• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Oplapwerken voor looppiste Steenberg
donderdag 29 januari 2015
Erpe-Mere - De Finse Pistse voor lopers op het domein Steenberg zal tegen half maart opnieuw bruikbaar zijn. Dat is toch de belofte van het gemeentebestuur van Erpe-Mere nadat de weergoden en het Belgisch Kampioenschap veldrijden het terrein in een modderpoel veranderden. "De piste is intussen ongeveer tien jaar oud en grotere herstelwerken dringen zich op. Wat en hoe zullen we bekijken na de aanleg van het voetbalterrein in kunstgras voor de zomer van 2016", vertelt sportschepen Antoine Slagmulder (CD&V).
Lees meer...
 
Penningmeester SK Aaigem overleden
woensdag 28 januari 2015
Aaigem - Medestichter en huidig penningmeester Karel Vercruyssen van voetbalclub SK Aaigem is zaterdag op 79-jarige leeftijd overleden in het ASZ. De uitvaartplechtigheid is op zaterdag 31 januari om 11.00 uur in de Sint-Niklaaskerk van Aaigem. De familie groeten is mogelijk vanaf 10.45 uur.
 
Stenen door ruiten
woensdag 28 januari 2015
Erpe-Mere - In de Ratmolenstraat in Aaigem werd zondag pal op de middag een steen door de ruit van een wonings langs de Ratmolenstraat gegooid. Inbrekers doorzochten vervolgens het gebouw. Zaterdagavond raakten dieven op dezelfde manier binnen in een huis op Aaigemdorp. Hier werden geld en juwelen gestolen. Vrijdag werden rond 19.20 uur inbrekers opgeschrikt door de bewoner toen ze probeerden binnen te raken in een woning langs de Hoogstraat in Erondegem.
 
Aanrijding op E40
dinsdag 27 januari 2015
Erpe-Mere/Wetteren - De ochtendspits op de E40 richting Gent werd maandagochtend tussen 7.30 en 8.30 uur gehinderd door een ongeval ter hoogte van Wetteren. Een bestuurder raakte lichtgewond, maar de linkerrijstrook bleef door het voorval een tijdlang afgesloten. Daardoor was er al vlug een file vanaf Erpe-Mere. 's Avonds gebeurde er rond 16.30 uur net voor de afrit Wetteren een botsing in de tegenovergestelde richting. Daardoor was het nog langer dan gewoonlijk aanschuiven om de snelweg te verlaten.
 
Inbraak in RVT Avondzon
dinsdag 27 januari 2015
Erpe - Het rust- en verzorgingstehuis Avondzon in de Botermelkstraat in Erpe kreeg opnieuw dieven over de vloer. De dieven forceerden zich maandagmorgen omstreeks kwart na vijf toegang tot het onthaal. Gisterenavond was nog niet duidelijk wat precies werd buitgemaakt. Vorig jaar sloeg een bende meermaals toe in verschillende rusthuizen in de buurt.
 
Opgelet voor winkeldieven
dinsdag 27 januari 2015
Erpe-Mere/Lede - De politie werd het voorbije weekend opgeroepen voor winkeldieven. In het winkelcentrum Heiplas werden verdachte gedragingen opgemerkt, maar werd uiteindelijk niets gestolen. Even later was er een telefoontje vanuit de Delhaize in de Landsheerstraat in Bambrugge. Hier werden drie verdachte personen opgemerkt.
 
Dieven viseren kantine visvijver
dinsdag 27 januari 2015
Mere - Op een week tijd werd tot drie keer toe geprobeerd om in te breken in de kantine van de visvijver in de Biezeputstraat in Mere. Na een eerdere poging en een effectieve inbraak waarbij een laptop werd gestolen, probeerden dieven donderdagavond andermaal in de kantine binnen. "Er werd een gat in de muur gemaakt, maar de diven raakten gelukkig niet binnen", klinkt het. Waarom de dieven zoveel moeite doen voor de kantine van een visvijver is niet duidelijk. "We denken dat ze onze sigarettenautomaat viseren."
 
Oppositie hard voor financieel beleid
dinsdag 27 januari 2015
Erpe-Mere - Open Vld en sp.a Erpe-Mere vinden dat het gemeentebestuur van Erpe-Mere te veel nieuwe belastingen int en gelijktijdig alle reservers opsoupeert. "Wij kiezen ervoor niet te lenen omdat lenen ook geld kost", verdedigt schepen van financiën William De Windt (N-VA) zijn beleid.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4462