• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Beschonken in zachte berm
donderdag 11 februari 2016
Erpe - Een automobilist die met zijn wagen kwam vast te zitten in de zachte berm naast her heraangelegd deel van de Oudenaardsesteenweg in Erpe had dinsdagavond dubbele pech. Niet allen was zijn wagen zo diep weggezonken dat hij onbeweegbaar was, op de koop toe legde een politiepatrouille de man een positieve ademtest af. Die was positief. Het rijbewijs werd meteen ingehouden voor een periode van 15 dagen. De man zal zich ook voor de politierechter moeten verantwoorden.
 
Dieven morrelden aan 7 deuren
donderdag 11 februari 2016
Bambrugge/Erpe - De inbrekers die zondagnacht werden opgemerkt in een tuin aan Bambruggedorp sloegen op meer plaatsen toe dan oorspronkelijk gedacht. "Uiteindelijk werden in de buurt op zes plaatsen inbraakpogingen aan cilindersloten vastgesteld. Op een plek raakte de daders helaas wel binnen", aldus de politie. Langs de Kleine Ommegangweg in Erpe werd dinsdag in de vooravond eveneens ingebroken. Hier raakten de criminelen binnen langs een keukenraam.
 
Molenbeek loopt over
woensdag 10 februari 2016
Aaigem - De Molenbeek uit het Denderbekken die via Aaigem en Mere stroomt, trad dinsdagmiddag buiten de oevers in Landries in Aaigem. Het water stroomde er over de straat. Die werd preventief afgesloten voor het verkeer. Verderop langs de Beekkantstraat in Mere stond het waterpeil gisterenavond al bijzonder hoog. De gemeente liet andermaal preventief zandzakjes aanrukken.
 
Klopjacht op inbreker
woensdag 10 februari 2016
Bambrugge - Verschillende politieploegen maakten dinsdagochtend rond 2 uur jacht op een inbreker die betrapt werd toen hij probeerde binnen te raken in een woning langs Bambruggedorp. Een bewoner werd gewerkt door het geluid. Toen hij poolshoogte ging nemen, zag hij nog een man weglopen. Via het noodnummer 101 alarmeerde de bewoner meteen te politie, maar ondanks een uitgebreide zoekactie kon de man ontkomen. In de loop van de dag werden uiteindelijk een viertal inbraakpogingen vastgesteld in de Katstraat en langs Prinsdaal.
 
Auto in gracht langs Hazelbeek
maandag 08 februari 2016
Auto in gracht langs HazelbeekAaigem - Langs Hazelbeek, dat is de verbindingsweg tussen Mere en Aaigem, belandde zondagmiddag kort voor 15 uur een wagen in de gracht. Twee inzittenden raakten daarbij licht gewond. Hazelbeek is de laatste gemeenteweg in Erpe-Mere waar geen snelheidsbeperking van 50 km/u geldt.
Lees meer...
 
De Brug brult tegen pesten
zondag 07 februari 2016
De Brug brult tegen pestenAalst/Erpe - Tussen het carnavalgeweld door brulden de leerlingen en leerkrachten van Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs De Brug tegen pesten. Daarmee ondersteunde ze de net gelanceerde actie van jongerenzender Ketnet. "De leerlingen van 4A en juf Maaike namen het initiatief en zorgden voor een vereenvoudigde versie van het dansje waardoor iedereen met een fijn gevoel de krokusvakantie kon in gaan", vertelt leerkracht Mieke Mertens.
 
Carnavalkindjes snoepen van carnaval
zondag 07 februari 2016
Carnavalkindjes snoepen van carnavalErondegem - Met de verkiezing van een schoolprins- en prinses zette de Sint-Franciscusschool van Erondegem vrijdag het carnavalgebeuren in. Daarna trok de ganse school de straat op om de smaak van het carnavalgevoel te verspreiden. Met girafkes, snoepjes, olafkes, minions, K5 en K6 lukte dat bijzonder goed.
 
Dubbel carnavalfeest op Schatteneiland
zondag 07 februari 2016
Dubbel carnavalfeest op SchatteneilandBurst - Op gemeenteschool Schatteneiland waren er vrijdag twee carnavalstoeten. In de voormiddag mochten de allerkleinsten van de eerste en tweede kleuterklas de spits afbijten met een eigen stoet. De kleinsten lieten het dan ook vol overtuiging regenen van confetti. Het grote en zotte geweld trok in de namiddag de straat op.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5123