• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
E40 donderdagnacht dicht tussen Erpe-Mere en Aalst
donderdag 20 oktober 2016
Erpe-Mere/Aalst - Wegens werken is de E40 richting Brussel donderdagnacht 20 oktober van 22 uur tot 5 uur afgesloten tussen Erpe-Mere en Aalst. Al het verkeer moet in Erpe-Mere de snelweg verlaten. Een lokale wegomlegging voert het verkeer via de N9 en werken voor de heraanleg van de ring rond Aalst opnieuw naar de snelweg.
 
L&G-reizen doet boeken dicht
woensdag 19 oktober 2016
Erpe - Het reisbureau L&G-reizen langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe is met onmiddellijke ingang gesloten. Het kantoor maakt - voorlopig - ook niet langer deel uit van Selectair. Dat valt op de website van de reisorganisatie te lezen. 
Lees meer...
 
Paar duizend euro werkmateriaal gestolen
woensdag 19 oktober 2016
Vlekkem - Dieven roorfden in de nacht van maandag op dinsdag de bestelwagen van schrijnwerker Henk Van Der Meulen leeg. "De bestelwagen stond op de oprit geparkeerd langs de Meiweg, maar dat schrok de dieven niet af", vertelt hij. Ondanks een dubbel slot werd heel wat werkmateriaal gestolen.
Lees meer...
 
Nachtelijke inbraak
dinsdag 18 oktober 2016
Mere - Bewoners van de Kleine Steenstraat in Mere kregen in de nacht van zaterdag op zondag onaangenaam bezoek. Inbrekers stalen geld en informaticamateriaal.
 
Arrestatie in Bosstraat
maandag 17 oktober 2016
Mere - Na de massale opkomst van politieploegen woensdagnamiddag aan de rotonde in Mere bewezen de agenten van de lokale politiezone Erpe-Mere/Lede vrijdagavond andermaal bijzonder alert te zijn. Omstreeks 20 uur werd ter hoogte van het kruispunt van de Bosstraat met de Magerstraat een geseinde man opgepakt. Die werd inmiddels voor de onderzoeksrechter gebracht en meteen aangehouden. In het belang van het gerechtelijk onderzoek worden voorlopig niet meer details bekend gemaakt.
 
Bestelwagen botst en vlucht
maandag 17 oktober 2016
Erpe - De verantwoordelijkheidszin van bestuurders betrokken bij een ongeval blijft bedroevend laag. Vrijdagavond vluchtte de bestuurder van een bestelwagen weg nadat hij omstreeks 17.15 uur ter hoogte van het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Dorpsstraat en Zevekootstraat een personenwagen aanreed. De chauffeur van die laatste wagen raakte licht gewond. De politie speurt actief naar de dader. Wie daarbij kan helpen, kan vrijblijvend contact opnemen met de speurders via 053/60.64.64.
 
Fietsongeval op trage weg
maandag 17 oktober 2016
Bambrugge - Een fietster die vrijdagmiddag de drukke Oudenaardsesteenweg op zijn weg van zijn werk naar huis omzeilde langsheen het fietsbaantje aan 'Gobert' in Bambrugge, belandde kort voor 16 uur onzacht tegen het asfalt. Dat gebeurde nadat een wagen ter hoogte van de parking van het textielbedrijf het baantje kruiste. De fietser raakte daardoor licht gewond. Hij werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
 
Papeters uit 1946 en 1947 feesten samen
zondag 16 oktober 2016
Papeters uit 1946 en 1947 feesten samenMere - In zaal het Patronaat in Mere verzamelden onlangs de leeftijdsgenoten geboren in 1946 en 1947. “Met een opkomst van 72 deelnemers, leeftijdsgenoten en partners, werd het andermaal een gezellig samenzijn voor onze Papeters die geboren werden in Mere of er vandaag wonen”, vertelt mede-organisator Kamiel Minoodt.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5495