• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Eveline Cannoot heeft kerstsingle
vrijdag 19 december 2014
Erpe-Mere - Muzikaal talent Evelien Cannoot uit Erpe-Mere heeft samen met Filip D'haeze de single 'Kerstmis is voor iedereen' uit. Downloaden kan op iTunes. De videoclip is te vinden op YouTube. In april 2015 organiseert de sympathieke zangers ook een skireis voor fans naar het Italiaanse Kronplatz in Zuid-Tirol.
Lees meer...
 
Nieuw vervoersplan: Eťn trein op drie met 'beperkte' vertraging
donderdag 18 december 2014
Denderstreek - Na de valste start met de nationale staking van maandag ging dinsdag de nieuwe uurregeling van de NMBS van start. Onze reporter deed de test en spoorde heen en weer naar Brussel. De nieuwe dienstregeling bij het spoor zorgde dinsdag voor heel wat gemopper. Mensen ontdekten dat de nieuwe treinregeling hun vertrouwde routine dooreenschudde, dat ze voortaan moeten overstappen of langer onderweg zijn door langere wachttijden en extra haltes.
Lees meer...
 
Voetpad aan GAC Steenberg
woensdag 17 december 2014
Erpe-Mere - Voetgangers die hun wagen parkeren tegenover het Sociaal Huis of de ingang van de administratieve diensten van het GAC Steenberg in Erpe-Mere moeten niet langer op straat lopen om naar de ingang van de bibliotheek te gaan. Tussen beide ingangen werd recent een voetpad aangelegd. Een kleine ingreep die de omgeving van het domein Steenberg heel wat veiliger maakt en die tevens positief is voor een vlotte verkeersdoorstroming.
 
Gezelligheid aan 't Hoefijzer
woensdag 17 december 2014
Aaigem - In en rond café 't Hoefijzer aan de Langemunt in Aaigem wordt op zondag 21 december 2014 vanaf 15.00 uur voor een gezellige sfeer gezorgd. "We zorgen, in samenwerking met enkele verenigingen, voor heel wat leuke standjes waardoor het zonder twijfel een gezellig samenzijn wordt", vertelt cafébaas Patrick.
 
Stiptheidsactie bij politie?
dinsdag 16 december 2014
Erpe-Mere - De politie van Erpe-Mere/Lede maakte de afsluiting van het industrieterrein in Erpe-Mere pas om 11.38 uur bekend via haar sociale mediakanalen op Facebook en Twitter. De actievoerders waren nochtans al actief van rond 3.00 uur 's ochtends en hadden vooraf afspraken gemaakt met de politie.
Lees meer...
 
Nummerplaten gestolen
dinsdag 16 december 2014
Erpe-Mere - In de Loskadestraat vlak bij de treinstopplaats Erpe-Mere werden het voorbije weekend beide kentekenplaten gestolen van een geparkeerde bestelwagen. De politie kreeg ook enkele oproepen voor verdachte handelingen. Zo werden twee mannen opgemerkt langs Langemunt in Aaigem en was er ook een melding van een verdachte blauwe bestelwagen met Roemeense nummerplaat in de Landsheerstraat in Bambrugge.
 
Newtec draaide op volle kracht
dinsdag 16 december 2014
Erpe-Mere - De firma Newtec uit Erpe-Mere draaide gisteren op volle kracht. Ondanks een volledig afgesloten industrieterrein waren alle personeelsleden op post in de afdeling gevestigd langs de Joseph Cardijnstraat. "Een dankbaar gevolg van onze bedrijfscultuur", vertelt plantmanager Guy De Winne. “Wij zorgen steeds voor een goede, open communicatie en hanteren de principes van de ‘fabriek van de toekomst’.
Lees meer...
 
Definitieve vaststelling zones voor windmolens
dinsdag 16 december 2014
Erpe-Mere/Sint-Lievens-Houtem - Tijdens de provincieraad van woensdag 17 december zal de deputatie definitief beslissen over het windplan voor de inplanting van zeven windmolenparken. Concreet gaat het over de een groot windpark in de gemeenten Eeklo en Maldegem en zes kleinere windparken langs de E40 tussen Aalter en Aalst. Het gaat om windparken aan het bedrijventerrein van Aalter, windakker Hansbeke, bedrijventerrein Zwijnaarde, windakker Melle-Wetteren, windkouter Sint-Lievens-Houtem/Erpe-Mere en het bedrijventerrein Erembodegem. Hoeveel windmolens er precies gebouwd kunnen worden, is nog niet duidelijk.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4392