• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
NMBS laat scholieren in de kou
donderdag 18 september 2014
NMBS laat scholieren in de kouErpe-Mere - Door een technische panne aan het motorstel werd de eerste scholierentrein tussen Aalst en Burst woensdagmorgen afgeschaft. Heel wat ouders werden opgetrommeld om de kinderen uit Burst, Bambrugge, Erpe-Mere, Vijfhuizen en Aalst-Kerrebroek toch nog tijdig op school in Aalst te krijgen.
Lees meer...
 
Koeien op de sporen
donderdag 18 september 2014
Burst - Het treinverkeer tussen Burst en Zottegem raakte woensdag kort na de middag even verstoord nadat enkele koeien op de sporen dreigden terecht te komen. De dieren konden vrij snel terug op hun weide gedreven worden, waardoor de vertragingen beperkt bleven tot een tiental minuten. Doordat de treinen omwille van het voorval trager reden, bleven enkel slagbomen in de buurt vrij lang gesloten.
 
Laatste grote repetitie BK cyclocross 2015
woensdag 17 september 2014
Massale inzet voor laatste grote repetitie BK cyclocross 2015Erpe-Mere - De Steenbergcross die dit weekend het veldritseizoen opent is de laatste grote repetitie vooraleer in januari volgend jaar het Belgisch Kampioenschap in Erpe-Mere neerstrijkt. "Zowel op technisch vlak, parcours, veiligheid en hulpverlening, maar zeker ook op sportief vlak zullen we alles in het werk stellen om een vlekkeloze organisatie af te leveren”, vertelt Dirk D’Herde, voorzitter van het organiserende KWC Erpe Sportief.
Lees meer...
 
Inbraken rond Vijfhuizen
woensdag 17 september 2014
Erpe - In de buurt van het kruispunt Vijfhuizen werd maandagmiddag op twee plaatsen ingebroken. Langs de Oudenaardsesteenweg werd een woning volledig doorzocht. In de Molenstraat, waar vroeger restaurant Cottem gevestigd was, werden omstreeks 14.40 uur twee daders opgemerkt. Zij namen de vlucht in de richting van de Vijfhuizen.
Lees meer...
 
Geen kwaad opzet bij brand
woensdag 17 september 2014
Erpe - Politie en parket bevestigen dat de zware uitslaande brand van zondagnacht de Zevekootstraat in Erpe accidenteel was. "Het is duidelijk dat er geen kwaad opzet in het spel is", klinkt het. De leegstaande woning en achterliggende loods brandden helemaal uit. Oorzaak was wellicht een kortsluiting op de benedenverdieping.
 
Extra fietsverbindingen tussen deelgemeenten
woensdag 17 september 2014
Erpe-Mere - De gemeente Erpe-Mere voorziet 80.000 euro om extra fietsverbindingen te voorzien tussen de deelgemeenten. "We voorzien een verbinding van Erpe naar Erondegem van de Kleine Gentweg naar de Lange Nieuwstraat. Daar komt ook een aftakking naar de Eenhoornweg", vertelt schepen Reinold De Vuyst (N-VA). Een tweede kleine verbinding moet een oplossing bieden voor de afgesloten spooroverweg in de Hofkensweg in Mere.
Lees meer...
 
Moeder en kind gewond
dinsdag 16 september 2014
Moeder en kind gewondErpe-Mere - Bij een frontale aanrijding op de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van het domein Steenberg in Erpe-Mere zijn maandagmiddag een moeder en kind lichtgewond geraakt. De vrouw reed met haar wagen richting Vijfhuizen toen ze om onduidelijke reden rechts van de weg ging. Daarbij reed ze een tegen de rijrichting in geparkeerde Mercedes aan die door de klap naar de overzijde van de steenweg werd geslingerd.
Lees meer...
 
Gangsterbende opgepakt
dinsdag 16 september 2014
Vlierzele/Vlekkem - In de buurt van Vlekkem werden maandagmiddag vier inbrekers opgepakt. Die waren al een tijd op strooptocht in Vlierzele, maar werden er opgemerkt door een alerte bewoonster. Politieploegen van Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem, Wetteren/Laarne/Wichelen en Erpe-Mere/Lede hielden met luchtondersteuning van een politiehelikopter een uitgebreide klopjacht. Uiteindelijk kon de vluchtwagen worden klem gereden en even later werden ook drie andere verdachten uit de velden geplukt.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4229