• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Veiligere oversteekplaats aan Steenberg
vrijdag 23 september 2016
Erpe-Mere - Deze week heeft het Agentschap Wegen en Verkeer de oversteekplaats voor voetgangers ter hoogte van het gemeentelijk domein Steenberg veiliger gemaakt. Door het aanleggen van een verhoogde vluchtheuvel ter hoogte van het zebrapad zullen voetgangers er voortaan veilig halfverwege de Oudenaardsesteenweg kunnen wachten tot het ook mogelijk is de tweede weghelft over te steken.
Lees meer...
 
Fietster (16) zwaar gewond na aanrijding
donderdag 22 september 2016
Mere - In de Kerkveldstraat in Mere werd woensdagmiddag ter hoogte van Hof ten Daele de zestienjarige fietster D.V.B. aangereden. Het meisje kwam uit een smal wegeltje en werd geschept door een wagen die haar niet meer kon ontwijken. Een wiel van haar fiets brak volledig los en het meisje zelf raakte zwaar gewond. Zij werd onder begeleiding van een MUG-team maar buiten levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd ze inmiddels al geopereerd.
 
Kopstaart-botsing aan frituur Happy
donderdag 22 september 2016
Kopstaart-botsing aan frituur HappyErpe-Mere - Een hoffelijke bestuurster raakte gisterenavond na een ongeval aan frituur Happy in Erpe-Mere gewond. De bestuurder van een achteropkomende bestelwagen had niet tijdig opgemerkt dat de vrouw halt hield om een tegenligger de parking van de frituur te laten oprijden.
Lees meer...
 
Nog geen spoor van aanrijder
dinsdag 20 september 2016
Erpe - De lokale politie van Erpe-Mere/Lede heeft voorlopig nog geen spoor naar de persoon die zondagochtend omstreeks half vijf in de Merestraat in Erpe een fietster aanreed en wegvluchtte. De 20-jarige vrouw die huiswaards fietste, raakte gelukkig slechts licht gewond. "We weten dat de dader met een zilverkleurige wagen reed aangezien op de plek van het ongeval de rechterzijspiegel achter bleef, maar zoeken nog steeds getuigen." Wie de verdachte wagen opmerkte of iets meende gezien te hebben, kan dat anoniem laten weten aan de politie via 053/60.64.64.
 
La Lorraine bouwt hypermoderne diepvriestoren
maandag 19 september 2016
La Lorraine bouwt hypermoderne diepvriestorenErpe-Mere - Op het industrieterrein van Erpe-Mere bouwt diepvriesbroodproducent La Lorraine momenteel een hypermoderne opslagtoren. Met een hoogte van 44 meter wordt dat een enorm opvallende constructie.
Lees meer...
 
Chauffeur vlucht na aanrijding fietsster
zondag 18 september 2016
Erpe - Een chauffeur die zondagochtend iets na 4 uur in de Merestraat in Erpe een 20-jarige fietsster aanreed, is weggevlucht zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.  De jonge vrouw raakte gelukkig slechts licht gewond, maar de politie tilt bijzonder zwaar aan de feiten.
Lees meer...
 
Stappen en trappen naar en rond school
zaterdag 17 september 2016
Stappen en trappen naar en rond schoolErpe-Mere/Lede - De laatste dag van de schoolweek stond zowat overal in het teken van de week van de mobiliteit. De leerlingen van de vrije basisschool van Aaigem hielden hun eigen Strapdag. Aan de Kluisberg in Lede werd de straat even verkeersvrij gemaakt zodat de kleutertjes van de Stella Matutina kleuterschool zich daar konden uitleven. Ook aan gemeenteschool Schatteneiland in Burst werd alles verkeersvrij gemaakt. De leerlingen kregen er net als op de Sint-Jozefschool in Mere behendigheidsproeven voorgeschoteld. VBS 't Wimpelke zet volgende week elke dag een verkeerstip voor ouders en passagiers in de kijker.
Lees meer...
 
Hechtingen na val op Strapdag
zaterdag 17 september 2016
Mere- Een fietser uit Mere die ter gelegenheid van de Strapdag per fiets naar school ging in Aalst moest gehecht worden na een valpartij onderweg. De jongen ging samen met twee makkers naar Aalst rijden in het kader van de week van de mobiliteit. Ter hoogte van de Kruiskoutermolen kwam de jongen door een happerende derailleur ten val. Na hulp van zijn vriendjes kwam hij toch veilig op school. Daar stelde de leerkracht vast dat de schaafwonden te ernstig waren om enkel te ontsmetten. Verschillende hechtingen in het OLV waren het resultaat. Dankzij het scholierentreintje en een behulpzame treinbegeleider raakten slachtoffer en fiets weer in Mere.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5444