• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuwe gemeenteschool pas klaar in 2019
donderdag 26 april 2018
Erondegem - Leerlingen en leerkrachten van gemeenteschool De Schatkist uit Erondegem zullen minstens tot eind dit jaar in de tijdelijke containerschool van Burst moeten blijven. De geplande verhuis tegen 1 september wordt niet gehaald.
Lees meer...
 
19 extra AED-toestellen maken gemeente hartveilig
donderdag 26 april 2018
Erpe-Mere - De kans om een hartfalen te overleven neemt de komende dagen en weken spectaculair toe in Erpe-Mere. Deze week startte de plaatsing van 19 publiek toegankelijke AED-toestellen om mensen te reanimeren.
Lees meer...
 
Provinciaal kampioenschap wielrennen met afterparty
donderdag 26 april 2018
Mere - Pervelo@miejer organiseert op zaterdag 28 april het Provinciaal Kampioenschap wielrennen. Om 10.30 uur strijden de elite zonder contract en om 14.30 uur voor beloften. Nadien is er nog een afterparty met Wim Soutaer, Wim Leys, Frank Van Damme en 't Klein Muzieksken van Erpe. Alles heeft plaats in de schaduw van de Kruiskoutermolen.
 
Snelrechtprocedure voor illegale zigeunerkampen
woensdag 25 april 2018
Snelrechtprocedure voor illegale zigeunerkampenErpe-Mere - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede controleerde dinsdag de woonwagenparken aan de E40 in Erpe-Mere. De gemeentelijke overheid wil die illegale parken al langer zien verdwijnen en startte een snelrechtprocedure op.
Lees meer...
 
Politie legt opnieuw drugsnetwerk bloot
woensdag 25 april 2018
Erpe-Mere - Rechercheurs van de lokale politie ontmantelden dinsdag andermaal een wijd vertakt drugsnetwerk. Drugs lijken alomtegenwoordig in Erpe-Mere. Moeten we ons zorgen maken?
Lees meer...
 
Zweefvliegtuig landt naast E40
dinsdag 24 april 2018
Vlekkem - Nogal wat automobilisten belden zaterdagnamiddag de hulpdiensten nadat een zweefvlieger rond 17 uur naast de E40 in Vlekkem landde op een veldweg. Die landing was noodzakelijk omdat er plots geen thermiek meer was waardoor het vliegtuig veiligheidshalve aan de grond werd gezet. Dat gebeurde perfect volgens het boekje waardoor niemand gewond raakte.
 
Vijf wagens botsen op E40 in Erpe-Mere
zaterdag 21 april 2018
Erpe-Mere - Op de E40 was het vrijdagochtend van voor Aalst aanschuiven richting kust. Omstreeks 9 uur gebeurde net voor de afrit Erpe-Mere een aanrijding waarbij vijf wagens betrokken waren. Niemand had dringende verzorging nodig, maar twee rijstroken waren een tijd versperd.
Lees meer...
 
Dorstige dieven
zaterdag 21 april 2018
Erpe-Mere - Donderdag werden langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere tweemaal verdachte personen opgemerkt. Een eerste keer belde omstreeks 13 uur een koppel aan bij een oudere bewoner met de vraag voor een flesje water. Toen de bewoner dit ging halen, betraden beide personen de woning en vroeg een van hun naar het toilet te gaan.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 6279