• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Zomerkladderaars ontdekken kunstlandschappen
zaterdag 23 juli 2016
Zomerkladderaars ontdekken kunstlandschappenErpe-Mere - Het eerste zomerkamp van knutselatelier Kladder in Erpe-Mere kende een beperkte opkomst, maar dat was geen probleem voor Lola, Liesl, Eva en Lisa. De vier tienermeisjes kregen met twee begeleiders een topkamp voorgeschoteld waarbij ze werkten rond landschappen.
Lees meer...
 
Politie op Nationaal Défilé
vrijdag 22 juli 2016
Erpe-Mere/Lede - De politiezone Erpe-Mere/Lede was gisteren voor het eerst vertegenwoordigd op net Nationaal Défilé in Brussel. De deelname kwam dankzij de fluogele bumper extra in de kijker. De kleur van die bumpers werd dan ook bewust gekozen voor een betere zichtbaarheid op het terrein. Stelselmatig worden alle voertuigen van de politiezone Erpe-Mere/Lede met de aangepaste stripings uitgerust.
 
Brandweer herenigt moeder en kind
vrijdag 22 juli 2016
Bambrugge - Een moeder die zichzelf in de Kwalestraat in Bambrugge had buitengesloten terwijl haar kindje nog binnen was, belde omstreeks 14 uur in paniek de brandweer. De pompiers van Herzele en Aalst kwamen ter plaatse waardoor moeder en kind snel terug herenigd werden.
 
‘Lucien Van Impe’-liedjes verzamelt
donderdag 21 juli 2016
‘Lucien Van Impe’-liedjes verzameltErpe-Mere - Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van de Touroverwinning in 1976 van dorpsgenoot Lucien Van Impe gingen Wim en Raf Ermens op zoek naar liedjes over die zege. “We waren klein of nog geeneens geboren, maar kregen de meezingers quasi met de papfles mee”, vertellen ze.
Lees meer...
 
Bioboerin Anneleen (32) eert Van Impe
donderdag 21 juli 2016
Bioboerin Anneleen (32) eert Van ImpeAaigem - Muziekleerkracht en bioboerin Anneleen Van Den Bossche uit Aaigem maakte 40 jaar na de legendarische Touroverwinning een aangepast erelied voor Van Impe. "Ik was nog niet geboren toen Lucien de beste bleek en kende hem eigenlijk ook alleen maar via verhaaltjes van mijn oma", vertelt ze.
Lees meer...
 
Rokende bestelwagen
dinsdag 19 juli 2016
Erpe-Mere - Brandweerpost Wetteren werd maandagavond omstreeks 19 uur opgeroepen voor een brandende bestelwagen op de E40 ter hoogte van Erpe-Mere. Uiteindelijk ging het om een oververhitte wagen waardoor alles snel onder controle was. Er was dan ook nauwelijks hinder voor het verkeer richting Brussel.
 
Paardenommegang en kermis
dinsdag 19 juli 2016
Bambrugge - De kermis van Bambrugge start traditiegetrouw donderdag 21 juli op de Nationale feestdag met de Sint-Annapaardenommegang. Die vertrekt om 15 uur aan het kerkhof in de Tweekerkenstraat.  De kermis blijft sportief met petanquetoernooien op donderdag 28, zaterdag 30 juli en maandag 1 augustus.
Lees meer...
 
Chauffeur klem na botsing tegen geparkeerde wagen
maandag 18 juli 2016
Chauffeur klem na botsing tegen geparkeerde wagenMere/Herdersem - Een Volkswagen Caddy van een firma uit Herdersem belandde in de nacht van zaterdag op zondag kort na 2 uur op zijn zijkant in de Magerstraat in Mere nadat die tegen een geparkeerde wagen botste. De chauffeur moest door de brandweer uit zijn wagen geholpen worden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 5339