• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Chaos door afgesloten overwegen
woensdag 23 april 2014
Mere - Het verkeer tussen Mere en Ede verliep dinsdag ronduit chaotisch. Om de afgesloten overwegen aan het station van Ede en in de Schoolstraat in Mere te vermijden, werd het verkeer omgeleid door de bijzonder smalle Broekveldstraat. Die weg is echter onvoldoende breed waardoor er alles behalve een vlotte doorstroming was.
Lees meer...
 
Schouwbrand
woensdag 23 april 2014
Mere - De brandweer van Aalst doofde maandagavond een schoorsteenbrand in de Jeruzalemstraat op de grens van Mere met Nieuwerkerken. De brandweer reinigde de schoorsteen met een borstel waardoor verder onheil vermeden werd.
 
Hert aangereden
woensdag 23 april 2014
Bambrugge - Op de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge werd zondagmorgen omstreeks 4.30 uur een hert aangereden. Het dier kwam in de buurt van restaurant China Wok plots de steenweg oplopen. Een aankomende wagen kon het dier niet meer ontwijken. Medewerkers van Natuurpunt haalden het gewonde dier op.
 
Bestelwagens opengebroken
woensdag 23 april 2014
Mere - Dieven sloegen toe in twee bestelwagens in Mere. In de Kleine Steenstraat werd het slot van een achterdeur opengebroken en gereedschap gestolen. Een tweede bestelwagen die geparkeerd stond langs de Oostdorpstraat werd eveneens geforceerd. Hier werd op het eerste zicht niet gestolen.
 
Timber kaapt Top1000
dinsdag 22 april 2014
Erpe-Mere - De Dido Top1000 kreeg dit jaar een origineel podium. 'Timber' van Pitbull ft. Ke$ha eindigde op één. Op twee stond 'Tsunami' van DVBBS & Borgeous en op drie 'Dibby Dibby Sound' van DJ Fresh vs Jay Fay feat. Ms Dynamite. De nieuwe jonge garde toonde zich meteen van haar beste kant door een massale inzet. Guest DJ dit jaar was Maarten Vancoillie (Q-Music).
 
Nieuwe reeks sportkriebels
dinsdag 22 april 2014
Erpe-Mere - De sportdienst van Erpe-Mere start op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur een nieuwe reeks sportkriebels voor 7 tot 10-jarigen. Dat zijn kennismakingsnamiddagen met diverse sporten. Op woensdag 23 april 2014 wordt gestart met 'Al met de bal', de volgende weken volgen tafeltennis, sport en spel, badminton, hockey, laddercompetitie, spelcarrousel en voetbal. Inschrijven bij de sportdienst in de sporthal via 053/60.34.80 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
'HeiČe Dosen in Lederhosen!'
dinsdag 22 april 2014
Aaigem - Chiro Klim Op Aaigem organiseert op zaterdag 26 april 2014 een spetterend Tirolerfeestje met als thema 'Heiβe Dosen in Lederhosen!' in zaal Torengalm, Aaigemdorp 94. Kaarten kosten 2,50 euro in voorverkoop en 3,50 euro aan de kassa. Wie verkleed is ontvangt een gratis consumptie. Dranken en hapjes voor kleine en grote honger zijn te verkrijgen tegen democratische prijzen.
 
Studenten lanceren ecologische reiskit
maandag 21 april 2014
Aaigem - Sara De Coensel (21) uit Aaigem, studente KMO-management aan de Arteveldehogeschool Gent, lanceerde met vier medestudenten een ecologische reiskit. “De handdoeken en washandjes mogen gewoon in het groenafval. Door het gebruikte materiaal zijn die na zes weken volledig verteerd.” Als laatstejaarsstudenten kregen Sarah en haar collega’s als eindproject een uitdaging voorgeschoteld.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4009