• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Pastorie verkocht voor 337.000 euro
maandag 02 maart 2015
Bambrugge - De online verkoop van de pastorie van Bambrugge door het OCMW van Erpe-Mere via internet is een succes geworden. Uiteindelijk werden drie biedingen geregistreerd. Het hoogste bod bedroeg ongeveer 337.000 euro waardoor het OCMW de notaris opdracht gaf de verkoop af te ronden. Wat de de nieuwe eigenaars, een koppel uit het Gentse, met het gebouw wil aanvangen, is niet duidelijk. In elk geval is de pastorie een beschermd gebouw waardoor enkel renovatie toegelaten is.
 
Vraag voor beter treinaanbod
maandag 02 maart 2015
Erpe-Mere - Net als in Haaltert en Herzele heeft ook de gemeenteraad van Erpe-Mere beslist de NMBS aan te spreken over de verminderde dienstverlening na de invoering van het nieuwe vervoersplan. "Bedoeling is om de sardienentransporten tijdens de spits aan te pakken door extra treinen te laten stoppen. Indien de laatste directe treinen rijden als stoptrein zorgen die er bovendien voor dat mensen die in ploegen werken eveneens de trein kunnen gebruiken", motiveerde gemeenteraadslid Anja Vanrobaeys (sp.a) het voorstel. CD&V, N-VA en Open Vld steunden unaniem het voorstel om de NMBS hieromtrent te contacteren.
 
Parket verspreidt opsporingsbericht voor Leonidas-dief
zondag 01 maart 2015
Parket verspreidt opsporingsbericht voor Leonidas-diefBambrugge - Het massaal bekeken filmpje van de inbraakpoging in de Leonidaswinkel van Bambrugge is van het net gehaald. Politie en parket lanceerden vrijdag wel een officieel opsporingsbericht. Een week nadat de zaakvoerders hun eigen bewakingsbeelden op Facebook gooiden, werd op verzoek van de Procureur des Konings van Dendermonde een officieel opsporingsbericht verspreid naar de dader.
Lees meer...
 
Gouverneur Briers tevreden over Verkeersveilige Dag
zaterdag 28 februari 2015
Gouverneur Briers tevreden over Verkeersveilige DagErpe-Mere/Lede - Alle 28 Oost-Vlaamse politiezones namen gisteren deel aan de Verkeersveilige Dag ter nagedachtenis aan de kettingbotsing op de E17 ter hoogte van Nazareth in 1996. “Daarbij kwamen toen 10 mensen om het leven en vielen 56 gewonden. Ik ben dan ook blij dat ondanks het dreigingsniveau ‘3’ alle politiezones vandaag deelnemen aan deze preventieve actie”, aldus provinciegouverneur Jan Briers.
Lees meer...
 
Café Herleving leegt spaarkas voor allerlaatste keer
zaterdag 28 februari 2015
Café Herleving leegt spaarkas voor allerlaatste keerVlekkem - Sinds deze week blijven de rolluiken van het enige cafeetje van Vlekkem gesloten. Op de deur hangt "definitief gesloten wegens verkoop" en donderdag maakte uitbater Erwin De Block de spaarkas voor de allerlaatste keer leeg.“Ik wil hier op een correcte manier eindigen en ga iedereen persoonlijk zijn gespaarde centjes bezorgen”, vertelt hij.
Lees meer...
 
Bedrieglijke snoepverkopers
zaterdag 28 februari 2015
Erpe - Voetbalclub FC Mere waarschuwt voor bedrieglijke verkopers die zich uitgeven voor hun club. “We hebben verschillende meldingen gekregen uit Erpe van volwassenen met kinderen die zich uitgeven voor onze club en snoep verkopen. Aangezien wij geen dergelijke actie hebben, werd klacht ingediend bij de politie”, vertelt jeugdcoördinator Pieter Van Liedekerke. Volgend week zaterdag, op 7 maart, is er wel een verkoop ten voordele van de club. “Dan trekken we de straat op om azalea’s te verkopen.”
 
Verscheurde familie nam afscheid van vermoorde Sofie D’Hondt
vrijdag 27 februari 2015
Afscheid van allerliefste mamaMere - Twee totaal verscheurde families namen gisteren afscheid van de tijdens Aalst Carnaval om het leven gebrachte Sofie D’Hondt (38) en dat was ook te merken tijdens de uitvaartdienst. Er was geen gelegenheid om de familie te begroeten, de lezingen bleven erg op de vlakte, terwijl de partner met zijn familie en dochtertje langs het zijdeurtje van de sacristie kwamen en gingen.
Lees meer...
 
Mazout-en oliesporen
vrijdag 27 februari 2015
Erpe-Mere/Lede - De brandweerzone Zuid-Oost moest woensdag op twee plaatsen oliesporen ruimen. Rond 16.00 uur was er een oliespoor op de E40 richting Gent tussen Aalst en Erpe-Mere. Even later werd de brandweerpost Lede opgeroepen voor een oliespoor in de Suikerstraat. Nadien moesten de vrijwilligers van Lede ook nog naar de Zuster Lambertinestraat, Markt, Kerkevijverstraat en Stationsstraat voor mazoutvervuiling.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4526