• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Pervelo@miejer organiseert eerste koers
zaterdag 28 maart 2015
Pervelo@miejer organiseert eerste koersMere - Sinds kort herbergt café "t Hoeksken in Mere met Pervelo@miejer een nieuwe vereniging. "Naast het bestaande kermiskoersgeweld willen ook wij voor wat extra leven in het Meerse wielrennen zorgen", vertelt Davy Neerinckx. Vandaag organiseert de kersverse vereniging haar eerste wedstrijd. "Aangezien er in maart nog geen wedstrijden zijn, zorgen wij voor de Grote Prijs Anmapa, ereprijs café 't Hoeksken en Home Solution."
Lees meer...
 
Twintigste editie voor populaire Top 1000 fuif
vrijdag 27 maart 2015
Twintigste editie voor populaire Top1000 fuifErpe-Mere - De organisatoren van het eerste uur zijn intussen al een generatie opgeschoven, maar de Top 1000 van jeugdhuis Dido blijft elk paasweekend een vaste waarde in Erpe-Mere. “Voor onze 20ste editie doen we verder met het vertrouwde concept waarbij we gedurende drie dagen de duizend beste nummers door onze luidsprekers laten schallen”, vertelt de jongste generatie organisatoren. Starten gebeurt op vrijdag 3 april om 17.00 uur in het jeugdhuis langs de Oude Heerbaan.
Lees meer...
 
Brandstof gestolen
donderdag 26 maart 2015
Erpe-Mere - Op een werf langs de Merestraat in Erpe-Mere werd brandstof gestolen. Dieven tapten die af van de graafkranen die er opgesteld staan.
 
Uitgeweken Merenaar in de prijzen met volwassenstrip ‘Het zotte geweld’
donderdag 26 maart 2015
Poging film te maken resulteert in topstripMere - Cartoonist, striptekenaar en -scenarist Joris Vermassen gooit hoge ogen met zijn recentste album. Merkwaardig, want eigenlijk was hij net uitgekeken op het medium. "Eigenlijk wou ik een film maken, maar toen de realisatie te lang op zich liet wachten, maakte ik er toch weer een strip van", vertelt hij. Het ziet er naar uit de creatief talent Joris Vermassen na heel wat omzwervingen definitief op het juiste spoor belandde.
Lees meer...
 
Chalet in bos volledig uitgebrand
woensdag 25 maart 2015
Chalet in bos volledig uitgebrandErpe-Mere/Lede - Langs Halfbunder in Erondegem brandde dinsdagnamiddag een chalet in een bosje volledig uit. De brandweer kon maar nipt vermijden dat ook het bosje mee in vlammen op ging. "We werden opgeroepen voor zwarte rook in de Dheerselweg in Lede, maar kwamen na een zoektocht met de politie uiteindelijk terecht bij een chalet in een bosje langs Halfbunder in Erondegem", vertelt luitenant Peter Dreelinck.
Lees meer...
 
Slecht elektriciteitsverslag voor voetbalkantines
dinsdag 24 maart 2015
Erpe-Mere - De veiligheid van de elektrische infrastructuur van de voetbalkantines van Aaigem, Bambrugge, Burst en Mere laat te wensen over. "Bij een recente controle werden heel wat bemerkingen geformuleerd doordat gebruikers zelf nogal vlot stopcontacten en bedradingen bij plaatsen wat een probleem is voor de veiligheid", vertelt schepen van openbare werken Marleen Lambrecht (CD&V). Het gemeentebestuur zal daarom eenmalig de elektrische installaties van de betrokken kantines op orde laten zetten. Dat zal 42.000 euro kosten. De clubs krijgen ook het verbod om nog zelf aan de installatie te werken.
 
Tweerichtingsfietspad in Diepestraat
dinsdag 24 maart 2015
Mere - In de Diepestraat en Jeruzalemstraat in Mere zal op termijn een tweerichtingsfietspad langs de kant van de Kruiskoutermolen worden aangelegd. "Bedoeling is om voor een veilige fietsverbinding te zorgen tussen Hazelbeek en de Groeneweg", vertelt schepen van openbare werken Marleen Lambrecht (CD&V).
Lees meer...
 
Gemeente heeft vijver bij
dinsdag 24 maart 2015
Erpe-Mere - De vijver in de arm van de op- en afrit van de E40 richting Gent in Erpe-Mere is voortaan eigendom van het gemeentebestuur. Het beheer en onderhoud van de vijver die door SOlVA geplaatst werd om voldoende bluswater voorradig te hebben bij eventuele branden in de industriezone, is voortaan de verantwoordlijkheid van het lokale bestuur.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4581