• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Laatste sportdag voor turnmeester Danny
dinsdag 27 juni 2017
Laatste sportdag voor turnmeester DannyAaigem - Meester Danny Van Boxstael heeft maandag op het domein van Sport Vlaanderen (het vroegere Bloso) in Oordegem zijn laatste sportdag gegeven. De turnleerkracht van VBS Sint-Vincentius in Aaigem trekt op 30 juni de schooldeur achter zich dicht om te genieten van een welverdiend pensioen.
Lees meer...
 
'Pop up'-school verrijst naast gemeenteschool Schatteneiland
dinsdag 27 juni 2017
'Pop up'-school verrijst naast gemeenteschool SchatteneilandBurst - Naast de gemeenteschool van Burst zijn klascontainers geplaatst die dienst zullen doen als tijdelijke 'pop up'-school voor de leerlingen van de gemeenteschool De Schatkist uit Erondegem. Een creatieve oplossing om de periode van sloop en bouw van het oude schoolgebouw daterend uit 1933 te overbruggen.
Lees meer...
 
Heropening herverfde bib
dinsdag 27 juni 2017
Erpe-Mere - Om het einde van de verfwerken in de gemeentelijke bibliotheek van Erpe-Mere te vieren, is er nu woensdag 28 juni een feestelijke heropening. Het jonge volkje wordt extra verwend met een ballonplooier. Die komt langs tussen 13 en 15 uur. Aansluitend is er een optreden van poppentheater Sloef.
Lees meer...
 
Wielertoerist zwaar gewond na val
maandag 26 juni 2017
Erondegem/Hamme - Een man uit Hamme is zaterdag tijdens een toertocht voor wielertoeristen zwaar ten val gekomen in de Kuilstraat in Erondegem. Oorzaak was een technisch defect waardoor de vork van de fiets doorbrak en de man met zijn hoofd tegen het beton belandde. Hij werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij door zijn val een gebroken oogkas en kaak opliep.
 
Vrachtwagen verliest graafbak
maandag 26 juni 2017
Erpe - Op de Leedsesteenweg in Erpe verloor een vrachtwagen voor uitzonderlijk vervoer zaterdagochtend iets voor 7 uur een graafbak van een kraan. Die lag in de graafbak van de graafmachine die de dieplader vervoerde, maar sloeg los toen de mastodont aan het trillen ging door de spooroverweg van het scholierenlijntje.
Lees meer...
 
Chirojongeren genieten van daguitstap naar Oostende
zondag 25 juni 2017
Chirojongeren genieten van daguitstap naar OostendeErondegem/Ottergem - Met 41 deelnemers en een 15-koppige leidingsploeg trok Chiro Liebel uit Erondegem en Ottergem het voorbije weekend ter trein op uitstap naar Oostende. "Het weer was schitterend en dankzij de goede examenroosters van onze leiding kregen we heel wat volk op de been", vertelt Justine Bockstaele.
Lees meer...
 
Bond Treingebruikers hekelt zomerslaap scholierentreintje
zaterdag 24 juni 2017
Bond Treingebruikers hekelt zomerslaap scholierentreintjeBurst/Aalst - Met een ludieke actie maakte de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers vrijdagochtend de resultaten bekend van een bevraging omtrent het scholierentreintje tussen Burst en Aalst “Omdat de meest voorkomende opmerking de lange zomerslaap van het treintje is, plaatsten we symbolisch een veldbed op het perron”, luidt het
Lees meer...
 
Bestelwagendiefstal op carpoolparking
zaterdag 24 juni 2017
Erpe-Mere - Na een relatief kalme periode hebben bestelwagendieven donderdag opnieuw toegeslagen. Dit keer werd een bestelwagen opengebroken die op de carpoolparking aan het op- en afrittencomplex van de E40 in Erpe-Mere geparkeerd stond.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5932