• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Verplaatsbare paaltjes voor Melkerijstraat
zaterdag 22 november 2014
Mere - Om de toegankelijkheid van de Melkerijstraat in Mere voor brandweerwagens mogelijk te maken zullen de houten paaltjes op het kruispunt met de Nijverheidsstraat vervangen worden voor verplaatsbare paaltjes. Dat gebeurt nadat de brandweer bij een kleine interventie in juli vaststelde dat de doodlopende straat niet bereikbaar was met grote brandweerwagens.
Lees meer...
 
Verkeer op E40 stilgelegd
vrijdag 21 november 2014
Erpe-Mere - De wegpolitie heeft donderdagavond rond 19.30 uur het verkeer op de E40 ter hoogte van Erpe-Mere even stilgelegd nadat er een melding kwam dat iemand op een brug over de snelweg klaar stond om te springen. Politie en brandweer kwamen massaal ter plaatse om de omgeving af te speuren, maar niemand werd in de buurt aangetroffen. Wie vragen heeft over zelfdoding kan contact opnemen met de zelfmoordlijn via 02/649.95.55 of www.zelfmoordlijn.be.
 
Tractorsluis midden op straat
vrijdag 21 november 2014
Mere - Automobilisten die het niet eens zijn met het autoverbod blijven de tractorsluizen aan de Groeneweg verplaatsen. "Gisterenmorgen stond het betonblok kort na 7.00 uur in het midden van de Jeruzalemstraat en dat was door de dichte mist enorm gevaarlijk", vertelt schepen van openbare werken Marleen Lambrecht (CD&V). Gemeentepersoneel werd onmiddellijk opgeroepen om de gevaarlijke situatie te verhelpen, maar extra maatregelen volgen.
Lees meer...
 
Gestolen bestelwagen teruggevonden
vrijdag 21 november 2014
Erpe-Mere - Op de pendelparking aan het station van Burst werd woensdag een gestolen Renault Traffic teruggevonden. Die werd eind juli gestolen langs de Oudenaaresesteenweg in Erpe-Mere.
 
Dubbel viergeslacht voor overgrootmoeder Anne-Marie
donderdag 20 november 2014
Dubbel viergeslacht voor overgrootmoeder Anne-MarieErpe-Mere - De 68-jarige Anne-Marie Lammens uit Erpe-Mere is de stammoeder van een dubbel viergeslacht in vrouwelijke lijn. Dat heeft ze te danken aan de generatiesprong waarbij haar dochters Kathleen Coppens (43) en Isabelle Coppens (41) beiden grootmoeder werden. Isabelle had dat te danken aan de geboorte van Elize Van den Eede (3) bij haar dochter Kimberly Smekens (21).
Lees meer...
 
‘Daar gaat de bruid’ bijna volledig uitverkocht
donderdag 20 november 2014
‘Daar gaat de bruid’ bijna volledig uitverkochtErpe-Mere - De najaarsvoorstelling van de Amateur toneelSpelers van Erpe-Mere, ASEM, is bijna integraal uitverkocht. Het stuk ‘Daar gaat de bruid’ belooft dan ook weer een hilarisch blijspel te worden met Johan Galle, Luc Hoffelinck, Tim Baeyens, Koen Haustraete, Leen Haustraete, Sandra Hoffelinck, Griet De Waele en Joke Gijzelinck.
Lees meer...
 
Dieven op heterdaad betrapt
woensdag 19 november 2014
Erpe-Mere - De anti-inbraakactie die de politie dinsdagavond hield in Burst en waarbij alle langskomende wagens gecontroleerd werden, had al meteen resultaat. "We hebben twee verdachten op heterdaad betrapt terwijl ze brandhout aan het stelen waren", aldus de politie. Beiden werden meegenomen voor verder onderzoek.
 
Jongelui overhandigen petitie voor skatepark
woensdag 19 november 2014
Jongelui overhandigen petitie voor skateparkErpe-Mere - Sidney Kesten (10), Thibo Hogie (13), Luca Pauwels (10) en Milan Hogie (9) trokken naar het GAC Steenberg in Erpe-Mere. De jongelui overhandigden een petitie met meer dan honderd handtekeningenaan burgemeester Hugo De Waele (CD&V) met de vraag om de skateramp terug te plaatsen. “Die werd weggehaald omdat ze stuk was waardoor we nu enkel nog in Aalst kunnen gaan skaten”, vertellen ze.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4342