• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Stratenloop, wielerwedstrijd en optredens tijdens kermis
dinsdag 28 juli 2015
Erondegem - De kermis van Erondegem is opnieuw een feestelijk maar ook sportief gebeuren. Er wordt vrijdag gestart met een stratenloop, maar ook de wielerwedstrijd Erondegemse pijl, muzikale optredens en een zomermarkt staan op het programma.
Lees meer...
 
Scouts Kievit op toverkamp naar Achel
dinsdag 28 juli 2015
Scouts Kievit op toverkamp naar AchelErpe-Mere - Een 60-tal padvinders van scoutsgroep Kievit uit Erpe-Mere trok op toverkamp naar het Limburgse Hamont-Achel tegen de Nederlandse grens. “Onze jonggivers en givers zijn al ter plaatse en nu volgende onze kapoenen en kawellen”, vertelde leidster Dorien Van Winghem bij het vertrek van die laatsten aan de scoutslokalen op het domein Steenberg.
Lees meer...
 
Inbrekers vluchten maÔsvelden in
maandag 27 juli 2015
Erpe-Mere - Vier inbrekers zijn gisterenmorgen bij het ochtendgloren de maïsvelden rond domein Steenberg in Bambrugge ingevlucht nadat ze in paniek sloegen bij het zien van een politiecombi. Ze lieten hun zwarte bestelwagen achter tussen de struiken achteraan het tankstation langs de Oudenaardsesteenweg en sprongen over de omheining.
Lees meer...
 
Zomerse stratenloop
zondag 26 juli 2015
Erondegem - Ter gelegenheid van de kermis in Erondegem organiseren Veloplus en Jara Erondegem op vrijdagavond 31 juli een zomerse stratenloop in Erondegem. Jeugdreeksen starten om 19.30 uur en volwassenen om 20 uur. Er is keuze uit 5 kilometer wandelen en loopafstanden van 5, 10 en 15 kilometer. Info op www.stratenlooperondegem.be en bij Toon De Windt via 053/80.54.73.
 
Steenbergcross op Telenet
zondag 26 juli 2015
Erpe-Mere - De sportzender Playtime van Telenet zendt op zondag 27 september de traditionele opener van het veldritseizoen op Steenberg in Erpe-Mere live uit. Zonder meer een opsteker voor wie, de moddertaferelen tijdens het Belgisch Kampioenschap veldrijden eerder dit jaar indachtig, in alle rust en netheid de 'Steenbergcross'-wedstrijd wil volgen.
 
Voetbalbeker van Erpe-Mere
zondag 26 juli 2015
Erpe-Mere - De vier voetbalclubs van Erpe-Mere aangesloten bij de KBVB zorgen voor een derbyfestival op zaterdag 1 augustus op de terreinen van KFCO Burst langs de Oudendijk. Wie SK Aaigem, KRC Bambrugge, KFCO Burst en FC Mere wil aanmoedigen is er welkom van 10 tot 18 uur. De toegang is gratis.
 
Dubbel 'happy end' na recuperatie gestolen bestelwagen
zaterdag 25 juli 2015
Dubbel 'happy end' na recuperatie gestolen bestelwagenMere - Wout Dhondt van de firma Bouwdrogerverhuur uit Mere ging donderdagavond zijn gestolen bestelwagen in Nederland ophalen. Hij schonk de vinder de beloofde 1.000 euro en die plant daarmee voor het eerst in acht jaar een reisje met zijn zoon die het downsyndroom heeft. Een diefstal met een dubbel ‘happy end’ dus.
Lees meer...
 
Eveline Cannoot maakt nieuwe videoclip
vrijdag 24 juli 2015
Eveline Cannoot maakt nieuwe videoclipBambrugge - Zangeres Eveline Cannoot uit Bambrugge nam net een nieuwe videoclip op. Dat gebeurde tussen haar  optredens tijdens de zomershow ‘Caals aan zee’ met Luc Caals in Kusttheater ‘t Colisée in Blankenkberge. “Het is momenteel een drukke periode, maar ik geniet met volle teugen”, vertelt de zangeres die sinds kort ook af en toe op Radio2 te horen is. Haar nieuwste single stelde ze net nog voor op Ment TV in Blankenberge.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4761