• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Auto in gracht
woensdag 01 oktober 2014
Erpe - Automobilisten die dinsdagochtend de werken aan het kruispunt Vijfhuizen in Erpe wilden ontwijken langs de Honegemstraat kregen er een extra obstakel bij. In de als sluipweg druk gebruikte Honegemstraat belandde een wagen in de gracht na een uitwijkmanoeuvre voor een tegenligger.
 
Extra hinder rond kruispunt Vijfhuizen
woensdag 01 oktober 2014
Erpe - De werken aan het kruispunt Vijfhuizen gaan vanaf maandag tot november hun laatste fase in. Daarbij zal het kruispunt, met uitzondering van Erpe-Mere richting Aalst, volledig worden afgesloten voor alle verkeer. Naast de bestaande wegomleiding richting Gent, moet vanaf dan bijkomend omgereden worden langs Allemansbos, Gentsesteenweg, Nerenbroekstraat en Oudenaardsesteenweg.
Lees meer...
 
Cursus tablet en smartphone
woensdag 01 oktober 2014
Erpe - Markant Erpe-Mere richt een vierdelige lessenreeks 'Werken met tablet en smartphone' in. Wie meer wil weten over de verschillende toestellen, besturingssystemen, apps en interactie met andere toestellen is welkom op woensdag 1, 15 en 22 oktober en 12 november 2014 van 19.30 tot 22.00 uur in zaal Pax in de Dorpsstraat van Erpe. Lesgever Marc Van Impe helpt je voor 50 euro op weg. Info en inschrijven via 053/83.63.74 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
Slechtste straat krijgt nieuw wegdek
dinsdag 30 september 2014
Slechtste straat krijgt nieuw wegdekMere - De gemeenteraad van Erpe-Mere beslist vanavond over de heraanleg van de Visser. Die landelijke weg tussen Mere en Bambrugge is in barslechte staat en heeft diepe putten waardoor automobilisten al jaren de straat mijden. “Een goede zaak dat de weg hersteld wordt”, vertelt Jacques De Winter die in het midden van de straat woont.
Lees meer...
 
Twee rijbewijzen ingetrokken
dinsdag 30 september 2014
Erpe-Mere/Lede - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede controleerde het voorbije weekend twee hardleerse chauffeurs. Beiden legden een positieve ademtest in. Hun rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken.
 
Wagen met gestolen nummerplaten
dinsdag 30 september 2014
Erpe-Mere - Een alerte interventieploeg van de lokale politie van Erpe-Mere/Lede onderschepte zaterdagavond omstreeks 18.00 uur op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere een wagen met een gestolen nummerplaat. De wagen, die niet ingeschreven en niet verzekerd was, werd in beslag genomen en weggetakeld.
 
Chiro Mere Kermis TD
dinsdag 30 september 2014
Mere - De Kermis TD van Chiro Mere die oorspronkelijk tijdens de augustuskermis gepland was, vindt nu zaterdag 4 oktober 2014 tijdens de tweede kermis plaats in het Chiroheem in de Daalstraat. Tot voor enkele jaren was de fuif een goed ingeburgerde traditie, maar na een spijtig incident werd de fuif een aantal jaren niet georganiseerd. Wie kaarten kocht voor de uitgestelde TD van augustus, kan die nu probleemloos gebruiken.
 
Streekbierencafé
dinsdag 30 september 2014
Mere - Gezinsbond Mere opent tijdens de kermis op zaterdag 4 oktober 2014 een streekbierencafé in het gemeentelijk ontmoetingscentrum achter de serviceflats in de Nieuwstraat. Proeven van Arend, Glazen Toren, Kwibus, Pater Lieven en vele anderen kan er van 20.00 tot 23.00 uur onder muzikale begeleiding van 'Peoples Limousine'. De toegang is gratis.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4254