• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
EHBO-koffers te huur
zondag 19 februari 2017
Erpe-Mere - De gemeentelijke uitleendienst van Erpe-Mere stelt verhuurt voortaan ook een EHBO-koffer. Op die manier moeten verenigingen die iets organiseren zich geen zorgen maken over de aanwezigheid van verzoringsmateriaal. Eventueel gebruikt materiaal wordt achteraf wel aangerekend.
 
Spelletjesnamiddag in de bib
zondag 19 februari 2017
Erpe-Mere - Ter promotie van de spelotheek organiseren het Huis van het Kind en de bibliotheek van Erpe-Mere een spelletjesnamiddag met gezelschaps en Wii U games op groot scherm. Deelnemen is gratis en heeft plaats in de gemeentelijke bib aan het gemeentelijk administratief centum Steenberg op woensdag 22 februari tussen 14 en 17 uur. Er wordt geen opvang of toezicht voorzien. Ouders dienen hun kinderen dus te vergezellen.
 
Oliespoor
zaterdag 18 februari 2017
Erpe/Erondegem - Brandweermannen van post Aalst ruimden vrijdagmiddag een oliespoor in Erpe en Erondegem. Dat zorgde voor een gevaarlijk glad wegdek vanaf de Overimepstraat via de Zandstraat tot in de omgeving van de kerk van Erondegem.
 
Paarden op spoor
zaterdag 18 februari 2017
Ede/Burst - Het treinverkeer tussen Denderleeuw en Zottegem liep vrijdagmiddag omstreeks 14 uur lichte hinder op. Machinisten moesten tussen Burst en Ede trager rijden nadat er paarden in de nabijheid van de sporen gemeld werden. Dat resulteerde in vertragingen tot 15 minuten.
 
Stroompanne treft KMO-zone
vrijdag 17 februari 2017
Erpe-Mere - Verschillende ondernemers in de KMO-zone Evenbroekveld moesten het donderdagochtend enkele uren zonder elektriciteit stellen. De panne situeerde zich in het achterste deel waardoor de activiteit van het Colruyt-verdeelcentrum niet getroffen werd.
 
Microgolfoven vat vuur
woensdag 15 februari 2017
Microgolfoven vat vuurErpe - In de garage van een woning in het begin van de Kraaineststraat, vlakbij de Oudenaarsesteenweg, in Erpe vatte dinsdagmiddag omstreeks 16 uur een microgolfoven vuur. De brandweer was - ondanks de werken en ovonde in Aalst- snel ter plaatse. De schade bleef beperkt en niemand raakte gewond.
Lees meer...
 
Verdwaald geitje
woensdag 15 februari 2017
Verdwaald geitjeMere - In de Daalstraat in Mere werd vorige week een verdwaad geitje opgemerkt. Een buur slaagde er in om het handtamme dier op een afgesloten terrein te plaatsen. Daar verbleef het gisteren nog steeds. Wie zijn dier mist, kan contact opnemen met de politie via 053/60.64.64.
 
Diepvriezer gedumpt
woensdag 15 februari 2017
Diepvriezer gedumptMere - In het autovrije deel van de Daaldbroekstraat in Mere werd het voorbije weekend een staande diepvriezer van een paar honderd liter gedumpt in een bosje. De gemeente haalt die weg en de politie gaat op zoek naar de sluikstorter.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5722