• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Bamboebrand aan Vijfhuizen
zaterdag 21 juli 2018
Bamboebrand aan VijfhuizenErpe - Achter de firma Meert aan het kruispunt Vijfhuizen in Erpe vatte zaterdagnamiddag bamboe vuur. Wagens van brandweerposten Aalst en Lede doofden het vuur. Door het droge weer is er niet veel nodig om brand te laten ontstaan.
 
Politie met Volvo V90 in nationaal defilé
zaterdag 21 juli 2018
Erpe-Mere/Lede - De lokale politiezone van Erpe-Mere/Lede is vanmiddag, zaterdag 21 juli, aanwezig in Brussel voor het nationaal defilé. Aandachtige kijkers kunnen ter plaatse of op Canvas vanaf 15.15 uur een van de nieuwe Volvo V90’s met herkenbare fluogele voorbumper opmerken tijdens het burgerlijk defilé met verschillende wagens van de diverse hulpdiensten.
 
Marie-Louise (81) en Maurice (83) al 60 jaar scheep
zaterdag 21 juli 2018
Marie-Louise (81) en Maurice (83) al 60 jaar scheepMere - Het huwelijksbootje van Marie-Louise Van Herreweghe en Maurice Redant uit Oostdorp in Mere vaart al 60 jaar. “Alles begon op het perron van het station van Denderleeuw”, vertelt de uit Mere afkomstige Maurice die jarenlang als metser aan de slag was.  Op het perron ontmoette hij Marie-Louise.
Lees meer...
 
Enkele rijrichting rond werken N46
zaterdag 21 juli 2018
Burst/Borsbeke - Omdat meer en meer automobilisten de werken aan de Oudenaardsesteenweg in Burst en Provincieweg in Borsbeke omzeilen via de Kampenheuvel wordt daar vanaf maandag 23 juli enkele rijrichting ingevoerd. Daardoor is het enkel mogelijk via dat traject van Borsbeke naar Burst en Aalst te rijden. Op de N46 kan je enkel richting Zottegem voorbij de werken. De Heerbaan in Burst blijft wel dubbele rijrichting zodat bewoners er niet steeds helemaal om moeten rijden.
 
Wegdek beschadigd door hitte
zaterdag 21 juli 2018
Erpe-Mere - Het warme weer van de voorbije dagen heeft schade berokkend aan het wegdek van de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E40. Wie richting Burst rijdt, moet net voorbij de verkeerslichten van de Bosstraat vaart minderen.
 
Workshops snit en naad bij Anneke zijn schot in de roos
donderdag 19 juli 2018
Workshops snit en naad zijn schot in de roosMere - De 48-jarige Anneke Van Den Bossche uit Mere gaf haar job in het onderwijs op, maar blijft desondanks haar kennis doorgeven. "Bij mij thuis richt ik geregeld workshops in om mensen te leren stikken", vertelt ze. Mensen zonder ervaring kunnen daardoor in de Beekstraat in Mere alle kneepjes van het vak leren.
Lees meer...
 
Paardenommegang op 21 juli
donderdag 19 juli 2018
Bambrugge - Het Sint-Anna-team zorgt op de nationale feestdag voor een mooie begeleide paardenwandeling in en rond Bambrugge. Samenkomst om 14.30 uur op de weide naast de begraafplaats aan de Tweekerkenstraat tussen Bambrugge en Burst. Vertrek om 15 uur. Meer info via 0498/06.07.31.
 
Jongen (11) aangereden aan containerpark
woensdag 18 juli 2018
Erpe-Mere - Een 11-jarige jongen die met zijn moeder in de Keerstraat van Erpe-Mere wandelde werd dinsdagmiddag iets na 16 uur ter hoogte van de oprit naar het containerpark aangereden door een zwarte Mercedes Vito bestelwagen. De knaap kwam er met wat schrammen van af.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 6442