• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Door rood voor ogen politie
woensdag 18 mei 2016
Bambrugge - Een ongeduldige automobilst reed zaterdagnacht aan het kruispunt De Fijnen voor de ogen van een politiepatrouille door het rode licht. De chauffeur werd onderschept en gecontroleerd. De man legde een positieve ademtest af en zijn wagen bleek niet gekeurd. Het rijbewijs van de man werd onmiddellijk voor een periode van 15 dagen ingehouden. Hij zal zich later voor de politierechter moeten verantwoorden.
 
Drugs aan Steenberg
woensdag 18 mei 2016
Erpe-Mere - Een kleine hoeveelheid drugs werd zondagavond in beslag genomen aan de achterzijde van het gemeentelijk domein Steenberg. De politie controleerde omstreeks 21 uur in de straat Everdal drie jongeren na een melding van verdachte handelingen. De jongelui mochten beschikken.
 
Tent Hoeftrappers stuk geblazen
dinsdag 17 mei 2016
Aaigem - Een rukwind veroorzaakte dit weekend flink wat schade voor wieltoeristenclub De Hoeftrappers uit Aaigem. De achter café ‘’t Hoefijzer opgestelde tent voor de  Memorial William Verbeken werd door een rukwind stuk geblazen. Ee flinke tegenslag waarbij gelukkig niemand gewond raakte.
 
Vrachtwagen knalt op botsabsobeerder
vrijdag 13 mei 2016
Vrachtwagen knalt op botsabsobeerderWetteren/Erpe-Mere - Het verkeer op de E40 richting Brussel verliep donderdagmiddag knap lastig na een ongeval tussen Wetteren en Erpe-Mere. Ter hoogte van Vlekkem knalde kort an 13 uur een vrachtwagen om onduidelijke reden tegen een botsabsorbeerder. Die laatste stond op de pechstrook om enkele arbeiders die verderop aan de slag waren te beschermen. Enkel de chauffeur van de aanrijdende vrachtwagen raakte licht gewond.
Lees meer...
 
Man onwel in huis
vrijdag 13 mei 2016
Mere - Een alerte buur uit de Magerstraat in Mere alarmeerde gisterenmiddag de hulpdiensten toen hij merkte dat een oudere man onwel was. Met behulp van de brandweer werd de man uit zijn huis geholpen. Daardoor was de straat korte tijd afgesloten voor het verkeer.
 
Verkavelaars willen 63 huizen bouwen
vrijdag 13 mei 2016
Erpe-Mere - Twee verkavelaars plannen in Erpe-Mere de bouw van 63 nieuwbouwwoningen. Vooreerst is er een project in de Keerstraat ter hoogte van Vlekkem waarbij men acht halfopen bebouwingen en één gesloten bebouwing wil realiseren. Langs de Bosstraat in Mere zijn er plannen voor een volledige nieuwe wijk. De NV Immo Invest uit Temse diende hiervoor net een verkavelingsaanvraag voor 54 loten in. Die plannen liggen nog tot en met 30 juni ter inzage in het gemeentehuis. Tot die datum kunnen ook opmerkingen ingediend worden.
 
Werken op Steenberg
donderdag 12 mei 2016
Erpe-Mere - De voorbereidende werken voor de aanleg van een nieuw voetbalterrein in kunstgras op het domein Steenberg in Erpe-Mere zijn net gestart. Dat terrein komt op het bovenste voetbalplein vlakbij de houten chalet die vandaag scouts Kievit huisvest. Daarnaast werd op het domein ook ingrepen gedaan om quads en motards te weren. Rond het waardevol natuurgebied Klein Steenberg werd bovendien een omheining geplaatst zodat ook mountainbikers daar geen schade meer kunnen aanrichten.
 
Chauffeurs zonder rijbewijs
donderdag 12 mei 2016
Erpe-Mere - De politie controleerde dinsdagavond in de buurt van het op- en afrittencomplex een wagen die opgemerkt werd door de camera’s voor nummerplaatherkenning. “De chauffeur bleek zijn rijbewijs een tweetal jaar geleden ‘verloren’ op het Parket van Oudenaarde”, aldus de politie. Een andere chauffeur werd dan weer betrapt met een rijbewijs dat hij vergat in te leveren.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5260