• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuwe STEAM-studierichting is succes
dinsdag 23 augustus 2016
Mere - De secundaire Sint-Jozefschool in Mere start vanaf september met twee volwaardige eerstejaarsklassen in de nieuwe studierichting STEAM. Dat staat voor Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics. Daarin leren leerlingen wetenschappelijke, wiskundige, technische, engineering- en design gelinkte concepten en praktijken inzetten om vragen of een levensecht probleem op te lossen.
Lees meer...
 
Kermis met kinderanimatie
dinsdag 23 augustus 2016
Ottergem - Ottergem Leeft zorgt in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus voor een leuke kermis. De kermis start zaterdag om 15 uur met pannenkoeken, koffie en een wielerwedstrijd voor Nieuwelingen. Om 17.30 uur is er kinderanimatie en om 18.30 uur verzorgen de majoretten van Majeron een optreden. 's Avonds is er nog een live optreden van T.B.D. vanaf 21 uur. Zondagochtend is er om 10 uur een aperoconcert, om 15 uur en 16.30 uur kinderanimatie en een optreden van Gin Toxic om 18 uur. Afsluiten gebeurt om 20 uur met 'The Durans' en een groot vuurwerk om 21 uur.
 
Upcycle café
maandag 22 augustus 2016
Erpe - Jeugdhuis Dido uit Erpe zorgt op woensdag 24 en donderdag 25 augustus voor een 'upcycle café' voor jongeren van 14 tot 26 jaar. Wie zin heeft om creatief aan de slag te gaan met oude kleren en schoenen door deze te pimpen of anders te behandelen kan langskomen in de Oude Heerbaan. Het jeugdhuis is vrij toegankelijk tussen 10 en 15.30 uur.
 
Eerste Hulp kan je leren
maandag 22 augustus 2016
Erpe-Mere - Het Rode Kruis van Erpe-Mere richt een nieuwe cursus in om te leren hoe je best kan reageren als iemand hulp nodig heeft. De basiscursus start op 5 september en heeft plaats op zes maandagavonden van 20 tot 22 uur in het rodekruislokaal in de Nieuwstraat in Mere.
Lees meer...
 
Opwarming voor nieuw basketbalseizoen
zondag 21 augustus 2016
Opwarming voor nieuw basketbalseizoenErpe-Mere - De jeugdspelertjes van microben, benjamins en pupillen van basketbalclub Black Boys Erpe-Mere warmden zich tijdens een stagedag in de vertrouwde Sint-Bavosporthal op voor het nieuwe seizoen. Onder impuls van kersvers jeugdcoördinator Jolien Van Hauwermeiren werden de jongelui met tal van leuke ludieke en vooral vermoeiende oefeningen alvast uit de zomersfeer gehaald.
Lees meer...
 
Os aan 't spit
zondag 21 augustus 2016
Mere - Bij de start van het nieuwe werkjaar laat Chiro Mere leden, vrienden en sympathisanten meesmullen van hun os aan 't spit. Dat kan op zondag 28 augustus vanaf 11.30 uur in en aan het Chiroheem in de Daalstraat voor de prijs van 15 euro. Kinderen betalen 8 euro. Kaarten via de leiding en Volwassen begeleider Liesbeth De Saedeleer (053/81.01.20).
 
Bejaarde dame beroofd aan voordeur
zaterdag 20 augustus 2016
Erpe - Een oudere dame is woensdagmiddag op klaarlichte dag beroofd aan haar eigen voordeur in de Dorpsstraat in Erpe. De vrouw deed op de middag de deur open voor een man die zich voorstelde als marktonderzoeker van een groot telecombedrijf. Zodra de dame haar deur opende, gaf de man haar een duw waarna hij haar halsketting afrukte en de vlucht nam. De vrouw raakte niet gewond, maar was wel hevig onder de indruk. Van de dader ontbreekt voorlopig elk spoor.
 
Bestuur en spelers KRC Bambrugge klaar voor BBQ
zaterdag 20 augustus 2016
Bestuur en spelers KRC Bambrugge klaar voor BBQBambrugge - Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen plaatsten bestuursleden, spelers, trainers en sympathisanten van voetbalclub KRC Bambrugge - begin deze maand nog trotse winnaar van de beker van Erpe-Mere - een grote tent aan het plein langs de Lindekouter. Daarin en rond wordt vanavond, zaterdag 20 augustus, en zondagmiddag 21 augustus voor de 34ste keer een typische Bambrugse barbecue gehouden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5394