• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Infosessie dakisolatie
Wednesday 15 April 2015
Erpe-Mere - Een groot deel van de verwarming in de woning gaat verloren door een slecht of niet-geïsoleerd dak. Voor wie geld en energie wil besparen is dakisolatie dan ook een must. Op zondag 19 april 2015 geeft Samen Sterker Oost-Vlaanderen na een ontbijt vanaf 10.00 uur alle informatie in het gemeentelijk ontmoetingscentrum, Nieuwstraat 13 in Mere.
 
Creatieve vrouwen stellen tentoon
Wednesday 15 April 2015
Aaigem - KVLV Aaigem stelt op zondag 19 april 2015 kunstwerken van eigen leden tentoon in het ontmoetingscentrum, Ratmolenstraat 13 in Aaigem. De expo is zowel gericht op de liefhebber als de echte kunstkenner. Het aanbod is ruim met beelden in stone-art en powertex, zelfgemaakte juwelen en handwerken.
Lees meer...
 
Tweede deel voor Staten van Goed uit Aaigem
Sunday 12 April 2015
Tweede deel voor Staten van Goed uit AaigemMere - Na een vierhonderdtal heemkundige artikelen en een vijftiental boeken maakte heemkundige Julien De Vuyst uit Mere in 2012 een eerste ‘Staten van Goed’ over Vlekkem. Vorig jaar volgde een gelijkaardig werk over Aaigem en dit jaar kwam daar een tweede deel bij. “Die oude documenten bevatten een schat aan informatie, maar zijn bijna onleesbaar.
Lees meer...
 
Groenarbeider breekt arm na aanrijding
Friday 10 April 2015
Aaigem - Bij een ongeval in de Ratmolenstraat in Aaigem raakte woensdagnamiddag een werknemer van de groendienst gewond. De werknemer werd aangereden door een personenwagen. "De wagen raakte onze werknemer met de zijspiegel. De bestuurder reed echter door waarna de ploegbaas in zijn wagen sprong en de achtervolging inzette. Ter hoogte van Woubrechtegem slaagde hij er in om de aandacht van de bestuurder te trekken.
Lees meer...
 
Inbraken in wagens
Thursday 09 April 2015
Erpe-Mere - Dieven hebben maandag ingebroken in twee geparkeerde wagens. Het eerste voertuig stond langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere geparkeerd. Daar werd eerst het zijruitje ingeslagen waarna de boorddocumenten en enkele muntstukken werden gestolen. Diezelfde dag werd op dezelfde manier ingebroken in een geparkeerd voertuig aan de Joseph Cardijnstraat. De dieven demonteerden de radio.
 
2.500 euro en bestelwagen voor verenigingen
Wednesday 08 April 2015
2.500 euro en bestelwagen voor verenigingenErpe-Mere - De bestelwagen die de vzw Busbelangen met de steun van adverteerders gratis ter beschikking stelt van de gemeente Erpe-Mere en lokale verenigingen zit in het nieuw. “De advertentieperiode van vier jaar is verlopen, waardoor we de bestelwagen een opfrisbeurt gaven”, klinkt het. Doordat heel wat bedrijven uit Erpe-Mere en omgeving opnieuw adverteren blijft de bestelwagen de komende vier jaar dienst doen.
Lees meer...
 
T.Palm bouwt Bijna Energie Neutraal
Tuesday 07 April 2015
T.Palm bouwt Bijna Energie NeutraalMere - In de Bergstraat in Mere stelde bouwfirma T.Palm recent een Bijna Energie Neutraal (BEN)woonproject voor. "Met een E-peil van E9, het vijftigjarig bestaan van onze firma en vijftien jaar aanwezigheid in Erpe-Mere mochten we hier wel eens iets speciaal doen", klonk het tijdens de openingsreceptie van een demo-woning.
Lees meer...
 
Werken Oudenaardsesteenweg in tweede fase
Monday 06 April 2015
Erpe-Mere - Zoals voorzien start op donderdag 9 april 2015 de tweede fase van de wegenwerken op de Oudenaardesesteenweg N46 in Erpe-Mere. Tijdens de werken wordt de steenweg binnen de werfzone afgesloten voor het verkeer. Op het gedeelte dat niet bebouwd is, wordt de rijweg overlaagd en worden nieuwe fietspaden aangelegd. Op het bebouwd gedeelte, tussen de spoorwegbrug en de Dorpsstraat, wordt alles opgebroken en heraangelegd. Het tweede deel van de werken moet tegen half mei klaar zijn. Tijdens de werken is er een wegomlegging voorzien.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4592