• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Jongeman sterft tijdens achtervolging na vluchtmisdrijf
maandag 01 september 2014
Jongeman sterft tijdens achtervolging na vluchtmisdrijfErpe/Steenhuize - Een achtervolging aan hoge snelheid na een banaal ongeval met vluchtmisdrijf, en dus geen testrit zoals eerder gesuggereerd, resulteerde vrijdagavond op de Leedsesteenweg in Erpe in een ander ongeval met dodelijk afloop. Dylan Keppens (19) raakte levensgevaarlijk gewond en Jelle Van De Maele (31) overleefde de klap niet. Opvallend: vijftien jaar geleden stierf ook de vader van Jelle in een ongeval.
Lees meer...
 
Kerncompetitie hervormd
maandag 01 september 2014
Erpe-Mere - De kerncompetitie zaalvoetbal van Erpe-Mere wordt vanaf volgend seizoen anders aangepakt. In plaats van de gebruikelijke achttien deelnemende ploegen, is voortaan maar plaats meer voor zestien ploegen. Dat laat een eenvoudigere organisatie van de competitie toe. De eerste speeldag is op maandag 8 september.
 
Smartboard voor zesde klas
maandag 01 september 2014
Burst - De leerlingen die vandaag in het zesde leerjaar van de Sint-Franciscusschool in Burst starten bij juffrouw Leen krijgen meteen een primeur. "We hebben de klas uitgerust met het eerste digitale bord van onze school", klinkt het enthousiast.
 
Spelotheek op school
maandag 01 september 2014
Erpe - De Sint-Martinusschool van Erpe start het schooljaar met een gloednieuwe spelotheek. Daaruit kunnen de kinderen spelmateriaal ontlenen.
 
Extra kleuterklas voor De Grasspriet
maandag 01 september 2014
Mere - Basisschool De Grasspriet in Mere beschikt vanaf dit schooljaar over drie volwaardige kleuterklassen. De klascontainers van de school werden tijdens de vakantie bovendien gerenoveerd en deels vervangen om het stijgend aantal leerlingen te kunnen huisvesten. Vandaag starten ook twee nieuwe leerkrachten.
 
Aanhangwagen gestolen
maandag 01 september 2014
Erpe - Langs de Dorpsstraat in Erpe werd een aanhangwagen gestolen. Het beveiligingsslot waarmee de aanhangwagen beveiligd was, werd vakkundig verwijderd.
 
Eveline Cannoot heeft nieuwe single klaar
zondag 31 augustus 2014
Bambrugge - Naar goede gewoonte zorgt zangeres Eveline Cannoot uit Bambrugge voor een nieuwe topschijf met 'Ik leef mijn leven'. "Het is een beetje autobiografisch. Een lied over hoe ik het zie en dat er nog zoveel te doen is... Dat ik geniet van alles rondom mij, als ik maar vertrouw", vertelt de goedlachse jongedame die net nog ambiance bracht met een optreden in café 't Hoeksken tijdens Mere kermis. Voor de videoclip trok Eveline naar Dinant.
Lees meer...
 
15e Nazomertreffen
zondag 31 augustus 2014
Ottergem - MTC Sun Riders organiseert ten voordele van "De Horizon" - Aalst een bepijlde toeristische rondrit van 150 km in het weekend van 6 en 7 september 2014. Op zaterdag start vanaf 20.30 uur een 90's party in zaal Sint-Janshof, Keerstraat 222 in Ottergem met gratis inkom en dranken aan 1 euro. Voor wie overnacht is er gratis camping,douches gratis en ontbijt.


 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4197