2014
Erpe-Mere - Om het VNJ van Mere, na een ommetje langs Aaigem, een veilig onderkomen te bieden in een containerunit op de locatie van het oude containerpark aan de inrit van het domein Steenberg wordt de elektricteit aangepakt. "Intergem zal de infrastructuur aanpassen zodat die voldoet aan de normen van vandaag", vertelt schepen van openbare werken Marleen Lambrecht (CD&V). De werken zullen ongeveer 800 euro kosten.
 
Fietsenstallingen op Steenberg
zaterdag 18 oktober 2014
Erpe-Mere - Het gemeentebestuur van Erpe-Mere investeert 10.000 euro om vier fietsenstallingen te plaatsen op het gemeentelijk domein Steenberg. Het gaat vier gewone fietsenrekken. Die zullen geplaatst worden aan de hoofdingang van het gemeentehuis en aan de ingangen van het Sociaal Huis, de bibliotheek en de sporthal.
 
Volks 'Carmina Burana'-concert
zaterdag 18 oktober 2014
Mere - Geïnspireerd op de topopera Carmina Burana brengen de koren Singhet Fro Mere en het Sint-Ceciliakoor van Vlierzele een eigen gelijknamig concert. Dat heeft plaats in de Sint-Bavokerk van Mere op zaterdag 25 oktober 2014 om 20.00 uur. Kaarten kosten in voorverkoop 8 euro en zijn te verkrijgen bij de leden van beide koren. Aan de kassa betaal je 10 euro.
 
Samenaankoop mazout, gas en elektriciteit
vrijdag 17 oktober 2014
Erpe-Mere - Sp.a Erpe-Mere en de coöperatie Samen Sterker Oost-Vlaanderen lanceren een groepsaankoop voor mazout enerzijds en een groepsaankoop voor gas en groene stroom anderzijds. Meer info op www.samensterker.be/oost-vlaanderen.
 
Kinderen kunnen zich laten onderdompelen in wereld van techniek
donderdag 16 oktober 2014
Al spelend leer je meerMere - Het fablab van de Sint-Jozefschool van Mere opent vanaf 15 oktober haar deuren voor iedereen. “We voorzien workshops voor volwassenen, maar ook kampen en een STEAM-club voor kinderen”, vertelt Henk Vanden Herrewegen. Wij namen alvast een kijkje tijdens een proefsessie voor kinderen. Een tiental proefkonijnen, vooral kinderen van leerkrachten, mochten in primeur een kijkje nemen in het fablab van de Sint-Jozefschool in Mere.
Lees meer...
 
Inbrekers op pad
woensdag 15 oktober 2014
Erpe-Mere - Het centrum van Mere werd in de nacht van vrijdag op zaterdag geteisterd door inbrekers. In de Magerstraat was er een inbraakpoging. In de wijk Groendal en de Kloosterstraat werd effectief ingebroken. Dat was ook het geval in Erpe. Hier werd, ondanks de moeilijke bereikbaarheid door wegenwerken, ingebroken in de Priester Daensstraat en geprobeerd in te breken in de Boskouterstraat.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4282