• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
20.000 euro voor Fablab
maandag 27 juni 2016
Erpe-Mere - Het creatieve technologielaboratorium Fablab uit Erpe-Mere krijgt ook dit jaar een gemeentelijke subsidie van 10.000 euro. Samen met de nog niet uitbetaalde subsidie van vorig jaar mag de vzw daardoor 20.000 euro extra in de boeken schrijven.
 
Kunstgrasveld bijna klaar
zondag 26 juni 2016
Erpe-Mere - Sportschepen Antoine Slagmulder (CD&V) garandeert dat het nieuwe voetbalplein in kunstgras op het domein Steenberg in Erpe-Mere bijna klaar is. "Het weer speelt ons wat parten, maar ik geloof in de officiële openingsdatum van 27 augustus", vertelt de man. Intussen werden de verschillende voetbalclubs ook al met succes samengebracht om een compromis te vinden in de gewenste gebruiksperiodes.
 
Extra centen voor sportclubs
zondag 26 juni 2016
Erpe-Mere - De vier wielerclubs uit Erpe-Mere die dit jaar een profwedstrijd organiseren, kunnen daarvoor rekenen op een extra subsidie. Het gemeentebestuur kent hun allen een identieke subsidie van 500 euro toe. Biljartclub 't Hoeksken uit Mere ontvangt een identiek bedrag voor de recente organisatie van het Belgisch Kampioenschap in de Sint-Bavosporthal.
 
Schrijnwerkers gevonden die auto hielpen blussen
zaterdag 25 juni 2016
Schrijnwerkers gevonden die auto hielpen blussenErpe/Aaigem - De oproep die Ilse De Troyer en haar vriend Roland Troch uit Erpe via onze krant lanceerden naar aanleiding van hun autobrand in Aalst maandag kende succes. Gisterenavond ontmoette Ilse twee van de drie mannen die haar waarschuwden en als eerste – helaas tevergeefs – de vlammen  te lijf gingen.
Lees meer...
 
Dronken spookrijder zonder rijbewijs
zaterdag 25 juni 2016
Mere - Een voetbalsupporter die na de overwinning van de Rode Duivels de korste weg huiswaarts reed, kan zich aan enkele stevige sancties verwachten. De man reed donderdagochtend omstreeks half twee tegen de rijrichting in de Nieuwstraat in Mere richting rotonde.
Lees meer...
 
Scholierentreintje al in vakantie
zaterdag 25 juni 2016
Erpe-Mere/Aalst - De komende twee maanden rijden er geen scholierentreintjes meer op de verbinding tussen Burst en Aalst. Net als vorige jaren start de vakantieregeling van de spoorwegmaatschappij al voor 1 juli.
Lees meer...
 
Besparing door GPS-controle
zaterdag 25 juni 2016
Erpe-Mere - Het gemeentepersoneel van Erpe-Mere legde vorig jaar een pak minder kilometers af dan voorheen. "Sedert de invoering van ons voertuigen-volgsysteem is onze brandstofkost opvallend teruggenomen", weet financieschepen William De Windt (N-VA).
Lees meer...
 
Pimboli 10% duurder
zaterdag 25 juni 2016
Erpe-Mere - De dagopvangprijs voor de gemeentelijke voor- en naschoolse kinderopvang Pimboli wordt verhoogd op verzoek van Kind en Gezin. Om prijsuniform te zijn over de verschillende gemeenten heen stijgt de prijs van de dagopvang van 11 naar 12 euro.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5303