• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Vrouw sterft onder omgewaaide boom
dinsdag 01 september 2015
Vrouw sterft onder omgewaaide boomErpe-Mere - In het Blauwbos in Erpe-Mere is maandagmiddag een vrouw om het leven gekomen. Tijdens een zomerwandeling werd ze samen met een kennis geraakt door een boom die afknakte tijdens een kort maar hevige onweer. De vrouw was op slag dood.
Lees meer...
 
Blauwbos afgesloten na dodelijk ongeval
dinsdag 01 september 2015
Blauwbos afgesloten na dodelijk ongevalAaigem/Mere - Na het dodelijk ongeval door een vallende boom in het Blauwbos op de grens van Mere met Aaigem werd het wegeltje tussen de spoorlijn en café Cabaré om veiligheidsredenen afgesloten. Nochtans komen daar bij elke hevige wind bomen naar beneden.
Lees meer...
 
Politie spoort vluchtende chauffeurs op
dinsdag 01 september 2015
Erpe-Mere - Een automobilist die zondagavond in de Nijverheidsstraat in Mere tegen een geparkeerde wagen botste en verder reed, kon snel opgespoord worden. "Een altert getuige noteerde een deel van de nummerplaat en via onze ANPR-camera in de Bosstraat konden we vlot de wagen herkennen en de eigenaar opsporen", klinkt het bij de politie. Vrijdagmiddag werd ook al een chauffeur opgepakt nadat hij een fietsend meisje van 14 aan reed langs de Leedsesteenweg in Erpe en eveneens zijn weg verder zette. Die chauffeur van 23 uit Erpe-Mere werd aangehouden. Het meisje liep een beenbreuk op.
 
Vluchtende chauffeur (23) opgepakt
maandag 31 augustus 2015
Erpe - Op de Leedsesteenweg in Erpe gebeurde vrijdagmiddag rond 13.30 uur een ongeval met vluchtmisdrijf. Een 23-jarige automobilist uit Erpe-Mere reed een meisje van 14 jaar op de fiets aan en pleegde vluchtmisdrijf. De fietsster werd met verwondingen aan het been naar het ziekenhuis gebracht. Korte tijd later kon de politie de aanrijder aantreffen en werd hij gearresteerd.  De jongman verscheen dit weekend voor de onderzoeksrechter en die bevestigde de aanhouding zolang het verder onderzoek nog loopt.
 
92 deelnemers voor voetbalkamp
zondag 30 augustus 2015
92 deelnemers voor voetbalkampAaigem - Tijdens de laatste week van de vakantie organiseerde voetbalclub SK Aaigem een voetbal- en ‘multimove’-sportkamp. Een ploeg van tien trainers bezorgde de 92 jonge deelnemertjes een ‘Rode Duivel’-week waarbij dagelijks het Belgisch volkslied gespeeld werd. “Meezingen lukt nog niet, maar zo zijn ze toch al een beetje klaar voor een later carrière als topvoetballer”, lacht jeugdcoördinator Robin Paerewijck.
 
Lucien (81) oudste deelnemer rally van Erpe-Mere
zondag 30 augustus 2015
Lucien (81) oudste deelnemer rally van Erpe-MereErpe-Mere - De jaarlijke rally voor wielertoeristen in Erpe-Mere lokte dit jaar bijna honderd deelnemers naar café Dievenput in Ottergem. Van daar ging het in een eerste lus richting Berlare en na een verfrissing op de startlocatie volgde een iets pittigere rit richting Oosterzele.
Lees meer...
 
Bestelwagens opengebroken
zaterdag 29 augustus 2015
Erpe-Mere - Dieven braken in de nacht van donderdag op vrijdag twee bestelwagens open in Erpe-Mere. Die stonden geparkeerd Langs de Oudenaardsesteenweg en langs Dorent in Burst. Uit beide voertuigen werd werkmateriaal gestolen.
 
't Aygems cafeetje sluit
zaterdag 29 augustus 2015
Aaigem - Dit weekend is het laatste weekend dat cafégasten terecht kunnen bij Linda Van Dooren in 't Aygems Cafeetje op het dorpsplein van Aaigem. "Ik voorzien niks speciaal, maar de laatste week zijn alle consumpties wel al aan halve prijs", vertelt die. Of de vaste klanten Linda zondag rustig haar café zullen laten sluiten, valt te betwijfelen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4807