• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Asfaltwerken in Rijkhofstraat
donderdag 18 januari 2018
Ottergem/Erondegem - Wegens vernieuwing van het wegdek wordt de Rijkhofstraat tussen Ottergem en Erondegem een week afgesloten. De werken starten op maandag 22 januari en duren tot vrijdag 26 januari. Het verkeer wordt in beide richting omgeleid langs de spoorwegbrug in de Koningsdries.
 
Omstreden tractorsluis wordt weggehaald
woensdag 17 januari 2018
Burst/Ressegem - Het gemeentebestuur van Erpe-Mere gaat de omstreden tractorsluis aan het 'Hellegat' tussen Burst en Ressegem dicht gooien. Landbouwers klaagden dat de weg niet langer toegankelijk was voor tractorsluizen en het gemeentebestuur geeft dat nu ook toe.
Lees meer...
 
Politie rukt uit voor vrijend koppeltje
maandag 15 januari 2018
Erpe - De politie werd vrijdagavond opgeroepen voor een verdacht voertuig dat een hele poos met draaiende motor langs de Gentsesteenweg in Erpe. "De controle door onze toezichtsploegen wees uit het dat een liefdeskoppeltje betrof dat moeilijk afscheid kon nemen. Niettemin is het positief dat mensen niet twijfelen en verdachte handelingen melden via het nummer 101", aldus de politie van Erpe-Mere/Lede.
 
Schouwbrand
maandag 15 januari 2018
Mere - In de Edestraat in Mere werd vrijdagavond omstreeks half negen een schoorsteenbrand opgemerkt. Door een ophoping van gas in de schoorsteen waren er verschillende kleine ontploffingen waarop meteen alarm werd geslagen. Brandweerpost Aalst had het vuur snel onder controle. Niemand raakte gewond en het gebouw raakte niet beschadigd.
 
Cameras in strijd tegen kerkhofdieven, vandalen en sluikstorters
maandag 15 januari 2018
Erpe-Mere - Om een einde te maken aan de frequent terugkerende diefstallen op de kerkhoven in Erpe-Mere worden vier camera’s aangekocht. “Op die manier kunnen we toezicht houden op wat er gebeurt”, vertelt burgemeester Hugo De Waele (CD&V).
Lees meer...
 
Verkeerde pedaal ingedrukt: wagen in gracht
zaterdag 13 januari 2018
Verkeerde pedaal ingedrukt: wagen in grachtMere - Op de parking tegenover bakkerij De Keyser in de Bosstraat in Mere belandde vrijdagochtend omstreeks half elf een Mercedes in de gracht. De chauffeur vergiste zich van pedaal waardoor hij niet remde, maar net gas gaf.
Lees meer...
 
Speelweken tijdens krokus- en paasverlof
vrijdag 12 januari 2018
Erpe-Mere - De jeugddienst en sportdienst van Erpe-Mere bieden kinderen van 6 tot 12 jaar tijdens het krokus- en paasverlof speelse activiteiten aan in en rond sporthal Steenberg. "Elke dag krijgen de kinderen een mix tussen sport, spelletjes en crea-activiteiten aangeboden."
Lees meer...
 
Boeren willen blokkerende tractorsluis weg
vrijdag 12 januari 2018
Burst/Ressegem - Het plaatsen van tractorsluizen blijft in Erpe-Mere voor beroering zorgen. Na de eerdere heisa voor de sluis in de Groenweg in Mere eisen boeren nu dat de recent in de Veldstraat in Burst geplaatste sluis verwijderd wordt. “Wij werden vooraf niet gecontacteerd en kunnen nu niet meer aan ons land”, aldus de boeren.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 6061