• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Studenten lanceren ecologische reiskit
maandag 21 april 2014
Aaigem - Sara De Coensel (21) uit Aaigem, studente KMO-management aan de Arteveldehogeschool Gent, lanceerde met vier medestudenten een ecologische reiskit. “De handdoeken en washandjes mogen gewoon in het groenafval. Door het gebruikte materiaal zijn die na zes weken volledig verteerd.” Als laatstejaarsstudenten kregen Sarah en haar collega’s als eindproject een uitdaging voorgeschoteld.
Lees meer...
 
Spoorwegbrug afgesloten
maandag 21 april 2014
Erpe-Mere - Omwille van de werken voor de bouw van de nieuwe spoorwegbrug zal de oude brug in de Merestraat van maandag 22 april tot en met woensdag 30 april afgesloten zijn voor het verkeer. Automobilisten moeten omrijden langs de Rooseveltlaan en Lange Ommegangstraat.
 
Boompje voor pasgeborenen
zondag 20 april 2014
Boompje voor pasgeborenenErpe-Mere - Het grasplein tussen en achter het administratief centrum Steenberg en de sporthal in Erpe-Mere is opnieuw een geboorteboom rijker. Op initiatief van de fusiewerking van de Gezinsbond afdeling Bambrugge, Burst, Erpe, Mere en Erondegem-Ottergem-Vlekkem werd ook voor 2013 een boompje gepland voor alle nieuwe pasgeborenen uit de acht deelgemeenten.
Lees meer...
 
Laatste KMO-grond raakt niet verkocht
zaterdag 19 april 2014
Erpe-Mere - De verkoop van de gronden voor de uitbreidingszone van de KMO-zone Evenbroekveld Erpe-Mere is een succes. “Op één perceel na zijn alle gronden toegewezen aan bedrijven uit onze gemeente”, vertelt schepen William De Windt (N-VA). Voor dat resterende perceel, goed voor een oppervlakte van 20 are, wordt nu een derde biedingsronde georganiseerd.
Lees meer...
 
(On)veilig voedsel
zaterdag 19 april 2014
Aaigem - Voedingsexpert dr. ir. Eric De Maerteleire heeft het op woensdag 23 arpil 2014 in het woon- en zorgcentrum Sint-Vincentius over de veiligheid van voedsel en verbanden met kanker, hart- en vaatziekten. De lezing start om 20.00 uur en kost 5 euro of CM-leden gratis. Vooraf inschrijven via 09/267.57.35 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
Creatief voor moederdag
zaterdag 19 april 2014
Ottergem - De Gezinsbond van Erondegem-Ottergem-Vlekkem gaat op woensdag 23 april 2014 creatief aan de slag tijdens een workshop Powertex. Bedoeling is om met de textielverwerker kunstwerkjes te maken voor jezelf of als geschenk voor bijvoorbeeld moederdag. De workshop heeft plaats in het buurthuis in de Rijkhofstraat van 19.30 tot 22.30 uur. Deelnemers betalen 35 euro en leden 25 euro. Inschrijven via 0476/51.10.50 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
En op zes te snel door Tweekerkenstraat
vrijdag 18 april 2014
Erpe-Mere/Lede - Snelheidsduivels kunnen in Erpe-Mere en Lede beter op hun tellen letten. De lokale politie van Erpe-Mere/Lede drijft er de strijd op tegen chauffeurs met een zware voet op. "Deze maand hielden we al op 14 verschillende plaatsen snelheidscontroles", klinkt het bij de politie. Het aantal overtreders blijft met 148 op 3.574 gecontroleerde wagens eerder beperkt.
Lees meer...
 
Sint-Martinusschool in de bres voor straatkinderen
vrijdag 18 april 2014
Sint-Martinusschool in de bres voor straatkinderenErpe - Voor het tweede jaar op rij werd de vastenactie van de Sint-Martinusschool van Erpe opgedragen aan de organisatie Face. Die zet zich in voor de straatkinderen in de Egyptische hoofdstad Caïro. Vrijwilliger Etienne Cloots toonde zich dan ook dankbaar voor het enthousiasme van de school. “Vorig jaar werd 2.500 euro opgehaald en daarmee konden we een leerkracht aanwerven.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4004