• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
E40 versperd door brandende vrachtwagen
woensdag 01 juli 2015
E40 versperd door brandende vrachtwagenErpe-Mere - De snelweg richting kust is na een ongeval op de eerste vakantiedag volledig versperd ter hoogte van Erpe-Mere. In de file voor de wegenwerken tussen Erpe-Mere en Wetteren gebeurde iets voor 6 uur net voor de afrit Erpe-Mere een aanrijding tussen een vrachtwagen en een lichte bestelwagen. De bestelwagen belandde op de middenberm en dat was ook het geval voor de cabine van de vrachtwagen die in schaar belandde. De vrachtwagen vatte vuur en explodeerde met een luidde knal.
Lees meer...
 
Peugeot Partner te pletter op oprit E40
woensdag 01 juli 2015
Peugeot Partner te pletter op oprit E40Erpe-Mere - Op de oprit van de E40 richting Brussel gebeurde gisterenavond rond 19 uur een zwaar ongeval. Een Peugeot Partner die met onaangepast rijgedrag de snelweg wou oprijden, ging net voor het oprijden van de snelweg uit de bocht. De wagen draaide om zijn as, belandde op zijn dak en dat werd volledig ingedrukt.
Lees meer...
 
Vruchteloos wachten op trein
woensdag 01 juli 2015
Erpe-Mere - Verschillende studenten stonden gisterenochtend voor de laatste schooldag vruchteloos te wachten op het scholierentreintje tussen Burst en Aalst. Omdat de NMBS de vakantieregeling maandag al startte, rijden de P-treinen op lijn 82 echter tot eind augustus niet meer. De communicatie daarover verliep gebrekkig. “Ik heb vanmorgen nog jongens doorverwezen naar de bus”, vertelt Yves de Clercq die toevallig langs kwam. Bij de spoorwegmaatschappij klonk het eerder ook al dat “studenten best de bus kunnen nemen”. Een echt alternatief is dat helaas niet. Ook De Lijn voerde al een aangepaste vakantieregeling in waardoor het openbaar vervoer in de regio wel heel erg beperkt wordt.
 
Hooistapel vat vuur
woensdag 01 juli 2015
Mere - De hitte van de voorbije dagen zette maandagavond kort voor 23 uur een hooistapel in brand in het Stevensveld in het gehucht Oostdorp bij Mere. De brandweerwagens die vertrokken uit de Aalsterse kazerne kregen onderweg nog af te rekenen met een gesloten spooroverweg in de Broekveldstraat. De bluswerken zelf namen eveneens heel wat tijd in beslag.
 
Inbraakpoging in waterzuiveringsstation
woensdag 01 juli 2015
Bambrugge - Vandalen of criminelen probeerden binnen te breken in het waterzuiveringsstation tussen de Eegemstraat en de E40 in Bambrugge. Een ventilatierooster van de cabine werd geforceerd. De daders slaagden er niet in binnen te raken.
 
Turnjuf Karien zal Sint-Jozefschool missen
dinsdag 30 juni 2015
Turnjuf Karien zal Sint-Jozefschool missenMere - Samen met het afscheid van de kinderen van het zesde leerjaar werd tijdens de laatste schooldag in de Sint-Jozefschool van Mere ook afscheid genomen van turnjuf Karien Van de Sande (60) uit Zottegem. Nadat ze zelf alles mee in gereedheid bracht op de speelplaats, vloog ze tijdelijk in de leraarskamer. Eens de ganse school verzameld was, werd ze geblinddoekt naar enkele turnmatten gebracht.
Lees meer...
 
Juf Veerle pinkt traantjes weg tijdens afscheidsviering
dinsdag 30 juni 2015
Juf Veerle pinkt traantjes weg tijdens afscheidsvieringErpe - De Sint-Martinusschool van Erpe wuifde gisteren juffrouw Veerle Citters (59) van het vijfde leerjaar uit voor haar definitieve grote vakantie. De vrouw stond de laatste 34 jaar voor de klas in het vijfde leerjaar op de school, maar haar laatste ochtendtoezicht werd gisteren plots vervangen door een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Vervolgens kwamen de ganse dag door alle klassen langs met een muzische verrassing en een letter.
Lees meer...
 
Inbraakpoging bij Aldi
dinsdag 30 juni 2015
Erpe-Mere - Dieven probeerden zondagavond in te breken in het Aldi-warenhuis langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere. De politie werd gealarmeerd en verschillende ploegen kwamen ter plaatse. Een ploeg posteerde zich in de buurt van het op-en afrittencomplex van de E40 terwijl andere agenten in de buurt patrouilleerden. De criminelen konden helaas ontkomen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4705