• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Spelletjesnamiddag in de bib
zondag 26 maart 2017
Erpe-Mere - Na een succesvolle eerste kennismakingsnamiddag met de spelotheek organiseren het Huis van het Kind en de bibliotheek van Erpe-Mere op woensdag 29 maart een tweede namiddag met gezelschapsspelletjes en Wii U games op groot scherm.
Lees meer...
 
Geen live-uitzending tijdens doortocht Ronde van Vlaanderen
zaterdag 25 maart 2017
Geen live-uitzending tijdens doortocht Ronde van VlaanderenErpe-Mere - Vier van de zeven ‘dorpen van de Ronde’ zullen op zondag 2 april niet in beeld komen tijdens de doortocht van de ‘Ronde van Vlaanderen’. Tussen 12 en 13.30 uur moet het vliegtuig, dat de beelden capteert en doorstuurt, tanken. Aalst, Erpe-Mere, Herzele en Zottegem komen daardoor niet in de uitzending.
Lees meer...
 
Dievenbende viseert carwashes GabriŽls
zaterdag 25 maart 2017
Dievenbende viseert carwashes GabriŽlsErpe-Mere - Dieven hebben donderdagnacht de muntautomaten van de carwash achter het Gabriëls-tankstation langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere geforceerd. “Begin deze week gebeurde hetzelfde al in Appels en Lebbeke. We vrezen dat een bende onze stations viseert”, reageert mede-zaakvoerder Ignace Gabriëls vanuit de hoofdzetel in  Hofstade. De buit is beperkt, maar de aangerichte schade gaat intussen richting 20.000 euro.
Lees meer...
 
Inbrekers roven opbrengst spaghettifestijn scouts
zaterdag 25 maart 2017
Inbrekers roven opbrengst spaghettifestijn scoutsErpe-Mere - De dieven die toesloegen bij Gabriëls zetten meer dan waarschijnlijk hun rooftocht verder op het gemeentelijk domein Steenberg. Daar werd ingebroken in de voor- en naschoolse opvang Pimboli, in de sporthal en bij Scouts Kievit.
Lees meer...
 
Foutparkeerders brengen 16.000 euro op
zaterdag 25 maart 2017
Erpe-Mere - De lokale politie schreef in 2016 in Erpe-Mere 165 GAS-boetes uit voor foutparkeren. Meest gesanctioneerd was het parkeren op voetpaden. Dat leverde de gemeene 15.950 euro inkomsten op.
Lees meer...
 
Nieuw OCMW-raadslid
zaterdag 25 maart 2017
Erpe-Mere - Als opvolgster van verpleegkundige Rika Baeyens uit Bambrugge komt Liliane Van Den Eynde uit Erondegem in de OCMW-raad van Erpe-Mere. Dat is het gevolg van het opstappen van Ellen Elaut uit de gemeenteraad waardoor eerder Rika naar daar doorschoof. Dat lege zitje wordt nu gevuld door Liliane.
 
Snelheidsverlaging voor Hazelbeek
vrijdag 24 maart 2017
Aaigem - De algemene snelheidsbeperking van 50 km/u wordt binnenkort ook ingevoerd voor Hazelbeek. Die verbindingsweg tussen Mere en Aaigem was de enige gemeentelijke weg in Erpe-Mere waar nog 70 km/u mocht gereden worden. De gemeentelijke verkeerscommissie vond - net als de buurtbewoners - die afwijking onlogisch en adviseerde één uniforme regel voor de volledige gemeente.
Lees meer...
 
Mortelkuip op E40
vrijdag 24 maart 2017
Wetteren/Erpe-Mere - Het verkeer op de E40 richting Brussel werd donderdagmiddag gehinderd door een mortelkuip. Die was ter hoogte van Oordegem van een bestelwagen gevallen en vormde een gevaarlijk obstakel.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5788