• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
[+++]
Home arrow Nieuws uit Erpe-Mere
Nieuws uit Erpe-Mere
Problemen op spoor
vrijdag 29 augustus 2014
Burst - De ochtendspits raakte dinsdagochtend verstoord door technische problemen aan het spoor tussen Burst en Denderleeuw. Treinreizigers liepen vertraging op en automobilisten moesten heel wat geduld uitoefenen aan de overwegen in de buurt.
 
Expo Wouter Bolangier
vrijdag 29 augustus 2014
Erpe - Glaskunstenaar Wouter Bolangier uit Erpe viert zijn 50ste verjaardag met een expositie. Die heeft plaats in galerij Pi Kwadraat langs de Dorpsstraat in Erpe op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. De laatste expodag is op kermismaandag 8 september.
 
Uitstel voor werken oprit Steenberg
vrijdag 29 augustus 2014
Erpe-Mere - Omwille van de hevige regen zal de oprit van het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere vandaag toch niet heraangelegd worden. "De werken zijn een week verschoven naar volgende week vrijdag in de namiddag", laat schepen van openbare werken Marleen Lambrecht (CD&V) weten.
 
Steenberg tijdelijk niet bereikbaar
donderdag 28 augustus 2014
Erpe-Mere - Indien het weer het toelaat zal vrijdag 29 augustus 2014 de inrit van het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere heraangelegd worden. De huidige asfaltering wordt uitgebroken en vervangen door een nieuw wegdek. Op die manier maakt Erpe-Mere zich klaar voor de organisatie voor het Belgisch Kampioenshap veldrijden begin volgend jaar.
Lees meer...
 
Juwelen en geld gestolen
woensdag 27 augustus 2014
Aaigem - Bij een inbraak tijdens het voorbije weekend langs de Langemunt in Aaigem werden geld en juwelen gestolen. Ook enkel kunstvoorwerpen verdwenen met de noorderzon.
 
Sportieve lessen
dinsdag 26 augustus 2014
Erpe-Mere - De inschrijvingen voor de nieuwe reeksen Tai Chi en seniorengym van de sportdienst van Erpe-Mere zijn gestart. De lessen Tai Chi starten op 24 september 2014 en vinden plaats in sporthal Steenberg op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur. Deelnemers betalen 4 euro per les. Seniorengym is er vanaf 23 september op dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur. Deelnemers betalen 17 euro voor 11 lessen. Info en inschrijven in sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . of 053/60.34.80.
 
20% meer leerlingen voor Sint-Franciscusschool
maandag 25 augustus 2014
Burst - In de speelweide achter de kleuterblok van de Sint-Franciscusschool in Burst werd een extra klascontainer neergepoot. “Dat is noodzakelijk om ons stijgend aantal leerlingen kwalitatief onderwijs aan te bieden”, vertelt directeur Kelly Meerman. In vergelijking met een vijftien jaar geleden is het leerlingenaantal van de oude kloosterschool serieus gegroeid.
Lees meer...
 
Zigeunerfamilie keert terug naar grond achter carpoolparking
maandag 25 augustus 2014
Zigeunerfamilie keert terug naar grond achter carpoolparkingErpe-Mere - Bijna anderhalf jaar nadat verschillende zigeunerfamilies van het gemeentebestuur van Erpe-Mere moesten opkrassen, plaatste de familie van David Modest en Anita Vosselman hun woonwagens terug op hun grond achter de carpoolparking. "Op die manier kunnen onze kinderen hier in september terug naar school gaan", vertelt Anita.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 4191