• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Jobstudenten met groene vingers gezocht
zondag 24 mei 2015
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere lanceert een oproep naar jobstudenten voor deze zomer. "Bedoeling is om deze jonge mensen in te schakelen bij onze groendienst en technische dienst, klinkt het. Op die manier zullen de gemeentelijke diensten versterkt worden voor het plaatsen signalisatie en nadars bij manifestaties, voor de uitleendienst van materialen en met de ploegen die de perken en plantsoenen van de gemeente onderhouden.
Lees meer...
 
Ex-leerkracht die verdacht wordt van carnavalsverkrachting aangehouden
zaterdag 23 mei 2015
Aalst/Erpe-Mere - T.M., een 24-jarige jongeman uit Erpe-Mere, is vrijdag aangehouden op verdenking van verkrachting en aanranding van de eerbaarheid van een 20-jarige studente tijdens Aalst carnaval. De voormalige leerkracht van de Dames Van Maria HTB zou tijdens zijn schoolcarrière al grensoverschrijdend gedrag vertoond hebben. De school heeft daarover echter nooit officieel klachten ontvangen.
Lees meer...
 
Heraanleg Oudenaardsesteenweg bijna voltooid
zaterdag 23 mei 2015
Heraanleg Oudenaardsesteenweg bijna voltooidErpe-Mere - Eind volgende week is de Oudenaardsesteenweg terug integraal open voor het verkeer tussen het kruispunt Vijfhuizen in Erpe. Gisterenavond werd het deel tussen de Zevekootstraat en het op-en afrittencomplex van de E40 alvast opengesteld.
Lees meer...
 
Brandweer naar afvalbrand
zaterdag 23 mei 2015
Aaigem - De brandweerposten van Aalst en Herzele verschenen vrijdagmiddag kort na 12 uur in een landelijk wegeltje dat uitgeeft op de Langemunt in Aaigem. De pompiers werden opgeroepen omdat er een hinderlijke rookontwikkeling was nadat een particulier in de buurt van de spoorweg afval verbrandde.
 
Heraanleg Visser
zaterdag 23 mei 2015
Mere/Bambrugge - Begin juni start de beloofde heraanleg van het in erbarmelijke toestand verkerende Visser. Die landelijke weg tussen Mere en Bambrugge ligt er lange tijd heel slecht bij.
Lees meer...
 
John Crombez proeft lokaal Ondineke
vrijdag 22 mei 2015
John Crombez proeft lokaal OndinekeErpe-Mere - Ter ondersteuning van de lokale Sp.a-afdeling van Erpe-Mere trok kandidaat-partijvoorzitter en gewezen staatssecretaris voor fraudebestrijding John Crombez  recent op huisbezoek door Mere. “Het werd een tocht met een straf team waarbij we op heel wat plaatsen een leuke babbel hadden, probleempjes noteerden of vertelden over onze groepsaankopen voor mazout, gas, elektriciteit, dakisolatie en fietsen door onze organisatie Samen Sterker”, vertelt lokaal voorzitter Kevin Knockaert.
Lees meer...
 
Opnieuw regenpijp van kerk gestolen
vrijdag 22 mei 2015
Mere - Niet alleen de kerken van Letterhoutem en Vlierzele moeten het met enkele regenpijpen minder stellen. Naar aanleiding van de ontdekking van de diefstal die daar het voorbije weekend gebeurde, werd een gelijkaardige diefstal van een koperen regenpijp opgemerkt aan de Sint-Bavokerk van Mere.
 
20% minder inbraken in 2014
vrijdag 22 mei 2015
Erpe-Mere/Lede - Dievenbendes lieten de regio Erpe-Mere/Lede in 2014 weer iets frequenter links liggen dat het voorgaande jaar. In 2013 waren er nog 196 inbraken en inbraakpogingen. In 2014 waren dat er 34 minder. “Van die 162 feiten waren er 90 voltrokken woninginbraken en 72 pogingen”, geeft de politie nog mee. Door de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E40 blijken criminelen nog steeds de voorkeur te geven aan Erpe-Mere. “We deden 109 keer vaststellingen in de gemeente Erpe-Mere en 53 keer in de gemeente Lede. Deze verhouding is analoog aan de cijfers van voorgaande jaren.”
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4601