• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Inbreker opgepakt dankzij Buurt Informatie Netwerk en politiehelikopter
zaterdag 03 december 2016
Inbreker opgepakt dankzij Buurt Informatie Netwerk en politiehelikopterHaaltert/Ede/Mere - Een inbreker die vrijdagavond toesloeg in de Ekentstraat en Hoogkouterbaan in Haaltert mocht de nacht met natte voeten in de cel doorbrengen. Die liep de man van Afrikaanse afkomst op toen hij van een terras vluchtte en in een decoratief vijvertje sprong. Dankzij de activering van het Buurt Informatie Netwerk en een politiehelikopter werd de dader omstreeks 20 uur gevat in de velden tussen Haaltert, Ede en het gehucht Oostdorp bij Mere.
Lees meer...
 
Uitverkoop van leegstaande pastorieŽn
vrijdag 02 december 2016
Aaigem/Burst - Nadat eerder de leegstaande pastorie van Bambrugge verkocht werd, wil de gemeente Erpe-Mere nu hetzelfde doen met de pastorie in Aaigem. In dat gebouw werden een tijdlang vluchtelingen opgevangen, maar die krijgen elders onderdak. Het gebouw wordt - net als in Bambrugge - niet openbaar verkocht.
Lees meer...
 
Open VLD geen Brugse minnaar
vrijdag 02 december 2016
Erpe-Mere - Gemeenteraadslid Marc De Lat (Open Vld) verzet zich tegen de plannen van Erpe-Mere om via de stad Brugge goedkoper ICT-materiaal te kopen. "Ik begrijp niet waarom jullie niet dichter bij huis gaan winkelen en waarom niet gekeken wordt naar gelijkaardige mogelijkheden met Oostvlaamse steden", stelde hij.
Lees meer...
 
Warmste week(end) met taart en optredens
vrijdag 02 december 2016
Ottergem - Het kleine Ottergem in Erpe-Mere neemt op zondag 4 december deel aan 'De Warmste Week' in het kader Music for Life van Studio Brussel. "Net als vorig jaar zorgen we voor een tent met drank, hapjes en muziek ten voordele van vzw Den Tandem", vertellen Patrick Den Herder en David Loncke.
Lees meer...
 
Nieuwbouw voor scouts en voetballers aan Steenberg
donderdag 01 december 2016
Nieuwbouw voor scouts en voetballers aan SteenbergErpe-Mere - Het immense succes van het kunstvoetbalveld op het domein Steenberg noopt de gemeente Erpe-Mere tot extra investeringen. “De kleedkamers van de sporthal volstaan niet om de extra sporters op te vangen”, luidt het. Als oplossing komt er volgend jaar een nieuwbouw waarin ook scouts Kievit terecht kan.
Lees meer...
 
Geen treinverkeer door werken aan spoorbrug
donderdag 01 december 2016
Aalst/Burst/Denderleeuw - Wegens werken aan de Kemelbrug in Denderleeuw rijden er op zaterdag 3 december geen treinen uit Zottegem en Aalst naar Denderleeuw. Er zijn gans de dag vervangende busdiensten tussen Aalst, Erembodegem en Denderleeuw enerzijds en tussen Burst, Haaltert en Denderleeuw anderzijds. Wie naar Brussel of de luchthaven moet, houdt dus best rekening met een toegenomen reistijd op treinlijnen L50 en L89.
 
Pendelaars ondervinden zware hinder van storingen op spoor
woensdag 30 november 2016
Pendelaars ondervingen zware hinder van storingen op spoorBurst/Herzele - Heel wat pendelaars arriveerden gisteren hopeloos te laat op hun werk door problemen op het spoor. "Een storing in het seinhuis van Brussel-Zuid legde het treinverkeer een tijdlang stil, en twee defecte treinen op lijn Kortrijk-Brussel maakten de miserie compleet", zegt Thomas Baeken van Infrabel. Of de pannes een gevolg zijn van de eerste winterprik, is niet meteen duidelijk.
Lees meer...
 
Verdiende woorden van dank voor onthaalouders
woensdag 30 november 2016
Verdiende woorden van dank voor onthaaloudersErpe-Mere - De onthaalouders en medewerkers van de zelfstandige opvanginitiatieven voor jonge kinderen van Erpe-Mere werden ter gelegenheid van de ‘dag van de onthaalouder’ uitgenodigd in het gemeentehuis. Daar werden ze geprezen voor hun niet aflatende inzet voor de jeugd van vandaag en de toekomst van morgen. Ook een kennismaking met de spelotheek, de mogelijkheid om gezelschapsspelen en spelmateriaal te ontlenen via de bibliotheek, werd uitgelegd. Nadien volgde nog een gezellig etentje waarna van de aanwezigen afscheid genomen werd met een kleine attentie.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5561