• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Burgemeesters waarschuwen: basispolitiezorg in het gedrang door federale bijstand
donderdag 28 april 2016
Erpe-Mere/Lede - De dagelijkse werking van de politie wordt ernstig verstoord door het voortdurend leveren van bijstand aan de Federale Politie. “Wij willen solidair zijn, maar er zijn grenzen”, waarschuwen burgemeesters Hugo De Waele en Roland Uyttendaele (beiden CD&V).
Lees meer...
 
Fuifster crasht tegen verlichtingspaal
maandag 25 april 2016
Fuifster crasht tegen verlichtingspaalSmetlede/Schellebelle - Een jonge vrouw uit Schellebelle is zondagmorgen na een bezoek aan de technoparty in Oordegem met haar Minicooper tegen een verlichtingspaal gecrasht. de vrouw kwam met de schrik vrij. Het ongeval gebeurde iets na 5 uur in de Molenhoek in Smetlede. Onderweg naar huis ging de vrouw om onduidelijke redenen op een recht stuk weg van de baan af.
Lees meer...
 
Wielertoerist aangereden
maandag 25 april 2016
Mere - Op het kruispunt van Visser en Beekstraat is zaterdagavond een wielertoerist gewond geraakt. De fietser werd geschept door een wagen toen hij - komende vanuit de Magerstraat - werd aangereden door een wagen die vanover het brugje van de Molenbeek kwam gereden. De wielertoerist belandde met een harde smak op de motorkap. Ooggetuigen en een vrijwilligster van het Rode Kruis dienden de eerste zorgen toe. De man liep vermoedelijk verschillende breuken op. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
 
Wielergoden verzamelen in café Octopus
maandag 25 april 2016
Wielergoden verzamelen in café OctopusMere - Café Octopus aan de Vijfhoek in Erpe-Mere kreeg vrijdagmiddag hoog bezoek. Tijdens de filmopnames voor de documentaire over Lucien Van Impe die in juni op het scherm komen, kwam plots niemand minder dan Bernard Hinault over de vloer.
Lees meer...
 
Basketters gezocht
zondag 24 april 2016
Erpe-Mere - Voor het nieuwe seizoen is basketbalclub Black Boys uit Erpe-Mere op zoek naar aantal spelers voor de Kadetten van het geboortejaar 2000. Ervaring is geen vereiste. Meer info over de club op www.blackboys.be of bij de jeugdcoördinator via 0473/34.62.10.
 
Cursus Android-tablet
zaterdag 23 april 2016
Erpe-Mere - De bibliotheek van Erpe-Mere helpt mensen op weg die hun computer willen inruilen met een tablet. "Zonder muis en toetsenbord is dat iets helemaal anders, maar net als een pc destijd is een tablet vandaag heel handig", luidt het. Met vijf kennismakingsvoormiddagen op dinsdag en donderdag helpt de bib van Erpe-Mere in mei iedereen op weg  voor de prijs van 30 euro (kansentarief 6,25 euro) met een Android tablet. Uitleg voor iPad wordt niet voorzien. De eerste les is op dinsdag 3 mei. Meer info in de bib, via 053/60.34.70 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
Chiroleiders in tranen na dood Arne
vrijdag 22 april 2016
Chiroleiders in tranen na dood ArneErpe-Mere/Hofstade - De voltallige leidingploeg van Chiro Sinte-Goedele uit Hofstade hield gisterenavond een rouwmoment langs de Gentsesteenweg in Erpe waar eerder die dag medeleider Arne Van Oudenhove (19) op zijn verjaardag verongelukte. Die belandde tegen een boom nadat hij bij een inhaalmanoeuvre door een wegverzakking het fietspad wou oprijden en de controle over zijn brommer verloor. Hij overleed ter plaatse.
Lees meer...
 
Telegeleide speelgoedauto vat vuur
vrijdag 22 april 2016
Telegeleide speelgoedauto vat vuurMere - In de garage onder een woning in de Ommegangstraat in Mere vatte gisterenavond een elektrische speelgoedauto vuur. “De telegeleide auto van ons zoontje stond op te laden en ik was me van geen kwaad bewust”, vertelt Kristien Baeten. Terwijl ze tegenover haar huis de dieren aan het eten geven was, trad plots het brandalarm in werking.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5251