• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Materiaaldieven niet te stoppen
dinsdag 17 januari 2017
Erpe-Mere - Ondanks de arrestatie van vier verdachten na een inbraak in een bestelwagen langs de Oudebaan in Bambrugge zaterdagnacht, werd zondagnacht in de Bosstraat in Mere toch opnieuw een bestelwagen opengebroken en leeggeroofd. De politie hoopte nochtans dat de arrestatie van zaterdagnacht eindelijk een einde zou maken aan de regelrechte diefstallenplaag uit bestelwagens.
Lees meer...
 
Schoorsteenbrand
dinsdag 17 januari 2017
Mere - Bewoners van de Oostdorpstraat in Mere alarmeerden maandagavond omstreeks 20 uur de brandweer voor een schoorsteenbrand. “Er kwam een dikke rook en vonken uit de schoorsteen van onze pelletkachel aan onze achterbouw”, vertelt de eigenares.
Lees meer...
 
Scholen zoeken gemachtigde opzichters
dinsdag 17 januari 2017
Mere - De kleuter-, lagere- en secundaire Sint-Jozefschool in de Kloosterstraat in Mere zijn op zoek naar gemachtigde opzichters. De gemeente richt deze maand alvast twee cursussen in zodat ook ouders actief voor een veilige schoolomgeving kunnen zorgen.
Lees meer...
 
Gereedschapsdieven opgepakt
maandag 16 januari 2017
Erpe-Mere/Lede - Agenten van de politiezone Erpe-Mere/Lede hebben het voorbije weekend een doorbraak geforceerd in het onderzoek naar de talrijke inbraken in bestelwagens. De jongste maanden werden tientallen bestelwagens opengebroken waarna er heel wat gereedschap werd gestolen. In dat onderzoek zouden nu verdachten opgepakt zijn. Politie en Parket willen hierover echter niet communiceren in het belang van het onderzoek.
 
Zwaar weekend voor strooiploegen
maandag 16 januari 2017
Erpe-Mere - De twee strooiwagens van de gemeente Erpe-Mere hebben waren het voorbije weekend urenlang op de baan. Toch slaagden ze er niet in om alle straten (snel) te bedienen.
Lees meer...
 
Drugsrazzia in Oude Hof
maandag 16 januari 2017
Erondegem - Het voorbije weekend is de politie met heel wat manschappen en een drugshond ingevallen in dancing ’t Oude Hof in Erondegem. De inval gebeurde zondagochtend iets voor 3 uur en duurde ongeveer twee uren. De politie nam enkele mensen mee, maar wou voorlopig niet communiceren over de vaststellingen.
 
Betonsmurrie op N9 aan Heco
vrijdag 13 januari 2017
Erpe - Ter hoogte van de Doe-het-zelfzaak Heco langs de Gentsesteenweg N9 in Erpe verloor een vrachtwagen donderdag in de vooravond een lading grind en beton. De hoeveelheid was beperkt, maar doordat dit dwars over de steenweg liep, kwamen politie en brandweer ter plaatse. Door het voorval was er lichte verkeershinder.
 
Schouwbrand
vrijdag 13 januari 2017
Aaigem - De brandweerposten van Aalst en Herzele werden donderdagavond omstreeks half vijf opgeroepen voor een schoorsteenbrand op Aaigemdorp in de buurt van de slagerij van Andries en Ruth. “De schoorsteen werd gecontroleerd, maar er bleek niks aan de hand”, vertelt Herzeels postoverste Dirk van Waeyenberghe.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5666