• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Vandalisme aan broodautomaat
woensdag 26 april 2017
Erpe - Vandalen gooiden dinsdagochtend kort voor 11 uur met een steen de ruiten van een broodautomaat langs de Kattelinnestraat in Erpe uit. Een getuige zag de daders, maar die namen de vlucht. De politie onderzoekt de zaak.
 
Kleurrijke loopwedstrijd voor verjaardag Chiro Mere
maandag 24 april 2017
Kleurrijke loopwedstrijd voor verjaardag Chiro MereMere - Meer dan honderd jonge en minder jonge deelnemers daagden zaterdagmiddag op aan het heem van Chiro Mere in de Daalstraat voor de ‘Miejer Color Run’. Na een korte opwarming en wat uitstel door de speurtocht naar de eigenaar van een fout geparkeerde wagen die zijn wagen na een bezoek aan de bierbingo vrijdagavond wijselijk had achter gelaten.
Lees meer...
 
Wagen in gracht
maandag 24 april 2017
Ottergem - Een chauffeur die te veel dronk, is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks half drie met zijn wagen in de gracht beland. Dat gebeurde langs de Keerstraat in Ottergem. De man liep hierbij lichte verwondingen op. Pijnlijker was de schade aan de wagen en het resultaat van de alcoholtest. Die bleek positief. De man mocht zijn rijbewijs dan ook prompt inleveren voor een periode van vijftien dagen. De politierechtbank zal later een definitieve straf uitspreken.
 
Nieuwe fietspaden langs N9
maandag 24 april 2017
Erpe/Erondegem - Er zijn budgetten voorzien voor de aanleg van nieuwe fietspaden langs de N9 in Erpe en Erondegem. Bedoeling is om de strook van aan het kruispunt Vijfhuizen tot aan de grens met Vlierzele en Papegem aan te pakken. Die fietspaden zijn in niet al te beste staat en vertonen heel wat niveauverschillen met de naastgelegen rijweg en parkeerstroken. Voor de werken die in 2019 gepland zijn, wordt 600.000 euro voorzien.
 
SK Aaigem wuift Michael Dhondt (34) uit
zondag 23 april 2017
SK Aaigem wuift Michael Dhondt (34) uitAaigem - Voetbalclub SK Aaigem nam afscheid van kapitein Michael Dhondt. Als voetballer die in de club zijn carrière startte en al jaren op het plein staat met het nummer 11, verliest de club een icoon. Afgelopen zondag trok hij voor de laatste keer zijn voetbalschoenen aan. De wedstrijd tegen Herzele Ressegem werd er eentje om in te kaderen dankzij een eindscore met 3-1, goed voor een overwinning tegen de tweede ploeg van het klassement. Een definitief afscheid werd het echter niet. Michael beloofde nog geregeld langs te komen zodat hij – weliswaar naast het veld - een vast gezicht blijft bij SK Aaigem.
 
Ruit pizzeria uitgegooid
zaterdag 22 april 2017
Erpe-Mere - Een vandaal heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een raam uitgegooid van de Pizza Expres langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere. De dader werd omstreeks 3 uur gefilmd toen met een kap over het hoofd toesloeg ter hoogte van het op- en afrittencomplex. De beelden werden overgemaakt aan de politie. Wie rond dat tijdstip iets verdacht zag, kan dat laten weten aan de politie via 053/60.64.64.
 
Werken in Biezenstraat
vrijdag 21 april 2017
Burst - De Biezenstraat aan het station van Burst wordt wegens sloopwerken aan gewezen feestzaal Perfa van maandag 24 april tot en met 28 april afgesloten. Verkeer is niet mogelijk tussen het station en het kruispunt van Stokt en Krielhoek.
 
Negende reŁnie voor leeftijdsgenoten uit 1947
donderdag 20 april 2017
Negende reŁnie voor leeftijdsgenoten uit 1947Burst - Tweeëntwintig leeftijdsgenoten uit Burst verzamelden het voorbije weekend in zaal Ensor in Bambrugge. “Dit jaar blazen we 70 kaarsjes uit waardoor het opnieuw een reden was om samen te komen”, vertellen organisator Marie-Jeanne Verleyen, Paul Premereur, Daniël De Winter, Arnold Van Acker.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5839