• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Comfortabele fietsverbinding moet in kasseien
dinsdag 06 oktober 2015
Comfortabele fietsverbinding moet in kasseienAaigem/Heldergem - Erfgoed Vlaanderen eist dat de net heraangelegde fietsweg aan de Engelsmolen tussen Aaigem en Heldergem wordt uitgebroken en vervangen door kasseien. “De ene overheid subsidieert ons voor de werken en de andere verplicht ons ze ongedaan te maken. Onbegrijpelijk”, reageren beide gemeentebesturen.
Lees meer...
 
Geld en juwelen gestolen
dinsdag 06 oktober 2015
Bambrugge - Inbrekers forceerden zondag de voordeur van een woning langs de Egemstraat in Bambrugge. Ze doorzochten vervolgens de woning en stalen verschillende multimediatoestellen, geld en juwelen. Nu de donkere maanden er aan komen, vraagt de politie nogmaals extra alert te zijn en de woning een bewoonde indruk te geven.
 
Bestelwagen en auto gestolen
maandag 05 oktober 2015
Erpe-Mere/Lede - Autodieven sloegen vrijdag en zaterdag toe in de regio. Langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere werd een bestelwagen Mercedes Sprinter gestolen. Langs Hofsmeer in Impe werd zaterdag op klaarlichte dag een personenwagen van het merk Mercedes gestolen. Een wagen die geparkeerd stond in de buurt van het kruispunt Vijfhuizen in Erpe werd dan weer opengebroken door dieven en een tuinhuis iets verderop kreeg eveneens dieven over de vloer.
 
Problemen aan overweg
zondag 04 oktober 2015
Bambrugge - Slecht werkende waarschuwingslichten aan de spooroverweg van het scholierenlijntje Aalst-Burst veroorzaakten vrijdag hinder. In de ochtendspits liep het treinverkeer beperkte vertragingen op. De politie sloot preventief de Zadelweg af voor het verkeer. Arbeiders van Infrabel kwamen ter plaatse om het defect te herstellen, maar desondanks waren er ook 's middags opnieuw problemen.
 
KOTK-lintjes bij cultuurdienst
zondag 04 oktober 2015
Erpe-Mere - De cultuurdienst van Erpe-Mere deelt gratis gele lintjes uit als symbool van solidariteit voor wie met kanker te maken heeft. "Tijdens de 'dag tegen kanker' Op 15 oktober dragen al onze personeelsleden zo'n geel lintje. Wie zich eveneens solidair wil tonen, kan bij ons bovendien gratis zulke gele lintjes afhalen”, vertelt Ilse Van den Bossche van de cultuurdienst.
 
Toch verlichting langs Oudenaardsesteenweg
vrijdag 02 oktober 2015
Erpe-Mere - Het Agentschap Wegen en Verkeer zal toch verlichting plaatsen op het deel van de Oudenaardsesteenweg tussen de Zevekootstraat en de Botermelkstraat in Erpe-Mere. Bij de heraanleg van de steenweg werd nochtans bewust gekozen om het deel waar geen huizen stonden niet langer te verlichten. “Die beslissing blijft gehandhaafd, maar omdat het echt te donker was aan de overzijde van de beek waar het fietspad ligt, komt daar energiezuinige LED-verlichting”, aldus schepen van Openbare Werken Marleen Lambrecht (CD&V).
 
Keukentoestellen gestolen
vrijdag 02 oktober 2015
Erondegem - Dieven sloegen toe op een bouwwerf langs de Kuilstraat in Erondegem. Verschillende keukenapparaten werden gestolen. Of er een verband is met een eerder opgemerkte blauwe Volkswagen Passat met Roemeense nummerplaten en vier inzittenden langs de Gentsesteenweg is niet duidelijk.
 
Chauffeur zonder rijbewijs verliest wagen
vrijdag 02 oktober 2015
Erpe-Mere - Bij een routinecontrole werd woensdagochtend op de Gentsesteenweg in Erpe-Mere een chauffeur achter het stuur betrapt wiens rijbewijs eerder was ingetrokken. De politie nam de wagen van de chauffeur meteen in beslag.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4862